פורום סרטן העור וניתוחי מוז (מוס) - עמוד 63
-
נמשים עם עט (לת)
שירןןןןןןןןן 06/12/2010 | 13:39היי!! אין לי נמשים ואני רוצה לעשות נמשים. עשיתי עם עט רגיל בצבע חום וזה יצא יפה.. השאלה אם זה בריא לעור? העט הוא עדין והוא יורד בלי מאמץ עם מים ונייר תודה מראשפתח בחלון חדש -
משך הטיפול ברואקוטן (לת)
לי אדר 06/12/2010 | 12:52אני מטופלת ברואקוטן כבר חודשים די רבים. התחלתי בחודשיים במינון של 20 מ"ג ליום (מאי+יוני), ולאחר מכן המשכתי במינון כפול של 40 מ"ג ליום (מחודש יולי עד היום). אני שוקלת 70 ק"ג, והבנתי שמשך הטיפול נקבע על פי חישוב של מ"ג למסת גוף. הייתי אצל שני רופאי עור שונים. אחד אמר שיש לי עוד חודש לסיום הטיפול, והשני אמר שהייתי צריכה לסיים כבר לפני חודש. אפשר לדעת מה בדיוק החישוב שבו משתמשים? מי מהרופאים צודק...? יכול להיות שיש כמה דרכים שונות לחשב את משך הטיפול, וכל רופא בוחר באופן חופשי? תודה מראש ליפתח בחלון חדש -
ויטילגו (לת)
גליה 05/12/2010 | 21:58שלום לגבי תופעה הנראית כמו ויטילגו. (זה התחיל לפני יותר מעשור ככתמים בהירים במפשעה, ובשנה האחרונה גם בידיים. ללא תופעות נוספות כמו קשקשים, גירוד או קילופים, אדמומיות וכו...) כיון שלאחרונה אני חוששת שזה מתחיל גם בפנים, אני מעוניינת בטיפול מהיר. 1. האם יש מחלה דומה בעלת תסמינים דומים כך שאולי זה לא ויטילגו? (כמובן לא מבקשת ממך לאבחן אלא פשוט רוצה לדעת אם יש מחלות דומות) 2. בהנחה שזה אכן ויטילגו- מה הטיפול? (דגש על טיפול בפנים). תודה רבה רבה!פתח בחלון חדש -
פריחה בעור (לת)
עדנה בן שמואל אביבי 05/12/2010 | 19:37אמי בת 79 סובלת מפרפור פרוזדורים. בעבר לקחה פרוקור וכיום לוקחת מולטק כבר 4 חודשים. לפני כחודש וחצי התחילה לסבול מפריחה וגירוד בידיים, ועכשיו גם בשוקיים. האם זה קשור ללקיחת התרופה, והאם הפריחה מסוכנת. ואיך להקל? תודהפתח בחלון חדש -
לקיחת כדורים למסיל 250 מ"ג (לת)
ז'קלין לוי 05/12/2010 | 10:00אני לוקחת את התרופה בערך כ-חודש ימים כמובן שרופא עור נתן לי. עשיתי בדיקות לאחרונה ויש לי בדיקה שהיא לא כל כך תקינה GGT 49 האם אני צריכה להמשיך לקחת את הכדורים או להפסיק. אודה מאוד לתשובה מהירה תודהפתח בחלון חדש -
כתם בקרקפת
גיל 04/12/2010 | 14:56בן 31 לא ידוע לי אף פעם על כתם בקרקפת אבל אשתי פתאום ראתה , הכתם לא מוגדר וזה לא נקודת חן וגם לא גדול בכלל .... קצת מוזר לי , אני יודע שצריך לבדוק את זה , אולי אתה יודע מניסיונך על מה מדובר, תודה גילפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כתם בקרקפת
דר' ניר נתנזון 04/12/2010 | 20:04לא ניתן לחות דיעה מקצועית ללא בדיקה פיזית. פנה לרופא עור! בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון
-
-
גירוד ביובש
שלמה 28/11/2010 | 09:20שלום, בן 69. לאחרונה בימים שרביים/יבשים, אני סובל מגירוד מטריד בחלק הקדמי של שוק הרגל. מה הסיבה והאם יש פתרון? תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה גרד ביובש
דר' ניר נתנזון 04/12/2010 | 20:02התופעה שכיחה מאוד באנשים מעל גיל 50 ונקראת Winter itch. טיפול הוא שימוש תכוף ונדיב בתכשירי לחות. בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון
-
-
פטרת בציפורני הרגליים
אביב 28/11/2010 | 11:39שלום, האם טיפולי הלייזר/קרן אור המוצעים היום במכונים השונים, באמת עוזרים לחיסול בעיית פטרת הציפורניים?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה פטרת
דר' ניר נתנזון 04/12/2010 | 20:01היעילות נמוכה. בריאות שלמה "ד"ר ניר נתנזון
-
-
גרד בזמן נטילת ראוקוטן
אירית 28/11/2010 | 13:17בני בן ה-18 נוטל ראוקוטן מזה 5 שבועות. המינון הועלה לאחר 3 שבועות ל-3 כדורים ביום. מאז "מכת הכדורים" ידיו התמלאו בפצעים אדומים גדולים והגרוד "משגע" אותו. במה ניתן לטפל להקלה בגרד( אנני מעוניינת לתת לו תרופות המכילות קורטיזון). בברכה איריתפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה גרד
דר' ניר נתנזון 04/12/2010 | 13:59עור יבש = עור מגרד, ולכן שימוש תכוף (מספר פעמים יום) בתכשירי לחות (קרם ידיים, קם גוף) יקל על המצב. מן כן ניתן לשקולירידה במנון היומי של התרופה. בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון
-
-
גזזת
שי לי 28/11/2010 | 13:39שלום לבני בעבר לפני שנה שנתיים היתה גזזת בראש אציין שהוא ילד קטן בן 5 והוא נרפא עם כדורי גריפולין שקיבל כיום הסתכלתי בראשו וראיתי מקום שמזכיר את הפטריה בליטה עם מעט יובש והשיער לא גדל שם הייתי רוצה לדעת זאת פטריה שחוזרת כלומר ישנה בגוף וחוזרת זה מאד מדאיג אותי כי לקח הרבה זמן עד שנרפא אבקש את תשובתך בהקדם אני מאד מודאגת לגביופתח בחלון חדש-
תשובת מומחה גזזת
דר' ניר נתנזון 04/12/2010 | 13:58התיאור שלך אינו מתאים ממש לגזזת אלא לשומה (נקודת חן), אלם מובן שרצויה בדיקה של רופא עור. בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים