פורום נטורופתיה - עמוד 85

-
תה ירוק ו-ל-תיאנין
אלעד 12/12/2010 | 18:33שלום, אני מעוניין לצרוך כמויות גדולות של האחוצה האמינית ל-תאנין. יש לי שתי שאלות- 1. האם חימום יתר והוספת לימון לתה הירוק יכולות לפגום בחומצה האמינית הזו? 2. אילו מוצרים מלבד ביוקאלם של אלטמן מכילים אותה? האם כדאי להסתכן ולקנות תוספים מחו"ל דרך האינטרנט? תודה מראש לתשובה המהירההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ל תיאנין
ענת קידר עמית 13/12/2010 | 12:08שלום אלעד כדי להפיק חומרים פעילים מתה צמחים צריך לחלוט את העלים במים רותחים. מים רותחים ב 100 מעלות כך שלא יהיה פה חימום יתר או הרס. לימון לא אמור לפגום בחומר, להיפך אפילו לשפר את עיכולו וספיגתו. מהידע שלי על המוצרים שקיימים בארץ, ל תיאנין קיים אכן בביו קאלם של אלטמן. בעבר היה מוצר לנוטרילייף על בסיס חומר זה, אך הוא כבר איננו מיוצר. קנייה דרך האינטרנט היא קנייה זולה יותר, אך לפעמים בלי אבא ואמא! כך שכדאי לבדוק היטב את המקור ממנו אתה קונה. בהצלחה ענתהוסף תגובה
-
-
שיטקר
נעמה 09/12/2010 | 10:52אני סובלת מפטריות בנרתיק ודלקות בדרכי השתן. לאחרונה היה לי וירוס בטן עם הקאות ושלשולים ומאז אני חשה חולשה. האם אני יכולה ליטול "שיטקר"? האם זה לא יעודד את הפטריה בנרתיק?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה חיזוק לאחר וירוס
ענת קידר עמית 09/12/2010 | 12:11שלום נעמה שיטקר הוא אכן תוסף שמחזק מאוד את הגוף ואת מערכת החיסון לאחר מחלה. הפטריה הזאת איננה פטריה פתוגנית ולכן היא איננה אמורה להחמיר בעיית קנדידה, אלא אפילו לעזור להלחם בה. כך גם הם הוראות היצרן טבעוני. אם את רוצה להיות זהירה, אני ממליצה להשתמש בצמח שגם הוא מחזק גוף וחיסון כמו אסטרגלוס או אצות אגם או מיץ עשב חיטה/שעורה. בהצלחה ענתהוסף תגובה
-
-
הבהרת כתמי היפרפיגמנטציה
יעל 01/12/2010 | 21:38שלום, אני מנסה לעזור לאימי בהבהרת כתמים. יש לי שתי שאלות: 1- אילו שמנים אתריים יעילים בהבהרה 2- האם גם מיצי הדרים כמו לימון מבצעים הבהרה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הבהרת כתמי פיגמנטציה בעור
ענת קידר עמית 02/12/2010 | 22:14שלום יעל השמנים שיכולים להועיל בטיפול בהיפרפיגמנטציה הם: שמן לימון (העיקרי) שמן אקליפטוס, שמן לבנדר, שמן מנטה. צריך לקחת 5 מ"ל שמן נשא בערך כפית ( שמן זית, שמן שקדים, שמן זרעי ענבים) ולטפטף 2-3 טיפות שמן לימון + 1 טיפה משאר השמנים. ואת תערובת זו למרוח על הכתמים. לא ידוע לי על טיפול במיץ הדרים ישירות על העור. בהצלחה ענתהוסף תגובה
-
-
איך נטורופתיה משפיעה על סוכרת
הילית 22/11/2010 | 15:14לא ממש הבנתי מה זה נטרופתיה ומה ההשפעות שלה על סוכרת יש לי סוכרת 2 ועוד משקל עודף שאני מורידה, מטופלת בלנטוס שאני מזריקה פעם ביום והתחלתי לאכול מאוזן לפני חצי שנה, אני מאוזנתהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה נטורופתיה וסוכרת
ענת קידר עמית 22/11/2010 | 21:20שלום הילית טיפול נטורופתי בסוכרת כולל שיטות שונות לתמיכה באיזון הסוכר, בעיקר כשהסוכר איננו מאוזן. אנו משלבים צמחי מרפא ותוספי מזון שעוזרים לאזן רמות סוכר בגוף. בנוסף אנו מטפלים בגורמים לסוכרת כמו תזונה לא נכונה, מתחים, פעילות גופנית ותשישות הלבלב. ולסיום אנו תומכים בגוף כדי למנוע נזקים של הסוכרת, במיוחד נזק חימצוני שמביא לנזקים לכלי דם, למערכת העצבים ולאיברים הרגישים כמו עיניים, כליות, רגליים וכו. בעיקר על ידי נוגדי חימצון שונים והשלמת חסרים שאופיניים לחולי סוכרת ולשיפור זרימה בגוף . כך שהתרומה היא רבה. ממליצה לך להפגש עם נטורופת לבניית תוכנית אישית. בהצלחה ענתהוסף תגובה
-
-
נטורופאט או הומיפאט
ציונה 17/11/2010 | 13:22שלום, אני לוקחת שנים תרופות ללחץ דם גבוה וכולסטרול גבוה , רציתי להעזר בתרופות טבעיות ולהחליפן בהדרגה במקום התרופות הרגילות. למי צריך לפנות לנטורופאט או הומיפאט?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה נטורופת או הומאופת
ענת קידר עמית 17/11/2010 | 22:38שלום ציונה שתי השיטות הינן שיטות טובות אך לפי נסיוני טיפול נטורופתי בהחלט מתאים במצבי לחץ דם וכולסטרול. הסיבה היא שנטורופת מטפל דרך תזונה מתאימה כולל שילוב של תזונה לניקוי הגוף והכבד. זאת בשילוב צמחי מרפא ותוספי מזון, שבחלקם יש חומרים המונעים ספיגת כולסטרול לגוף ואחרים שמונעים את יצורו בכבד. אנו משלבים גם טיפולים שונים להורדת מתחים והרפיה, כמו פרחי באך, שיטת מגע וכו. אז אני בהחלט ממליצה בהצלחההוסף תגובה
-
-
יבלת ויראלית בכף הרגל
אורלי 06/10/2010 | 22:03שלום רב לביתי בת ה 8 יש יבלת ויראלית (לפי רופא עור)ברגל ימין וכרגע הודבקה גם כף רגל שמאל. האם ישנה אפשרות לטפל במערכת החיסונית כדי שתפעל כנגד הוירוס כלומר לחזק את המערכת כדי שתתגבר בעצמה ותחסל את הוירוס? פרוטק ? משהו אנטי ויראלי? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה יבלות ויראליות
ענת קידר עמית 08/10/2010 | 08:54שלום אורלי, כדי לטפל ביבלות ויראליות חשוב גם לחזק את מערכת החיסון, גם לקחת תוסף נגד וירוסים וגם לבצע טיפול מקומי באזור היבלת. לחיזוק החיסון כדאי לקחת טיפות של הצמח אכינצאה או פרוטק לילדים שמכיל אכינצאה - לפחות פעמיים ביום ( זה גם מצויין כעת לקראת החורף). לפעילות אנטי ויראלית ניתן לקחת כמוסות שום, יש כמוסות קטנות שמיועדות לילדים. לקחת פעמיים ביום. ולמריחה מקומית - טיפה אחת של שמן לימון + טיפה אחת של שמן עץ התה, לכסות בפלסטר, למרוח מידי יום לפחות ל 2-3 שבועות. תרופת סבתא טובה היא למרוח חלב של תאנה (מה שיוצא כשקוטפים פרי או עלה ). אם יש באזורכם זה גם יכול לעזור. בהצלחה ענתהוסף תגובה
-
-
בלוטת התריס
ריני 06/10/2010 | 12:12שלום רב האם קיים תוסף תזונה תומך בלוטת התריס, יעיל בעל תוצאות, שיכול לסייע במצב של ירדה בפעילות כרגע 2.3 לעומת 1.6 לפני חצי שנה (מנפלאות גיל המעבר.) אני לא מוכנה להתרגל לעליה במשקל לנוכח השינויים ההורמונליים שעובר גופי על סמך בדיקות דם. תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תוסף לבלוטת התריס
ענת קידר עמית 08/10/2010 | 08:37שלום ריני, אם ערכי הבדיקות שציינת הם של TSH - ערכים אלו תקינים לחלוטין !. בכל מקרה אם את מעוניינת לשפר את חילוף החומרים ולתמוך בבלוטה, האצות שמתאימות הן אצות ים כגון: קלפ, המכילה מינרלים רבים בניהם יוד, ולא כלורלה שהיא אצת מים מתוקים, שהיא מחזקת כלללית ומנקה. טירוזין זו חומצה אמינית ממנה בונה הגוף את הורמוני בלוטת התריס. לא הייתי ממליצה לקחת טירוזין סתם ככה שלא לצורך. אם אין לך בעיות בריאות אחרות את יכולה לצרף גם שתיית תה רוזמרין, גינגר וכמובן להגביר את הפעילות הגופנית. בהצלחה ענתהוסף תגובה
-
אכן יודעת שתקין
ריני 07/10/2010 | 20:44האם אצת כלורה מועילה? קבלתי המלצת נטורופתית ממש הערב לקחת חומצת אמינו טירוזין מה דעת על השילוב? תודה.הוסף תגובה
-
בלוטת התריס
ריקי 07/10/2010 | 20:07ריני שלום, האם התכוונת ל TSH 1.6 /2.5 ? אם התשובה חיובית, מצב בלוטת התריס שלך תקין לחלוטין. אם את רוצה להגביר מעט מטאבוליז'ם את יכולה להוסיף מעט אצות להפחית מזון עשיר בשומנים ופחמימות ריקות ובכלל מזונות בעלי אינדקס גליקמי גבוה. בריאות וכל טובהוסף תגובה
-
-
דרמואיד בשחלה
שירה מלמוד 04/10/2010 | 18:41שלום ענת קידר עמית, אני בת 21, לפני 6 חודשים עברתי ניתוח לפרוסקפיה להוצאת דרמואיד וציסטה בשחלה הימנית. היום התגלה דרמואיד חדש בשחלה השמאלית (שבזמן הניתוח הייתה תקינה לחלוטין). נאמר לי שהדרמואידים הם מולדים, שאני מייצרת אותם ואין אפשרות למנוע את צמיחתם החוזרת או לחזות את גדילתם. שאלתי: האם יש משהו ברפואה הטבעית שיכול למנוע בכל זאת את צמיחתם והפסקת ייצורם על ידי גופי? והאם יש קשר בין אכילת מוצרי מזון מסוימים, כגון חלב או בשר, לצמיחתם של דרמואידים? בתודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תודה רבה על תשובתך
שירה מלמוד 06/10/2010 | 12:56הוסף תגובה
-
תשובת מומחה דרמואיד בשחלה
ענת קידר עמית 06/10/2010 | 10:36ושוב שלום מההבנה שלי זה נוצר בשלב החלוקה העוברית ומתפתח וגדל עם השנים. אך אני מציעה לך לשאול שאלה זו את הרופא שלך. וכן את יכולה להפגש איתי, פרטי ההתקשרות נמצאים בקישור לדף שלי באתר. יום טוב ענתהוסף תגובה
-
המשך
שירה מלמוד 05/10/2010 | 18:42תודה רבה על התשובה, יש לי רק עוד שאלה - הסברת שזה מולד, ממקור עוברי - האם הכוונה היא שנולדתי עם הפוטנציאל לייצור דרמואידים או שכבר בתור תינוקת היה לי אותם ועם גיל הפוריות הם גדלו? כי רק לאחרונה הם התפתחו (האם הם היו בקרבי כל שנות חיי?) המלצת לפנות לנטורופת, האם אני יכולה להפגש איתך? בכבוד רב ובתודה מראש שירההוסף תגובה
-
תשובת מומחה דרמואיד בשחלה
ענת קידר עמית 05/10/2010 | 17:23שלום שירה אכן דרמואיד הוא סוג של ציסטה מלאה בשומן, שהמקור שלו הינו בשלב העוברי, כלומר מולד. בריפוי טבעי אנו מתייחסים לזה כמו לגידול שפיר, שהדרך לטפל בו היא על ידי חיזוק הגוף, ניקוי הגוף ושיפור הזרימה בגוף. כל זאת כדי למנוע גדילתו, לנסות להקטינו ובעיקר למנוע צמיחתם של דרמואידים חדשים. ישנם צמחים שידועים כפועלים על הקטנת גידולים כמו: שום, טריפוליום, וגם פרופוליס מועיל. ישנם סוגים שונים של תפריטי ניקוי שניתן לשלב יחד עם אצות ים שידועות כמרככות ומקטינות גידולים. אם הדרמואיד גדול ומפריע כדאי להוציאו. אם לא שווה בדרך של חיזוק וניקוי לנסות ולהשפיע. מציעה שתפגשי עם נטורופת לבניית טיפול מתאים. בהצלחה ורק בריאות ענתהוסף תגובה
-
-
נטורופתיה ו CMV
חיה 07/09/2010 | 08:36שלום. לפני כחצי שנה נדבקתי הדבקות ראשונית ב CMV. נכון לעכשיו הנגיף עדיין בדמי (IgM חיובי) על סמך בדיקות הדם. מכיוון ואני מעוניינת בהריון הייתי שמחה לשמוע מה יש לנטורופתיה להציע על מנת להוציא את הנגיף מהדם. בחודש האחרון שיניתי את התזונה (הצאתי כמעט לגמרי קמח לבן, הפחתתי מאוד את צריכת הסוכר,. אני נמנעת מאכילת מוצרים מעובדים ומרבה באכילת פירות וירקות ודגנים מלאים) ואני מבצעת פעילות גופנית באופן סדיר. בנוסף מזה כשבועיים אני נוטלת 3 פעמים ביום אסטרגלוס של סולגאר ופעם ביום ויטמין C של 1000 מ"ג. לצערי, הבדיקות עדיין לא תקינות. שאלתי היא האם מה שאני עושה הוא בסדר (הבנתי שאסרגלוס יכול לחזק את הנגיף - האם זה נכון?) והאם יש דברים נוספים שכדאי לעשות על מנת לזרז את תהליך ההחלמה? תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תודה רבה על התשובה
עמי 03/10/2010 | 13:46הוסף תגובה
-
תשובת מומחה CMV
ענת קידר עמית 14/09/2010 | 13:51שלום עמי CMV הינו וירוס מקבוצת ההרפס, לוירוסים אלו יש את היכולת להשאר רדומים בגוף לתקופה ארוכה אפילו לכל החיים. הם מתפרצים ברמות שונות, בזמן שהגוף נחלש והמערכת החיסונית נחלשת. זאת הסיבה שמי שחלה בוירוס כזה יכול להרגיש תופעות של מחלה/חולשה לאורך זמן . כדי למנוע את חולשת הגוף ולמנוע או להפחית את התפרצות הוירוס, חשוב לחזק את מערכת החיסון. למשל על ידי לקיחת ויטמין C או/ו אבץ, אתה יכול גם לקחת כעת מוצר מחזק כללי שגם מחזק את מערכת החיסון כמו שיטקר של חברת טבעוני. בהצלחה וגמר חתימה טובה ענתהוסף תגובה
-
החלמה מ- CMV
עמי 12/09/2010 | 16:42לפני כ- 3 חודשים הופיעו הסימפטומים של CMV ובדיקות הדם הראו שאכן יש לי CMV בפעם הראשונה. לאחר חודש החום ירד, ולקח עוד כ- 3 שבועות עד שחזרתי לעבודה באופן רצוף. עד עתה, מדי שבוע שבועיים, אני מרגיש תשישות למשך יום יומיים. האם זה נורמלי ? מתי זה עובר לחלוטין ?הוסף תגובה
-
טיפול בוירוס CMV
ענת קידר עמית 07/09/2010 | 11:47שלום חיה, אסטרגלוס מחזק את מערכת החיסון ולא את הנגיף, כך שאת יכולה להמשיך לקחת אותו ואת ויטמין C. את יכולה גם לקחת צמחים ותוספים אנטי וירליים כמו אבץ 50-60 מ"ג ליום, ליזין 500 מ"ג 3-2 פעמים ביום וכמוסות או טיפות של עלי זית/שמן אורגנו לפי המינון המומלץ 3 פעמים ביום. זאת כמובן ללא נסיונות להכנס להריון כרגע, כל עוד את לוקחת תוספים אלו.. בכל מקרה כדאי להיפגש עם נטורופט כדי לבנות לך את הטיפול המתאים. בהצלחה, ושנה טובה ענתהוסף תגובה
-
-
הטיפול המומלץ בדלקת העפעפים[ויובש
אייריס 30/08/2010 | 13:24לענת שלום רב האם ניתן לטפל בתחום הנטרופטיה לטפל בהצלחה בדלקות עינים מציקות כגון בלפריטס העפעפים-סתימה בבלוטות החלב,ומרכיב חיידקי. רופא העינים ציין שהעלמות הסבואריירא תסלק את הדלקת,ונתן לבעלי המלצה על אנטיביוטיקה שגרמה להטבה אך כאבי בטן עזים,וטחורים.מה מומלץ מבחינה טבעית לשיפור המצב בעור הפנים ללא מריחה של קרמים,או שמנים להשגת אותה תוצאה? יש גם יובש בעינים,ובעלי מאד רגיש לתחליפי דמעות קמומיל גרם לו לצריבות עזות,בתה.האם מומלץ שימוש באומגה 3 בזרעי פשתן ומה המינון?[בכמוסות דגים,או כמוסות זרעי פשתן גרם להחרפת הסיפטומים,אם כך מה ניתן לעשות? בברכה אייריסהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
דלקות עיניים וסבוריאה
ענת קידר עמית 31/08/2010 | 12:59שלום אייריס למצבים של דלקות עיניים, דלקות עפעפיים, יובש בעיניים וסבוריאה יש חשיבות גם לטיפול פנימי עם התוספים הבאים: ויטמין A, ויטמין C, אבץ, B קומפלקס (50 מ"ג), וחומצות שומן חיוניות ( מקספה+גלא 2-3 ביום). חשוב ללכת לאיש מקצוע כדי להתאים את המינונים המתאימים של כל תוסף מזון או לחפש תחליף למה שגורם לבעיות. בנוסף נסו להשתמש בטיפות עיניים הומאופטיות אוקוהייל. או טיפות אאופרזיה בהומאופטיה. בהצלחה ענתהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
השמנה
-
גלי חום
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
פלדנקרייז
-
בלון קיבה
-
בדיקות קשורות
-
תבחין מימן בנשיפה
-
מונחים קשורים
-
סומטי
-
דיאטה לפי סוג דם

פורומים נוספים בתחום
פורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם DIP.AC.HERBS אבי פלד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכולפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםרפואה סינית
בפורום רפואה סינית ניתן להתייעץ עם יוסי לוי, Dipl CM, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סיניתפורוםנסיון
בפורום נסיון ניתן להתייעץ עם ד"ר רופא ניסיון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נסיון