פורום סרטן העור וניתוחי מוז (מוס) - עמוד 60
-
לימפומה עורית
אברהם אבן 10/02/2011 | 13:22שלום. אני בן 65. תסמין ל מ.פ. נצפה לראשונה ב 1996. האבחנה ב 1998. מצליח לשמור על שלב התחלתי באמצעות פוטותרפיה טבעית בקיץ ומלאכותית בחורף. נראה לאחרונה שמצליח פחות. מבקש להוועץ ברופא שזו מומחיותו. אני תושב חדרה. תודה רבה.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה MF
דר' ניר נתנזון 24/02/2011 | 11:59מסיבות אתיות איני יכול להמליץ על רופאים מסוימים בפורום זה. אני מציע כי תתיעץ עם רופא העור המטפל בקופה והוא יוכל לכוון אותך. בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון
-
-
הסרת שומה
שאול 07/02/2011 | 15:25הוסרה שומה ובבדיקה פטולוגית כתוב dermal venus .מה זה?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שומה
דר' ניר נתנזון 24/02/2011 | 11:58זוהי שומה תקינהלחלוטין. בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון
-
-
טיפול במלנומה באמצעות חיידק שחפת מוחלש
nocturnal 24/02/2011 | 05:27שלום, הייתי מעוניינת לדעת מה קורה במידה וחולה מלנומה מקבל טיפול ממושך (כל חצי שנה, במשך 5 שנים) חיסון כנגד מלנומה המבוסס על חיידק שחפת מוחלש בשילוב תאי גידול עצמיים, וזאת במקום 8 מנות בלבד במשך חודש? האם המצב עשוי ליצור נזק? האם יש סיבה להמשיך בטיפול שכזה מחשש שהמלנומה תחזור אם יפסיק?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טיפול במלנומה בחידק שחפת
דר' ניר נתנזון 24/02/2011 | 11:57אין לי כל נסיון בטיפול זה. אני עוסק באבחנה (לא בטפיול) של חולי מלנומה. בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון
-
-
סימני מתיחה
ויקי 16/12/2010 | 12:12לא יודעת אם זה פורום מתאים... אני בת 48 ועם סוכרת 2 , בעלת משקל עודף, לקחתי את עצמי בידיים מבחינת אוכל בחודשים אחרונים מאז שהתחלתי להזריק אינסולין לנטוס שלא גרם לי לעליה במשקל, שוקלת להתחיל לעשות פעילות גופנית (לא במכון) האם אפשר למנוע סימני מתיחה רבים/לצמצםפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה סימני מתיחה
דר' ניר נתנזון 17/12/2010 | 23:50שימוש תכוף בתכשירי לחות יכול להפחית היווצרות סימני מתיחה. בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון
-
-
רוזצאה
דניאל 12/12/2010 | 21:53נמצא כי יש לי רוזצאה. בתחילה טופלתי אצל רופא עור באלידל וברוזקס במשך כחודש וחצי בערך ואכן חל שיפור אך ללא המשחה הדלקת שוב חזרה ולאחר שפניתי לרופא אחר הוא נתן לי פרוטופיק (אמר שיותר חזק מהאלידל ועל אותו הבסיס) עם רוזקס. שני הרופאים טוענים שאין בעיה בשימוש באלידל/פרוטופיק בטווח הארוך אך בכל מקום אני קוראת ששימוש ממושך הוא מסוכן מצד שני אין לי פתרון אחר... פרט לרופא העור השני שהמליץ לי על שימוש תמידי ברואקוטן אך במינון של כדור אחד לשבוע וטענתו היא שאצטרך לקחת את זה כל החיים (פרט לפעמים שבהן אהיה בהיריון) - מה דעתך לגבי הפרוטופיק/אלידל - האם ניתן להשתמש בשימוש ממושך ואם כן מה הכוונה לממושך - חודשים? וכן מה דעתך על רואקטון במינון שהוא המליץ ולתקופה שהוא המליץ בפרט לגבי הקשר שלו כפתרון לרוזצאה וכן הסיכון של התרופה לתפקודי הכבד?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה רוזציאה
דר' ניר נתנזון 17/12/2010 | 23:40שני הטיפולים יכולים להצליח. אין חשש לפגיעה בתפקודי כבד עם מינון כה נמוך של רואקוטן (כמובן שיש להיות במעקב). אין עדיין מידע על שימוש ארוך טווח (שנים רבות) באלידל או פרוטופיק. בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון
-
-
מיקוזיס פונגואידס (לת)
יוסי 02/02/2011 | 15:25בביופסיה אובחנתי כחולה במחלה בשלב 1. בבדיקת TCR התשובה היתה "שלילי". אבקש לדעת מה המשמעות של תוצאה כזו.פתח בחלון חדש -
רוזצאה 2
דניאל 2 25/12/2010 | 22:35אבחנו אצלי רוזצאה בפנים. מטופלת כבר שלושה חודשים עם ROZEX ג'ל וכן מורחת פרוטופיק שלוש פעמים בשבוע (בערבים בלבד) כחודש וחצי ואילו את הרוזקס מורחת כל יום פעמיים ביום במשך שלושה חודשים. עד מתי ניתן להמשיך להשתמש בROZEX? האם מותר כמה חודשים? ואם כן מתי צריך להפסיק לקחת (כי הוא משפר במעט את מצבי) ולגבי הפרוטופיק - מתי אצטרך להפסיק כי כרגע מורחת כחודש וחצי לסירוגין...האם אוכל להמשיך עוד מס' חודשים או רצוי להפסיק כעת?פתח בחלון חדש-
אשמח לקבל תשובה לשאלתי
12/01/2011 | 15:29
-
-
ראקוטן
ר.ח 13/12/2010 | 16:01האם ראקוטן משפיע על רמת הסוכר אצל סכרתיים סוג 1 ? והאם אפשר לקחת תוסף תזונה אומגה 3 במשך תקופת הטיפול ? ( אני כבר לפני הטיפול התחלתי עם התוסף )פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה רואקוטן
דר' ניר נתנזון 17/12/2010 | 23:41לא ידוע לי על בעיה בשימשו ברואקוטן הקשורה לסכרת. אין לי מידע לגבי תוספת אמגה 3. בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון
-
-
לוסריל לילדים? (לת)
הדס 27/12/2010 | 23:11לבתי בת 5 יש פטרייה בציפורן הרגל. הומלץ לנו על לוסריל, אך בעלון מצויין בפירוש כי אין להשתמש בילדים. מה עושים? האם זה בסדר או שקיים תכשיר אחר מומלץ? תודה!פתח בחלון חדש -
נשירת שיער (לת)
עמית 24/12/2010 | 14:08שלום אני בת 53 בריאה בדרך כלל צימחונית ללא תחליפי בשר בי 12 נמוך. תת פעילות של בלוטת התריס מטופלת באלטרוקסין 50 מק"ג ליום. סובלת בחודשים האחרונים מנשירת שיער. שיער צבוע מזה כמה שנים ומובהר. קיבלתי מרופא עור ויטמין בשם פרנטאל שלא עוזר בכלל. שמעתי על roots HR מעוניינת לדעת האם יעיל האם עוזר האם יש פתרון אחר תודה וכל טוב עמיתפתח בחלון חדש

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים