פורום חרדה דנטלית - עמוד 3
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
סיום תקופה כאן כמנהל הפורום (לת)
ד"ר איתי לייסר 28/12/2015 | 08:00שלום לכולם, מזה שנתיים ניהלתי את פורום חרדה דנטלית. נהניתי מכל רגע והרגשתי שאני תורם להבהיר דברים שלא היו ברורים להרבה מטופלות ומטופלים. מצטער אם לפעמים היה הרושם שאני חסר סבלנות ומקווה שאף אחד לא יצא לא מרוצה. מאחל לכולם בהצלחה ואל תפחדו מטיפולי שיניים כי ניתן לנצח את הפחד!!!פתח בחלון חדש -
שתל
שירה 27/12/2015 | 18:25יש לי שתל רציתי לשאול האם יהיו צילומים ובדיקות שלא אוכל לעשות אם יצטרכו בעקבות זאת ובקרוב אמורה לטוס עוד כמה חודשים האם זה שיש לי שתל לא אוכל לעבור במסלול הביומטרי בגלל זה?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הכל בסדר
ד"ר איתי לייסר 27/12/2015 | 22:40אין שום הגבלה בנוגע לשתל. לאנשים רבים יש שתלים וכולם יכולים לטוס לחו"ל בלי בעיה.
-
-
טיפול שורש
גל ושיר 27/12/2015 | 08:12בוקר טוב :)! יש לי אחות תאומה (זהה) אנחנו בנות 17 פעם היינו הולכות כל חצי שנה לרופא שיניים וכל חצי שנה היו אומרים לנו שאנחנו צריכות סתימות עד שבאמת כבר נמאס לנו וסיכמנו שמפסיקים. לא הלכנו ארבע שנים עד שנהיו לה כאבים חזקים הרבה זמן והיא הלכה לפני חודש, היא ביקשה שאני יבוא איתה אבל פחדתי להיות שם ואז היא חזרה ואמרה שהיא צריכה טיפול שורש מסכנה... מאז אין שעה שהיא לא מדברת על זה על איך היא תעשה את זה ולמה זה מגיע לה... גם לי יש כאבים ואני מתה מפחד ללכת לבדוק... היא אמרה לי שהרופא אמר לה בכזו קלילות טיפול שורש בלי להתחשב בה בכלל למרות שהיא מפחדת... השאלות שלנו הם למה אי אפשר לנסות טיפול שהוא פחות כואב? קצת לבוא לקראת? למה אי אפשר לעשות סתימה בשן שצריכה טיפול שורש? מה עושים בטיפול שורש? האם זה שאנחנו תאומות זה אומר שגם מצב השיניים זהה כלומר גם אני יצטרך טיפול שורש (יש לי קצת כאבים)? חוץ מזה שאין לה זמן ללכת לטפל כי עכשיו מתחילים כל הבגרויות... מה כדאי לעשות עם הטיפול של אחותי?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ברור
ד"ר איתי לייסר 27/12/2015 | 12:21ברור שגם רופאי שיניים הולכים לביקורות לרופאי שיניים אחרים. לגבי עניין כמות הסתימות, אני לא יכול לענות כי לא ראיתי את הפה אבל אם אתן בנות 17, אז אל תשכחי שלפני 4 שנים עוד ייתכן שהיו לכן גם שיני חלב והן כבר לא בפה ובנוסף יש לכן סביב ה- 28 שיניים וסתימות ניתן לעשות ב- 5 משטחים שונים של כל שן זה זה קרוב ל- 150 סתימות אפשריות. בנוסף יש גם מקרים בהם יש עששת ("חור") מתחת לסתימה קיימת, בגבול בין הסתימה לשן ואז צריך להחליף אותה. בקיצור, לא מספיק לצחצח כל יום (מקווה שאתן מצחצחות פעמיים ביום) אלא הביקורות האלו חשובות מאוד וגם ניקוי שיניים ע"י שיננית או רופא. -
המשך
גל ושיר 27/12/2015 | 09:27תודה על ההסברים.. אמרתי לה שהיא בסוף תצטרך לעשות אז צדקתי.. מעניין אותנו האם גם רופאי שיניים הולכים לביקורות כל חצי שנה או שהם בודקים לעצמם...? ואיך יכול להיות שכל חצי שנה אמרו לנו לעשות סתימות? עשינו יותר סתימות מכמות השיניים! זה גנטיקה? נשבעת ביקר לי שאנחנו מצחצחות כל יום... -
תשובת מומחה הסברים
ד"ר איתי לייסר 27/12/2015 | 08:36שלום גל ושיר, לצערי, אם יש חורים בשיניים שמחמירים (כי לא מטפלים על ידי ביצוע סתימות) ייתכן הצורך בטיפול שורש. במצב כזה אין אפשרות "לבוא לקראת" כי בתוך השן יש דלקת בלתי הפיכה וחייבים לעשות טיפול שורש בכדי לנטרל אותה (ואח"כ מומלץ לעשות מבנה ובהמשך כתר). בנוסף לזה רצוי מאוד לטפל בשאר הבעיות בפה כי אם יש חורים שהם קטנים או בינוניים היום, ותטפלו בקרוב, הם לא ידרדרו לצורך בטיפול שורש בהמשך (טיפול מונע זו הדרך שאתן יכולות "לבוא לקראת" בנושא בריאות הפה שלכן). חבל שהחלטתן לוותר על הביקורות אצל הרופא כי אם הייתן מטפלות לפני 4 שנים ובאות לביקורות ושומרות על הפה, היום המצב היה ככל הנראה הרבה יותר טוב בפה שלכן. בטיפול שורש מנקים ומחטאים את תעלות השורש ואוטמים אותן ע"י סתימת שורש. הדבר היחיד הלא נעים הוא הזריקה בהתחלה (ברוב המקרים) והטיפול עצמו לא כואב. אחרי הטיפול יכול להיות שיהיו קצת כאבים אבל כדור נגד כאבים יעשה את העבודה. לא רוצה להלחיץ אבל אבל אם לא מטפלים בשן שצריכה טיפול שורש, המצב יכול להחמיר לכאבים בלתי נסבלים ולסכנה לאיזורים אחרים בפנים. לגבי היותכן תאומות זהות: יש קשר אבל לא משמעותי מידי ככל הידוע לי ואסביר מדוע: כל אדם, אם יזניח ולא ישמור על שיניו ולא יילך לביקורות כל חצי שנה אצל רופא שיניים, ולא יילך לשיננית לניקוי שיניים כל חצי שנה, המצב אצלו עלול להחמיר. אז הגנטיקה שלכן משפיעה אבל לא באופן משמעותי כי השמירה על בריאות הפה חזקה מאוד ועוזרת מאוד וההזנחה גורמת לבעיות. לגבי הבגרויות: קודם כל שיהיה בהצלחה! שנית: עדיף לטפל עכשיו בשביל שלא יהיו כאבים חזקים בזמן הלימוד עצמו לקראת מבחן כי זה יהיה מבאס מאוד להתמודד עם זה ולהפסיד זמן לימוד חשוב ממש לפני בחינה. מקווה שעניתי על הכל שבוע טוב (זהו השבוע האחרון שאני מנהל את הפורום הזה)
-
-
אמון ברופא
שני 26/12/2015 | 19:06פעם פחדתי מטיפולי שיניים, השנה עברתי המון טיפולים והפסקתי באמצע כי נשארה לי חרדה דנטלית מסוג אחר... אני נחשפת בזמן האחרון לסיפורים על הרבה רופאים שמציעים דברים לא לצורך כי המטופל גם ככה לא מבין כלום וזה טוב לכיס שלהם. אבל לזה יש פיתרון וזה ללכת לחוו"ד שניה. אבל יש רופאים שמאבחנים טוב ובאמת צריך לעשות את הטיפול שהם הציעו אבל עשיית הטיפול לא טובה. איך אני בתור פציינטית יכולה לדעת אם אני הולכת לרופא מקצועי או לא? זה לא יעזור ללכת לפי המלצות של מכרים כי שוב, לאף מטופל אין מושג בקשר לאיכות הטיפול. ההמלצות שאני יוכל לקבל זה על אופי הרופא שגם חשוב אבל מה עם המקצועיות? כל רופא יגיד על עצמו שהוא טוב ויכול להיות שהוא באמת חושב כך.. יכול להיות שהרופאים הם באמת רופאי שיניים (בודקים במשרד הבריאות), יש תעודות והשתלמויות שעברו וכו' אבל צריך יותר מזה כלומר, יכול להיות שהרופא מבריק שכלית וסיים הכל בהצטיינות אבל פרקטית הוא לא מצליח ולא מדויק.. אבל יותר מזה, קראתי משהו שרופאת שיניים פרסמה על מטופלת שהגיעה אליה אחרי טיפול שתלים אצל רופא אחר וכל הטיפול לדעתה שווה לפח. והכל צריך להיות מההתחלה... המטופלת ידעה מזה רק כשהגיעה לרופאה השניה והרופאה השניה הדגישה שהטיפול הראשון לא היה זול! הפתרון התאורטי יכול להיות ללכת למומחה על כל שטות אבל זה לא אפשרי לכולם כלכלית... היו על זה כמה וכמה כתבות באנטרנט וכמה וכמה תוכניות בטלויזיה.. הדברים האלה הכניסו אותי למחשבות איך אני יכולה לדעת שהטיפול שאני מקבלת הוא טיפול טוב? מפחיד אותי כל הקטע הזה מאוד! איך להתקדם?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אין בעד מה
ד"ר איתי לייסר 26/12/2015 | 20:34מבין אותך אבל יש דבר חשוב שאני מרגיש שכדאי שתדעי: רופאי שיניים פרטיים נושאים בהוצאות כלכליות מאוד גבוהות והמחיר של הטיפולים חייב להיות קשור לשיקולים כלכליים ומכאן בחירת החומרים והמעבדות וכל זאת על פי המצפון של כל רופא ומתוך התחשבות מלאה בטובת המטופלים (וכן כמובן שמדובר עדיין בפרנסה). שיהיה המון בהצלחה ושבוע נפלא -
תודה רבה
שני 26/12/2015 | 20:22ברור שברפואת שיניים זה שונה.. כי זה בריאות של אנשים ולא טכנאים (תכלס זו ההרגשה שרופאי השיניים נותנים)... לא הייתי רוצה שמנתח לב שהוא פחות ממושלם ינתח אותי... אבל שם לא סיכוי גדול שזה יקרה כי הרפואה היא ציבורית, יותר מובנה, יש יותר פיקוח ויש פחות תחרות. אולי זו סתם הרגשה שלי אבל הרגשה ובטחון זה חשוב. מה שיותר מציק זה הפחד לגרום נזק לעצמי בלי לדעת את זה כלומר אם הייתי הולכת מלכתחילה למישהו זול אז זה בעיה שלי... ואיפה כתוב מה נחשב זול, מה נחשב יקר, מה נחשב נורמלי? יכול להיות שהרבה רופאי שיניים סיכמו בינהם (אפילו לא סיכמו ממש אלא אחד ניסה להיות מותאם לשני) שמעלים מחירים וזה הפך להיות ממוצע המחירים ותכלס אצל הרופאים האלו העבודה נשארה אותה עבודה רק עם אחוזי רווח גבוהים מאוד ולא בטוח שעבודה זולה זו עבודה לא טובה אלא רווח יותר נמוך לרופא... הכל מורכב מורכב מורכב... וחבל שזה ככה. מרגיש כאילו רופאי השיניים הם לא רופאים שפועלים מתוך כוונה לעזור למטופלים (במחילה על ההכללה ועל ההקצנה! ברור שלא אצל כולם זה נכון) אלא אנשים שפועלים מתוך כוונות רווח. נכנסתי להמון דפים בפייסבוק של מרפאות שיניים שרק מאמתות את ההרגשה הזו, המטרה היא לאסוף כמה שיותר לקוחות, יוצאים במבצעים, מראים עבודות של רופאי שיניים אחרים וכדו'. לענייננו: הבנתי אותך בקשר למה שכתבת אולי זה יכול לעזור.... מודה לך מאוד! -
תשובת מומחה תוספת
ד"ר איתי לייסר 26/12/2015 | 19:59אני מבטיח לך כאן ועכשיו שניתן להסביר למטופל כל פרוצדורה ברפואת שיניים באופן ברור לכל אדם, ללא רקע מקצועי ברפואת שיניים -
תשובת מומחה מסכים לגמרי
ד"ר איתי לייסר 26/12/2015 | 19:58אין ספק שאת צודקת. מה שהצעתי עשוי לעזור קצת וכשמחברים את זה לחוות דעת של אנשים שטופלו אצלו ולהמלצות זה נותן עוד קצת משקל להחלטה. לצערי בכל דבר בחיים יש אלמנט של מזל ובכל בחירת איש מקצוע יש את הבעיה שתיארת, רק שברפואת שיניים מתלווים לכך עוד כמה פרמטרים. אני חייב להוסיף שמה שתיארתי קודם לגבי מוסכניקים, או אפילו חשמלאי לצורך העניין, יש לכך עוד אספקט: כשמטופל ישאל את השאלות ויראה נכונות להבין ויפגין ידע שצבר ממקורות מהימנים, הרופא עשוי להשתדל יותר מהרגיל וזה עשוי לעזור עוד קצת. בהצלחה רבה -
הבעיה
שני 26/12/2015 | 19:51הרופא יכול להסביר לי עד מחר מה הוא הולך לעשות הבעיה היא שאני יכולה לא להבין חצי מהדברים שהוא אומר ובגלל כושר שיווק עצמי נטו אני אתרשם שהוא מקצועי. והבעיה כמו שאמרתי, זה שיכול להיות שלרופא באמת יש כוונה טובה אבל שורה תחתונה העבודה לא יוצאת טוב (כמו במקרה עם השתלים, יכול להיות שבאמת הוא לא יודע שהוא לא יודע). יותר מפריע לי שמאז שהתחלתי לקרוא ולחפור על זה גם אני ראיתי שהבעיה היא אמיתית.. יש הרגשה של תחרותיות בשוק הזה והמטרה של כל אחד (לא רק של רופא שיניים) זה להביא פרנסה הביתה... התחושה שקיבלתי זה שאחד מנסה להפיל את השני ולהגיד כמה הוא יותר טוב.. ומי שמפסיד בסופו של דבר ויוצא מבולבל זה אנחנו המטופלים... שבנוסף על זה שטיפולי שיניים זה לא הדבר הכי כיף שעושים בחיים האלה צריכים להתמודד גם עם זה... אין לי מה להגיד... מפחדת להמשיך בטיפולים ועוד כמה שנים לגלות שנפלתי בפח... צריך להתפלל למזל... שהיה לך שבוע טוב! -
תשובת מומחה שאלה מעולה וחשובה
ד"ר איתי לייסר 26/12/2015 | 19:32שלום שני, לצערי נגעת בבעיה מאוד מאוד גדולה ויש לי הצעה: יסלחו לי חבריי רופאי השיניים אבל כמו שאני מגיע למוסך ולא יודע מה עושים לי באוטו ושופט את המוסכניק רק לפי נחמדותו ולא יודע את מקצועיותו, הדרך שלי לקבל קצת ביטחון היא לשאול שאלות את איש המקצוע וכן לבקש שיסביר מה הוא עושה באוטו. כך אני נוהג גם במטופליי ומי שמעוניין, מקבל ממני את כל ההסברים הנחוצים. בנוסף, יש הרבה דרכים ללמוד היום מהאינטרנט אך רצוי לברור מקורות ולדעת מאיפה ללמוד. בהצלחה
-
-
-
תשובת מומחה יישור שיניים
ד"ר איתי לייסר 26/12/2015 | 18:42אני מבין שהכוונה ליישור שיניים (המילה גשר היא ממש לא נכונה אבל כך כולם אומרים) והתשובה היא שיש רופאי שיניים כלליים שהם לא אורתודנטים והם כן עושים יישור שיניים כי עברו הכשרה לכך.
-
-
רופאת שיניים
מוריה 25/12/2015 | 14:20היום באה לבית ספר רופאת שיניים שבדקה את השיניים של הכיתה ומי שצריך סתימות קיבל פתק להורים שההורים צריכים לחתום עליו קיבלתי פתק כזה ואני לא בא לי ללכת לרופא שיניים אין לי חורים כי לא כואב לי הפה עדיין לא הראתי לאמא שלי את הפתק ואני מפחדת להראות לה, למה הביאו לי פתק?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כל הכבוד
ד"ר איתי לייסר 25/12/2015 | 16:49כל הכבוד שהראית לאמא את הפתק. לא ניסיתי להצחיק כמובן -
רופאת שיניים
מוריה 25/12/2015 | 15:32נו לא מצחיק. לא בא לי ללכת.. אבל הראיתי כבר לאמא שלי את הפתק -
תשובת מומחה ללכת
ד"ר איתי לייסר 25/12/2015 | 15:21הסברתי בתשובה הקודמת לגבי זה שהיא בטח ראתה חורים . לגבי הסינוור, תבואי עם משקפי שמש. באמת! ואפילו עם מוזיקה באוזניות אם את רוצה. -
תשובת מומחה כנראה שיש סיבה
ד"ר איתי לייסר 25/12/2015 | 15:19יש מקרים שבהם אפשר לראות חורים בשיניים רק במבט ויש מקרים שצריך גם לצלם במרפאת השיניים. יש הרבה מקרים של חורים בשיניים ללא כאבים ואם יכאב אז זה יכול כבר להיות סכנה לטיפול שורש. -
רופאת שיניים
מוריה 25/12/2015 | 14:32חוץ מזה שנראה לי שהיא רופאה לא טובה כי איך אפשר תוך שניה להגיד שיש חורים בלי לבדוק הרבה, וגם אין לי בכלל חורים אמרתי לה את זה והיא צחקה ונתנה את הפתק למורה מחנכת לא בא לי ללכת! כי זה לא כיף ללכת זה מעצבן לשבת על הכסא שלהם והאור מסנוור מה אתה מציעה?
-
-
זריקה
דניאל 25/12/2015 | 07:48מדוע אי אפשר לנסות ולעשות טיפול שורש בלי זריקה? מדוע זה לא החלטה שלי ורופאים מסרבים? הייתי אצל 3! יכאב לי מה מפריע להם..? מה עדיף, לא לעשות כלל?? זה הדבר היחיד שמונע ממני לעשות ואני חייבת.. האם המחט של הטיפול שורש יותר ארוכה ממחט של סתימה?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה המשך
ד"ר איתי לייסר 25/12/2015 | 16:48לא בטוח שהשן תמות ויש סיכוי שתמשיך לגסוס ולכאוב ואז במצב כזה ייתכן שיהיה הצורך בזריקה בכל אופן לצערי -
זריקה המשך
דניאל 25/12/2015 | 16:21קודם כל, תודה רבה.. אצלי השן רק גוססת כי אני צריכה זריקה. אם אני לא יכולה לעמוד בלחץ של הזריקה עוד כמה זמן השן תמות? -
תשובת מומחה אפשר להרגע
ד"ר איתי לייסר 25/12/2015 | 15:17קודם כל, יש מקרים שבהם אפשר לעשות טיפול שורש בלי זריקה אבל זה תלוי במקרה. יש מקרים שבהם השן כבר "מתה" ואז אין צורך בזריקה אבל יש מקרים שהיא רק "גוססת" ואז צריך זריקה בשביל שלא יכאב. המחט של טיפול השורש היא בדיוק כמו המחט לסתימה ולפעמים אפילו קטנה יותר.
-
-
נשברה שן
מודאגת! 24/12/2015 | 20:51יש לי סתימה שחורה ישנה באחת השיניים הטוחנות מקודם אכלתי ציפס קשה ואחד המקלות נכנסה לי לשן לאורך עם כאב חד. הסתכלתי במראה וראיתי שבאחת הקירות של השן נהיה קו שחור של הסתימה כאילו השן נשברה. מה עושים? זה טיפול שורש??פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה בשמחה
ד"ר איתי לייסר 24/12/2015 | 21:35ערב נפלא ובהצלחה -
בסדר גמור
מודאגת 24/12/2015 | 21:29תודה ערב נעים -
תשובת מומחה פחות אבל...
ד"ר איתי לייסר 24/12/2015 | 21:24אני עדיין הייתי נזהר על השן והולך מחר שיבדקו כי אם במקרה הרופא יכול לאבחן סדק שטרם הפך לשבר אז אולי הוא יוכל לעצור את התקדמותו ע"י כתר זמני וכך ימנע את הצורך בעקירה. -
עדיין?
מודאגת 24/12/2015 | 21:20ניסיתי והקירות של השן לא זזים.. אז זה לא שבר? אולי הקו השחור היה לפני ופשוט לא ייחסתי לו חשיבות ובגלל הכאב שהרגשתי הסתכלתי. זה עדיין נשמע לא טוב ? מחר יום שישי, האם קריטי לחכות ליום ראשון כדי לבדוק? -
תשובת מומחה לא נשמע טוב לצערי....
ד"ר איתי לייסר 24/12/2015 | 21:03אם תעמדי מול המראה ותזיזי בעדינות את הקיר השבור של השן (בסמוך לסדק) והוא יזוז אז זה אומר שמדובר בשבר בשן ואז רצוי להמנע מאכילה על השן בכלל ולהגיע כמה שיותר מהר לרופא שיניים (אפילו לטיפול חירום מחר בבוקר) שיוציא את החלק השבור ויראה מה נותר מהשן. אם השבר הוא קטן ולא משמעותי אז ככל הנראה טיפול שורש ואז מבנה וכתר יפתרו את הבעיה אבל אם המדובר בשבר שמפצל את השן לאורכה אז לא תהיה ברירה אלא לעקור את השן.
-
-
דחיסת מזון
שוהם 24/12/2015 | 19:26שלום. מה זה בדיוק דחיסת מזון ומדוע זה גורם לכאב כשיש כתר זמני? איך אפשר למנוע?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה דחיסת מזון
ד"ר איתי לייסר 24/12/2015 | 20:59דחיסת מזון היא תקיעה של אוכל בין שתי שיניים, בדר"כ קורית כשיש מרווח יחסית גדול ביניהן. הכאב נובע מדחיסת המזון בחניכיים והיווצרות דלקת מקומית שם. אם זה קורה בין שן לכתר זמני אז אפשר למנוע את זה ע"י עיבוי הכתר הזמני בגבול שלו עם השן (או שתי השיניים) שלידו וכך לא תהיה דחיסת מזון ככל הנראה.
-
-
ילדה בת 12 שלא מוכנה להיבדק
חופית 22/12/2015 | 20:05שלום וברכה, לבתי בת ה- 12 גדלה בליטה לבנה קשה מעל שן 22. כשבחנתי ונגעתי בעצם זה הרגיש לי במרקם ששן צומחת שם. הילדה לא מוכנה בשום אופן ללכת לרופא שיניים גם לא לבדיקה ואפילו לא סתם לדבר עם הרופא, היא לא מוכנה להקשיב. לפני שנה היתה לה עקירה טראומתית ומאז אין עם מי לדבר. מה אפשר לעשות? איך לשכנע את הילדה לפחות לנסות? ניסינו לדבר, להסביר, אח שלה חזר מטיפול ואמר לה שהיה כיף (!!). היא לא היתה מוכנה להצטרף בתור צופה מהצד. חברה טובה סיפרה על הרופא שלה, ביקשתי שננסה והיא לא מוכנה. בנוסף, לדעתך, האם יצטרכו לעקור את השן למעלה/למטה או שעם לחץ מהשן השניה אחת תיפול והשניה תשאר? אני בגישה של עושים מה שצריך לעשות רק אני יודעת שיהיה קשה להביא את הילדה לעקירה (כמו שאמרתי, אני גם פסימית בקשר לבדיקה) היא כל הזמן נוגעת בפה ואני יודעת שזה מציק לה הרי זה גם בולט ואולי כבר ילדים לועגים.. ויותר מזה, אף אחד לא מבטיח לי שזו שן שצומחת הרי אני לא רופאה, ואם זה משהו אחר? האם להתחיל לתת "עונשים"? אני מאוד רוצה שהיא תלך וכבר תקופה ארוכה אנחנו מנסים ונופלים על אזניים ערלות. ערב טוב, חופית.פתח בחלון חדש-
שלחתי אימייל
חופית 23/12/2015 | 09:53תודה רבה! -
תשובת מומחה סביר שלא שן אבל
ד"ר איתי לייסר 23/12/2015 | 06:49שלום חופית, מקריאה של מה שרשמת סביר להניח שלא מדובר בשן אבל כמובן שצריך לבדוק בכדי לדעת. בנוסף, רצוי מאוד להתמודד עם החרדות של ילדתך אותם תיארת כאן. אם תרצי כיוון לפתרון תרשמי לי אימייל ואפרט יותר. itayleiser@gmail.com
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים