פורום מחלות שד וכירורגיה של השד - עמוד 94

-
בדיקה לאחר הגדלת חזה
רוני 10/05/2012 | 15:50שלום. לפני כשנה עברתי ניתוח הגדלת חזה. לבדיקת שד תקופתית האם עלי לפנות לרופא כירורג רגיל או לרופא המנתח ? או לעשות ממוגרפיה או אולטרסאונד ? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה בדיקה
פרופ' שלמה ללצ'וק 11/05/2012 | 14:57שלום רוני.את צריכה מעקב כמו כל אישה. כל טובהוסף תגובה
-
-
גושים בשני השדיים
אני 06/05/2012 | 01:25שלום אני בת 19 וחצי ויש לי בשני השדים גושים גדולים מאד וקשים. לא הלכתי להיבדק אבל אני ממששת והם ממש גדולים. כמעט בגודל של כל השד. אני לא יודעת מה לעשות. יש סיבה לדאגה או שזה פשוט ככה? זה גושים גדולים. תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה גושים בשדיים
פרופ' שלמה ללצ'וק 06/05/2012 | 15:26שלום רב.הסיכוי שמדובר רסרטן נמוך. אבל כדאי מאוד שתבואי להבדק בהקדם.את יכולה להיתקשר 0506421661. בהצלחההוסף תגובה
-
-
גוש בבית השחי
שירי 06/12/2011 | 08:14בהריון בשבוע 35 לפני כחודש וחצי היה לי כאב קל בבית השחי ובנגיעה הרגשתי גולה(בולטת יותר בשכיבה).בבדיקת רופא משפחה וכירורג נאמר שמדובר בבלוטת זיעה וטופלתי במשפחה אנטיביוטית-ללא הטבה. מאחר והגולה לא נעלמה פניתי לכירורגית נוספת שכתבה בבדיקה כי השדיים נראים תקינים\ בבית השחי"בספק בלוטת לימפה שיטחית"-ובנוסף שלחה לאולטרסאונד.יש לי כאב קל באם לוחצים במקום ולעיתים רחוקות בתזוזת השריר במקום. האולטרסאונד היה תקין-אין גושים בשד.בתי השחי תקינים גם באזור הנימוש.רקמה צפופה בשל ההריון.הרופאה ממליצה על מעקב בעוד שלושה חודשים. האם ייתכן שקיים שם ממצא חריג למרות שאינו נראה באולטרסאונד?ממה יכולה לנבוע הבליטה שנמצאת שם כבר זמן רב?האם באמת ניתן להירגע ולהמתין 3 חודשים ואין חשש שמדובר במשהו חריג שיתפשט?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
פרופ' שלמה ללצ'וק 01/05/2012 | 15:51הוסף תגובה
-
היי שירי - שאלה
yarit 01/05/2012 | 14:15היי שירי. אשמח לדעת מה מצב הבריאות Aלך היום? קראתי את שאלתך בפורום ומצבי מאוד מזהה לשלך, אשמח לדעת כיצד בראותך היום ולאילו רופאים פנית ומה עשית. תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה המשך
פרופ' שלמה ללצ'וק 06/12/2011 | 16:28הי שירי.. רופא כירורג טוב. בהצלחההוסף תגובה
-
המשך לשאלה
שירי 06/12/2011 | 14:56אילו בדיקות נוספות היית ממליץ ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה גוש בבית שחי
פרופ' שלמה ללצ'וק 06/12/2011 | 13:22שירי שלום. לפי תאורך ניראה שמדובר בבעיה שפירה. אך תשובה מדויקת ניתן לתת רק על ידי בדיקה. בברכההוסף תגובה
-
-
דרישה לבדיקה אולטראוסנד לאחר ממוגרפיה (לת)
ריקי 26/04/2012 | 09:42דקטור נכבד, אני בת 42 מבצעת בדיקת ממוגרפיה תקופתית לשד.(אציין כי ביצעתי לפני 3 שנים הגדלת חזה ) מיד אחרי הבדיקה האחרונה בתאריך 22.04.12 התקשרו שנגיע לבצע גם בדיקת אולטרואסנד. שאלה,האם אני צריכה לחשוש כי מתפתח משהו חריג?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
סמן טיטניום בשד
דליה דותן 14/03/2012 | 21:05דוקטור נכבד, ברצוני לברר אם ניתן להוציא סמן טיטניום שהוכנס לשד בעת ביופסיה (שקבעה שבמקום היו הסתידויות). האם יש דרך להוציא זאת באותו אופן שהוכנס, על ידי סוג של מזרק ששלף את ההסתידויות. תודה דליההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה סמן
פרופ' שלמה ללצ'וק 15/03/2012 | 14:32דליה שלום. התשובה לא כמו כן מיותר. כל טובהוסף תגובה
-
-
פיברואדנומה
שיראל 23/02/2012 | 16:39שלום רב, התגלה אצלי גוש שפירי בשד (לאחר ביופסיה) בגודל 3 ס"מ לפי ההפנייה שהרופא נתן לי רשום ממצאים :פיברואדנומה , אך בהפנייה לניתוח רשם :כריתת שד (מסטקטומי) חלקית. האם יש קשר בין שני הדברים הבנתי שזה שני דברים שונים ??הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
פיברואדנומה
שיראל 27/02/2012 | 20:25היי אשמח לתגובה בנושא תודההוסף תגובה
-
-
פטריה?
דנה 20/02/2012 | 23:08שלום, יש לי בשד השמאלי ליד הפיטמה פצע אדמומי ומגרד מה זה יכול להיות ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שד
פרופ' שלמה ללצ'וק 26/02/2012 | 09:28בוקר טוב. הכל אפשרי.כדאי להיבדק על ידי מומחה. 0506421661 בהצלחההוסף תגובה
-
-
דליפת שתל בשד
neta 16/02/2012 | 19:48אני בת 50. לפני 32 שנה הוכנס לי שתל לשד בגלל אי סמטריה בשדיים. בעקבות מכתב שנישלח לי ע"י קופת החולים ניגשתי לבדיקת ממוגרפיה וגילו לי דלף בשתל. הומלץ לי להוציא את השתל. שאלתי: ברור לי שיש להוציא את השתל, אבל מה אז ? מה במקום ? איזה אפשרויות עומדות לפני?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה דליפה
פרופ' שלמה ללצ'וק 26/02/2012 | 09:12בוקר טוב.תיפני לפלסטיקאי.בברכההוסף תגובה
-
-
כאבים בחזה
סנדרין 09/02/2012 | 11:56יש לי כאבים מאוד חזקים בשדיים (בשניהם ), עשיתי ממוגרפיה הכל תקין חוץ מציסטות אבל birads 2 . אני רוצה לדעת מה לעשות עם הכאבים קשה לי לתפקד , השדיים מאוד כבדים. אני בת 44 והכאבים אלא חוזרים כל כמה חודשים לתקופות של חודש חודשיים . נראה לי שזה אורמונלי אבל עשתי בדיקת דם וגם הכל תקין . למי לפנות ? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כאבים
פרופ' שלמה ללצ'וק 09/02/2012 | 17:23סנדרין שלום. אין לבעיה פיתרון ברפואה הקונבנציונלית. כל טובהוסף תגובה
-
-
כאבים חריגים בשד
יסמין 18/01/2012 | 22:36שלום רב, אני בת 27, נוטלת גלולות מזה 8 שנים. לפני כשבועיים (באמצע חבילת גלולות) היה לי כאב חריג וחריף בשד שמאל החיצוני למשך 3 ימים וחצי! כאב דוקר ממוקד ומתמיד... הצלחתי כעת להכנס כתור דחוף לרופאת הנשים וקיבלתי הפנייה לאולטרסאונד, אך לא הצלחתי להבין ממנה אם מדובר במשהו חמור ואני מאוד חוששת... אודה על חוות דעתך. תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ממצאים בשד
פרופ' שלמה ללצ'וק 08/02/2012 | 08:51שלום יסמין. הבעיה אינה תורשתית.כדאי שתפני לכירורג.בברכה. 0506421661הוסף תגובה
-
נמצאו ממצאים
יסמין 04/02/2012 | 14:47שלום רב, באולטרסאונד נמצאו 2 גושים - אחד בכל שד (להפתעתי לא רק בצד הכאוב!). עוד לא קיבלתי פענוח אבל שמעתי את הבודקת שאמרה שהגבולות סדירים ושצריך ביופסיה. האם מאחר והממצא הוא דו צדדי, יש מקום לאופטימיות?... מסתבר שלאמא שלי יש גוש שפיר בצד אחד שפשוט נמצא במעקב מזה שנים רבות - האם יש תופעה כזו שהינה תורשתית? בתודה, יסמין המודאגת...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה כאבים בשד
פרופ' שלמה ללצ'וק 23/01/2012 | 11:38שלום יסמין. לרוב זה כלום. אך כדאי שתיבדקי על ידי רופא טוב.בברכההוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
נוירופיברומטוזיס
-
ליפומה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח כריתת תוספתן
-
בדיקות קשורות
-
ניקוז ציסטה מהשד
-
בדיקת MRI
-
תרופות קשורות
-
אנאסטרוזול
-
מונחים קשורים
-
אבחון (דיאגנוזה)
-
אבחנה מבדלת

פורומים נוספים בתחום
פורוםבקע - הרניה
בפורום בקע - הרניה ניתן להתייעץ עם ד"ר משה דודאי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בקע - הרניהפורוםכירורגית כלי דם
בפורום כירורגית כלי דם ניתן להתייעץ עם ד"ר אסף לבנון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כירורגית כלי דםפורוםמחלות שד וכירורגיה של השד
בפורום מחלות שד וכירורגיה של השד ניתן התייעץ עם ד"ר יסמין דגן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מחלות שד וכירורגיה של השדפורוםניתוחי ריאות, בית חזה
בפורום ניתוחי ריאות, בית חזה ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי ריאות, בית חזהפורוםהזעת יתר
בפורום הזעת יתר ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הזעת יתרפורוםמיני מעקף קיבה
בפורום מיני מעקף קיבה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסים גרון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מיני מעקף קיבה