פורום טיפול בכאב - עמוד 34
-
מכה בצלעותקזה 24/08/2020 | 23:57במהלך משחק קיבלתי מחכה בצלע הכי למטה בצד ימין ואני מרגיש ויש הטייה פנימה של השתיי צלעות אחרונות האם עלי לבדוק האם עלי לצלם האם זה מסוכן ויש סיכונים (לא מרגיש כאב בנשימה עמוקה)הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
מכה בצלעות
מר גבעון פלד 25/08/2020 | 08:01על פי תאורך כנראה שהכל בסדר. בכל מקרה של כאב או תחושה יש לגשת לבירור רפואי ובכלל אם אל ביצעת בדיקה כללית בשנה האחרונה רצוי לגשת לביקורת פיזית.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מכה בצלעות
-
כאב בצלעות לאחר חבלהתג 18/08/2020 | 15:19שלום, לפני מספר ימים טיפסתי על אדן החלון במטרה לתקן מזגן. במהלך הטיפוס נשענתי עם כל בית החזה על מסילת החלון. באותו רגע כאב לי מאודס אך הכאב נרגע די מהר. עם זאת, כבר 4 ימים מאז שבאזור החבלה יש כאב נסבל בעת ביצוע תנוחות מסוימות. יש כאב קל מאוד וכמעט בלתי מורגש בעת שיעול, אך אין כאב בנשימה. האם הסיפור מצדיק פנייה לטיפול רפואי, או שניתן להסתפק במנוחה ולצםות שהכאב יחלוף בעוד מספר ימים?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב בצלעות לאחר חבלה
מר גבעון פלד 24/08/2020 | 12:15אז כפי שציינתי...הוסף תגובה
-
כאב בצלעות לאחר חבלה
תג 24/08/2020 | 08:17לא, אין שום סימן חיצוניהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בצלעות לאחר חבלה
מר גבעון פלד 23/08/2020 | 18:36האם בנקודת הלחץ על מסילת החלון נוצר סימן כחול?הוסף תגובה
-
כאב בצלעות לאחר חבלה
תג 23/08/2020 | 18:25תודה על התשובה. בן 34, סובל מסוכרת נעורים (מאוזנת). גובה 1.83, משקל 84 ק''ג. האם הפרטים הללו משנים במשהו את התשובה? (אציין כי הכאבים עדיין קיימים, אך נחלשו)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בצלעות לאחר חבלה
מר גבעון פלד 23/08/2020 | 10:54בוקר טוב. לא צוינו פרטי רקע של גיל, רקע רפואי וכו אך מעיון במה שכן נרשם לרוב זה כאב שנובע מלחץ נקודתי על הצלעות ו/או בית החזה ועלול לייצר כאב נקודתי לכמה שבועות. ברוב המקרים זה יחלוף אך יש לשים לב אם זה נמשך מעבר לכמה ימים, רצוי לגשת לביקורת במיוחד עפי שציינתי מהעדר מידע ופרטיםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בצלעות לאחר חבלה
-
כאבים בצלע צד שמאלשיר 21/08/2020 | 18:17שלום אני סובלת מכאבים חוזרים בצלע צד שמאל מתחת לחזה הייתי אצל הרופא עשה לי בדיקה שטחית ואמר לי לקנות וולטרן אחרי חודשיים הכאבים שוב חזרו אני עובדת 8 שע מול מחשב ורוב הזמן הגב כפוף זאת אומרת שהצורת ישיבה לא נכונה האם זה קשור לכאבים?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים בצלע
מר גבעון פלד 23/08/2020 | 11:22לא צויין מידע על רקע שלך כולל עבר רפואי. על פניו כאבים משתנים על פי התאור הקצרצר מרביתם קשורים לרקמה רכה כפי שציינתי ובכך גם ליציבה.הוסף תגובה
-
כאבים בצלע
שיר 23/08/2020 | 11:02זאת אומרת שאין לי סיבה לדאוג ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בצלע צד שמאל
מר גבעון פלד 23/08/2020 | 10:57בקצרה... סביר להניח שכן. בהרחבה... מרבית הכאבים המשתנים אלו שבאים והולכים מקורם ברקמה רכה, רקמת חיבור ושריר ומרביתם קשורים ליציבה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בצלע
-
כאבים בגב L4-L5גליה 21/08/2020 | 13:10מזה 4 חודשים הכאבים בגב. המקרינים לרגל שמאל. במרפאת כאב בוצע לי זריקה סלקטיבית תחת שיקוף. שלאחריה רגל שמאל שלי נרדמה באופן מוחלט. ואז הומלץ לי על גלי רדיו. כעת הכאב ניחלש. האם בכל זאת כדאי לבצע את גלי הרדיו.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים בגב L4-L5
מר גבעון פלד 23/08/2020 | 10:56שוב יש חוסר רב בפרטים. אינני יודע ולא צויין מה זוהה בגב.. בלט, פריצה, בקע, שינויים ניווניים... בכל מקרה ברור שאת בטיפול, רצוי להתייעץ ברופא המטפל. אני לא חסיד של לערבב טיפולים על מנת לדעת מה עובד עבורי וכן למנוע התנגשויות טיפוליות.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בגב L4-L5
-
התקשות מיתחת לצלעות בישיבה ארוחה .כמו נפיחות מוזרהרן 07/08/2020 | 00:22הרגשה של נפיחות כמו גוש. התקשות מיתחת לצלע בצד שמאל.עשיתי סיטי בטן תקין.אולטראסאונד רקמות רכות תקין .סבלתי בעבר מאליקובקטור טופל.וכיום נימא לי דלקת במעי הדק .מה הסיבה לתחושה המציקה לי.תודה על העזרההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
התקשות מתחת לצלעות בישיבה ארוחה .כמו נפיחות מוזרה
מר גבעון פלד 18/08/2020 | 07:40בדיקות פיזיות הכוונה לראות רופא פנים מול פנים... שיגע ימשש לאבחן וכן גם דימות ובדיקות דם. ממליץ בחום תחילת פעילות גופנית תחת פיקוח אם הכל תקיןהוסף תגובה
-
היתקשות
רן 18/08/2020 | 00:31תודה על המענה .אני ערכתי בדיקות כלליות .ספירות דם צילומי חזה ובטן .סיטי בטן הכל תקין ללא ממצאים חריגים.מה הכוונה בדיקות פיזיות ? ותודה על ההתיחסות המלאה והרצינית שלך.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
התקשות מיתחת לצלעות בישיבה ארוחה .כמו נפיחות מוזרה
מר גבעון פלד 16/08/2020 | 10:47לפני הכל ולמרות הבדיקות שעשית מאחר ואתה יושב הרבה ממליץ לגשת לבדיקות כלליות פיזיות,להתעקש ולבקש בדיקות מקיפות. מעבר לזה ממליץ תחת פירוח להתחיל פעילות גופנית. זה נשמע כי זה עלול להיות פשוט התקשות שרירי מדי פעם, באה והולכת. ישיבה ארוכה המשולבת המצב של סטרס, שנהיגה הוא כזה, עלול לייצר מצבים של נעילת שרירי סרעפת ובטן ותחושות קשות מעין אלו. כפי שציינתי למען הסר ספק ושלילת אפשרויות חמורות יש להיבדק פיזית.הוסף תגובה
-
היקשות כמו גוש
רן 13/08/2020 | 01:00זה בעיקר בישיבה ממושכת קורה .אני עובד כנהג כעשר שעות ביום.גם בנהיגה זה קורה לי.ממש מטריד ומפחיד למרות שעשיתי צילומי סיטי בטן ולא נמצא משהו חריג.מה אתה ממליץ לי לעשות עוד תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מר גבעון פלד 11/08/2020 | 12:56לא ענית על שאלותי....הוסף תגובה
-
החתקשות
רן 11/08/2020 | 01:04כאבב מוזרהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מר גבעון פלד 08/08/2020 | 22:28האם זה מגיע רק אחרי ארוחה.... לא ברור... האם אתה פעיל גופנית? האם יש או היו בעיות רקע רפואיות ואחרות? מה סגנון עבודתך? האם זה מקרה חד פעמי, חוזר או קבוע?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
התקשות מתחת לצלעות בישיבה ארוחה .כמו נפיחות מוזרה
-
כאבים מתחת לבית החזהאלונה 06/08/2020 | 20:31שלום גדעון, כבר מס' חודשים מופיעים כאבים בחלק התחתון של צלעות בית החזה, בחלק הפנימי שלהן, כביכול גבול הסרעפת. הכאבים הולכים ובאים. מוקד הכאב הוא בערך בצד ימין (שלי) בצלע החמישית מלמטה, גם בצד שמאל (שלי) יש מוקד כאב, כמעט מקביל אך עיקר הכאבים מוקרנים מהצד הימני. הכאבים מורגשים גם במרכז שבין שתי הנקודות. בת 42, 164 ס"מ, משקל לא יודעת במדוייק, מעריכה 55 ק'. צורכת מס' שנים תזונה טבעונית בריאה (כמעט ללא מוצרים תעשייתיים). מעשנת לשעבר. מעריכה ש5-7 שנים אינני מעשנת. הכאבים הופיעו בפתאומיות (לדידי). אחרי זמן, עלתה בי מחשבה שאולי זה מכיוון שעושה כפיפות בטן והתחלתי תרגיל חדש- פלאנק בסיסי. חשבתי שזה ממאמץ. באיזשהו שלב הכאב די נעלם. אחרי זמן מה חזר. לעיתים רחוקות רמת הכאבים מעלה בי בחילות. קרה לי כבר שקמתי מהמיטה להקיא, לי זה נראה קשור. כדאי לציין שאינני חולה בדר"כ, גם לא במחלות עונתיות. לא מעלה חום ולא מקיאה. מכיוון שעברו חודשים והיום הכאבים התעצמו למצב שהבחילות חזרו, מצאתי את עצמי יורקת רוק ברחוב, הולכת באיטיות, כביכול לא לייצר עומס על האזור כשדורכת בחוזקה על האדמה. משתדלת לא להפעיל את שרירי הבטן בצורה כזו שמופעלים כמו "כשמנפחים את הבטן באוויר". זה מגביר את הלחץ. כואב בעיקר בעמידה אך גם במנוחה ושכיבה. לא זכור לי שהתעוררתי מהכאבים. ישנה טוב. סליחה על האורך. אשמח מאוד לדעתך. רב תודות אלונההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
כאבים מתחת לבית החזה
אלונה 10/08/2020 | 22:16הרבה תודה ברור לי כמה קשה לייעץ דרך האינטרנט ולהיות מדוייק דרך הודעות כל כך שטחיות. יחד עם זה, ניכר כמה אתה משתדל להיות פרטני וקשוב ומנסה להיטיב היטב, ממש תודה על זה. יישר כח. וסליחה על כי טעיתי בשמך בהודעה הראשונההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים מתחת לבית החזה
מר גבעון פלד 10/08/2020 | 12:34תנועתיות של כאב לרוב אופינית למקור מרקמה רכה, רקמת חיבור או שריר וניתנת לטיפולח באמצעות שיקום אורטופדי או איזון רקמות רכות. טיפול זה נעשה על ידי מטפלים שהוסמכו לכך. ממליץ בכל מקרה למען הסר ספק לגשת לביקורת רפואית םיזית במקביל.הוסף תגובה
-
כאבים מתחת לבית החזה
אלונה 09/08/2020 | 22:41נכון, אם כי בימים האחרונים הכאב מחמיר, הוא מתפשט ומגיע עד לבטן התחתונה, גם לאזור הריאות. המוקד עדיין נשאר אזור הסרעפת או שזה אזור כיס מרה..). היום אפילו קמתי בבוקר, לא קמתי בגלל הכאבים אבל תוך כדי התעוררות כבר הרגשתי אותם בחוזקה. עכשיו לעומת זאת, הכאב יחסית רגוע ולא מורגש בשאר האזורים המורחבים. המקום שמתחת לצלעות, במיוחד בצד הימני (שלי) כביכול קשה יותר. כמו שכשכואבת הבטן אז היא הופכת להיות קשה, כך זה מרגיש. עד כה הייתי דוחפת אצבעות מתחת לצלעות בחלק הפנימי, עכשיו זה מרגיש יחסית קשה. אין לי מושג מה מחמיר או מחליש את הכאב. כמו שסיפרתי, יכול להגיע במנוחה מוחלטת ויכול בתנועה. כשצועדת הרבה או עושה דברים שגורמים לשרירי הבטן להתנפח (כמו שעושים כשרוצים לדמות הריון/ כמו שמתאמצים "לעשות קיבה") אז לרוב הכאב מחמיר.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים מתחת לבית החזה
מר גבעון פלד 09/08/2020 | 16:56תודה על המידע. אן אני מבין נכון יש לך את הכאבים בצורה לא רציפה, כלומר זה עולה ויורד או בא והולך. אם בתנוחות ואם במהלך היום. האם התאור נכון?הוסף תגובה
-
כאבים מתחת לבית החזה
אלונה 08/08/2020 | 23:36לא היו בעיות, נפילות או תאונות. לא הייתי בבדיקה רפואית. פעם בשנה, לרוב באוגוסט, ניגשת מיוזמתי לבדיקות דם שיגרתיות. השנה עוד לא עשיתי, מפאת העניין הזה. מכיוון שברגע שאגש לרופאה לבקש בדיקות, כביכול אתחייב לכך שזו הרופאה שצריכה לגשת אליה כל שאר הרבעון ומעדיפה לבחור ע"פ הצורך. לא הייתי חולה, גם לא בנזלת וכו' כבר מספר שנים, מתקשה לזכור כמה..הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים מתחת לבית החזה
מר גבעון פלד 08/08/2020 | 22:24שלום אלונה. ראשית תודה על האורך והתאור... זה רק עזור בפורום. האם היו בעבר בעיות רפואיות, נפילת או תאונות? האם היית בביקורת רפואית פיזית בשנה האחרונה?הוסף תגובה
-
אגב
אלונה 06/08/2020 | 20:34פניתי אלייך אחרי חיפוש באינטרנט של מקרים דומים ותגובות שלך שקראתי. אם חושב שכדאי שאפנה למישהו מתחום אחר, בבקשה אמור לי לאיזה תחום זה רלוונטיהוסף תגובה
-
כאבים מתחת לבית החזה
-
כאב מתחת לצלעותורד 07/08/2020 | 10:46שלום, יש לי כאב בדיוק היכן שהצלעות מסתיימות מקדימה באמצע עם נטייה לכאב יותר חזק בצד ימין של האזור. הכאב הוא כאשר לוחצים על האזור או בתזוזה. כאשר אין תזוזה, אין כאב בכלל. אני בת 48 שנתיים וחצי לאחר סרטן השד, לוקחת לטרוזול ולוקרין. בנוסף, מחכה לתוצאות הליקובקטר. אשמח לתובנות שלך. תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
כאב מתחת לצלעות
ורד 09/08/2020 | 21:24תודה רבה!!!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב מתחת לצלעות
מר גבעון פלד 09/08/2020 | 19:28הגוף עובד כיחידת תנועה אחת. כאב כתוצאה מהחיידק עלול לייצר כאבי המשך. ממליץ קודם כל לטפל בו.הוסף תגובה
-
כאב מתחת לצלעות
ורד 09/08/2020 | 19:25הי לא קיבלתי מכה כלל. עודכנתי עכשיו שתוצאות בדיקת הליקובקטר חזרו חיוביות. האם הכאב נובע מנוכחות החיידק?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב מתחת לצלעות
מר גבעון פלד 09/08/2020 | 16:57האם קיבלת מכה במקום או באזור או אפילו בחלק הנגדי מאחור?הוסף תגובה
-
כאב מתחת לצלעות
ורד 08/08/2020 | 22:40תודה על המענה המהיר. אין כאב בעלייה למדרגות אלא בתזוזה שקשורה לאזור הכואב. (התכופפות, כפיפות בטן, תזוזה של ין ימין, מתיחה של האזור). הכאב מאד ממוקד, כאשר נוגעים באזור הוא כואב, או כאשר מזיזים את האזור. כשאין תזוזה לא כואב כלל.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב מתחת לצלעות
מר גבעון פלד 08/08/2020 | 22:29האם יש התגברות של כאב בעת מאמץ גופני קל של הליכה מאומצת מעט או עליית כמה מדרגות?הוסף תגובה
-
כאב מתחת לצלעות
-
כאב חד בגב מתחת לחזהמודאגת 07/08/2020 | 11:18שלום רב התעוררתי אתמול כששכבתי על צד שמאל עם כאבין עזים בגב (צלעות מתחת לחזה) כאב חד, בשכיבה, לפעמים ברמה שקשה לזוז, וכן בעת לקיחת נשימה עמוקה כואב. מורחת וולטרן מהיום בנתיים יש טיפה הקלה אבל הכאב היד שמחמיר ען נשימה עמוקה לא עובר. יש מה לדאוג? דורש פנייה מיידית לבדיקה?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב חד בגב מתחת לחזה
מר גבעון פלד 08/08/2020 | 22:26אשמח לפרטים של גובה, מין ומשקל. בעיות רפואיות ואחרות בעבר או בהווה. האם היות תאונות מפילות או שברים בעבר? האם יש עומס בכלל ובפרט בתקופה זו? מה סגנון העבודה? האם את או אתה פעילים גופנית? ללא רקע לא אוכל לתת מענה...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תוספת
מר גבעון פלד 08/08/2020 | 22:26אגב.... בכל מקרה של חשש דומה, פניה לביקורת רפואית מוצדקת מומלצת...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב חד בגב מתחת לחזה
-
כאבים בחזה עליון ימין ושמאל כתוצאה מנפילה ומכהאהובה 06/08/2020 | 19:30שמי אהובה אני בת 68 ושוקלת 63.5 ביום שני בלילה נפלתי וקיבלת מכה באיזור חזה עליון ויש לי כאבים כל הזמן,בשכיבה בקימה בהתעטשות הכאבים הלכו והתגברו ועד היום יום חמישי בערב ממשיכים הכאבים במלוא העוצמה,מה ניתן לעשות?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים בחזה עליון ימין ושמאל כתוצאה מנפילה ומכה
מר גבעון פלד 08/08/2020 | 22:22ערב טוב אהובה. מאחר ואינני מכיא את העבר הרפואי שלך ובכלל כל נפילה משמעותית, כך זה נשמע בתאור שלך, שהכאב לא חולף אחרי 48 שעות ואפילו מתגבר מצריך ברור רפואי פיזי. המלצתי לפנות ולהתחיל אצל רופא המשפחה שלך.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בחזה עליון ימין ושמאל כתוצאה מנפילה ומכה
-
כאב פניםאירה 03/08/2020 | 15:44שלום, מזה כשבועיים יש לי כאבים בפנים מצד ימין, כאילו שריר תופס כל צד הימיני ועין. במיוחד מתחת ומעל העין.עברתי בדיקה רופא עיניים-תקין, בדיקה סיטי מח וניקור מותני גם תקין, בדיקת דם תקין. אשמך ליעוץ מה עוד ניתן לבדוקהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב פנים
מר גבעון פלד 04/08/2020 | 16:44קיימים סט שרירים שעלולים לייצר הקרנות לפנים כגון מפנה הצוואר ואחרים. ממליץ לך לגשת לאיבחון וטיפול מתחום הטריגר פוינט או איזון רקמות רכות.הוסף תגובה
-
כאב פנים
אירה 04/08/2020 | 14:25תודה על התייחסות.אין קושי בתנוע אך כן אזור שריר איפה שנגמר צוור ומתחיל כתף בלחיצה רגיש.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב פנים
מר גבעון פלד 04/08/2020 | 07:09האם יש כאב או קושי תנועתי בצוואר? אפילו קל?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב פנים
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- פריקה, נקע
- כאבי צוואר, צוואר תפוס
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- עיסוי רפואי
- הרפיה
-
בדיקות קשורות
- מיקרוסקופיה לנוזל סינוביאלי
- אולטרסאונד עמוד שדרה
-
מונחים קשורים
- עצם הירך
- איחוי
פורומים נוספים בתחום
פורוםניתוחי מפרק הירך והברך
בפורום ניתוחי מפרק הירך והברך ניתן להתייעץ עם ד"ר תומר כהן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי מפרק הירך והברךפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם גב' דנה רובין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםאורטופדיה כף רגל וקרסול
בפורום אורטופדיה כף רגל וקרסול ניתן להתייעץ עם ד"ר אייל הלר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אורטופדיה כף רגל וקרסולפורוםפסיכותרפיה
בפורום פסיכותרפיהניתן להתייעץ עם גב' רונית חיימוב, הדרך של רונית, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכותרפיהפורוםטיפול בגלי הלם
בפורום טיפול בגלי הלם ניתן ניתן להתייעץ עם ד"ר דן צין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בגלי הלם