פורום טיפול במיגרנות, הפרעות שינה וטינטון בנוירופידבק - עמוד 3
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
מיגרנות וגיל מעבר
צ.ל. 24/12/2019 | 13:18שלום, לאחרונה אני מקבלת מיגרנות קשות. תמיד סבלתי, ועכשיו לקראת גיל מעבר סובלת יותר. איך ניתן לשלב את הנוירופידבק בעניין? הייתה לי התנסות בעבר, לא מדי מוצלחת, אולי אנסה שוב..פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
ד"ר דורון תודר 30/12/2019 | 08:50שלום רב אנו משתמשים ב 10 סוגים של נוירופידבק. גם אם ניסית סוג אחד אין זה אומר שלא תגיבי לסוג אחר. מעבר לכך יש טכנולוגיות נוספות שאנו משתמשים בהן במקרה של מיגרנות כגון גריה מגנטית, גריה ברזולוציה גבוהה ועוד. בהצלחה
-
-
התמכרות לכדורי מגירנה
רינת 13/11/2019 | 18:37אני משתמשת ברילרט להתקפי המגירנה. אחרי כמה כדורים בחודש הגוף מפתח התמכרות לכדור?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
ד"ר דורון תודר 19/11/2019 | 22:51שלום רב ממליץ פניה לפורום מתאים בהצלחה
-
-
מחזור ונוירופידבק
דניאל 12/11/2019 | 09:05לאחרונה החלו להופיע מיגרנות בזמן מחזור. אני כבת 50, לא סבלתי ממיגרנות בעבר. האם נוירו פידבק יכול לעזור?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
ד"ר דורון תודר 17/11/2019 | 18:43שלום רב נוירופידבק הוא כלי מצויין לטיפול במגרנות מכל סוג. במידה וטיפולים אחרים לא עזרו, ואם רוצים טיפול לא תרופתי, אזי זה פיתרון מצויין. בריאות שלמה
-
-
כדורי שינה
מושיקו 20/10/2019 | 11:52דוקטור שלום רב, אני בן 33 בריא בדרך כלל, לפני כ3 וחצי שנים החלו אצלי בעיות שינה חמורות בעקבות סגירת העסק ועוד... הלכתי לרופא המשפחה ובלי לחשוב פעמיים הוא נתן לי מרשם לבונדורמין. הוא אמר לי תיקח חצי כדור ותישן כמו תינוק, אכן לקחתי חצי כדור פעמיים בשבוע והשינה השתפרה פלאים,לאחר מספר חודשים חצי הכדור כבר לא השפיע והתחלתי לקחת כדור שלם בכל יום,לאחר חצי שנה כבר התחלתי לקחת כדור וחצי וכן הלאה ל2 כדורים ביום כאשר ההשפעה שלהם עליי כבר לא כמו שהיה בהתחלה, כלומר גם עם 2 כדורים אני לא ישן טוב,אני בבעיית התמכרות קשה ולא יודע כל כך איך לצאת מיזה,כי אם אני לא לוקח כדורים אני לא עוצם עין לדקה לילות שלמים, מה הייתה מציע לי לעשות דוקטור?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
ד"ר דורון תודר 21/10/2019 | 00:18שלום רב ייעוץ אצל כל פסיכאטר מקצועי יביא להמלצות שיוכלו לעזור לך לפתור את הבעיה. בהצלחה
-
-
חוסר שינה מדאגה
דנית 12/09/2019 | 09:40אמי לקראת טיפולים כימותרפיים, והחשש שלי כבד. לא ישנה טוב. האם נוירופידבק יכול לעזור, שכן הדאגה צפויה..פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
ד"ר דורון תודר 24/09/2019 | 08:41שלום רב במקרים של דאגה סבירה ניתן להיעזר גם בנוירופידבק וגם בביופידבק. בשני המקרים צפויה להיות רגיעה מסויימת. דווקא במקרה כזה אני ממליץ יותר על ביופידבק. בריאות שלמה
-
-
כדורי שינה
מעיין 07/08/2019 | 13:04אני בת 37 רציתי לשאול האם יש כדורי שינה שיכולים לעזור לי לישון טוב מבלי להתעורר לאחר כמה שעות של שינה ולעזור לי להרדם טוב אבל מבלי לגרום לתלות ?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
ד"ר דורון תודר 27/08/2019 | 08:37שלום רב לצערי לא ניתן לענות על השאלה. הפרעת שינה היא בעיה בריאותית שיש לבחון אותה בטרם מציעים לאדם מענה. יש עשרות סוגים של הפרעות שינה. רק לאחר הבנת הבעיה יש טעם להציע טיפולים. בהצלחה
-
-
מיגרנות ומחזור
חנה 25/07/2019 | 11:24אני כבת 50, לאחרונה מופיעות מיגרנות חזקות בסמוך ובמהלך המחזור. זו תופעה ידועה. האם נוירופידבק עשוי לעזור גם במצב כזה? לקראת הפסקת המחזור?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
ד"ר דורון תודר 05/08/2019 | 22:16שלום רב נוירופידבק הוכח כיעיל בטיפול במגוון גדול של כאבי ראש ובניהם מיגרנה. זו אופציה טיפולית סבירה מאוד. בהצלחה
-
-
מיגרנה
מעיין 01/04/2019 | 18:45שלום אני מאובחנת עם מיגרנה כבר כמה שנים, עברתי סדרת בדיקות וטיפולים וכדורים שונים, עכשיו מטופלת באופן מונע עם כדור אלטרול, בנוסף למשככי כאבים ממוקדים למיגרנה. לצערי למרות הטיפול הכאבים ממשיכים, גם לאחר נטילת משככי כאבים. אני מטופלת אצל נוירולוג, אבל רציתי לדעת האם כאבי המיגרנה נחשבים ככאב המטופל גם במרפאת כאב, והאם הטיפול עשוי להיות שונה מאשר אצל נוירולוג? תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
ד"ר דורון תודר 13/04/2019 | 21:32שלום רב כל כאב יכול להיות מטופל במרפאת כאב. ההגדרות הקונקרטיות תלויות במרפאות עצמן. הכלים בד"כ אחידים אבל ייתכנו כלים שיש במקום אחד ואין במקום אחר. בהצלחה
-
-
מיגרנה ואי סבילות למזון
דניאל 20/03/2019 | 15:33אהלן,אני דניאל בן 24 ואני סובל ממיגרנות מאז שאני זוכר את עצמי,התדירות אינה ברורה ולאחר שחרורי מהצבא הבנתי שכנראה הכל מתקשר לתזונה אך איני מצליח להבין מה גורם לי להתקיים. רציתי לברר מה דעתך על בדיקת אי סבילות למזון או בשמה השני רגישות למזון,קראתי מאמרים של אנשים שעשו את אותן בדיקות וטענו שהן בזבוז כסף (הן באמת יקרות). השאלה האם ניתן למצוא קשר ישיר בין מזון מסויים בבדיקה לבין הפסקת המיגרנות? תודה.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
ד"ר דורון תודר 27/03/2019 | 10:20שלום רב לכל בדיקה יש רגישות ואחוזי שגיאה. אני מבין שאתה מבקש מידע של 100% ואתה גם רוצה אותו מהר ובקלות. שילוב די לא סביר. היומן היא הדרך המומלצת ביותר על ידי כל ארגוני הרופאים שעוסקים בתחום. בהצלחה -
אי סבילות למזון
דניאל 20/03/2019 | 19:01כן אך לא ענית לי בנוגע לבדיקת הדם של אי הסבילות למזון... יומן הרבה יותר קשה לביצוע מאשר בדיקת דם של מזונות מסויימים. -
תשובת מומחה תשובה
ד"ר דורון תודר 20/03/2019 | 18:52שלום רב הגורמים למיגרנה הם רבים. מזון הוא אחד מהם. לטעמי הדרך הנכונה ביותר היא לעשות מעקבים ולנהל יומן וכך להגיע למסקנות. אתרים רבים יוכלו להדריך אותך על הגורמים השכיחים הגורמים למיגרנה. וכמובן שיש שיטות טיפול שאינן תרופתיות שיכולות לעזור בבעיה. בהצלחה
-
-
רעש בלתי פוסק באוזניים
נעמה 24/02/2019 | 12:37שלום רב, מזה 4 שבועות רעש באוזניים. הרגשה של קונכייה שמוצמדת לאוזן באופן קבוע. רגישות יתר לרעשים בתדרים מסוימים ( קומקום רותח, מטוס קל חולף וכו) . קיבלתי טיפות אוזניים שלא הועילו- אפילו רק החמירו את הכאב. רופאת משפחה רשמה לי אנטיביוטיקה כיוון שהיה אודם באוזן. לא היה שום שיפור. רופא אאג בדק ואמר שיש יובש באוזניים- רשם לי טיפות אבל לאחר 3 ימים ללא שיפור ביקש להפסיק את הטיפות ולקחת משכך כאבים. יש דרכים לטפל בזה? אני ללא שינה והיומיום פגום בכל צורה אפשרית. תודה מראשפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
ד"ר דורון תודר 10/03/2019 | 10:44שלום רב לצערי לא אוכל לעזור דרך פורום. יש צורך בבדיקה והתייחסות של רופא א.א.ג. לאחר בדיקה גופנית. בריאות שלמה
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים