פורום שיקום הפה - עמוד 3

-
כתר זרקוניה
איילת 31/10/2024 | 18:00עברתי טיפול חידוש טיפול שורש והותקן לי כתר קבוע עשוי זרקוניה. עכשיו אני רואה פס כסף בצד הכתר מבפנים. רציתי לדעת מהו הפס כסף הזה? האם זה חלק מהחומר או משהו אחר? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כתר זירקוניה
ד"ר אוהד שרון 01/11/2024 | 12:38איילת שלום, לכתר זירקוניה אין ״פס כסף״. יכול להיות שאת רואה את שולי שורש השן הכהים וזה נראה לך כחלק מהכתר עצמו. כדאי שתפני לרופא שטיפל להבהיר את מה שמפריע לך. בהצלחה, בהצלחה, ד״ר אוהד שרון מומחה לשיקום הפה מומחה לשיקום פנים ולסתות המחלקה לשיקום הפה - רמב״ם http://www.ohad-sharon.co.ilהוסף תגובה
-
-
כאב לאחר סתימות בשיניים
נוי 03/09/2024 | 21:17היי דוקטור לפני חודש וחצי עשיתי סתימות בשתי שיניים טוחנות בלסת התחתונה לא היו רגישויות או כאבים. לפני כשבוע בערך החל לי רגישות למאכלים קרים ושתיה קרה הנחתי שאולי זה מהטיפול אך ראיתי שזה לא עובר ובנוסף יש גם כאב שמקרין לכל אורך הלסת באותו איזור הלכתי לרןפא שעשה צילום ובדיקה אין שום בעיה כם הסתימות והכל נראה תקין הסקנו שאולי מהשיניים מה יכולות להיות הסיבות לכך? כשאני נוגעת בתוך בפה בלסת מתחת לשיניים שכואבות אני מרגישה כמו קצת נפיחות של הוריד/עצב שנמצא שם אשמח לחוות דעתךהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כאב לאחר סתימות
ד"ר אוהד שרון 17/09/2024 | 10:05נוי שלום, מה שאני כותב לא יכול להחליף בדיקה של רופא. האפשרויות לכאב שאת חשה הן: 1. חשיפת דנטין בצוואר השיניים ללא קשר לסתימות שעברת. 2. טראומה סגרית. אחת מהסתימות מעט גבוהה ויוצרת לחץ בזמן הסגירה של הפה. 3. כאב בגלל מעורבות מול השן וצורך בטיפול שורש. יש לבדוק את השיניים ולתת אבחנה של מה שכואב. אחרי שיש אבחנה מטפלים בהתאם. בהצלחה, ד״ר אוהד שרון מומחה לשיקום הפה מומחה לשיקום פנים ולסתות המחלקה לשיקום הפה - רמב״ם http://www.ohad-sharon.co.ilהוסף תגובה
-
המשך
נוי 03/09/2024 | 21:25התכוונתי שהסקנו שאולי זה מהחניכיים. אני חוששת שאולי יש נסיגה קלה אני ממש מקפידה על הגיינת פה צחצוח חוט דנטלי סילונית ומי פה. אולי אני חןפרת שם יותר מדי?הוסף תגובה
-
-
שלב המדידות
רוני 01/09/2024 | 18:00מה כולל שלב המדידות. האם צריכים מומחיותהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלב המדידות
ד"ר אוהד שרון 17/09/2024 | 10:00רוני שלום, כאשר אנחנו רוצים להעתיק את צורת השיניים או מיקום שתלים למעבדה, קיימות שתי אפשרויות: 1. מטבעים עם חומרי מטבע סיליקונים בתוך כף. מושיבים את הכף בפה עד שחומר המטבע מתייצב ואז מוציאים ושולחים למעבדה. 2. סריקה דיגיטלית בעזרת סורק אינטרא אורלי שבעזרת תוכנות עיבוד תמונה יוצר קובץ תלת מימד של האיזור. הקבצים נשלחים למעבדה. אין צורך במומחיות לטיפול זה. ההחלטה לבצע את הטיפול אצל מומחה, היא אישית לכל מטופל ומטופל. בהצלחה, ד״ר אוהד שרון מומחה לשיקום הפה מומחה לשיקום פנים ולסתות המחלקה לשיקום הפה - רמב״ם http://www.ohad-sharon.co.ilהוסף תגובה
-
-
הרמת סינוס והשתלת שיניים
רוני 31/08/2024 | 09:34היי דוקטור לפני 5 חודשים עקרתי את שן 27 כל הטיפול וההכנות לשתל התעכבו כי נמצאה גם דלקת בשן 26 והיתי צריכה לעבור טיפול שורש בה. שורה תחתונה - צילום הסיטי הראה שיש צורך לעבור הרמת סינוס כי אין לי מספיק עצם לשתל. אני בחורה צעירה בת 30 אך מאוד חוששת מההליך אמרו לי שהרופא מומחה ועושה את זה כל הזמן ובפרוצדורה אמורה לעבור חלק. אני חוששת מנפיחות ושטפי דם והכאבים קבעו לי תור לדר גולן כהן האם אתה מכיר? בכל אופן רציתי לדעת כמה זה נורא אם אשאר רק עם שן טןחנת אחת בצד הזה אני לא רוצה לגרום לעצמי נזקים בעתיד אבל הפחד מההליך הזה מטריף אותי תודה ושבת שלוםהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הרמת סינוס ושתל
ד"ר אוהד שרון 31/08/2024 | 13:39נוי שלום, ניתוח של הרמת רצפת הסינוס מבוצע יותר מ30 כמעט באותו האופן. כאשר מבוצע בידיים מיומנות של רופא מומחה, זהו הליך שגרתי ובטוח. כמו בכל הליך, גם בהרמת סינוס פתוחה קיימים סיכונים. עלייך לשבת עם הרופא שאמור לבצע את ההליך ולשמוע ממנו מה יתבצע. הרופא בשמחה יענה לשאלותייך ויעזור לך לקבל את ההחלטה הנכונה המתאימה לך. בהצלחה, ד״ר אוהד שרון מומחה לשיקום הפה מומחה לשיקום פנים ולסתות המחלקה לשיקום הפה - רמב״ם http://www.ohad-sharon.co.ilהוסף תגובה
-
-
סיכונים בהוצאת שתלים
אב 25/08/2024 | 16:34מה הסיכונים להוצאת שתלים בלסת עליונה שינים 26, 27. הן לעצם והן לפגיעה בסינוסים ואיך מתבצעת ההוצעההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הוצאת שתלים
ד"ר אוהד שרון 25/08/2024 | 16:47אב שלום, יש מקרים בהם שתלים נכשלים וההוצאה שלהם פשוטה וקלה, והם מוברגים החוצה. ישנם מקרים אחרים בהם יש צורך להסיר עצם סביב שתלים כדי להוציאם. כל מקרה לגופו ונעשים שיקולים שונים בהתאם למיקום ולמצב. עלייך לשוחח עם הרופא המטפל להבין בדיוק מה הסיבוכים אצלך. בהצלחה, ד״ר אוהד שרון מומחה לשיקום הפה מומחה לשיקום פנים ולסתות המחלקה לשיקום הפה - רמב״ם http://www.ohad-sharon.co.ilהוסף תגובה
-
-
טיפול שורש
נוי 23/08/2024 | 09:08היי דוקטור לפני חודשיים עברתי טיפול שורש בשן26 אחרי שהיתה בה דלקת רצינית כבר חודש אני עם כתר זמני, לא היו לי כאבים משמעותיים בתקופה הזו. לפעמים היתי מרגישה רגישויות שבאות והולכות, אבל לא כאבים של ממש. כשגיליתי על הדלקת גיליתי בעקבות נפיחות ממש גדולה בחניכיים שעד היום לא עברה במאה אחוז גם לאחר טיפול השורש. ביומיים האחרונים יותר מרגישה כאב, וגם קצת מרגישה נפיחות בחניכיים כשאני לוחצת עליהן מעל השן. יש תחושה של מן כאב עמום כזה כשאני לוחצת מציינת שעקרתי את שן 27 לפני 5 חודשים ועדין לא בוצע שתל. האם יש סיכוי שהטיפול שורש נכשל? מה התסמינים? ישלי ביקורת עוד כשבוע מקפידה בצורה יוצאת דופן על הגיינת הפה , צחצוח חוט דנטלי סילונית מי פה הכל. נורא מתסכלהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טיפול שורש
ד"ר אוהד שרון 25/08/2024 | 16:41נוי שלום, כדאי להיבדק על ידי רופא שיניים מומחה לטיפולי שורש. לא ברור לי אם הרופא שעשה את טיפול השורש הוא אותו הרופא שעשה את הכתר. בהצלחה, ד״ר אוהד שרון מומחה לשיקום הפה מומחה לשיקום פנים ולסתות המחלקה לשיקום הפה - רמב״ם http://www.ohad-sharon.co.ilהוסף תגובה
-
-
רגישות חריפה בפה
אלון 19/08/2024 | 18:57שלום, הייתי אצל רופא שיניים ומומחה ברפואת הפה אך שניהם לא מצאו פתרון לבעיה שלי: אני בן 26 וסובל כ 4 שנים מרגישות חריפה, נפיחות, כאבים ולפעמים גם דימום בחלל הפה. הבעיה הופיעה אחרי כחצי שנה של טיפול בפרדניזון שנמשך שנה וחצי עד למינון של 60 מ"ג. הטיפול הופסק לפני כ3 שנים והבעיה נותרה ואף החמירה עם זמן. ישנה החמרה משמעותית בסימפטומים לאחר כל אכילה ובדגש על מאכלים המכילים פחמימות/ סוכרים. לאחר חיטוי הפה (צחצוח שיניים) ישנה הקלה. מה אפשר לעשות? תודה מראש.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה רגישות בפה
ד"ר אוהד שרון 19/08/2024 | 21:13אלון שלום, ממליץ לגשת לאחת המחלקות לרפואת הפה בבתי החולים השונים. בהצלחה, ד״ר אוהד שרון מומחה לשיקום הפה מומחה לשיקום פנים ולסתות המחלקה לשיקום הפה - רמב״ם http://www.ohad-sharon.co.ilהוסף תגובה
-
-
גשר או שתל.. מה עדיף?
מירית 03/08/2024 | 14:28מתלבט בין גשר של 3 שיניים. ושן עקורה בינהן. איפה מזון יכנס,לי בפער בין הנסיגה לשיניים?ויש רווח בין השיניים? מה הסיכונים בגשר? לעומת שתל? מה היתרונות וחסרונות של כל דבר. תודה!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה גשר או שתל
ד"ר אוהד שרון 14/08/2024 | 07:37מירית שלום, ישנם שיקולים רבים בבחירת שתל או גשר. חלק מהשיקולים הם: מצב השיניים הסמוכות, התמיכה הגרמית של השיניים הסמוכות, האם עברו טיפולי שורש, מה המצב הכוצרתי, היכולת לעבור הליך כירורגי, תרופות שהמטופל נוטל, משך הטיפול, איזו פרוצדורה כירורגית יש לבצע, מצב העצם. המרחק בין השיניים, אפשרות כלכלית. יש עוד שיקולים. לכל מטופל יש את מה שמתאים ונכון עבורו, ולכן כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל שבדק ומכיר אותך. בהצלחה, ד״ר אוהד שרון מומחה לשיקום הפה מומחה לשיקום פנים ולסתות המחלקה לשיקום הפה - רמב״ם http://www.ohad-sharon.co.ilהוסף תגובה
-
-
כתר מוברג על שתל
לובה 13/08/2024 | 20:44שלום רב! לי עשו שתל על שן 45 לפני שנה. הכול בסדר, לא כואב שום דבר, שתל נקלת מהר, חניכיים ורודות. כשה שמו לי שתל מוברג אחרי כמה חודשים על שתל זה, התחילו כואבים, הורידו אותו, תיקנו ושמו שוב ושוב כואב. כבר מספר פעמים תיקנו את הכתר ולא עוזר. בלי כתר בכלל לא כואב שום דבר, כשה שמים כתר מתחילים כואבים ולא עוברים אחרי שבועות. הרופא אומר שכתר בסדר ואין סיבה שזה יכאב, אבל כואב לי. מה יכול להיות סיבה לזה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כתר על שתל
ד"ר אוהד שרון 14/08/2024 | 07:30לובה שלום, כאשר מוסרים כתר מוברג על שתל יתכן יכאב סמוך לטיפול. מספר שעות אולי רגישות של יום יומיים. לאחר מכן לא אמור להיות כאב כלל. במידה ויש כאב על הרופא לבדוק את השתל. יתכן והשתל נכשל וכך העמסה עליו גורמת לכאב. בהצלחה, ד״ר אוהד שרון מומחה לשיקום הפה מומחה לשיקום פנים ולסתות המחלקה לשיקום הפה - רמב״ם http://www.ohad-sharon.co.ilהוסף תגובה
-
-
כאבים עזים מאוד כמה ימים לאחר עקירה כירורגית
חן 13/08/2024 | 07:18לפני כיומיים עקרתי שן בעקירה כירורגית, שן מספר 47 אם אני לא טועה... טוחנת אחרונה בצד ימין. כשאני מסתכלת במראה אני רואה ממש בור במקום העקירה. יש לי כאבים מאוד חזקים במקום העקירה וגם מתחת היכן שהיו השורשים, הכאב לעיתים מקרין לגרון. האם זה מצב נורמאלי? אני לוקחת אופטלגין פעמיים ביום.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כאב אחרי עקירת שן
ד"ר אוהד שרון 14/08/2024 | 07:27חן שלום, הגיוני שיש כאב מספר ימים אחרי עקירת שן ואפילו שבוע. ניתן לקחת משככי כאב. במידה והכאב מתגבר או מחריף פני לרופא שטיפל בך. אני מעריך שאת גם תגיעי לרופא לביקורת ואז תבוצע בדיקה של אזור העקירה. בהצלחה, ד״ר אוהד שרון מומחה לשיקום הפה מומחה לשיקום פנים ולסתות המחלקה לשיקום הפה - רמב״ם http://www.ohad-sharon.co.ilהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
מחלת מיסב השן
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
הלבנת שיניים בלייזר
-
סתימה בשן
-
בדיקות קשורות
-
צילום פנורמי
-
מונחים קשורים
-
די וי איי
-
חניכיים

פורומים נוספים בתחום
פורוםשיקום הפה
בפורום שיקום הפה ניתן להתייעץ עם ד"ר אוהד שרון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום שיקום הפהפורוםשתלים דנטליים
בפורום שתלים דנטליים ניתן להתייעץ עם ד"ר ניצן שלזינגר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום שתלים דנטלייםפורוםהשתלות שיניים ביום אחד
בפורום השתלות שיניים ביום אחד ניתן להתייעץ עם ד"ר ניצן שלזינגר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום השתלות שיניים ביום אחדפורוםהשתלות עצם חניכיים ושיניים
בפורום השתלות עצם חניכיים ושיניים ניתן להתייעץ עם פרופ' זיו מזור, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום השתלות עצם חניכיים ושינייםפורוםטיפולי שיניים ומחלות חניכיים בלייזר ומיקרוסקופ
בפורום טיפולי שיניים ומחלות חניכיים בלייזר ומיקרוסקופ ניתן להתייעץ עם ד"ר אריאל סביון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפולי שיניים ומחלות חניכיים ...פורוםציפוי שיניים
בפורום ציפוי שיניים ניתן להתייעץ עם ד"ר יואב ירון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ציפוי שיניים