פורום פרוקטולוגיה ומחלות מעי - עמוד 7
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
צלקת לאחר ניתוח פיסורה
שירה 18/12/2013 | 17:43שלום רב, עברתי ניתוח פיסורה לפני חודש ויש לי כאבים. הייתי בביקורת אצל המנתח והוא אומר שעדין לא החלמתי מהניתוח ושיש לי פצע/ צלקת מהניתוח עצמו. לא קשור לפיסורה. שאין מה לעשות ולבוא אליו עוד חודש. להפסיק עם האמבטיות והפרפין. זה סביר שעדין יש צלקת מהניתוח? אין מה לעשות כדי להקל?! אשמח לעזרה.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה צלקת
ד"ר רפאל אלון 07/05/2024 | 21:27לא ניתן לענות על השאלה ללא בדיקה גופנית -
תשובת מומחה ניתוח
ד"ר רפאל אלון 03/05/2024 | 20:27החלמת אזור הניתוח של כריתת טחורים, במיוחד אם היה מרכיב של טחורים חיצונים, לוקחת זמן. בתקופה הראשונה יכולות להיות בליטות רגישות. לרב הכל נסוג עם הזמן. אם את מוטרדת-פני לבדיקת המנתח -
ניתוח פיסורה וטחורים
שחר אדם 02/05/2024 | 21:30שלום , אני חודש אחרי ניתוח טחורים ופיסורה , עד לפני שבוע סבלתי מכאבים עזים , הפרשות ולעיתים גרד . ליד פי הטבעת יש לי 2 בליטות ארוכות וקשות ( אולי זה מהחתך של הפיסורה ) מוטרדת מאוד שנוצרו שם פיסטולות . האם החתך של הפיסורה גורם לצלקות כאלו ? או שפיסטולה יכולה להיווצר תוך שבועיים מהניתוח ? אני עם פדים מגנזיום כל הזמן לצורך הרגעת המקום. תודה
-
-
ניקוי לאחר יציאה (לת)
אנונימי 07/05/2024 | 10:03היי, סבלתי מפיסורה כרונית במשך שנים, שנפתרה לאחר טיפול סטנדרטי אצל פרוקטולוג ואני מאוד מרוצה. אחת ההנחיות שקיבלתי זה לנקות את היציאות רק באופן יבש כמו נייר טואלט/מגבונים ולא עם בידה (מה שהייתי רגיל לפני כן), גם לאחר סיום הטיפול. האם הדבר מחייב בהכרח גם לשגרה, בסיום הטיפול? היה לי הרבה יותר נוח בניקוי באמצעות שטיפה, וגם יותר נקי. תודה!פתח בחלון חדש -
אמפולה בלאה מקווה שרשמתי נכון
יוסי 11/04/2024 | 15:51שלום רב דר סובל מטחורים פנימים,השאלה שלי היא לאחר ההתרוקנות,אני מרגיש כאילו שנשאר צואה וחוסר התרוקנות עד הסוף,איך נקרא המושג זה אמפולה מלאה? ומהו הטיפול,אשמח למענה ,אני יודע שיש לך ידע רק בתחום באמת! תודה רבהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה בהמשך
ד"ר רפאל אלון 18/04/2024 | 22:30זה שינוי שקורה עם הגיל. אין צורך בטיפול -
בהמשך לתשובתך
יוסי 18/04/2024 | 15:57תודה על המענה,למה זה קורה?קשור לעצמות? או לעקמת אולי?איך מטפלים בדבר כזה?לפעמים זה קצת כואב ומרגיש שזה מפריע לאכילה,האם זה קשור ללב אולי ?יש טיפול לדבר כזה? תודה רבה דר יקר -
תשובת מומחה בהמשך
ד"ר רפאל אלון 17/04/2024 | 20:41התכוונת כנראה לבליטה בסטרנום... מדובר בקצה התחתון של עצם החזה שלפעמים מתכופף קדימה ומתבלט קצת. אין לזה שום קשר למערכת העיכול. -
בהמשך לתשובתך דר יקר
יוסי 17/04/2024 | 15:54לגבי נורמלקס זה משלשל נכון?למרות שאין לי עצירות שאלה נוספת,מכיון שאני יודע שאתה באמת עוזר ,וידע רב בתחום הכירורג,רציתי לשואל משהו פחות קשור התייעצתי אם רופא גסטרו,והוא רשם בליטה בסנטרום החחשש שלי גדול מאוד שזה לא המחלה חס וחלילה,הוא אמר שזה לא יכול להיות מהקיבה או מערכת העיכול,התלונה שלי הייתה נפיחות בבטן עליונה,אבל חושש מהעצם ,גוש או לא יודע מה זה בסנטרום האם יש יכול להיות שזה בקע סרעתי כלוא??או עצם ? או חלילה קשור ללב? תודה רבה דר מעריך אותך מאוד ! -
תשובת מומחה המשך
ד"ר רפאל אלון 16/04/2024 | 09:42ניתן לנסות טיפול במרכך צואה כמו פגלקס / נורמלקס -
בהמשך לתשובתך דר
יוסי 15/04/2024 | 02:07תודה על המענה,התור שלח ארוך,וכרגע אני סובל מי זה בעיה של חוסר התרוקנות,האם יש תכשיר תרופה שיכול לעזור בנתיים? האן זה נכון מה שרשמתי אמפולה מלאה הכוונה? תודה רבה לך -
תשובת מומחה אמפולה
ד"ר רפאל אלון 11/04/2024 | 21:48יש צורך בבדיקה גופנית כדי לייעץ
-
-
טחורים פנימיים
ורד 18/04/2024 | 11:49חצי שנה סובלת מדימום מטחורים פנימיים, ללא כאבים, לוקחת פלוויקס , עשיתי 3 פעמים קשירה שגרמה ליותר דימום. מה ניתן לעשות כדי לעצור את הדימום? עוד כמה פעמים ניתן לעשות קשירה?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טחורים
ד"ר רפאל אלון 18/04/2024 | 22:29אין מגבלה על מספר הקשירות. אך אם הטיפול אינו משיג את מטרתו ייתכן ויש צורך בניתוח לכריתת טחורים
-
-
ניתוח טחורים
נטלי 15/04/2024 | 12:55אני עשיתי ניתוח לפני 8 ימים. עדיין יש לי כאבים חזקים מאוד שכמעט לא יכולה לסבול אותם. לוקחת תרופות נגד כאבים, אבל הם עוזרים לשעתיים בלבד. מה אני אמורה לעשות?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ניתוח
ד"ר רפאל אלון 16/04/2024 | 09:45ניתוח לכריתת טחורים כואב מאד בין שבוע לשבועיים. קחי משככי כאב בנדיבות. אם את חוששת פני לרופא המנתח.
-
-
ניתוח אבסס
שרי 12/04/2024 | 18:17שלום חודש לאחר ניתוח אבצס אנאלי ולאחרונה כשעה לאחר יציאה (שוטפת טוב בסיום) יש לי לכלוך של צואה מדוע זה קורה?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ניתוח
ד"ר רפאל אלון 12/04/2024 | 22:21כנראה שיש לך פיסטולה בפי הטבעת. זה דורש טיפול ניתוחי. פני לפרוקטולוג
-
-
טחורים חיצוניים
מיה 01/03/2024 | 12:12שלום הטחורים הפנימיים (דרגה 3)השתפרו בעזרת תזונה וטיפול שמרני כרגע מה שמפריע לי גם אסטטית אילו החיצוניים שקצת בולטים ומתנפחים אחרי יציאה. חוץ מניתוח בהרדמה מלאה מה ניתן לעשות כדי להקטין ולצמק אותם? תודהפתח בחלון חדש-
איך ניתן להסיר טחורים, אופציות טיפול
דויד 09/04/2024 | 10:43האם ניתן ניתן להסירום על ידי ליזר? מה האופציות להסירם? -
תשובת מומחה טחורים חיצונים
ד"ר רפאל אלון 01/03/2024 | 18:20הדרך היחידה להסירם זה,בניתוח
-
-
כאבים בפי הטבעת....י (לת)
מרים 25/03/2024 | 22:12זאת לא שאלה.... אני בת 76 ומשתפת מהנסיון שלי : 15 שנה סבלתי עד שהובחנתי ע"י רופא חכם (דר. ליסי מ"שערי צדק") במצב שנקרא :PROCTALGIA. זהו מצב ולא מחלה=syndrom/ הסימטומים:כאבים עזים בפי הטבעת, כאשר כל הבדיקות היו בסדר. טופלתי במשך מספר שנים בתרופה בשם: NORTYLIN, שעובדת על מערכת העצבים. כיום ה"מצב" עבר ואני בלי התרופה. .....חומר למחשבה.....לכל הסובלים !פתח בחלון חדש -
תוספתן
דואג לחייו 16/03/2024 | 13:08הי, לפני כשלושה שבועות אובחנתי בדלקת בתוספתן. כיוון שהדלקת התפשטה לצרום ולמעי, הוחלט על טיפול אנטיביוטי לשבועיים וניתוח עוד כחודש. האם כדאי לבצע ניתוח זה באופן פרטי או במערכת הציבורית? תודה רבהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ניתוחאם האנטיביוטיקה טפלה בדלקת התוספתן והחלמת לחלוטין צריך לשקול אם יש צורך בניתוח. הדעות חלוקות כיצד לנהוג במקרה כזה. לא ניתן לייעץ מבלי להכיר המקרה לעומקו
ד"ר רפאל אלון 16/03/2024 | 16:06
-
-
התרוקנות לא מלאה
נועם 12/03/2024 | 15:12שלום דר , רציתי לשאול אותך ממה לדעתך נובעת חוסר התרוקנות מלאה של צואה ? על אף שאני נוטלת נורמלקס מדי יום 17 גר עדיין אני מוצאת את עצמי נכנסת פעמיים להתפנות כי לא מצליחה להתרוקן עד הסוף בפעם הראשונה . המצב מאוד מתסכל אותי . אני בת 23 צעירה ללא היסטוריה .. עד כדי כך זה גרוע ? ממה זה נובע ואיך מטפלים?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה התרוקנות לא מלאה
ד"ר רפאל אלון 12/03/2024 | 20:26לא ניתן לענות ללא הכרת המטופל/ת וללא בדיקה,גופנית
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים