פורום נטורופתיה - עמוד 83

-
בדיקת הריון (לת)
אנג'ל 13/02/2011 | 20:18עשיתי בדיקת דם BETA-HCG והתוצאה 15166 IU/L מה זה אומר עם כן באיזה שבוע?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
בקע סרעפתי
תמי וולף 13/02/2011 | 17:19שלום רב, שמי תמי,בת 45,מזה תקופה סובלת מצרבות,כאבים באיזור החזה כאשר אני אוכלת ועוד. היום עשיתי לפרוסקופיה והתוצאות הן: בקע סרעפתי, דלקות לאורך הוושט, ופוליפ בגודל 5 מ"מ שהוסר ונשלח לבדיקה פתולוגית. ההמלצות: 2 כדורי אומפרדקס ביום (לעולם!) ולפרוסקופיה חוזרת בעוד שלושה חודשים כדי לבדוק החלמת הדלקות.מבקשת את עצתך בעניין תזונה מאחר ואף אחד לא המליץ לי דבר מתחום זה. אני מניחה שכדאי שאשנה את התזונה שלי.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
N. D בועז שוורץ 13/02/2011 | 17:37שלום רב שינוי תזונתי הינו חובה: - כמה שיותר תזונה קרובה לצמחוני - ללא מוצרי חלב - כמה שפחות בשר - דגים וביצים אפשר - הרבה ירקות וקטניות -עדיף מונבטות - זרעים מעט, לא קלויים - דגנים מלאים בלבד: אורז בסמטי, אדום, בר, קינואה, דוחן וכו' לגבי סותרי חומצהף אפשר אחרת!!! - משקה אלוורה בתוספת צמחים של חברת PROFESSIONALS פרוביוטיקה איכותית. וטבליות כלורלה יכולות לתמוך. *** יש לשלול המצאות החיידק הליקובקטר פילורי!!! כל טוב והצלחה בועז שוורץהוסף תגובה
-
-
בעיית ניפיחיות בבטן
ירדן לוי 12/02/2011 | 18:34שמי ירדן בת 42 בריאה סובלת מאוד מניפחיות בבטן עשיתי את כל הבדיקות שאפשרי כולל קונוסופיה והכול תקין אבל בכל זאת אני סובלת מבעיה זו אציין שאני אוכלת לפי תפריט של דיאטנית האם יש לך להמליץ לי על טיפול מסיוםהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
N. D בועז שוורץ 12/02/2011 | 21:10שלום ירדן ישנה סבירות גבוהה כי יש לך מחסור באנזימי עיכול. מעבר לכך יש לבדוק רגישויות או אי סבילות למזונות מסויימים ( אלרגנים ידועים, מוצרי חלב, תירס, וכו'.) מעבר לתזונה שצריכה לכלול הרבה ירקות חיים ומבושלים, דגנים מלאים, וכמה שפחות בשר ויותר דגים וביצים, אני ממליץ על התוספים הבאים: - תוספת אנזימי עיכול - למשל סופר אנזים של חברת NOW - טוטל פרוביוטיקס של חברת PROFESSIONALS לתחזוקת המעיים. חשוב לשתות הרבה מים וחליטות צמחים כדוגמת: מנטה, קינמון, לואיזה, זנגביל, שומר, קמומיל וכו'. כל טובהוסף תגובה
-
-
הקאות בנסיעות ארוכות
10/02/2011 | 20:14בתי סובלת מהקאות בנסיעות ארוכות, בתי בת 16 שנה, האם מותר לתת לה את התרופה פרמין נגד הקאותהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ,תשובה
N. D בועז שוורץ 11/02/2011 | 10:45שלום רב יש לבדוק מנגנון וויסות האיזון שנמצא באוזן ממליץ ביינתיים לצרון כמוסות ג'ינג'ר בתוספת ויטמין B6 - כמוסה אחת לני נסיעה ארוכה. עוזר ויעיל. כל טובהוסף תגובה
-
-
שני טחולים
אילת 09/02/2011 | 14:03בגלל כאבים בצד שמאל מתחת לחזה וברזל נמוך נעשתה בדיקת אולטרסאונד לבני בן ה-13. נמצא שהטחול מעט מורחב וכמו כן נמצא שיש לו עוד טחול קטן - האם יתכן שזו הסיבה לכאבים ולברזל הנמוך ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
N. D בועז שוורץ 10/02/2011 | 12:00המונח של טחול נוסף - אין לו משמעות בחיים הרגילים. יש לו משמעות במחלות שפוגעות בטחול ודורשות הוצאתו, כי אז אם לא מבחינים שיש עוד טחול, המחלה נמשכת. כתוסף ברזל בא יש מחסור אני ממליץ על אחד מהשניים: 1. פלורדיקס -ברזל נוזלי 2. PRO IRON של חברת PROFESSIONALS בכמוסות.הוסף תגובה
-
אילת 10/02/2011 | 09:56תודה על תשובתך. האם ידועים מקרים כאלה של שני טחולים? ומה הטיפול לבעיה הנ"ל. אודה על תשובתך.
הוסף תגובה
-
תשובת מומחה תשובה
N. D בועז שוורץ 09/02/2011 | 14:18שלום רב אנא היו בלווי של הרופא המטפל לגבי שאלתך בנוגע למשק הברזל, כן בהחלט יכול להיות שזאת הסיבה! כל טובהוסף תגובה
-
-
בעיות במערכת העיכול
לירון 08/02/2011 | 23:56שלום! אני בת 22 סובלת מבעיה רצינית מזה כשנה במערכת העיכול. אני סובלת מעצירויות וכל דבר שניסיתי הכולל שתיית שמן זית בבוקר, שתיית מיץ שזיפים אכילת יוגורט, מוצרים מחיטה מלאה, זרעי פשתן איננו עוזר. רציתי לדעת אם יש משהו טבעי שאוכל לקחת שיעזור לי (ניסיתי נורמלקס וזה עזר אבל כמובן שזה גרם לתלות). ואולי יש תפריט דיאטה כלשהו לניקוי הגוף שמומלץ תודה מראש.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
N. D בועז שוורץ 09/02/2011 | 09:36שלום רב התחילי את הבוקר עם ימץ סחוט ( מסחטת מיצים קשים) של צרור פטרוזיליה + גבעול סלרי + מלפפון + קישוא + תפוח השתייה צריכה להיות הדבר הראשון לפני האוכל. הרבי להשתמש עם פשתן טחון בסלט. והכי חשוב: - טול קלינס של חברת PROFESSIONALS , עובד נהדר ללא יצירת תלות - 2 כמוסות לפני השינה. - פרוביוטיקה איכותית לבניית מערכת עיכוב בריאה ומאוזנת. *** רוצה לשמוע תוצאות! כל טוב בועז שוורץהוסף תגובה
-
-
פצע בצוואר הרחם
הדר 02/02/2011 | 17:48שלום רב, אני בשבוע שביעי ובבדיקת האולטרסאונד הרופאה ראתה דם על הכפפה שעל המכשיר. היא בדקה ומצאה שהדם בגלל פצע. ממה נגרם הפצע וכמה זמן עלי להמנע מקיום יחסים? תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובה
בועז שוור 03/02/2011 | 08:50שלום רב זאת שאלה שיש לשאול את. רופאה או סמכות רפואי שיכולה להבין ממה נובע הדימום יש להימנע מספר ימים מקיום יחסי מין או לעקוב אחרי הוראות הרופא המטפל וודאי נא כי קמות הברזל שלך תקינות, באם הן נמוכות צריך ליטול תוסף ברזל כל טוב בועז שוורץהוסף תגובה
-
-
עזרה במילוי שאלון בנושא רפואה משלימה (לת)
ימית 30/01/2011 | 09:57שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי במילוי שאלון בנושא עמדות כלפי רפואה משלימה שהוא חלק מעבודת הסיום שלי לתואר ראשון באוניברסיטה הפתוחה , עזרתכם חשובה לי מאוד ,השאלון לוקח מספר דקות והוא אנונימי לגמרי.תודה רבה לכל המשתתפים/ות. בברכה, ימית. הקישור לשאלון: https://spreadsheets.google.com/embeddedform?formkey=dGV4dTRHcHpBZ3RBblJtOHRrUlZ1cVE6MQהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
ליכסן פלאנוס
דליה 28/01/2011 | 17:07האם לליכסן פלאנוס יש תרופה טבעית? אשמח לשמוע על דרך טיפול שונה מסטראואידים תודה דליההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובה
29/01/2011 | 19:09שלום דליה גורם המחלה אינו ברור, אך ברור הקשר מע' העיכול ומצב העור.מעורב כאן חוסר איזון ברמה הפיזיולוגי והמנטלי. ישנו חשש לפגיעה מעבר לעור ברירית הפה וכאן מוצר בשם דיפנדר של חברת פיור יעשה עבודת מניעה מעולה. מעבר לכך חובה להביא לאיזון בריא את רירית המעיים לכן יש לתמוך בפרוביוטיקה איכותית, אני ממליץ על טוטל פרוביוטיקס של חברת PROFESSIONALS. מעבר לכך להתאמת טיפול אינדיבידואלי חיצוני ופנימי, אני ממליץ על אחד משני מטפלים סיניים שמתמחים לטיפול במחלות עור( גם המחלה הנ"ל) שמם: - אמיר קלי - דודי פרלה כל טוב ובהצלחה בועוז שוורץהוסף תגובה
-
-
כאבי בטן
שרון 27/01/2011 | 17:26גם אני וגם השכנה סובלות כבר יומים מכאבי בטן קשים, הם באים בגלים, יש גם הרבה גרפסים, הבטן נפוחה וקצת חולשה וסחרחורות. בגלל שהסימפטומים של שתינו מאד דומים נראה לי שמדובר בוירוס. יש משהו טבעי להקלה, איזה תה שהוא? כואב לנו, אנא ענו מהרהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תודה רבה
27/01/2011 | 19:13הוסף תגובה
-
תשובה
27/01/2011 | 19:03שלום רב א. הקפידו על שתיה מרובה ב. מנוחה יכולה להקל ג. הקפדה על מזונות מבושלים בעיקר -ללא מוצרי בשר וחלב בעת הזאת ד. שתיית חליטות מצחים כמו: נענע, לואיזה, קמומיל, זנגביל, שומר - יכולים להרגיע במקצת. ה. פרוביוטיקה איכותית כדוגמת TOTAL PROBIOTICS של חברת PROFESSIONALS, יכולה לעזור ולעצור את התחושה ומחושי הבטן. בהצלחה בועז שוורץהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
גלי חום
-
השמנה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
הרפיית שרירים הדרגתית
-
פלדנקרייז
-
בדיקות קשורות
-
תבחין מימן בנשיפה
-
מונחים קשורים
-
ברי ברי
-
אי-סבילות ללקטוז

פורומים נוספים בתחום
פורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם DIP.AC.HERBS אבי פלד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכולפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםרפואה סינית
בפורום רפואה סינית ניתן להתייעץ עם יוסי לוי, Dipl CM, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סיניתפורוםנסיון
בפורום נסיון ניתן להתייעץ עם ד"ר רופא ניסיון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נסיון