פורום סרטן המעי הגס - עמוד 6

-
גוש ברקטום (לת)
קרן 23/10/2021 | 18:10שלום רב אבי בן 72 היה אצל פרוטולוג שהרגיש גוש ברקטום שלח לקולונסקופיה האם זה וודאי סרטן ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
המלצה על דיאטן\נית מומחים לנושא תזונה לאחר כריתה חלקית של המעי הגס (לת)
gafa 11/08/2021 | 08:30עברתי ניתוח כריתה חלקית של המעי הגס בשנת 2008. בהתחלה כמעט ולא הייתי מוגבל במה שאכלתי או שתיתי. עם השנים רשימת המאכלים שגורמים לי גזים וכאבים הולכת וגדלה והיום כמעט ואינני אוכל ירקות, והתפריט שלי מצומצם ביותר, ולא מאוזן. אשמח להתייעץ עם מומחה לנושא שיוכל להנחות אותי לגבי תזונה מאוזנת ומתאימההוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
גסטרו
אורנה נתניה 25/07/2021 | 09:41נפיחות בצד ימין של הבטן באמצע למעלה וכאבים המקרינים לגב ממה זה יכול להגרם.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
בדיקת דם סמוי בקיבה.
מרים 08/08/2021 | 15:15צהרים טובים.אני צריכה לעשות בדיקת דם סמוי בקיבה.אני לוקחת כדור ברזל עדין וגם ויטמין B12 .האם עלי להפסיק לקחת את הכדורים הנ"ל? אודה לך על תשובתך.הוסף תגובה
-
-
גסטרו (לת)
אורנה נתניה 25/07/2021 | 09:42נפיחות בצד ימין של הבטן באמצע למעלה וכאבים המקרינים לגב ממה זה יכול להגרם.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
קולונוסקופיה בגיל 85 (לת)
עופר 24/07/2021 | 21:49אמי בגיל 85. הבנתי שיש מגבלה/סיכונים בגיל כזה לבצע בדיקת קולונוסקופיה. האם ניתן בכל זאת לבצע קולונוסקופיה? או האם יש בדיקות אחרות? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
שאלה לדוקטור (לת)
לירונייי 18/07/2021 | 18:59האם רופאת משפחה יכולה לשלוח אותי לבדיקת ״מרקרים״ לאחר תלונות על בעיות במערכת העיכול? או שצריך אישור מיוחד?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
שאלה לדוקטור (לת)
לירון 18/07/2021 | 18:58האם רופאת משפחה יכולה לשלוח לבדיקת ״ מרקרים״ למערכת העיכול? מעי גס, כבד , לבלב, או שצריך אישור מיוחד?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
ניתוח הסרת גידול במעי (לת)
סימונה צלח הייאמס 18/07/2021 | 14:47אמי בת 81 אמורה לעבור ניתוח הסרת גידול במעי הגס, בדיקת המוגלובין אחרונה עומדת על 8.8 האם ניתן לנתח ברמת המשולבים מאוד נמוכה אנחנו מאוד חוששיםהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
היי דוקטור יקר (לת)
ירין 13/07/2021 | 16:00שמי ירין, אני בן 28, שהשתחררתי מהצבא היו לי את כל הסימנים של סרטן המעי הגס חלילה. זה היה לפני יותר מ 8 שנים אפילו, עשיתי בדיקת דם סמוי שיצאה שלילית, ומאז המקרה אני עושה כל שנה בדיקות דם,מקפיד מאד. תפקודי כליה, תפקודי כבד, ספירת דם, חלבון משלים, ועוד.( כולל מחלות מין). מאז אני מתפקד רגיל, מכון כןשר, לימודים, אבל נוצרה חרדה איי ה, אני כל הזמן חרד שיש לי חלילה גידול. האם זה שכל שנה הבדיקות דם תקינות יכול להרגיע אותי? אני כבר לא יכול לחיות ככה. תודה דוקטור יקר.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
צואה מרובה עם המון גזים וגרגירים
אירית נגר 06/07/2021 | 15:31בשבוע האחרון אני סובלת מיציאות מרובות פעמיים עד שלוש ביום מלוות עם המון המון גזים לפני. יציאה כמעט נוזלית עם המון גרגירים חומים כמו גרגירי תירס. היציאות מלוות עם כאבי בטן והתכווציות לפני היציאה. וכן ריפלוקס מהקיבה של חומציות. הרופאה נתנה לי קל בטן אך זה לא משתפר. אני מאוד עצבנית ולא רגועה בשבועיים האחרונים האם זה קשור לעצבים בקיבה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
בדיקות מעקב לאחר סרטן מעי
לב ענק 11/07/2021 | 18:37שלום רב בת 58 לפני שנתיים ניתוח כריתת מעי סרטן דרגה 2 כעת הקולונוסקופיה תודה לאל בסדר אני מבינה שצריך גם סיטי האנקולוג מבקש האם זה הכרחי ?? על מנת לראות את המעי מבחוץ.... מלא קרינה !!!!ביצעתי גם עוד אחד לאחר ניתוח עקב זיהום באזור ההשקה. תודה רבה בברכההוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
דיכוי מח העצם
-
בדיקות קשורות
-
ביופסיה כבד
-
רמת מטבוליט 6-TG של אימורן בדם
-
תרופות קשורות
-
הידרוקסיאוריאה (הידרוקסיקרבאמיד)
-
דפראסירוקס
-
מונחים קשורים
-
אדניטיס
-
CBD קנאבידיול

פורומים נוספים בתחום
פורוםראומטולוגיה
בפורום ראומטולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר זיו פז, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ראומטולוגיהפורוםסרטן המעי הגס
בפורום סרטן המעי הגס ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן ברנר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן המעי הגספורוםלופוס ומחלות אוטואימוניות
בפורום לופוס ומחלות אוטואימוניות ניתן להתייעץ עם פרופ' ננסי אגמון-לוין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום לופוס ומחלות אוטואימוניותפורוםמרפאת מטיילים רמב"ם
בפורום מרפאת מטיילים רמב"ם ניתן להתייעץ עם ד"ר עמי נויברגר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מרפאת מטיילים רמב"םפורוםגסטרו ומחלות כבד
בפורום גסטרו ומחלות כבד ניתן להתייעץ עם ד"ר שי מטלון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גסטרו ומחלות כבדפורוםסרטן הלבלב
בפורום סרטן הלבלב ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן ברנר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן הלבלב