פורום מחלות שד וכירורגיה של השד - עמוד 96

-
ארימידקס אנאסטרוזול
ygal 08/11/2011 | 21:16קופת חולים מאוחדת הפסיקה לספק ארימידקס ומספקת במקום anastrozole,שאלתי האם זה אותו כדור או צריך לוודא עם האונקולוג??הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ארימידקס
פרופ' שלמה ללצ'וק 09/11/2011 | 07:29בקר טוב. תתיעץ עם אונקולוג. בברכההוסף תגובה
-
-
בצקת בשד
נורית 08/11/2011 | 14:53בת 64. לפני 7 שנים נתגלה אצלי סרטן בשד גודל 12 מ"מ. לא נמצאו גרורות. בוצע ניתוח ולאחריו עברתי טיפולי הקרנות ולקחתי כדורי טמוקסיפן וארימידקס במשך 5 שנים. לפני מספר חודשים, בעקבות כאבים ולחץ בשד, עברתי בדיקה ידנית ונאמר לי שיש בצקת בשד ובשלב זה יש לעקוב. רציתי לברר מהי הבצקת? מהו הטיפול שיש לבצע במידה והכאבים מתגברים? תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה בצקת
פרופ' שלמה ללצ'וק 09/11/2011 | 07:27נורית שלום. בצקת עלולה להגרם ממספר סיבות וחלקן לא פשוט. הצעתי לכי דחוף להיבדק על ידי ממחה. בהצלחההוסף תגובה
-
-
התאגדות של ציסטות
שיר 24/09/2011 | 10:37אני בת 33 עם מחלה פיברוציסטית בשד אחד. בבדיקת US אחרונה נמצא כי ישנה התאגדות עם ציסטות קטנות בגודל 4.6 ס"מ. שאלתי: מהי המשמעות והאם ניתן לבצע ביופסיה לממצא שכזה? אציין שזה כואב - מידי פעם מרגישה כאב חד כמו שריפה. תודה!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ציסתות בשד
פרופ' שלמה ללצ'וק 25/09/2011 | 12:05בקר טוב. ציסתות בגודל שכתבת הן ציסתות מאד גדולות. לרב הן אינן מהוות בעיה פרט לרגישות ולרב לפני הופעת המחזור. שנה טובההוסף תגובה
-
-
מימצא בממוגרפיה של השדיים
אילנה מלכה 12/09/2011 | 20:10שלום רב, אני בת 59 בקרוב. פעם רביעית שעוברת ממוגרפיה. השתתפתי בניסוי לגילוי גנים לסקטן השד והתשובה הייתה שלילית. בבדיקת הממוגרפיה הנוכחית נצצאו: גוש בריקמה הרכה של שד שמאל, 9 מ"מ גבולות הגוש מוגדרים היטב.וגוש 10 מ"מ בשד ימין גבולות לא מוגדרים .על גוש שמאל כתוב שפיר מבחינה רנטגנית. על גוש ימין כנראה שפיר. סמיכות בינונית שניהם. בריקמה הרכה. מומלץ קומפרסיה של הגושים. צילומים RT MLO' LT CC' ובדיקת US. בבקשה הסבר האם מדאיג, ומה משמעות הבדיקות. תודה רבה, בברכה, אילנההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה גושים בשד
פרופ' שלמה ללצ'וק 13/09/2011 | 11:54בקר טוב אילנה. לפי הכתוב ניראה שמדובר בבעיה שפירה. לדעתי את חייבת להיבדק ע"י כירורג שד ויחד איתו להמשיך במיצוי הבעיה. בהצלחה.הוסף תגובה
-
-
אחרי מממוגרפיה
אילנית 23/07/2011 | 08:24בת 41 נשואה +3כבר 7 שנים עם ציסוטות בשד שמאל . אני במעקב ממוגרפיה ואולטרסאונד שנראה עד עכשיו בסדר.פעם עשו ניקוז ציסטה (לפני 3שנים)ולא שלחו אפילו למעבדה כי היא הייתה מלאה במים ולא היה צורך.ביולי אחרון עשיתי ממוגרפיה ושקבלתי את התוצאה כתבו שמבנה השדיים סמיך (בוצע הרחבת +תנוחות) וללא ממצא חשוד.יש לי אולטרסואונד בתחילת אוגוסט.אני מפחדת מזה שמבנה השדיים סמיך כי קראתי שלא תמיד רואים דברים כשמבנה השדיים סמיך.מה אני צריכה לעשות?האם עוד בדיקות?אין לי סיפור של סרטן שד או סרטן כלשהו במשפחה אבל אני מפחדת.תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שד םמיך מה לעשות
פרופ' שלמה ללצ'וק 23/07/2011 | 09:44בקר טוב אילנית שבת שלום. ציסטות אינה מחלה לרב הנשים יש ציטות. את בחורה צעירה לכן השד סמיך.כדי להשלים את המעקב רצוי גם להיבדק ע"י כירורג מיומן. בברכה.0506421661הוסף תגובה
-
-
חשד לסרטן השד..
עדן 20/07/2011 | 10:12שלום לך..אני שנה ו 10 חודשים אחרי לידה וכבר יותר משנה וחצי לא מניקה התינוקת שלי גדלה על מטרנה.. מזה כבר שנה+יש לי גולה בגודל 1מ''מ ליד הפיטמה בחזה השמאלי היא נימצאת כמו שהרופא שלי קורא לזה בשעה 21:00 ..כבר שנה + הגולה פעם הייתה יותר בולטת פעם פחות אבל עכשו חודש כבר יש אדמומיות סביבה אדמומיות ממש חזקה אך ללא כאבים..הרופא הפנה אותי לכירורג שד בדחיפות אחרי שגם מישש והרגיש את הגולה אך הטור בעוד חודש וחצי (בישראל אין דבר כזה בדחיפות) ואני לחוצה..מה דעתך בעניין?תודה מראש..הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה מימצא בשד
פרופ' שלמה ללצ'וק 21/07/2011 | 12:02לפי הסיפור ניראה לי שלא מדובר בסרטן.כן עלייך להיבדק ע"י כירורג.את יכולה להתקשר 0506421661 בהצלההוסף תגובה
-
-
חלב מהשד ללא הריון
שירה 23/06/2011 | 00:43שלום! אני בת 16 וחצי וזמן האחרון יש לי כאב בשד השמאלי, אני לא קיימתי בחיים יחסי מין ונהייתה לי בצד מעין "גולה" פנימית בתוך השד שכאשר אני לוחצת עלייה יוצא לי נוזל דמוי חלב. מה עליי לעשות?האם זה מסוכן?וממה לדעתך זה עלול לנבוע?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הפרשה מהשד
פרופ' שלמה ללצ'וק 14/07/2011 | 13:06שירה יקרה, 1.זה לא מסוכן. 2. הסיבה לרוב היא פיזיולוגית, חלק מהתפתחות נשית. 3. לפעמים הסיבה היא בלוטה ביתרת המוח שגורמת לתופעה. אין מה לדאוג, אבל כדאי שתתייעצי עם רופא כירורג.הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
נוירופיברומטוזיס
-
ליפומה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח כריתת תוספתן
-
בדיקות קשורות
-
CT, סי טי
-
סימון לפני ניתוח
-
תרופות קשורות
-
אנאסטרוזול
-
מונחים קשורים
-
אולטרסאונד (גלי עלקול, סונר)
-
אבנית קיבה

פורומים נוספים בתחום
פורוםבקע - הרניה
בפורום בקע - הרניה ניתן להתייעץ עם ד"ר משה דודאי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בקע - הרניהפורוםכירורגית כלי דם
בפורום כירורגית כלי דם ניתן להתייעץ עם ד"ר אסף לבנון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כירורגית כלי דםפורוםמחלות שד וכירורגיה של השד
בפורום מחלות שד וכירורגיה של השד ניתן התייעץ עם ד"ר יסמין דגן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מחלות שד וכירורגיה של השדפורוםניתוחי ריאות, בית חזה
בפורום ניתוחי ריאות, בית חזה ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי ריאות, בית חזהפורוםהזעת יתר
בפורום הזעת יתר ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הזעת יתרפורוםמיני מעקף קיבה
בפורום מיני מעקף קיבה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסים גרון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מיני מעקף קיבה