פורום שיקום הפה - עמוד 5

-
גשר מרילנד לחצי שנה, לפני שתל
עלמה 19/07/2024 | 03:48שלום. נחבלתי וכתוצאה מכך נשברה שן קידמית תחתונה. השורש כלוא בפנים וכותרת השן יצאה לגמרי. האם כשעושים גשר מרילנד, צריך בלי קשר לחלץ את השורש? היינו לעקור אותו? ואז פוגעים בעצם השן? או אין קשר. והרי אי אפשר לשים גשר כלשהו, על גבי שורש כלוא בחניכיים. פעולת העקירה הכרחית, ללא קשר לשיקום?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה גשר מרילנד
ד"ר אוהד שרון 20/07/2024 | 08:41עלמה שלום, את מתרת ששורש השן שבור בתוך הלסת וכותרת השן איננה. כמובן שיש צורך בפרטים נוספים, אבל על פניו, יש להוציא את השורש השבור. קיים סיכון שמהאזור השבור יתפתח זיהום שיפגע בעצם ובשיניים הסמוכות, הנזק יהיה נרחב יותר וטיפול גדול יותר. בהצלחה, ד״ר אוהד שרון מומחה לשיקום הפה מומחה לשיקום פנים ולסתות המחלקה לשיקום הפה - רמב״ם http://www.ohad-sharon.co.il/הוסף תגובה
-
-
הרכבת כתר ללא טיפל שורש על שן קדמית שבורה
אלי 24/05/2024 | 16:00בת 30 שן קדמית מחציתה נשברה למטה, שן עדיין בריאה, מילאו קומפוזיט מעצבן אותי.. שוקלת הרכבת כתר ללא טיפול שורש.. מהן ההשלכות כולל כספיות עד הזיקנה,בממוצעהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הרכבת כתר ללא טיפול שורש
ד"ר אוהד שרון 07/06/2024 | 18:51אלי שלום, כל טיפול שיקומי שמבוצע בד״כ מוחלף כל 7-10 שנים. די קשה לבצע התאמה מושלמת של כתר אחד לשיניים הסמוכות. קיימים פרמטרים אסתטיים רבים אותם יש לקחת בחשבון כולל מהו הנזק של השן שנשברה. במידה ואפשר, עדיף לבצע כתר ללא טיפול שורש. בהצלחה, ד״ר אוהד שרון מומחה לשיקום הפה מומחה לשיקום פנים ולסתות המחלקה לשיקום הפה - רמב״ם http://www.ohad-sharon.co.il/הוסף תגובה
-
-
הרמת מנשך
ריקי 29/05/2024 | 20:32שאלה לרופא, הגעתי לרופא לטיפול להרמת מנשך עמוק. הרופא הציע לשים לי פלסטפורמה ניבית בשני הניבים ולהרים 2 גשרים בלסת תחתונה אחד של 4 ואחד של 3. קיבלתי הצעות אחרות מסובכות יותר והשאלה שלי אם הצעה זו מספיקה להרמת מנשך. בתודה מראש,הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אין מושג אמיתי בשיקום שנקרא הרמת מנשך
ד"ר אוהד שרון 07/06/2024 | 18:47ריקי שלום, יתכן והרופא המטפל התכוונן להגדיל את המימד האנכי.כיוון שאת מתארת מקרה פרטני שבו חסרים נתונים רבים, וקיימים מספר תכנונים של רופאים שונים, איך אני יכול להגיב? עלייך לגשת לבדיקה למומחה לשיקום הפה. באתר האיגוד לשיקום הפה ישנה רשימה של המומחים בארץ. בהצלחה, ד״ר אוהד שרון מומחה לשיקום הפה מומחה לשיקום פנים ולסתות המחלקה לשיקום הפה - רמב״ם http://www.ohad-sharon.co.il/הוסף תגובה
-
-
שיקום הפה שתלים בזאליים
רינת 06/06/2024 | 22:22שלום רב, רציתי לדעת, עשיתי שתלים בזאליים בשתי הלסתות בהדבקה. רציתי לדעת האם אפשר לעשות על אותם שתלים שיש לי בפה כתרים עם הברגה. אודה לתשובההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שתלים בזאליים
ד"ר אוהד שרון 07/06/2024 | 18:43רינת שלום, אם את מתכוונת לשתלים שהמבנה הוא חלק מהשתל ולא חלק נפרד ממנו, התשובה היא, לא. בשתלים המכונים בזאליים לא ניתן להחליף את המבנה שהוא חלק מהשתל. למרות הדברים שכתבתי כדאי שתיבדקו על ידי רופא שיניים כדי להבין בדיוק אילו שתלים מוקמו. בהצלחה, ד״ר אוהד שרון מומחה לשיקום הפה מומחה לשיקום פנים ולסתות המחלקה לשיקום הפה - רמב״ם http://www.ohad-sharon.co.il/הוסף תגובה
-
-
קילופים בלשון
מירי 23/05/2017 | 11:48שלום רב, כבר כמה חודשים שתוך כדי אכילה,במיוחד של דברים חמוצים,כמו פירות או סלטים,הלשון שלי מתקלפת מהשכבה העליונה ואז כואב לי לאכול ולאחר כשבוע העור מתחדש,העניין שזה קורה כמעט כל שבוע.כשזה התחיל,שאלתי את רופאת משפחה על מהות הקילופים,היא אמרה שזו אפטה,אבל זה כבר כמה חודשים ברצף.מה זה יכול להיות והאם זה נפוץ? בתודה, מיריהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
קילוף בפה
אושרי מולונך 20/05/2024 | 11:35יש לי גם כזה.. התחיל בקילוף קטן והתפשט על הלשון מה בסוף הרופא אמר לך שזה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה קילופים בלשון
ד"ר אוהד שרון 07/09/2017 | 22:24מירי שלום, כדאי לגשת ולהיבדק על ידי רופא שיניים מומחה לרפואת הפה. יש התמחות כזו!! בהצלחה, ד״ר אוהד שרון מומחה לשיקום הפה מומחה לשיקום פנים ולסתות המחלקה לשיקום הפה - רמב״ם http://www.ohad-sharon.co.il/הוסף תגובה
-
-
קריסת בריאות הפה עקב חומציות (לת)
עדי 17/05/2024 | 13:41שמי עדי ואני בן 39, ב 2016 נותחתי שרוול בצורה חלקה. לפני חמש שנים בערך, התחלתי לסבול מריפלוקס, צרבות תכופות. אני נוטל תרופות יום יום להפחתת חומציות. כתוצאה מכך חלה ירידה תלולה בבריאות הפה והשיניים. אני נמצא כעת במשבר עצום לאחר אובדן מלא של 6 שיניים והתפוררות מתקדמת של כלל השיניים בחלל הפה, מה שגורם לסבל בלתי ישוער ולהוצאות כבדות מאוד. לפני הניתוח, מעולם לא סבלתי מחומציות או צרבת. כעת אני זקוק ל 11 טיפולי שורש ומעל 20 סתימות. שיניי נמצאות במצב משתנה של ריקבון והתפוררות. השיניים שלי נושרות מן הפה בקצב מדאיג. אינני יודע מה לעשות. אני מתגורר בארה"ב בשליחות והטיפולים כאן עולים עשרות אלפי דולרים ואיני יכול לממנם. אני שוקל לשוב ארצה לטפל אך לא יכול לבוא לפרק זמן ארוך רק לימים ספורים. אשמח לשמוע ממך. זקוק להכוונה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
יחס משפיל
קי'י 30/04/2024 | 18:35שלום לרופא, התחתלתי טיפול אצל רופא שניים. שילמתי מראש הכל. הרופא עשה לי עבודה ממש גרועה ויותר מזה משפיל אותי. אני רוצה לעזוב את הרופא והוא מחייב אותי על הטיפול הגרוע וכן דורש כסף על ביטול עסקה. מה לעשות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה יחס משפיל
ד"ר אוהד שרון 01/05/2024 | 07:29שלום רב, כדאי לפנות שוב לרופא ולהגיע לעמק השווה. מעבר לרפואת השיניים, אין ביכולתי לעזור. בהצלחה, ד״ר אוהד שרון מומחה לשיקום הפה מומחה לשיקום פנים ולסתות המחלקה לשיקום הפה - רמב״ם http://www.ohad-sharon.co.ilהוסף תגובה
-
-
צריבה ויובש בלשון לאחר השתלת עצם (לת)
יפעת 11/03/2024 | 12:57לפני שבוע עברתי הרמת סינוס, השתלת עצם ושיניים. לפתע הלשון יבשה מאד אדומה ושורפת אש והקצה לבן. קיבלתי סטרואידים ומוקסיפן פורטה. מה עושים???? ומימה זה???? תודה על המענה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
גשר 3 כתרים בשיניים טוחנות למטה
אילנה 29/02/2024 | 22:38בוצע גשר 3 כתרים, ביקשתי מהרופא שיסגור את הרווחים כי יש לי דחיסת מזון, אחרי פעמיים סגר, מבחוץ אין רווח, מבפנים אפשר להעביר קיסם בקלות וגם יש דם, האם זה תקין? זה לא אמור חהיות אטום גם בפנים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה גשר של 3 שיניים
ד"ר אוהד שרון 11/03/2024 | 10:48אילנה שלום, בין הגשר לשיניים הסמוכות, אמור לעבור חוט דנטלי במגע ולעשות ״קליק״ כשעובר. בין היחידות של הגשר, את אמורה לנקות עם מברשת בינשינית, או קיסם דנטלי. לא ברור לי מתיאורך באיזה מיקום במדויק את מרגישה שפתוח. בהצלחה, ד״ר אוהד שרון מומחה לשיקום הפה מומחה לשיקום פנים ולסתות המחלקה לשיקום הפה - רמב״ם http://www.ohad-sharon.co.ilהוסף תגובה
-
-
לאחר הרמת סינוס השתלות עצם והשתלות שיניםימיים.
יפעת 10/03/2024 | 22:33לפני מספר ימים עברתי הרמת סינוס, השתלת עצם ושיניים. הרגשתי צורך עס לקנח את האף: יצאה לי מהנחיר הפרשה עם חתיכה קשה כמו ציפורן גזורה. האם עשיתי נזק???? שנית, מדוע הדביקו לי סד הצמוד לשינים הזמניות לחצי שנה. בלתי אפשרי ללעוס על פלסטיק.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה קינוח אף לאחר הרמת סינוס
ד"ר אוהד שרון 11/03/2024 | 10:44יפעת שלום, אחרי הרמת סינוס, מומלץ להימנע מקינוח האף ויצירת לחץ. גם במקרה של התעטשות, מומלץ עם פה פתוח. עלייך ליצור קשר עם המרפאה והרופא, ולהגיע לבדיקה. אינני יודע מהו הסד אותו הדביקו לשינייך. בהצלחה, ד״ר אוהד שרון מומחה לשיקום הפה מומחה לשיקום פנים ולסתות המחלקה לשיקום הפה - רמב״ם http://www.ohad-sharon.co.ilהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
מחלת מיסב השן
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח חניכיים
-
יישור שיניים שקוף
-
בדיקות קשורות
-
צילום פנורמי
-
מונחים קשורים
-
אוגמנטציה של הרכס
-
אבנית שן

פורומים נוספים בתחום
פורוםשיקום הפה
בפורום שיקום הפה ניתן להתייעץ עם ד"ר אוהד שרון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום שיקום הפהפורוםשתלים דנטליים
בפורום שתלים דנטליים ניתן להתייעץ עם ד"ר ניצן שלזינגר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום שתלים דנטלייםפורוםהשתלות שיניים ביום אחד
בפורום השתלות שיניים ביום אחד ניתן להתייעץ עם ד"ר ניצן שלזינגר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום השתלות שיניים ביום אחדפורוםהשתלות עצם חניכיים ושיניים
בפורום השתלות עצם חניכיים ושיניים ניתן להתייעץ עם פרופ' זיו מזור, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום השתלות עצם חניכיים ושינייםפורוםטיפולי שיניים ומחלות חניכיים בלייזר ומיקרוסקופ
בפורום טיפולי שיניים ומחלות חניכיים בלייזר ומיקרוסקופ ניתן להתייעץ עם ד"ר אריאל סביון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפולי שיניים ומחלות חניכיים ...פורוםציפוי שיניים
בפורום ציפוי שיניים ניתן להתייעץ עם ד"ר יואב ירון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ציפוי שיניים