פורום סרטן המעי הגס - עמוד 4

-
מומחה בטיפול סרטן המעי הגס (לת)
אבי 04/12/2022 | 18:34האם אתם יכולים להמליץ על מומחים בטיפול בסרטן המעי הגס?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
עזרה בהבנת אבחנת פוליפ (לת)
אשמח לעזרה 11/11/2022 | 12:37שלום, לאבא שלי נכרת פוליפ עם הפרטים הבאים: ססילי 8 מ"מ ועוד ססילי זעיר. באבחנה קיבלנו את התוצאות הבאות: B22-28165/1 T67000 M81400 תוכל בבקשה לפרט על האבחנה? תודה רבה מראש.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
שינוי בצורת היציאות (לת)
מודאגת 11/10/2022 | 08:19מזה כחודש היציאות שלי בצורת כדורים מאוד קטנים. עשיתי קולומסקופיה בדצמבר 2021, הוצאפוליפ הכל היה תקין. יש לי דיברטחקוליטיס. האם צורת היציאות מעידה על משהוא ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
קפציטבין (לת)
יפית 24/07/2022 | 17:02שלום רב, עברתי ניתוח להסרת גידול במעי שהתגלה עקב חסימה.הגידול היה שלב 2,ואני עם סטומה. כמה טיפולים נהוג לעשות במקרה כזה, בקפציטבין. האם אתה ממליץ על תוספי תזונה, אני אוכלת רק אוכל בלי סיבים בגלל שלשולים. תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
הסבר לתשובת mre (לת)
Vika 20/07/2022 | 19:26קיבלתי תוצאות של mre מודגם עיבוי דופן של ג'ג'ניום v אמצעי לאורך 20 סמ' העיבוי הומוגני טרנסמורלי עם הגבלה בדיפוזיה סינגל הומוגני היזו/היפואינטנסי ב 2T- הומוגני היפראינטנסי ב 1T- לפני הזרקה ועם האדרה הומוגנית .ללא טישטוש שומני. ללא הרחבה פרוקסימלית. ללא קטעי מעי נוספים מעורבים. ללא קולקציות. ללא לימפדאנופתיה.חשוד לתהליך לימפופרוליפטיבי במעי הדק. מולץ להשלים ctכל הגוף pet ct יעוץ כירורגי ובירור צ'אליק. האם מדובר בלימפומה ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
תזונה שאין לצרוך לצמיתות לאחר ניתוח מעי גס שמאלי (לת)
רותי 07/07/2022 | 23:34עברתי כריתה של מעי גס שמאלי. נאמר לי עי הדיאטיטינית שלא אוכל לאכול גם לאחר ההחלמה של שבועיים רימונים סברס מנגו פופקורן תאנים מיובשות סובין .מחשש שזה יגרום לחסימת מעיים. האם זה נכון ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
סקירת פט לאחר טיפול בגידול בחלוחולת (לת)
kobi g 08/05/2022 | 11:45שלום רב , אימי בת 67 , לפי חצי שנה אובחנה כבעלת גידול בחלחולת ולימפאדופתיה סמוך לגידול , מאז עברה טיפול כימי והקרנות לפי פרוטוקול ניגרו . לאחרונה בוצעה סקירת פט סיטי בא נמצא ( להבנתי ) שהטיפול, תודה לאל , גרם למחלה לסגת באזורים בהם הוא אובחן ( קרי - בחלחולת ובבלוטות הסמוכות ) , אולם נדגמה " קליטה פתולוגית בעוצמה גבוהה בבלוטות ברטרופריטנאום " לא בוצע עדיין ביופסיה כדי לאמת בוודאות שמדובר בתאים ממאירים אבל מן הסתם בסבירות מאוד גבוהה זה המצב . שאלתי היא מה נהוג לעשות במצב כזה ? . הקרנות נוספות ? ניתוח להסרת הבלוטות ? כימו , תרופות ביולוגית.. ? . שאלה נוספת , יש לה מזה זמן מה כאבי גב איומים וממושכים בגב התחתון , זה יכול להיות קשור ? תודה מראש ,הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
ירידה חדה במשקל לאחר זיהום (לת)
אריק 24/04/2022 | 00:26לפני כחודשיים היה לי זיהום מסוג קמפילובקטר, נשקלי, וגיליתי כי ירדתי במשקל כ 20 ק"ג (היה לי שלשולים, הכאות וכו' לכמה ימים). כמעט חודשיים אני בקושי מתליח לעלות במשקל, בימים האחרונים, עליתי 2-3 ק"ג. ביצעתי בדיקות נורולוגיות ועוד עקב תחונות על עייפות וחולשה גדולה, ויש לי חוסר בויטמינים. האם הנתונים האלה מצריכים בדיקות לבירור המצאות גידול?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
סרטן מעי הגס (לת)
יהודה 02/04/2022 | 20:40שלום ,לפני כשנתיים עברתי ניתוח להסרת גידול ממאיר מהמעי הגס וחלק מהחולחולת,מאז קיימת בעיית התרוקנות וקיימת פעילות מוגברת במעי,אינני יכול להתרוקן לגמרי,נעזר מידי פעם בכדורי סטופיט לעצירת הפעילות,האם יש אפשרות להתגבר על כך,נאלץ לבלות זמן רב בשירותיםהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
דם סמוי בצואה (לת)
מודאגת 13/03/2022 | 09:59עקב גילי 55 ביקשו מקופת חולים שאבצע בדיקת דם סמוי, יצא חיובי אין במשפחה בעיה מה יכולה להיות הסיבה לתוצאה זו?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
דיכוי מח העצם
-
בדיקות קשורות
-
ארסן בשתן
-
כרומיום בשתן
-
תרופות קשורות
-
אימטיניב
-
הידרוקסיאוריאה (הידרוקסיקרבאמיד)
-
מונחים קשורים
-
אנטימיטוטי
-
אלבומינוריה

פורומים נוספים בתחום
פורוםראומטולוגיה
בפורום ראומטולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר זיו פז, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ראומטולוגיהפורוםסרטן המעי הגס
בפורום סרטן המעי הגס ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן ברנר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן המעי הגספורוםלופוס ומחלות אוטואימוניות
בפורום לופוס ומחלות אוטואימוניות ניתן להתייעץ עם פרופ' ננסי אגמון-לוין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום לופוס ומחלות אוטואימוניותפורוםמרפאת מטיילים רמב"ם
בפורום מרפאת מטיילים רמב"ם ניתן להתייעץ עם ד"ר עמי נויברגר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מרפאת מטיילים רמב"םפורוםגסטרו ומחלות כבד
בפורום גסטרו ומחלות כבד ניתן להתייעץ עם ד"ר שי מטלון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גסטרו ומחלות כבדפורוםסרטן הלבלב
בפורום סרטן הלבלב ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן ברנר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן הלבלב