פורום סרטן העור וניתוחי מוז (מוס) - עמוד 64
-
קרציות
as 28/11/2010 | 14:49שלום רב, אני רוצה לשאול מה לעשות אם ננשך על ידי קרציות? אם יש סכנה של זיהום כלשהו, ואם כן מה לעשות? בתודה מראשפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה קרציות
דר' ניר נתנזון 04/12/2010 | 13:56אין כעת מה לעשות מלבד לעקוב ולראות כיצד תהינה ההתפתחוית. אם יופיעו כאבי ראש, חום, צמרמורות או פריחה כלשהי או כל הרגשה כללית רעה יש לפנות מיד לרופא המשפחה. בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון
-
-
בדיקה לפטריות בציפורני כף הרגל
ג 29/11/2010 | 12:59שלום ד"ר, נבדקתי לפטריות באחת מציפורני כף הרגל. בבדיקה הראשונית נכתב: "במשטח ישיר נראו קורים וספורות של פטריות". בתשובה לגבי התרבית שהתקבלה לאחר כ-6 שבועות נכתב: "לא צמחו פיטריות". כיצד זה יתכן? האם לחזור לרופא עור? כשאני מסתכל על הציפורן זה לא נראה כמו פטרייה (הלכתי לרופא ולבדיקה כי זה נראה חשוד בהתחלה).פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה פטריות
דר' ניר נתנזון 04/12/2010 | 11:36לא קל לבודד פטריות מהציפורניים ולצערי ברבות מהמעבדות הלבורנטיות אינן מיומנות דיין. רצי לחזור על הבדיקה. בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון
-
-
קשקשים בראש
אתי אשל 29/11/2010 | 22:47שלום לך, כבר תקופה ארוכה שאני סובלת מקשקשים בראש,בצורה קיצונית,כל נגיעה מורידה ענני קשקשים, השתמשתי בסבוסל במשך שבועיים , היתה הקלה ושוב הרגשתי גרוד נוראי, ניסיתי שמפו צמחים -קמילוטרט ושוב היתה הקלה לשבועיים ,בבית מרקחת הציעו לי לקחת כדורי b rest משום שלדבריהם הסיבה לקשקשים היא מתח נפשי. אני חופפת על יום עם השמפו צמחים, האם יתכן שתקופה כל כך ארוכה ואין שינוי מהותי' ומה עוד ניתן לעשות האם כדאי לפנות לרופא עור בתודה מראש אתיפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה קשקשים
דר' ניר נתנזון 04/12/2010 | 11:35התופעה נקראת סבוריאה , ולרופאי העור יש פתרונות יותר יעילים מאילו שציינת. אז כן -פני לרופא העור. בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון
-
-
סקביאס
עליזה ברוך 30/11/2010 | 11:36אני נדבקתי מהבן שלי שלא יודע איך הוא נדבק. אני מפחדת שגם הבת שלי תדבק. איך למנוע שהיא תדבק? איך נדבקים למעשה? אני מתחילה טיפול שהרופאה נתנה לי, תוך כמה זמן אני אראה שיפור?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה סקביאס
דר' ניר נתנזון 04/12/2010 | 11:33ההדבקה היא בפירוש מאדם לאדם. על ידי טיפול בו זמנית בכל בני הבית בתכשירים שרופא עור רשם ניתן לחסל את המחלה. התגובה לטיפול מתחילה מיידית אולם הגרד יכול לצערי להימשך גם מספר שבועות עד שחולף סופית. בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון
-
-
-
תשובת מומחה מייודע מדוע ולמה
דר' ניר נתנזון 04/12/2010 | 11:31אולי... כי גם לי יש עבודה נוספת? חיים גם מלבד העבודה? בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון
-
-
שפתיים נפוחות ואדומות
משה 30/11/2010 | 18:28שלום דר ניר אני בחור בגיל 22 וסובל כבר כ4 שניים ביובש השפתיים הלכתי לרופאי משפחה ואם נתנו לי כל מיני משחות שלא עזרו לי בכלל ואני ממש מיואש מזה משום שזה מאוד מפריע לי בחיים תקיינים ואני מאוד הודה לך אם תמליץ לי על איזה תרופה או עצה טובה שתוכל לעזור לי עם הבעיה של היובש תודה רבהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שפתיים
דר' ניר נתנזון 04/12/2010 | 11:30אני מציע כי תפנה לרופא עור - לא כל רופאי המשפחה מכירים את כל מחלות העור. בריאת שלמה ד"ר נר נתנזון
-
-
וטליגו
מנחם 02/12/2010 | 20:20בס"ד אני בגיל 26 ובעיית הוטליגו התחילה לי מגיל 18.הוטליגו נמצא כתם כתם בגב שהוא אינו מתפתח ב"ה.אך מסביב לעין הוא משנה לשנה קצת גדל.ניסיתי משחה שנועדה לכך אח"כ נסעתי לתל השומר פעמיים בשבוע בעזרת קרן לייזר סביב העין במשך חודש בגיל 23 אך זה לא עזר והרופא יעץ לי אם לאחר חודש אין שינוי להפסיק,בידוע שמחלה זו לא תורשתית או מדבקת.איך ניתן לעצור את המחלה או לפחות לחדש את התאים שהעור שלי מאבד בנוסף האם יש אפשרות לעצור ע"י אכילה מסודרת של ירקות פירות ?אם תוכל לפרט לי אשמח חג שמח ובשורות טובות.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ויטיליגו
דר' ניר נתנזון 04/12/2010 | 11:26לצערי לא ידוע על כל דרך בה ניתן להשפיע על התפתחות המחלה. בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון
-
-
רואקוטן
אור 27/11/2010 | 01:04אני כמעט בן 15, סובל מפצעי בגרות בעיקר במצח ועכשיו התחילו להופיע פצעים גם בגב. רופאת העור הציעה לי ליטול רואקוטן. אולם אני מתלבט מהסיבה שאני מתאמן בכדורגל 5 ימים בשבוע, אימוני הכוללים אימוני כושר וריצה. הבנתי שהכדורים עלולים לפגוע בשרירים. בנוסף עלי להימנע מהשמש ואני מקווה שמריחה של קרם הגנה בשמש זו של נובמבר תספיק לי. האם כדאי לי לנסות ובמידה ותופעות הלוואי יהיו קשות לי רק אז להפסיק?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה רואקוטן
דר' ניר נתנזון 04/12/2010 | 11:25בהחלט כדאי לנסות. התרופה אינה פוגעת בשרירים. בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון
-
-
-
תשובת מומחה הסר קעקועים
דר' ניר נתנזון 04/12/2010 | 11:24טיפול בלייזר. בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון
-
-
טיפול בצלקת מוגזמת
שרון 25/11/2010 | 11:36היי, כתוצאה מנפילה יש לי צלקת בברך שבולטת מעל העור וכואבת כשנוגעים בה. רופא העור הפנה אותי לכירורג פלסטי שאמר שהפתרון היחיד זה זריקות celeston. רציתי לדעת אם באמת זה כל מה שניתן לעשות והאם זה טיפול יעיל?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה צלקת
דר' ניר נתנזון 04/12/2010 | 11:23הטיפול ילעיתים. ניתן לשקול גם כריתה חוזרת של הצלקת. בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים