פורום טיפול במיגרנות, הפרעות שינה וטינטון בנוירופידבק - עמוד 2
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
מיואש כבר מהחיים
נועם 15/02/2021 | 16:42אני בן 25 יש לי צילנדיר ב2 העיניים שנים שהרגשתי סחרור מהעיניים אבל במידה יחסית ב3 חודשים האחרונים הרגשתי שהכל מעוות לי דרך העיניים נכנסתי ללחץ מטורף והתחיל לי גם לחץ מאחורי הראש לפעמים קרקפת שורפת שהתחיל אחרי הסחרור בעיניים והחלפתי משקפיים הייתי גם פעמיים אצל רופא עיניים שאמר שהסחרחורות זה לא מזה ושהייתי לפני כמה שנים אצל רופא עיניים הוא אמר לי תילך למיפוי קרנית ולא הלכתי אבל עכשיו שהייתי פעמיים הם אומרים שזה לא מזה הסחרור הזה בעיניים אני כבר לא יוצא מהבית זה תחושה של כאילו אני בשכרות והייתי אצל נוירלוג אף אוזן גרון ועשיתי בדיקות דם והכל היה תקין לא יודע איך אפשר לחיות ככהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
ד"ר דורון תודר 14/04/2021 | 08:52שלום רב לצערי זו אינה שאלה שניתן לענות עליה כל כך בקלות. מציע לפנות לאיש מקצוע מתאים בהצלחה
-
-
בונדורמין
דניאל 08/11/2020 | 17:20בן הזוג שלי לוקח בונדורמין עקב בעיות בשינה, לא ישן טוב, יחד עם זאת יש לו ירידה בחשק המיני. מה ניתן לעשות?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
ד"ר דורון תודר 05/12/2020 | 09:59שלום רב ירידה בחשק מיני לא קשורה לבונדורמין. יותר סביר שיש בעיה אחרת שגורמת לבעיות השינה וירידה בחשק המיני. ממליץ להתייעץ עם רופא בהצלחה
-
-
רעש צילצולים באוזן ש. זמן רב ורעש חדש מהבוקר שונה בתחליט וחזק יותר באוזן ימין. אני מודאג מאוד.
רן 18/10/2020 | 08:55יש לי ציפצופים באוזן שמאל דומה לרעש של תחנת רדיו שלא משדרת כבר תקופה ארוכה, הבוקר קמתי עם רעש דומה לרעש רוח פרצים באוזן השניה הימנית ואני ממש מרגיש מעין אטימות ושאני מקשיב לטלויזיה אני ממש סובל ושומע את הדיבור בצורה של מאין גלים ומאין צלילי בס צורמים, אני מודאג מאוד. אשמח להצעה מה צריך/אפשר לעסות. תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
ד"ר דורון תודר 05/12/2020 | 09:58שלום רב התופעה יכול להיגרם מהרבה מצבים רפואיים. יש לערוך בדיקה אצל רופא אף אוזן גרון בריאות שלמה
-
-
-
תשובת מומחה תשובה
ד"ר דורון תודר 14/08/2020 | 11:29שלום רב ניתן לטפל בנוירופידבק, בין השאר באמצעות מכשיר ביתי. זה מכשיר שיש עליו פטנט כך שניתן להפעילו דרך האינטרנט. ניתן לקרוא עליו באתר של "נוירוקליניק" בהצלחה
-
-
רגישות לרעש בשינה
קובי 14/06/2020 | 16:47שלום וברכה..יש לי רגישות חזקה לרעש בשינה כל פעם בשעות הבוקר המוקדמות רעש של הציפורים בחוץ או השכן מעליי מעירים אותי בפתאומיות אפילו שהחלון והתריס סגורים ולאחר מכן לא מצליח לחזור לישון ומאד סובל מזה..ניסיתי גם רעש לבן ביוטיוב ולא עוזר האם יש סכנה כלשהי להשתמש באטמיי אוזניים בשימוש יומיומי ואם לא איזה סוג הכי מומלץ? והאם יישנו עוד פתרון אני ממש חסר אונים תודה מראש..פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
ד"ר דורון תודר 17/06/2020 | 14:58שלום רב יש לנו ניסיון רב בבעיות מעין אלה בטיפול באמצעות נוירופידבק. איני מכיר כל טיפול גריה אחר שיתן מענה במקרה כזה. בהצלחה
-
-
cbt ונוירופידבק
חני 14/06/2020 | 14:24אני מטופלת בבעיות שינה ב- cbt. ההצלחה חלקית ואיטית. האם אפשר לשלב נוירופידבק? איך זה עובד? מודה לךפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
ד"ר דורון תודר 17/06/2020 | 14:57שלום רב בדרך כלל אנו משלבים כמה אמצעים בטיפול כגון נוירופידבק וביופידבק או נוירופידבק ו CBT. אנו משלבים את הפקטורים השונים במפגש הטיפולי. בהצלחה
-
-
הפרעות שינה ונוירופידבק
אריה 10/05/2020 | 09:59שלום רב, אני סובל מהפרעות שינה שנים רבות. מטופל בכדורים, לסירוגין. האם נוירופידבק היא שיטה שעשויה לעזור לאדם במצבי ובגילי? 68. קצת מיואש.. הכדורים לא עוזרים. תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
ד"ר דורון תודר 24/05/2020 | 09:53שלום רב התשובה חיובית. במקרים כגון אלה אנו בד"כ עושים טיפול באמצעות שילוב של נוירופידבק וביופידבק. השילוב נותן השפעה סינרגיסטית שהיא גדולה יותר מהסכום הפשוט של כל אחד בנפרד. בהצלחה
-
-
בעיות שינה בקורונה
מירי 06/04/2020 | 11:34בעיות פרנסה וחשש מבריאות מדירים שינה מעיניי. יכול להסביר איך נוירופידבק יכול לעזור? ואם בכלל? לא רוצה להתחיל בכדורי שינה, אבל המצב בלתי נסבל..פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
ד"ר דורון תודר 10/04/2020 | 10:42שלום רב מדובר בבעיה מציאותי, ואין גבול ברור בין מצב שבו התגובה מותאמת למצב שבו התגובה חריגה. בכל אופן אם יש בעיות שינה אזי הייתי מכריע שיש צורך בעזרה. ייתכן והדרך הנכונה ביותר בשלב זה היא לא טיפול בנוירופידבק אלא דווקא טיפול פסיכולוגי המתמקד בהתמודדות עם משברים. כיום ניתן לקבל שירות זה בכל המרכזים הממשלתיים דרך תקשורת וידאו. בהצלחה
-
-
מיגרנות, כדורים ונוירופידבק
מירב 16/02/2020 | 14:01שלום, סובלת המון ממיגרנות, מנסה גם אלטרנטיבי. האם אפשר לטפל בנוירופידבק יחד עם כדורים?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
ד"ר דורון תודר 23/02/2020 | 09:40שלום רב ישנן כמה טכנולוגיות שיכולות להוריד את עוצמת הכאב ושכיחות התקפי המיגרנות. נוירופידבק היא טכנולוגיה אחת שכזו. אין כל בעיה לשלב טיפולים אלה עם התרופות. בהצלחה
-
-
טינטון עצום
רותי כהן 11/01/2020 | 16:56טינטון עוצמתי חזק בשני האוזניים בעיות שינה בעקבות הטינטון בלילהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
ד"ר דורון תודר 04/02/2020 | 14:16שלום רב באופן עקרוני טינטון אובייקטיבי יש לטפל אצל רופאי אף אוזן גרון. טנטון סובייקטיבי מקורו בפעולה מוחית לא תקינה וניתן להשפיע עליו באמצעים שונים כגון נוירופידבק או גריה מוחית מסוגים שונים. בהצלחה
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים