פורום טיפול בכאב - עמוד 35
-
כאבי רגליים בהליכהטובי 02/08/2020 | 13:36שלום , שמי טובי ובמהלך השנתיים האחרונות סובלת מכאבי רגליים בזמן תנועה . לפני הכאבים הייתי רצה באופן קבוע (גם מרתון ) ורוכבת על אופני שטח . כל הסיפור התחיל מפריצת דיסק ( L4-L5 ) שגררה אחריה drop foot חלקי - לאחר חצי שנה של פיזיותרפיה חשבתי שחזרתי למסלול . חזרתי לרוץ - אבל הפעם זה היה שונה בהתחלה לאחר כ3 קילומטר התחלתי להרגיש כאבים ב 2 הרגליים. התחלתי שוב פיזיותרפיה וטיפולים שונים, לאט לאט הכאב התחיל יותר מוקדם והתחיל בזמן הליכה , עד שהיום אני הולכת פחות מ 50 מטר והכאב מתחיל . הייתי אצל רופאים מומחים שונים : ביצעתי MRI בגב תחתון, אולטרסאונד ירך, בדיקת דופלר עורקים, בדיקת EMG, בדיקות דם שונות, שתי זריקות בגב תחת שיקוף – וכל הבדיקות מראות שהכל תקין . ניסיתי סוגי טיפולים שונים- טיפולי כירופרקט , טיפולי אוסטופתיה , פיזיותרפיסטים שונים , דיקור עמוק וכדורים שונים במרשם וכלום לא עוזר . מתוסכלת ונמנעת מהליכה כדי לא להרגיש את הכאב. נגמרו לי ולרופאים השונים הרעיונות. אודה לעזרתכם להמלצה על רופא ו\או מטפל ו\או טיפול שעדיין לא ניסיתי ו\או בדיקה שעדיין לא ביצעתי .הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי רגליים בהליכה
מר גבעון פלד 02/08/2020 | 20:01רק לשם הבהרה: האם קיימים כאבים גם במנוחה או בישיבה? האם עברת תאונות, נפילות אופציעות במהלך החיים גם אם מזמן.... האם הדרופ פוט פרמננטי? אשמח לתשובות על מנת לנסות לתת כיווןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי רגליים בהליכה
-
כאב בקרקפת בצוואר ובעורףעפרה 01/08/2020 | 12:13שלום רציתי בבקשה לברר אני סובלת כבר המון שנים מכאבים בצוואר עם מגבלות בתנועה , בשנים האחרונות יש לי תופעה של כאב בקרקפת ובאזור העורף בעיקר כשאני ישנה התופעה מתגברת אני קמה עם כאבי ראש כל בוקר האופנתי לנוירולוגית שנתן לי כדורים ועדיין הכאבים נשארו למי עלי לפנות ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב בקרקפת בצוואר ובעורף
מר גבעון פלד 02/08/2020 | 11:05שלחי לי מייל פרטי ל givonpeled@gmail.com עם אזור מגורייך ואנסה להמליץ לך.הוסף תגובה
-
כאב בקרקפת בצוואר ובעורף
עפרה 02/08/2020 | 11:02המון המון תודה על הייעוץ והתשובה המהירה אשמח אם תוכל להפנות אותי למטפל ספציפי זה יעזור לי מאוד שוב תודותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בקרקפת בצוואר ובעורף
מר גבעון פלד 02/08/2020 | 10:25מתיחת רקמות רכות עלולה לייצר כאב כבר במגע קל עקב עוררות יתר של מערכת העצבים הפריפריאלית. הורדת עומס ברקמה הרכה יכול לעזור לזה וגם לכאב הצוואר לאחר איבחון. ממליץ לגתש לאיבחון וטיפול מתחום הטריגר פוינט טראפי או איזון רקמות רכות. מתבצע אצל מטפלים שהוכשרו לכך.הוסף תגובה
-
כאב בקרקפת בצוואר ובעורף
עפרה 02/08/2020 | 10:18כן הכאב הוא גם במגע בעיקר כשאני שוכבת לישון זה ממש מתגבר כאב בלתי נסבל מהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בקרקפת בצוואר ובעורף
מר גבעון פלד 02/08/2020 | 09:55האם במגע בקרקפת יש כאב?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בקרקפת בצוואר ובעורף
-
כאבים בחזה צד ימיןאורן 26/07/2016 | 18:18שלום. אני בן 40. לפני כשבוע קיבלתי מכה חזקה במשחק כדורגל בצלעות בחזה צד ימין. מאז יש לי כאבים חזקים בנשימה עמוקה. עשיתי צילום ויצא תקין. איך אני מטפל בזה?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
מכה בחזה בן 14
מר גבעון פלד 27/07/2020 | 07:16את זה ניתן לאבחן בבדיקה פיזיתהוסף תגובה
-
מכה בחזה בן 14
אפיק 27/07/2020 | 02:14אבל לפי דעתך מה זה מכה יבשה? כי לפי מה שהבנתי מכה יבשה יכולה לכאוב טיפה למשך זמןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מכה בחזה בן 14
מר גבעון פלד 26/07/2020 | 10:35אם כך יש לגשת לבירור פיזי אצל רופא המשפחה שלךהוסף תגובה
-
מכה בחזה בן 14
אפיק 24/07/2020 | 13:50היי עבר כבר חודשיים מאז שקיבלתי את המכה ועדיין טיפה כואב לי במקום בחזה שאני עושה כל מני פעולות נגיד שאני עושה בחדר כושר מתקן שעובד על החזההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מכה בחזה בן 14
מר גבעון פלד 13/05/2020 | 16:47עברו כמה ימים מאז המכה... האם עדיין כואב?הוסף תגובה
-
מכה בחזה בן 14
אפיק 08/05/2020 | 09:12היי אתמול בן דוד שלי (שהוא שוקל דיי הרבה) קפץ עליי עם היידים שלו על החזה שלי. יצא לי קליקים כאלה ועד עכשיו כואב לי לזוז במיוחד אם התזוזה באה מכוון החזה. גם אם אני נושמם עמוק קצת כואב הכאב השתפר ממש טיפה אתמול אבל זה לא עזר יותר מיידי ועכשיו אני בלחץ שזה משהו רציני אז יש ממה ליהלחץ או שזה כנראה יעבור לי תוך כמה ימים?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בחזה
מר גבעון פלד 02/07/2018 | 13:06ראשית לא להיכנס לפניקה. אכן זה אזור רגיש ואכן זה עלול לכאוב מאוד אך לרוב זה רק כאב שחולף. ממליץ לגשת לביקורת רפואית אצל רופא המשפחה יוריד את הפחד ויתן לך תשובות.הוסף תגובה
-
שאלה
אנונימיתסמוייה44444 02/07/2018 | 12:57חברה שלי זרקה לי אבן לחזה ימין וממש כואב לי ואני מפחדת שקרה משהו כי אסור ליפגוע בחזה זה אזור רגיששש מאוד ואני מפחדתהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בחזה לאחר מכה
מר גבעון פלד 28/07/2016 | 19:51אכן לאחר חבלה עלול להיווצר כאב שלא יאובחן לו כל גורם בדימות. רוב הפעמים הבעיה היא נעילת שרירים וטריגרים העלולים לייצר כאב משמעותי. הדרך לטיפול היא לגשת למטפל מתחום השיקום האורטופדית.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מכה בחזה בן 14
-
כאב דקירה בגם התחתון מצד ימין לאחר ישיבהנופר 22/07/2020 | 17:02שלום, שבוע שעבר לאחר ישיבה ממושכת של מעל 4 שעות על כיסא מחשב הרגשתי פתאום כאבי דקירה בגב התחתון מצד ימין בתנועות מסוימות ובכל נשימה כאשר ניסיתי לשאוף עמוק, התקשתי לדבר שכן הכנסה רבה של אוויר גרמה לכאב, יכולתי רק לדבר בקצב ממש איטי. ניסיתי לחמם את האיזור ללא אך הועיל, ניסיתי לשכב על הגב למשך חצי שעה וכמו כן על הצד וזה לא עזר, כשלבסוף ניסיתי לשכב על הבטן לאחר מספר נשימות הרגשתי שאני כבר יכולה לנשום יותר ואכן חזרה לי גם התנועתיות. לכיסא שלי היתה נטיה שהוא קצת נשפך שמאלה, קישרתי את זה לכך והחלפתי את הכיסא בכיסא משרדי חדש. היום לאחר ישיבה של שעה וחצי בלבד קרה לי שוב אותו הכאב שהקשה עליי לנשום באותו המקום, לאחר מס' דקות ניסיתי לשכב על הבטן ולנשום ואכן הכאב עבר תוך שניות. יש לך השארה למה יכול לגרום לכאב זה?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
כאב דקירה בגם התחתון מצד ימין לאחר ישיבה
נופר 26/07/2020 | 23:14אוקי, תודה. אני אבדוק את זה, ושוב תודה רבה על המענה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מר גבעון פלד 26/07/2020 | 10:37התנודתיות בכאב מצביעה לרוב על מקור של רקמה רכה. רקמת חיבוא ושריר. ממליץ לך לגשת לאיבחון וטיפול מתחום הטריגר פויינט טראפיהוסף תגובה
-
נופר 24/07/2020 | 15:16היי, אני בת 26. גובה:1.69, משקל:65.5 לא עסקתי בספורט בשנה האחרונה אך לפני כן הייתי 10 חודשים בחדר כושר עם מאמן אישי והגעתי להרמת משקולות כבדות של 60 קילו בתרגילים מסויימים. עכשיו אני סטודנטית, מסיימת שנה ראשונה. בנוסף, לאחר שהכאב עבר לא הרגשתי שום קושי בנשימה, לאחר המקרה הראשון שקרה בערב כך שמייד כשהכאב עבר הלכתי לישון קמתי יום למחרת כשכל הצד הימני של הגב שלי תפוס כולל הצוואר, רק בצד ימין. לאחר המקרה השני שקרה בצהריים הרגשתי קצת נוקשות וחוסר נוחות בשרירים בצד ימין לכל המשך היום עד שהלכתי לישון, וזה עבר ביום שלמחרת לחלוטין. אני חושבת שה בעיקר מהפחד שלי שהכאב יחוור אז הקשתי את הגב מה שגרם לכאב שרירים.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מר גבעון פלד 23/07/2020 | 13:51אשמח לפרטים עלייך של גיל, גובה ומשקל. וכן האם את עוסקת בפעילות גופנית בשוטף. בנוסף בין לבין אחרי שהכאב עבר בשכיבה על הבטן מה קרה במהלך היום? האם הנשימה הייתה תקינה? האם היו כאבי גב?הוסף תגובה
-
-
כאבים מתחת הצלע הימנית.פרטים.ריקי 20/07/2020 | 17:03כהמשך לשאלה שלי, פרטים: גובה:1.64 משקל: כ-80. פעילות גופנית קצת הופסקה מתחילת הקורונה, משתדלת לצאת להליכות, אבל עכשיו ממש כואב לי ללכת... תודה על תגובתך המהירההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים מתחת הצלע הימנית.פרטים.
מר גבעון פלד 21/07/2020 | 10:16לפי הפרטים שציינת הייתי ממליץ לך לגשת לאיבחון וטיפול מתחום השיקום האורטופדי או טריגר פוינט טראפי אצל מטפלים שהוכשרו לכך.הוסף תגובה
-
ריקי 20/07/2020 | 17:10אה, שכחתי להוסיף שלא היו לי תאונות או נפילות ואין לי בעיות רפואויות ב"ההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
-
כאבים מתחת הצלע הימנית.ריקי 20/07/2020 | 11:26שלום וברכה, דבר ראשון , נהנית לקרוא את התשובות היפות שלך! רואים שאתה רופא עם לב! השאלה שלי: בערך לפנישלושה שבועות התחיל לי כאב מתחת הצלע הימנית, הכאב הופיע בעיקר בעת הליכה (גם שהלכתי לאט ממש), אחרי שבועיים הכאב פסק למס' ימים, ועכשיו הוא חזר לי, רק בעוצמה רבה יותר, וכן מופיע לפעמים גם כאשר אני משנה תנוחה (עוברת מעמידה לישיבה וכו') אני בת 21, אשמח לדעת על מה הוא מעיד. תודה והמשך יום מושלם!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים מתחת הצלע הימנית.
מר גבעון פלד 20/07/2020 | 14:46אשמח למידע על גובה, משקל ופעילות גופנית. ואכן האם יש או היו בעיות רקע רפואיות או תאונות ושבריםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים מתחת הצלע הימנית.
-
כמה זמן זה החלמה מעצבקרן 18/07/2020 | 19:52כמה זמן מחלימים מבעיית עצב שקשוקה לבלט בקע דיסק בגב התחתון ? קראתי 6 שבועות אני נכנסת מחר לשבוע 5 אז עוד שבוע זה יגמר ? אין לי חיים אני עושה טיפולי פיזיותרפיה אני מחכה לרגע של החלמה כמה אפשר להיות במצב כזה ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
בעיית עצב מהגב
מר גבעון פלד 20/07/2020 | 14:45כלל המידע מבוסס על סטטיסטיקה... זה אומר שהזמן המוצע נגזר גם מאנשים שלוקח להם יותר זמן להחלים ואחרים שלוקח להם פחות.. כפחי שציינתי זה נגזר מהמון פרמטרים....הוסף תגובה
-
בעיית עצב מהגב
קרן 20/07/2020 | 04:56תראה לפני רק 5 חודשיים החלמתי ויצאתי ממצב יותר קשה דלקת מאוד קשה בעצב לקח לי לצאת מהמצב הקודם 8 שבועות החלמה גם צריך לקחת בחשבון שלא יכלתי לדרוך על הרגל בכלל רק אחרי חודש התחלתי לדרוך עליה לחזור לדרוך לא פשוט ולא קל אבל עכשיו המצב שונה אין לי דלקת זה רק התקף של עצב אבל אני קראתי שהחלמה לוקחת עד 6 שבועות החלמה פחות או יותרהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כמה זמן זה החלמה מעצב
מר גבעון פלד 19/07/2020 | 10:19אכן יש זמן החלמה ממוצע אך חייבים להבין כי זה ממוצע. יש כאלה שלוקח פחות ויש כאלה שיותר. זה גם מאוד תלוי המצב הספציפי שלך ואיך הגוף שלך מגיב לטיפולים. לצערי אין פה תשובה חד משמעית לזמנים.הוסף תגובה
-
בעיית עצב מהגב
קרן 18/07/2020 | 19:52שקשורה לגבהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בעיית עצב מהגב
-
כאבים בצלעות ובגב בהריוןשיראל 15/07/2020 | 16:42שלום ד״ר אני כבר כמעט שבועיים עם כאבים בלתי נסבלים בצלעות ובגב, אני לא ישנה לילות שלמים הרופא שלי אמר שמדובר בדלקת שרירים מהמזגן. ביקשתי ממנו משהו להקלה והוא טען שאין לו מה לעשות חוץ מלתת לי משכך כאבים-אקמול לבן. אני כבר שלושה ימים לוקחת 3 פעמים ביום 2 אקמול ומגיעה למינוך גבוה כי אני פשוט לא מצליחה להתמודד עם הכאבים האלה, ניסיתי הכל מקלחות חמות, כרית חמה על המקום הכואב, משחה שנתנו לי בבית מרקחת בשם טראומיל ושום דבר לא עוזר לי מה אני יכולה לעשות? כבר אובדת עציתהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים בצלעות ובגב בהריון
מר גבעון פלד 15/07/2020 | 21:29מוכר לחלוטין. טיפול נכון שיקום אורטופדי או איזון רקמות רכות בשילוב אם יש צורך בקינזיוטייפ יכול לעזור באם ההריון תקין וניתן לטפלהוסף תגובה
-
שבוע ההריון
שיראל 15/07/2020 | 16:45לא ציינתי שאני בשבוע 29 להריוןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בצלעות ובגב בהריון
-
התקף אחרי 5 חודשיים החלמהקרן 15/07/2020 | 01:49לפני חמישה חודשיים עברתי התקף והשלכה לרגל ימין היה לי דלקת בעצב לקח לי לצאת מהמצב הזה 8 שבועות החלמה סיוט של החיים גהנום גם לא יכלתי לדרך על הרגל התניידתי עם קביים ולדרוך על הרגל זה קרה רק אחרי חודש בערך ואחרי זה ירדתי הלכתי עם קב אחד לא שתיים והחלמה הגיעה באמת רק במרץ ושמה כבר הייתה החלמה מלאה הייתי צריכה להמשיך לעשות טיפולי פיזיותרפיה אבל זה לא היה אפשרי כי היינו בסגר ובגלל הקורונה לא הייתה אפשרות לצאת החוצה זהו אחר כך הייתי צריכה להמשיך את הטיפולים פיזיותרפיה במאי אבל לא המשכתי כי צצו לי כול מיני דברים פעם חולה פעם לא יכלתי ללכת וזהו ואז התחילו לי כאבים ברגל ימין כאבים לא מוסברים גהנום ואז קבלתי את הבום התקף בהפרש של 5 חודשיים אני עושה טיפולי פיזיותרפיה עכשיו ההחלמה עדיין לא הגיעה שאלתי את המטפל שלי הוא אמר הערכה עוד שבועיים תבוא ההחלמה כמה זמן לוקח לעצב להחלים מבעיית גב בלט בקע דיסק בגב התחתוןהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
התקף אחרי 5 חודשיים החלמה
מר גבעון פלד 15/07/2020 | 21:26תהליך ההחלמה משתנה בין אדם לאדם. אם הייתה הקלה בעקבות הטיפול התמד בו... זו המלצתי. הההפסקה, הלחץ של הקורונה עלול להאט.... אך התמדהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
התקף אחרי 5 חודשיים החלמה
-
כאב במפשעהשי 03/07/2020 | 15:14כאב במפשעה השמאלית. התפשט לאיזור האשכים .ואחר כך למפשעה ימנית. כרגע כואב בעיקר במפשעה ימנית. הכאב נעלם בזמן מנוחה עשיתי בדיקות דם לב שתן לבדיקה פיזית של רופא ולא יודעים לענות מה יש לי אשמח לדעתךהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב במפשעה
מר גבעון פלד 15/07/2020 | 21:24נשמע כמו בעיה של טריגרים פעילים בשריר הנקרא מותן כסל או איליו פסואס.... טיפול נכון של טריגר פוינט יכול לעזורהוסף תגובה
-
כן פעיל
שי 10/07/2020 | 19:17לא היו לי כמעט כאבי גב. הייתי אצל פיזוטרפיסט ש שאמר לי למתוח את הגב אחורה ובאמת עזר. הכאב כמעט חלף אך נשאר כאב מתחת לטבור באיזור שלפוחית השתן.הוסף תגובה
-
מפשעה
אילן 10/07/2020 | 16:42כן היה ויש כאב גב בצד ימין למטה אבל םחות הרבה מימים קודמיםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב במפשעה
מר גבעון פלד 05/07/2020 | 07:37האם אתה פעיל גופנית? אם כן מה קורה בפעילות? האם היו בזמן האחרון כאבי גב, אפילו קלים?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב במפשעה
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- אוסטאופניה
- פריקת כתף
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- עיסוי רפואי
- יישור שיניים שקוף
-
בדיקות קשורות
- מיקרוסקופיה לנוזל סינוביאלי
- תרבית נוזל סינוביאלי
-
מונחים קשורים
- אוסטאולוגיה
- עצם הירך
פורומים נוספים בתחום
פורוםניתוחי מפרק הירך והברך
בפורום ניתוחי מפרק הירך והברך ניתן להתייעץ עם ד"ר תומר כהן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי מפרק הירך והברךפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם גב' דנה רובין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםאורטופדיה כף רגל וקרסול
בפורום אורטופדיה כף רגל וקרסול ניתן להתייעץ עם ד"ר אייל הלר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אורטופדיה כף רגל וקרסולפורוםפסיכותרפיה
בפורום פסיכותרפיהניתן להתייעץ עם גב' רונית חיימוב, הדרך של רונית, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכותרפיהפורוםטיפול בגלי הלם
בפורום טיפול בגלי הלם ניתן ניתן להתייעץ עם ד"ר דן צין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בגלי הלם