פורום טיפול בכאב - עמוד 100
-
כאבים בצד שמאל בחזה באיזור הלבליאבש 08/11/2016 | 17:05לפעמים יש לי מין לחץ באיזור הלב ושאני נושם זה כואב יותר ללכת לרופא?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב בחזה שמאל.
מר גבעון פלד 08/11/2016 | 19:42לא ציינת שום פרט עלייך כגון גיל, משקל וגובה. לא ציינת כמה זמן הכאב קיים. אינני יודע אם אתה פעיל גופנית או לא.... לא אועכל להתייחס ללא פרטים נוספים. באופן כללי אם יש כאב בחזה המתגבר בפעילות גופנית גם קלה כגון עליית מדרגות יש לגשת לרופא.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בחזה שמאל.
-
יוסףגו 06/11/2016 | 00:35כבר איזה שלוש ימים שאני משלשל למרות שאני בקושי אוכל והיום בצהרים הרגשתי כאבים בכתף בצד ימין ועכשיו יש לי כמו דקירות בחזה בצד ימין מה אני יכול לעשות ודרך אגב יש לי משקל עודףהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים
מר גבעון פלד 06/11/2016 | 10:44בלי להילחץ הייתי ממליץ לגשת לרופא.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים
-
היי מר פלדשי 27/10/2016 | 02:33אשמח לעזרה בפענוח 2 בדיקות mri היי עברתי לפני שנה ויותר נפילה מאופניי על 30 קמ"ש. זרקתי ידיים למפגש אם הכביש ונוצר לי באותו רגע כאב באמצע החזה מהטראומה החזקה . הכאב לא עוזב אותי מעל שנה . עברתי לפני 3 חודשים Mri ועברתי עוד אחד עכשיו 3 חודשים אחרי . אשמח לעזרה שואל אותך שנית כי עברתי עוד בדיקה הכל רשום למטה אשמח אם תסביר לי מה אתה מבין בידיוק מ2 הבדיקות האלה שעברתי ... תשובות להלן תוצאות של סריקת סטרנום : הבדיקה בוצעה בטכניקת במישור STIR T1 ' T2 במישור אקסיאלי , סאגיטלי וקורונלי. הודגם בצקת מח עצם מסביב לזווית של הסטרנום הקדמי . אין סימנים של תזוזה בין הצדדים . אין שינוי עמדה , סיגנלים נמוכים ב - T1 בחלק הסאגיטלי וגבוה ב- T2 בקורונלי, מתאים ל- BONE BRUISE . זה הmri הראשון שעברתי וכעת הmri הנוסף 3 חודשים אחרי ... להלן תוצאות סריקה mri מכוון לעצם החזה : הבדיקה בוצעה בשיטת STIR , TSE , בשקלול T2 , T1 במישור סגיטלי , אקסיאלי וקורונלי ובשקלול T1 לאחר מתן גדוליניום כולל חיסור שומן. סיבת הבדיקה : מעקב אחר קונטוזיה גרמית . הפעם כמו בבדיקת הקודמת זוהה אזור של התמרה שומנית תת קליפתית במנובריום סטרני , אין חסר קליפתי. סינגל לשד שאר העצמות תקין . המפרקים הסטרנו-קלביקולרים שמורים . בסיכום : אין שינוי ביחס לבדיקה הקודמת שלפני 3 חודשים . אשמח לעזרה מה יש לי שם בידיוק ומה עושים למה הכאב בלתי אפשרי יותר. תודה רבה .הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב בסטרנום
מר גבעון פלד 03/11/2016 | 10:56האחריות על בריאותך היא רק בידך. אני לא חושב שמישהו צחק על בקשתך לניתוח כי אתה חייב להבין המערכת נתונה לעומס מטורף ומנסה לסנן רק את מה שהיא רואה לנכון שמתאים לטיפולים ספציפיים אם לניתוח או כל טיפול אחר. אתה חייב לגשת לרופא שטיפל בך, לציין כי כל מה שנעשה עד היום לא עזר ולדרוש המשך בירור של הכאב. שוב לצערי לאור כל מה שציינת אני לא חושב שאנחנו הפתרון ועל מנת לברר מקור פתרון אחר יש לבצע המשך בירור לאחר איבחון פיזי. לתמצית: גש לרופא המטפל ותדרוש באסרטיביות (לא אגרסיביות) המשך בירור. אם אין מענה, תחליף רופא. אל תוותר !הוסף תגובה
-
אוקי אז לאן הכיוון כעת?
שי 03/11/2016 | 01:39אם אתה אומר שלפי הממצאים . הטיפול אצלכם זה לא הפתרון . אז איפה כן אתה יכול לכוון אותי למי ומה לפנות? מה נותר אז לעשות .. אני מתחיל כבר לאבד תקווה שיהיה בלי כאבים . כמו שאנשים נשארים בלי יד - רגל . ככה אני מתחיל להרגיש במצב שלי שאסבול קבוע מהכאבים האלו זה כבר שנה וחצי כמעט!. לאן אפשר לפנות אם ממצאים כאלה למרפאת כאב אין תשובה לא זריקות שלא עוזרים בכלל וניסיתי כבר 2 ולא כדורים . וגם לכירוגיה חזה- מנתח חזה שהייתי אצלהם בבית חולים גם אין תשובות הם אומרים שזה חבלה וצוחקים שאמרתי אולי נעשה ניתוח יענו איזה ניתוח מה נעשה בניתוח . אז מה נותר לעשותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בסטרנום
מר גבעון פלד 02/11/2016 | 13:26אצלנו הטיפול נעשה על רקמות רכות, שרירי וחיבור. הכאב כמעט תמיד יורגש צבתנודתיות ולא קבוע כל הזמן אותו דבר ולכן מתאורך אינני חושב שאנחנו הפתרון. הייתי ממליץ לך לגשת לאיבחון פיזי אצל רופא ולא לקבל תשובה של אין מה לעשות כי תמיד יש מה לעשות. לצערי כפי שציינתי דרך הפורום רק אוכל לנסות להכווינך...הוסף תגובה
-
האם אצלכם נתקלתם בבעיה כזו ?
שי 02/11/2016 | 01:34האם במרפאה שלך נתקלת מבעייה מסוג זה אם ממצאים כאלה כמו שרשמתי? האם יש אצלך פתרון לפתור את הכאבים האלו לאור 2 הבדיקות שרשמתי לך למעלה . זה מעל שנה של כאבים . אשמח לדעתהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בסטרנום.
מר גבעון פלד 31/10/2016 | 10:58לצערי גם חבלה קטנה עלולה לייצר כאבים משמעותיים ולאורך זמן. דרך הפורום אני מנסה לייעץ וקשה מאוד עד בלתי אפשרי לפתור. ישנם טיפולים כמו דיקור, שיקום אורטופדי ועוד שיכול להיות שיעזרו. ניתן לקבל חלקן דרך הקופות בהשתתפות עצמית קטנה יחסית. לא רואה דרך שאוכל לפתור דרך הפורום את המקרה שלך אלא רק לנסות לכוון אותך.הוסף תגובה
-
איזה טיפולים אתה מדבר?
שי 31/10/2016 | 02:20ניסיתי טיפול יחיד של דיקור סיני בקופת החולים . ראיתי שגם אין בכלל הטבה. אז נאלצתי ממצב כלכלי קשה . להפסיק אחרי 1 כי כניראה זה גם לא עוזר. אז אתה כאחד שעוסק בטיפולים של כאב כמו שרשום מעל 10 שנים . והינה הממצאים בהודעה הראשונה רשומים כאשר אתה אומר זה מראה על מכה חבלה . אז למה זה שנה וחצי עוד מעט של כאב חזק מאוד שקשה לתפקד. האם לפי הממצאים זה רק מכה חבלה? ואין פה נזק בלתי הפיך - משהו חמור. אז מה עושים בסיכום כל מה שעברתי ואם הממצאים האלה תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בסטרנום
מר גבעון פלד 28/10/2016 | 20:52הממצאים תואמים חבלה, מכה. זה שזה נמשך 15 חודשים זו עיקר הבעיה מכיוון שיכול להיות שהתקבעה תמונת כאב ולכן יקחו טיפולים לא מעטים לשנות זאת. האם מעבר לכדורים וזריקות טופלת ?הוסף תגובה
-
תשובות פלד..
שי 28/10/2016 | 01:09הכאב הוא כאב קבוע בול באמצע בית החזה בול באמצע בעצם של הסטרנום. כאשר הכאב מתגבר שמסובב ידיים הצידה את 2 הידיים יחד . או מתכופף אם הידיים גם ישר כאב חזק באותו המקום . וגם לפעמים שמותח תגוף הצידה אם הידיים אז יוצר לי קליק חזק מהאזור שם אם כאב חזק . וכמובן הכאבים נשארים . לאור כל הדברים האלה. והממצאים של 2 הmri שרשמתי בהודעה הקודמת .. מה בידיוק יש שם? ניסיתי גם כדורים נוגדי דלקת וגם 2 זריקות סטרואידים דפומדרול .. ללא הטבה בכלל בכלל. מה קרה שם . זה נמשך כבר 15 חודשים רצוף . ולא רואה מצב שיכול לעבור לי. ואיך זה בגיל צעיר כל כך מתחת ל30 מנפילה כזו הגעתי למצב שלא מתרפא ולא עובר . ואני מכיר אנשים כדורגלנים וכ' ששברו את בית החזה והם אחרי חודשיים חזרו לשחק כיאילו הכל תקין . האם קיים טיפול לממצאים שיש לי ??? תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים
מר גבעון פלד 27/10/2016 | 11:00שלום רב. לפני התייחסות לממצאים או למה עלול היה להתרחש אין פירוט של הכאב עצמו. היכן מורגש, מתי, כמה הוא כואב. יותר בתנועה, שכיבה או נשימה עמוקה וכו... אשמח לפירוט על מנת להתאים את הממצאים לכאב או לעניין אחר.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בסטרנום
-
כאבים גבג תחתוןהודיה 30/10/2016 | 11:17גובה 1.70 משקל 78 התחלתי להיתאמן לאחרונה עקב סוכר גבוה מהשמנת יתר.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי גב תחתון
מר גבעון פלד 31/10/2016 | 10:55מרבית כאבי גופנו התואמים את התאור שלך מקורם בשרירים הננעלים ומייצרים כאבים. הטיפול מתבצע על ידי לחיצות על נקודות עצביות הנקראות טריגרים. הלחיצות לא חזקות מאוד ועם כאב מועט ומייצרות תהליך גופני של שחרור מערכות שריר והשארתם כך.הוסף תגובה
-
כאבים גבג תחתון
הודיה 31/10/2016 | 07:30לא כלכך הבנתי את הטיפול אפשר במילים יותר פשוטות, מאיפה לדעתך הגיעו הכאבים?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בגב תחתון
מר גבעון פלד 30/10/2016 | 15:01תאורך תואם כאבים ברקמה רכה. עיקר הכאבים מסוג זה מקורם בנעילת מערכות שריר על ידי נקודות טריגר ויכול להפטר בטיפול הנקרא טריגר פוינט טראפי.הוסף תגובה
-
כאבים גבג תחתון
הודיה 30/10/2016 | 12:10הוא משתנה מטייל בצד ימין של הגב, בתנועות מסויימות שאני עושה הוא כואב ושאני נוגעת כואב. יש קגעים שהוא נעלם אכן התחלתי להיתאמן על דעת עצמי ללא מאמן ללא תכנית מסודרתהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בגב תחתון
מר גבעון פלד 30/10/2016 | 11:54יכול להיות שהתחלת האימון אם נעשה באופן לא מבוקר גרמה לכאב. אך האם הכאב קבוע או האם הוא משתנה שינוי תמוחה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי גב תחתון
-
מחקר חדש-טיפול בכאב,המונע מיגרנה (לת)פאינה 30/10/2016 | 22:59שלום לכולם, אתם מוזמנים להשתתף במחקר חדשני -מחקר בערב,המציע טיפול למיגרנה בחינם! באתר: R4you דרך הלינק: https://www.r4you.co.il/?categories%5B%5D=5&sub_categories%5B%5D=99&s=הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
כאבים באמצע החזה נטייה לצד שמאלבת 13 וחצי 23/10/2016 | 15:02לפני רגע התחילו לי כאבים כמו דקירות באמצע החזה עם נטייה לצד שמאל..מה זה יכול להיות?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב בחזה
מר גבעון פלד 25/10/2016 | 13:45את בת שלוש עשרה וחצי? דבר ראשון לפנות להורה אחראי בבקשה...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בחזה
-
כאבים בצלעות בצד ימיןליאת 22/10/2016 | 11:00שלום, אני סובלת מכאבים בצלעות בצד ימין. הכאב בעיקר כשאני נוגעת באיזור או בתנועה. הכאב מרגיש כאילו נחבלתי אבל לא קיבלתי מכה ואין לי אדמומיות או כחול באיזור. יש לציין שעשיתי ספורט אחרי שבועיים שלא עשיתי פעילות יש אפשרות שזה מהשריר אבל הצלעות עצמן כואבות לי כשאני נוגעת. ממה עוד יכול לנבוע כאב כזה? אגב אני בת 40 תודה על תשובתך.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
מקור כאב
מר גבעון פלד 23/10/2016 | 09:44זו אחת משאלות המליון דולר. במיוחד בפורומים. בכל מקרה לא הייתי מתעסק עם ספקולציות במיוחד באינטרנט... תני לזה שלושה-ארבעה ימים. לא חולף או מתגבר לגשת לבירור פיזי. חג שמח.הוסף תגובה
-
תודה
ליאת 23/10/2016 | 09:25תודה רבה. ממה עוד כאב כזה יכול להיות חוץ משריר?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בצלעות
מר גבעון פלד 23/10/2016 | 09:20הפעילות שאת מתארת אחרי הפסקת פעילות, עלולה לייצר כאב מעין זה אך יש לשים לב, אם לא חולף אחרי שלושה ארבעה ימים או אם יש כאבים חזקים המתגברים לגשת לבירור.הוסף תגובה
-
סטודיו סי
ליאת 23/10/2016 | 09:17שיעור בעיצוב וחיטוב ואירובי.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בצלעות
מר גבעון פלד 23/10/2016 | 06:58כאב בשריר עלול להיות מורגש כאילו בעצם. על איזה פעילות מדובר?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מקור כאב
-
כאבים בבטן תחתונה מימיןאלי 21/10/2016 | 17:57לבעלי, בן 71, כאבים בבטן תחתונה מצד ימין (בקו ישר מעט מתחת לטבור). הכאבים לא עזים מאד, מאפשרים תפקוד, אך בתנועה כואב יותר. הכאבים מזה יום. קבעתי לו תור לרופאה ביום ראשון בבוקר. האם אפשר לחכות, או ללכת למיון. אין חום, אין הזעה ויש שלשול קל (פעמיים היום).הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי בטן תחתונה
מר גבעון פלד 23/10/2016 | 07:00ראשית הייתי בחופשה כך של עניתי עד היום. אם את היום בבדיקות כפי שציינת זה מצויין. אם יש צורך בהמשך התכתבות צרי עימי קשר בהמשך.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי בטן תחתונה
-
צריבות בבטןאבי 21/10/2016 | 13:10אני אבי. ויש לי צריבות קשה לנשום לא ישן בלילות שיעולים דקירות אני מרגיש כאילו שזה מתחזק כול יום מה עושים עם זההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
צריבות וכאבי חזה
מר גבעון פלד 23/10/2016 | 06:57בוקר טוב. ראשית הייתי בחופשה ולכן אני עונה רק אחרי מספר ימים. אשח ליותר מידע: כמה זמן התופעות קיימתו, ומעט נתנוני אישיים של גובה, משקל, גיל והאם אתה פעיל גופנית באופן שוטףהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
צריבות וכאבי חזה
-
כאב ברגל מהקרסול מטהרוני 13/04/2016 | 20:57יום חמישי התחיל לי כאב בכף רגל שמאל שגרם לי לצליעה. מכיוון שסבלתי מכאבים ממש חזקים ובנוסף התקלף לי העור ונהייתה מוגלה הלכתי לרופא ביום שישי. הרופא אמר שיש לי דלקת, הביא לי משחה אנטיביוטית ואמר לי לעשות בדיקות דם עוד שלוש שבועות. במוצש התחיל לי כאב חזק ברגל ימין, שם אין לי מוגלות, פשוט כואב לי מאוד חצי מהרגל, בעצם... אני אודה לכל עצה מה לעשות.... מה שקורה לי עם הרגליים מתלווה להרבה מאוד דברים שקורים לי בתקופה האחרונה... יש לי סחרחורות לעיתים קרובות כתוצאה מאיבוד שדה ראייה פתאומי, חולשה ביד ימין- אין לי כוח לפעמים להרים את היד אפילו, עייפות- הולכת לישון בזמן האחרון בשמונה בערב, גדל לי פצע מוגלתי בעצם הזנב, כאבי אוזניים חזקים, קליקים בלסת. לא סיפרתי לרופא הכל כי זה נשמע פשוט לא אמין ולא הגיוני... אבל ההרגשה אצלי לא טובה... אני ממש דואגת כי אני רק בת 26... מה זה יכול להיות? והכי חשוב לי מה אני יכולה לעשות כדי להקל על הכאב ברגל?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תודה רבה
רוני 18/10/2016 | 23:18ניחשתי שלא תוכל לעזור לי בפורום... אני חושבת שאעזוב את הבירורים ואזרום עם מה שיש.. אולי זה קצת חוסר אחריות אבל אין לי כח... אני לא יודעת גם מה שיחה טלפונית תעזור... אין לי רופא/מטפל שבאמת אכפת לו ממני.. שלחו ועדיין שולחים אותי למלא בדיקות שחלק הרגשתי ששלחו אותי בשביל כסת"ח בלבד... כי אם יקרה לי משהו יגידו "בדקנו"... לא יודעת איך להסביר את ההרגשה... גם אין מישהו שמחבר בין כל הרופאים כלומר הקרדיולוג ניסה למצוא פתרון לדופק והנוירולוג לפזילה ולחולשה אבל אולי הכל קשור?? נראה שאין תקשורת בינהם... התייאשתי... מה זה מעגל כאב כרוני? דווקא הכאב ברגל בא לעיתים רחוקות... תדע שאני ממש מודה לך.. חופשה נעימההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים ללט ממצאים
מר גבעון פלד 18/10/2016 | 22:43שלום רוני עברתי על כל ההתכתבות ביננו ואני מעריך כי את צודקת ונמצאת במעגל כאב כרוני שמחמיר. יכול להיות שיש גורם כזה או אחר אך דבר ראשון את צריכה למצוא רופא או מטפל שאת שמה בו את מבטחיך ועושה כל מה שהוא אומר לך או לפחות מתחייבת מולו להיות כנה ולספר הכל כולל פחדים וחוסר נעימוות. לצערי באמת אינני רואה איך אוכל לסייע לך בפורום. אני בחופשה עד יום ראשון הקרוב. אם תרצי נוכל לשוחח טלפונית ביום ראשון.הוסף תגובה
-
לא מוצאים כלום...
רוני 17/10/2016 | 23:16היי, כתבתי פה באפריל.. לכן אני אמשיך פה למרות שאולי זה כבר לא קשור לפורום.. אני לא מרגישה טוב כבר תקופה ממש ארוכה.. כתבתי באפריל על כאב ברגל שגרם לצליעה ועל סחרחורות וחולשה (עדיין סובלת מזה מידי פעם.. ועל עוד דברים לא קריטיים). ביוני התמוטטתי פעמיים באמצע הרחוב בגלל סחרחורת. מדדו לי דופק שהיה מהיר ולחץ דם שהיה גבוה. מאז כל פעם שמדדו הדופק שלי היה ממש מהיר. עשו לי הולטר לב 24 שעות ונמצא סינוס אטיכרקרדיה- הדופק הגיע ל 134. נבדק יתר פעילות בלוטת התריס ויצא תקין. נעשתה בדיקת איסוף שתן 24 שעות- תקין. הלכתי לקרדיולוג עשיתי אקו לב ומבחן מאמץ- הכל תקין חוץ מהדופק- דופק במנוחה 135! שללו בעיה לבבית...בחודשים האחרונים בנוסף התחילה לי פזילה בעין שמאל, הראיה לא נפגעה אלא זה אסטתי בלבד, ייעצו לי ללכת לבדיקה נוירולוגית באופן דחוף כי זה קשור.. הבדיקה הגופנית של הנוירולוג לא יצאה תקינה אז עשיתי בדיקת דם למ"ג ובדיקת emg ncv שיצאו תקינות. נשלחתי גם לסיטי ראש אבל אני לא מתכוונת לעשות את זה.. אם לא ימצאו סיבה אני גם יעבור אם.אר.אי מוח ואולי יפנו לאדוקרינולוג שיעשה בירור בתחום שלו (אמרו שאולי (סיכוי קטן) יש גידול לא מזיק שמפריש הורמונים שגורמים לדופק מהיר).. התחיל לי דם בצואה ואני מתביישת לבדוק את זה (לא אמרתי לרופאים)... אני לא יודעת איך להסביר את התחושות שלי... עשיתי כבר מלא בדיקות ולא מוצאים כלום.. כבר אין לי כח להמשיך עם הבירור... הוא כבר מלא זמן.. הסיטי ראש מלחיץ אותי.. גם ימצאו גידול בהיפופיזה אני הרי לא יעשה ניתוח מהפחד וגם אמרו לי שסיכוי ממש קטן שימצאו משהו כזה.. בזמן האחרון כשאני נושמת עמוק אני חייבת ללחוץ על החזה כי ממש כואב לי לנשום.. הבדיקות ממש קשות לי... אני ממש מפחדת ממחטים וכל שניה דוקרים אותי... יכול להיות שכל הדברים שקורים לי מאפריל קורים לי מלחץ מהבדיקות ואני נמצאת בסוג של מעגל?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים
מר גבעון פלד 18/04/2016 | 20:33ישנן מגוון סיבות שחלקן שעלולות להיות חלק מהתסמינים שלך, מרביתן לא אקוטיות כפי שת חושבת.... המערכת צריכה שתעברי את ההליך של הבדיקות. אל תכנסי לחרדה ואל תחליטי מה יאמרו לך, תמשיכי את הבדיקות ותתעקשי על כל התהליך בצורה מואצת למציאת פתרון.הוסף תגובה
-
חזרתי מהרופא עכשיו
רוני 18/04/2016 | 19:46בגלל שהכאב ברגל ימין לא עובר ואני צולעת כבר שבוע וחצי. הוא שלח אותי לאורתופד והביא לי משחה rublex. ואז התחלתי לספר לו על החולשה והזרמים ביד ימין. ואז הוא אמר "התחלת עם הרגל פתאום יד". העבודה שלי היא מול מחשב ואני יכולה להישבע שאין לי כח להחזיק את העכבר. ושוב, סיימתי שם כי לשני תסמינים אפילו לא היתה לו סבלנות (אולי גם כי הייתי אחרונה בתור). התחלתי לבכות שם... אמרתי לו שאני לא מרגישה טוב אז הוא אמר לי להקדים את הבדיקות דם למחר ושאני בסדר ושאני צריכה תרופה להרגעה. ההרגשה שהוא נתן (וידעתי שזה מה שיקרה) היא שאין לי כלום ואני פשוט היפוכנדרית. אין לי יכולת לומר על עצמי שאני לא (כי בטח כולם מכחישים) אבל אני חושבת שאני לא... באמת יש לי המון בעיות. אני לא מרגישה טוב ואני פשוט לא יודעת מה לעשות. אין לי מטרה ללכת לאורתופד, אני כמעט בטוחה שזו לא בעיה אורתופדית..הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים
מר גבעון פלד 14/04/2016 | 07:21אני מבין את הלחץ אני מבין את החשש אך דבר מזה לא יועיל, צריך לעשות. אני חושב שת צריכה לחזור לרופא שלך להדגיש שוב את כלל הסימפטומים, הכאבים והתחושות שלך. גם אם אין לדעתך מה לעשות תני לגורם המקצועי, לרופא, להחליט. הפניקה לא תועיל, העשייה כן.הוסף תגובה
-
המשך בבקשה
רוני 14/04/2016 | 06:49הדברים שלא סיפרתי זה סחרחורות (אבל סיפרתי על עייפות וחולשה), לא סיפרתי על האוזניים (אני משתמשת בטיפות אוזניים לעיתים), קליקים בלסת ומוגלה בעצם הזנב (אפשר לחיות עם זה), והאמת קרה גם פעמיים בחצי שנה שהיה לי דם בשתן שזה אני יודעת שחמור ותכננתי לומר... אבל כשראיתי שהוא גם כך שולח אותי לבדיקות שתן ושם כבר יראו אם יש בעיה, לכן לא אמרתי. נראה לי שאת הדברים הקריטים כיסיתי ביום שישי... הרופא נתן הרגשה של לעשות בדיקות ואס לחזור, לא בא לי להיות קרציה וגם טכנית אין איך להתקדם.. אז אני מפחדת וכאובה, ולפני חצי שנה לא היה לי כלום והייתי בריאה לחלוטין... הוספתי את זה כדי שתאמר לי האם לדעתך עליי לחזור לרופא היום? שוב תודה רבההוסף תגובה
-
סליחה שאני ממשיכה לכתוב...
רוני 14/04/2016 | 06:35כשהייתי אצל הרופא ביום שישי סיפרתי לו על רגל שמאל (הכאבים שם עברו), סיפרתי לו על החולשה ביד ועל העייפות, על הדברים שבאמת מפריעים לי ביוםיום. הוא הדגיש לי לעשות את בדיקות הדם ורק אז נדע איך להתקדם. מוצש התחיל לי ברגל ימין, כאב שונה. יש לי הרגשה שלא יהיה לו מה להגיד לי חוץ מזה שהוא חייב בדיקות שלי (לא עשיתי אף פעם בדיקות מעבדה ותמיד השתדלתי לא ללכת לרופאים אלא אם כן לא היתה ברירה כמו שבוע שעבר). מצד שני, אני יודעת שאתה לא יכול לעזור לי וירטואלית. נכנסתי לחרדה שיש לי סרטן (קראתי בהרבה מקומות שזה מתחיל בצליעה). האם לדעתך יש סיכוי? אני מודה לך מאודהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אחריות על הטיפול
מר גבעון פלד 14/04/2016 | 06:23האחריות על הטיפול בך מתחיל בך. אל תחכי ואל תהססי, חזרי לרופא היום, דרשי פגישה דחופה וספרי לו על כל התופעות שאת חווה, אל תפסחי על כלום: שינה,כאבים, תחושות ועוד. אף אחד לא יכול לחוש את מה שאת מתארת וללא המידע גם לא יוכל לעזור לך. ניגשת אל הרופא עם הרגל ולא עם כלל התופעות שתיארת. הכניסה למעגל הכאב הינו הרסני ואינך רוצה לשהות בו. קחי בבקשה את האחריות בידיייך היום !הוסף תגובה
-
תודה רבה האם תוכל לכתוב לי משהו
רוני 14/04/2016 | 06:13שאולי יקל על הכאב בעצם ברגל? אני לא ישנה בלילות מכאב, ואני צולעת בימים כי קשה לי לדרוך.. לרופא אני יילך עוד שלוש שבועות אחרי שאעשה בדיקות דם.. תודה על העזרההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים ותופעות אחרות
מר גבעון פלד 14/04/2016 | 06:08את מתארת מצב שבו הפורום אינו הפתרון לצערי אלא בדיקות רפואיות פיזיות. מקרים מעין אלו אינם לא אמינים אלא תופעות כוללות שיש לקחת בחשבון באיבחון הרפואי הכולל. תגשי לרופא שלך, ספרי הכל ללא חשש ושיבצע איבחון וישלח אותך לבדיקות המתאימות. בהצלחה.הוסף תגובה
-
תודה רבה
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- בלט דיסק
- כאבי גב תחתון
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- עיסוי רפואי
- דמיון מודרך
-
בדיקות קשורות
- רמת פניטואין (דיפנילהידנטואין)
- תרבית נוזל ברך סינוביאלי
-
מונחים קשורים
- אוסטאוכונדריטיס דיסקנס
- הידרותרפיה
פורומים נוספים בתחום
פורוםניתוחי מפרק הירך והברך
בפורום ניתוחי מפרק הירך והברך ניתן להתייעץ עם ד"ר תומר כהן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי מפרק הירך והברךפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם גב' דנה רובין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםאורטופדיה כף רגל וקרסול
בפורום אורטופדיה כף רגל וקרסול ניתן להתייעץ עם ד"ר אייל הלר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אורטופדיה כף רגל וקרסולפורוםפסיכותרפיה
בפורום פסיכותרפיהניתן להתייעץ עם גב' רונית חיימוב, הדרך של רונית, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכותרפיהפורוםטיפול בגלי הלם
בפורום טיפול בגלי הלם ניתן ניתן להתייעץ עם ד"ר דן צין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בגלי הלם