פורום סרטן העור וניתוחי מוז (מוס) - עמוד 62
-
הרפס
מאיר. 09/12/2010 | 18:47שלום, לפני 3 ימים אמי פיתחה פצעים על לחי ימין המגיעים עד מרכז הקרקפת. רופא עור אמר לה כי זה הרפס שיעבור תוך שבועיים שלושה ונתן לה משחה. היום אמי היתה אצל רופאת משפחה ששלחה אותה בבהילות למיון. האם י שלגשת למיון.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הרפס
דר' ניר נתנזון 17/12/2010 | 23:28אתה באמת מצפה שאענה על שאלה כזו בפורום אינטרנטי ללא בדיקה? בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון
-
-
פטריה
דני 09/12/2010 | 11:34שלום, אני כבן 30 בדרך כלל בריא, סובל מפטרת בכפות רגלים מפשע ועוד מקומות, גירודים אודם, פטריות בציפורניים לפני כמה שנים טופלתי בספורנוקס והיו בעיות עקב כך עם כבד מיד הפסקתי, והפטריות חזרו תוך כמה חודשים. לפני חצי שנה ביצעתי תרבית ציפורן ותוצאות כדלהלן: במשטח ישיר נראו קורים אין צמיחה של דרמטופיטים וספרופיטים פטוגנים Yeast Culture Vitek 1 Trichosporon mucoides צמיחה דלה הייתי אצל רופא הוא לא הסביר לי פירוש של הבדיקה רק נתן כדורי למיסיל ובמקביל בדיקות דם לכבד. 1) מה אומרת התשובה של הבדיקה? 2) אני לא רוצה עוד הפעם להרוס כבד עם כדורים הם יש פתרון לבעיה בכלל ללא כדורים? 3) מה היית ממליץ לעשות, אני די מיואשפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה פטריה
דר' ניר נתנזון 17/12/2010 | 23:26הטיפול היעיל היחד הוא כדורים. הסיכוי לפגיעה אמיתית בכבד הוא זעיר- ביחוד תחת מעקב מעבדתי. אם אינך בטוח בכך תוכל להתיעץ עם מומחה לכבד. בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון
-
-
עקיצות
ריקי 09/12/2010 | 08:18יש לי בעיה ששום רופא עור לא ענה לי עלייה אשמח לתשובה בהקדם, מלפני כשלוש שנים ישנתי על מזרן לא הכי סטרילי ומאז יש לי עקיצות בקרסול דמוי עקיצת יתוש שמופיעות לי עד היום בעיקר בלילה כשחם ובקיץ נעלמות. מה אני יכולה לעשות תעזור לי בבקשה!!!פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה עקיצות
דר' ניר נתנזון 17/12/2010 | 23:24איני מכיר עקיצות שנמשכות 3 שנים. יש לבצע בופסיה מאחד הנגעים ולבדוק את טיבו. בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון
-
-
נקודה מוגלתית בשפה הפנימית
אוריה 08/12/2010 | 22:17שלום, מזה כמה שבועות שאני סובל מנקודה מוגלתית באזור השפה הפנימית ממש מול הלסת התחתונה, שדועכת וגוברת לסירוגין. מצ"ב קישור לתמונה לאבחנה טובה יותר. http://up350.siz.co.il/up2/hurmtm3yj2im.jpgפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה נקודה מוגלתית
דר' ניר נתנזון 17/12/2010 | 23:23התמונה אינה איכותית דיה לאבחנה. פנה לרופא עור לבדיקהֱ/ בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון
-
-
פיגמנטציה בדרמיס
דוד 08/12/2010 | 20:53אני סובל במשך זמן רב מפיגמנטציה, שלמרות טיפולים חוזרים ונשנים במיטב המרקחות (כולל נוסחת קליגמן המיועדת לכך), אינה חולפת. לכן אני חושב שהפיגמנטציה נמצאת בדרמיס. יצוין שאני בעל עור כהה.רופא העור שלי, אומ שאין טיפולים אחרים לכך. אילו טיפולים ישנם לפיגמנטציה עמוקה הנמצאת בדרמיס? מה אפשר לעשות? אנא עזרו לי.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה פיגמנטציה
דר' ניר נתנזון 17/12/2010 | 23:21אולי (רק אולי) פילינג עמוק יעזור- וגם זה בספק רב. אין מנוס מאיפור יעיל. בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון
-
-
אקנה - כדורים
נועה 07/12/2010 | 20:40היי, אני בת 17 עם אקנה יחסית קלה, חוץ מבתקופה שלפני המחזור- שאז האקנה מתפרצת. לקחתי מינוציקלין בעבר (לפני 4 שנים) מה שגרם לכדוריות הדם הלבנות שלי לרדת ובסופו של דבר להפסיק את הטיפול. למרות זאת הטיפול היה מאוד יעיל ועזר למצבי. לאחרונה מצאתי סוגים שונים של אנטיביוטיקות בכדורים ורציתי לדעת אילו מהם יתאימו לי- או אם יש סוג אחר מתאים שאני לא מודעת אליו. - טטרהציקלין (טבעציקלין) -אריתרומיצין (אקנתרים\אריתרוצין) דוקסיציקלין (דוקסי 100\ דוקסיטרים) או לחלופין, אם קיימת תרופה שתמנע את ירידת הכדוריות הלבנות תוך כדי נטילת המינוציקלין? תודה רבה!פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אקנה
דר' ניר נתנזון 17/12/2010 | 23:19אני מציע כילא תהיי הרופא של עצמך- בנושא כה חשוב יש לפנות לרופא עור. בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון
-
-
פטרייה בציפורן
רינה 07/12/2010 | 17:53יש לי פטרייה בציפורן אחת ברגל ואני משתמשת בלוסריל. בהוראות השימוש כתוב כי ניתן לרוח לק קוסמטי על הלוסריל, וברצוני לדעת אם יש סכנה בהדבקה של ציפורניים אחרות דרך מברשת הלק?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה פטריה
דר' ניר נתנזון 17/12/2010 | 23:17כן- המברשת יכולה להעהיר את הפטריה (אם כי מדובר במצב נדיר). בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון
-
-
solar keratoses על הראש
ישראל וולף 07/12/2010 | 16:24ד"ר ניר האם בהכרח זה מוביל לסרטן? האם בקטרובן היא המומלצת לפני טיפול בחנקן? האם בקטרובן משחה חליפי עם בקטרובן קרם? אם כן האם הקרם יותר נוח למריחה? (מבחינת מרקם ומבחינת חוסר יכולת לראות את הנגעים). האם לחנקן יש יתרון על פני תכשירים כמו efudics וכדומה? אלף תודות על הסבלנות ועל תשובך המהירה ישראלפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה SK
דר' ניר נתנזון 17/12/2010 | 23:16בקטרובן הינה תרופה אנטיביוטית ואין לה כל קשר ל-solar keratosis. הטיפול המקובל הינו קפאה בחנקן נוזלי או קרם אפודיקס. לחנקן יש יתרון של פעולה מהירה, לאפודקס- טיפול בשטחים נרחבים ופגיעה גם בנגעים שאינם עדיין גלויים לעין. בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון
-
-
בן 17, דתי ומבואס עם ח'צקונים
נער דתי 29/11/2010 | 12:13הי אני כמו שכתבתי למעלה בן 17 ובזמן האחרון קצת יצאו לי פצעים על הפנים. זה לא נראה לי משהו קריטי מאוד, הם קטנים ומכוערים ואני מאוד נבוך מזה וזה ממש מוציא לי את החשק לצאת החוצה מהבית. אני יודע שגם ככה בנים לא מדברים על דברים כאלה אז תתאר לעצמך מה זה בנים דתיים. בקיצור, אני ממש מבקש המלצה לאיזה חומר או משהו שיוכל לעזור לי. אני אלך לבד לקנות ובבקשה אל תגיד לי רופא עור, לא בא לי שכל העולם ידע וזה לא כזה חמור..פתח בחלון חדש-
בדרך הרמב"ם
ברוך 06/12/2010 | 17:52יש דרך טבעית שעובדת ! -
תשובת מומחה חצ'קונים
דר' ניר נתנזון 04/12/2010 | 11:28צר לי אך בדיוק בשביל זה יש רופאי עור. לא ברור לי מדוע אתה מתבייש- למרפאתי פונים בני נוער לבד (ללא ההורים) בכל הגילאים... ובפירוש לא "כל העולם" ידע שפנית לרופא העור (כל הרופאים מחוייבים לשמור על חיסיון רפואי). לטיפול נכון דרושה אבחנה נכונה! לא כל תכשיר מתאים לכל סוג עור, ולכן כדאי להתיעץ עם מומחים. בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון -
יש לי נסיון רב וניסיתי כבר כמעט הכל
רנית 30/11/2010 | 21:23אחת לכמה זמן מצאתי לי איזה תכשיר טוב במיוחד ועליו נתקעתי לתקופה. בזמן האחרון נתקעתי על תחליב לאקנה של חברה שנקראת פייס איט. הוא נעים מאוד, מתאים לעור שומני ועבורי הוא עשה עבודה מצויינת. תרגיש טוב, אל תתבאס מזה יותר מידי, זה כולה חצ'קונים ובסוך זה עובר. קח דברים בפרפורציה. בהצלחה
-
-
רואקוטן
אור 05/12/2010 | 09:49אני בן 15. התחלתי ליטול רואקוטן לפני 10 ימים. יש החמרה רצינית במצב פצעי הבגרות (וכמובן תופעת יובש חמורה). השאלה היא מתי צריכה להגיע הרגיעה במצב? כלומר כמה זמן אמורה להיות ההרעה במצב?פתח בחלון חדש-
ברור שכך
ברוך 054-3119110 06/12/2010 | 17:49תגיע לקליניקה של חיים ואלכס בדיזינגוף סנטר או לאילנית בגבעתיים. שם תקבל טיפול טבעי כמו שצריך. כנס לאתר forgetacne.weebly.com
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים