פורום טיפול בכאב - עמוד 97
-
אצבע נפוחה ואדומה למעלהמאור 11/01/2017 | 10:38אחת האצבעות ביד - נפוחה ואדומה בחלקה העליון. כל מגע באיזור מביא לכאב. מה ניתן לעשות?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
אצבע נפוחה וכואבת
מר גבעון פלד 11/01/2017 | 16:45הפורום מביא איתו בעיות של מידע שאינני יכול לקבל ללא פירוט שלך מכיוון שאין ביכולתי לראות ולהרגיש. אני צריך פירוט של אם קרה משהו, מתי קרה, סתם התנפח, מקרין, מגביל תנועה וכו. על שאלה מעין זו ששלחת אין ביכולתי לענות ללא מידע...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אצבע נפוחה וכואבת
-
מיועד למי שסובל מכאב כרוני: (לת)R4you 10/01/2017 | 12:41מחקר חדש בב״ח איכילוב-בנושא כעס, דרושים נבדקים הסובלים מכאב כרוני בגילאי 18-65. הנבדקים ידרשו למלא שני שאלונים ומשחק מחשב. (!) בתמורה המשתתפים יקבלו תגמול כספי + החזר נסיעות! הירשמו כאן: https://www.r4you.co.il/?s=כעס או במייל: r4you2016@gmail.comהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
כאבי גב תחתוןלי 19/12/2016 | 20:38מזה כשלושה חודשים אני סובלת מכאבי גב תחתון בצד ימין.הרבה זמן זה היה כאב חד שתקף אותי רק לאחר שכיבה ממושכת על הגב ובזמן הנסיונות לקום.עכשיו זה כואב לי בכל תנועה כמעט בקימה מישיבה לעמידה או בניסיון להתכופף. יש לציין שלא כואב לי כלל בזמן מנוחה.אני פשוט נמנעת מלשכב על הבטן או הגב אלא רק על הצד. מה לעשות???הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי גב
מר גבעון פלד 28/12/2016 | 12:56אכן פעילות היא מבורכת אך יש לברר מה מקור הכאב. מתאורך בכאב המשתנה יש להעריך כי המקור הוא שרירי. הייתי ממליץ לך לגשת לטיפול הנקרא טריגר פוינט טראפי.הוסף תגובה
-
כאבי גב תחתון
לי 28/12/2016 | 11:12התחלתי רק בחודש האחרון כי אמרו שפעילות גופנית תעזור...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי גב
מר גבעון פלד 23/12/2016 | 10:19האם הפילאטיס הוא גם בשלושה החודשים האחרונים?הוסף תגובה
-
כאבים בגב
לי 22/12/2016 | 23:42היי אני בת 42 גובהי 1.76 ומשקלי נושק ל100 קג...עבודה משרדית 8 שעות ביום.פעילות גופנית התחלתי חאחרונה בעקבות המלצות-פילאטיס.אבל מאוד קשה לי בגלל כאבי הגב.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי גב תחתון
מר גבעון פלד 21/12/2016 | 09:39אשמח לדעת מעט נתונים עלייך. גובה, גיל, משקל, סגנון עבודתך והאם את מבצעת פעילות גופנית בשוטף.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי גב
-
כאב בכף רגלשלי 21/12/2016 | 09:05שלום, נהייתי רגישה מאוד בכף רגל ואני אסביר. לפני שבוע וחצי נתקעתי בעיגול של הדוש במקלחת עם האצבע ברגל. הציפורן יצאה לי חצי ונהיה לי דם קרוש וכחול. אני שמה פלסטרים כדי שהיא לא תזוז כי כל תזוזה שלה מכאיבה לי. עד עכשיו מאוד קשה לי לדרוך עליה. מאז קורים לי דברים קטנים ברגל וזה כואב לי לעמה שעות.. לדוגמא נתקעתי עם הדופן של הרגל (ליד העקב) לא בעוצמה בספה וכאב לי ממש ונהייתה לי גולה. אתמול חזרנו מהסופר ובין השקיות נתקעתי בקופסת שימורים.. שוב, ממש בקטנה, וממש כאב לי והרגשתי זרמים לכמה שעות. פעם לא היה לי כואב בצורה כזאת (וזה לא פעם ראשונה שאני נתקעת בדברים) ואני מרגישה שכף הרגל נהייתה מאוד רגישה. אם אתם יודעים למה ומה לעשות?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב גב
מר גבעון פלד 27/12/2016 | 14:37בתחילה אומר כי כאבים עלולים לייצר כאבים. כלומר גם אם את סוחבת את עניין הציפורן לאורך זמן עלולה להווצר רגישות יתר בשאר הגוף וכל דבר קטן עלול להתפתח לכאב משמעותי יותר. מעבר לזאת כאבי גב, שכמה וכו ליום יומיים הם עניין שקורה וחולף. מעבר לכמה ימים צריך לבדוק ולטפל. בינתיים משחות לעיסוי מקומי והרגעת כאב, שימוש בחום/קור.... כל הדברים הרגיליםהוסף תגובה
-
כאבי גב
שלי 27/12/2016 | 09:07הי שלום, עדיין לא הלכתי למרפאה אני ממש חוששת מהפרוצדורה של הוצאת הציפורן... אבל בעניין אחר- אתמול בבוקר התחילו לי כאבי גב תחתון והיום בבוקר הצטרף השכם הימני, אני בקושי עומדת מכאבים. בשכם הרגשה שנתפס שריר. איך להרגיע את הכאב?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
טטנוס
מר גבעון פלד 21/12/2016 | 18:58במקרה מעין זה אני באמת ממליץ לגשת לביקורת פיזית. הטטנוס נועד למנוע מקרים שבעבר גרמו ללא רצוי ונמנעים כיום בקלות.הוסף תגובה
-
המשך
שלי 21/12/2016 | 13:25נתקלתי במתכת בלי חלודה. קיבלתי טטנוס לפני יותר מ 15 שנים. קיבלתי את המכה לפני שבוע וחצי ואין לי שום תחושה רעה בגוף למעט מה שכתבתי.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב
מר גבעון פלד 21/12/2016 | 13:18הכל תלוי במה נתקלת ומתי קיבלת טטנוס לאחרונה.הוסף תגובה
-
אני אצטרך לקבל טטנוס?.
שלי 21/12/2016 | 12:47אני אצטרך לקבל טטנוס?.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בכף הרגל
מר גבעון פלד 21/12/2016 | 12:11אזור גופני הסופג פציעה פיזית עלול להפוך להיפרסנסטיבי כלומר אפילו משב רוח על השערות עלול לכאוב.... סכנה עלולה להיות במקרי קצה אך לאור תיאורך למניעת סבל ולמניעת מקרי קצה הייתי ממליץ לך לגשת לטיפול כפי שתיארתי.הוסף תגובה
-
שאלה נוספת
שלי 21/12/2016 | 11:45מסוכן להשאיר את הצפורן ככה?הוסף תגובה
-
שאלתי על הרגישות..
שלי 21/12/2016 | 11:42כל מכה קטנה כואבת לי לכמה שעות... פעם זה לא היה ככה.. למה? בגלל הציפורן לדעתך0?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בכף הרגל
מר גבעון פלד 21/12/2016 | 09:41החזקת הציפורן בכוח על ידי פלסטרים היא לרוב לא הפתרון. המלצתי היא לגשת למרפאה הקרובה שינקו, יוציאו התקרשויות דם, במקרה הצורך יורידו חלק מהציפורן על מנת שהמקום יהיה נקי ויוכל להבריא. באותו תהליך יבדקו אם יש תהליכים אחרים שיוצרים לך את הדלקת.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב גב
-
כאב אפיגסטרי ברום הבטןקלרה 24/12/2016 | 16:53יש לי כאב ברום הבטן שמקרין לגב סןתריי חומצה לא עוזרים מה הפתרון הכאב חזק מאדנלהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב ברום הבטן
מר גבעון פלד 25/12/2016 | 15:04האם ביצעת בדיקות כלשהן?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב ברום הבטן
-
כאבים בבטן מצד ימין באמצע מזה שלוש שנים.לילי פילוסוף 21/12/2016 | 11:55דר' שלום מזה שלוש שנים אני סובלת מכאבי בטן מצד ימין בחודשיים האחרונים הכאבים התחזקו ובבוקר קשה לי להתישר.עשיתי בדיקות אולטרה סאונדבר בטן עליונה ותחתונים הבדיקות יצאו בסדר וגם קולנוקופיה ואף אחד לא יודע להגיד לי מה זה הכאבים ואני סובלת..דר'אם יש לך איזה פתרון או הצעה להתייעצות אשמח מאוד לשתף פעולה אחכה לתשובתך.תודה..הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
המלצה לטיפול
מר גבעון פלד 23/12/2016 | 10:21תשלחי לי בבקשה מייל ל givonpeled@gmail.com ואשלח לך במענה המלצה.הוסף תגובה
-
כאבים בבטן מצד ימין באמצע מזה שלוש שנים.
לילי פילוסוף 22/12/2016 | 18:25דר'אני גדה בבת ים.אבל לא משנה לי אם הרופא המטפל יהיה בתל אביב או חולון דר' אני מודה לך על העזרה שאתה נותן לי..תודה?.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב ממקור לא ידוע
מר גבעון פלד 21/12/2016 | 19:00השיקום האורטופדי או הטריגר פוינט טראפי מתבצעים על ידי מטפלים שהוכשרו לכך ולא על ידי רופאים. אם למייל שלי את אזור מגורייך אנסה להמליץ לך על מטפל.הוסף תגובה
-
כאבים בבטן מצד ימין באמצע מזה שלוש שנים.
לילי פילוסוף 21/12/2016 | 14:44דר' לאיזה רופא מקצועי צריך לפנות כדי שניתן הפניה לאבחון הבעיה והטיפולים. תוזה על התשובה...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי בטן ללא ממצא
מר גבעון פלד 21/12/2016 | 12:13לאור הבדיקות שעברת הייתי ממליץ לך לגשת לאיבחון וטיפול מתחום השיקום האורטופדי. הרעיון מאחוריו הוא לבדוק אם יש מקור מתחום הרקמה הרכה שעלול לייצר את הכאבים.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המלצה לטיפול
-
כאבים בצלעות צד ימיןרונן 21/12/2016 | 14:07שלום ד"ר פלד, בן 22, מזה כחודשיים סובל מכאבים בצלעות בצד הימני, אין איזור מוגדר אך הצלעות רגישות למגע, וכן גם השרירים הבין צלעיים, מציין שאני משחק טניס ופעיל בחדר כושר, אם זאת בזמן משחק או אימון אין כאב, הכאב לרוב הוא במצב סטטי ללא פעילות כשעושים תנועה חדה או שוכבים על הצד... אבל לא תמיד אך כשיש כאב הוא מן דקירה כזאת בצלעות ומסביב סוג של כאב מופשט בנוסף מציין שרנטגן לא אראה דבר למעט ספקטוס אקווקטום במידה קלה. מה זה יכול להיות ? שריר ? עצבים ? עצם ? אם זאת מרגיש כאב גם בשריר הרחב בגב... האם יש קשר בחיבור ביניהם ?? והאם חודשיים זה זמן סביר והאם יכול לקחת עוד זמן ? תודה,הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב בצלעות בצד ימין
מר גבעון פלד 22/12/2016 | 11:51מערכת רקמה רכה מתפקדת גם כמערכת הגנה הננעלת באמצעות נקודות טריגר שמייצרות כאבים משתנים ולכן נקראות גם נקודשות מעוררות כאב. הייתי ממליץ לך לגשת לאיבחון וטיפול מתחום השיקום האורטופדי.הוסף תגובה
-
כאב בצלעות בצד ימין
רונן 22/12/2016 | 10:07שלום ד"ר פלד, תודה על התשובה המהירה.... בהחלט לפני כ 5 שנים הייתי כדורגלן , בזמן משחק שחקן נכנס בי חזיתית למקום במקום פחות או יותר, היה סדק קטן בצלעות... יכול להיות ש 5 שנים אחרי זה מתחיל לכאוב ? מציין שגם רופאת המשפחה נתנה לי סלקוקס 200 מ"ג ביום , משתמש כבר 3 ימים ללא השפעה כרגע . מה יש לעשות ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בצלעות
מר גבעון פלד 21/12/2016 | 19:50לרוב כאבים מפושטים, לא סדירים, רנדומליים מקורם ברקמה הרכה של הגוף. האם היו בעבר מקרים של פציעות, מכות חזקות או נפילות משמעותיות? גם בעבר ביותר רחוק מכמה שנים אחרונות? האם זכורה לך בעיה כלשהיא בצד זה בעבר? האם היה בזמן התחלת התחושה או לפניה צינון, שפעת או ברונכיט?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בצלעות בצד ימין
-
כאבים ברום הבטן שמקרינים לגבקלרה 21/12/2016 | 15:34סובלת מכאבים ברום הבטן שמקרין לגב בשל חומצה ובקע סרעפתי סותריי חומצה לא עוזרים מה יכול לעזור לכאב ברום הבטן?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים ברום הבטן
מר גבעון פלד 21/12/2016 | 19:48לצערי במקרה מעין זה יש לבצע בדיקות ולא אוכל לתת לך מענה דרך הפורום. המלצית היא לגשת לרופא המטפל בך.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים ברום הבטן
-
כאבי שריריםאורטל 21/12/2016 | 16:39שלום רב הנני בת 42 סובלת משרירים תפוסים חזק בכתפיים צוואר פנים והלסתות ברצוני לבצע עיסוי ולחיצות. אם תוכל בבקשה להנחות אותי אם יש סדר עדיפות מה לשחרר קודם צוואר או כתפים או פנים? או שאין כל חשיבות. יש לציין שהכתפיים ממש נוקשות וגם הצוואר.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי שרירים
מר גבעון פלד 21/12/2016 | 19:03באם אין כאב ספציפי ומשבית או קרוב לכך הסדר פחות משמעותי. להסביר הכל בפורום זה בלתי אפשרי. את יכולה לקנות ספר מצויין שנקרא "די לכאב" בהוצאת פוקוס שיתן לך הסברים בעברית ממצים כולל איך ללחוץ באיזה שריר ולאיזה כאב.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי שרירים
-
כאבים כתוצאה מדלקת פרקים שגרונייוסי לביא 21/12/2016 | 09:32שלום רב.לאחרונה אובחנתי כחולה בדלקת פרקים שגרוני שאחד המאפיינים העקריים הוא קשיות במפרקים לפנות בוקר ועד לשעות הבוקר המאוחרות,אני מטופל בתרופה שנקראת מתוטרקסאט אך היא תרופה לעיכוב הדלקת ולא להרפיית וצמצום הכאב.תוכל בקשה לתת לי פתרונות איך לקום בבוקר ולתפקד כאחד האדם ולא להישאר כמשותק עד הצהריים?תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
דלקת פרקים
יוסי לביא 21/12/2016 | 13:53תודה על העצות שנתת ליהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי דלקת פרקים
מר גבעון פלד 21/12/2016 | 12:09לאור תשובותיך והנתונים שציינת אני רק יכול להמליץ לך אכן לגשת לטיפולי הידרותרפיה, לאמץ תרגול יומי בבית של מתיחות ו/או לחיצות על נקודות טריגר להורדת הטונוס השרירי. המטרה היא היא להוריד את המתח השרירי ובהתאמה גם את המתח שנוצר מכל המצב ובכך להפחית את נוקשות השריר. זו עבודה מתמשכת ולא קצקה אל היא יכולה להיות יעילה. אם תרצה להעזר במטפלים לקדם את הטיפול הייתי ממליץ לך לחפש מטפל מתחום הטריגר פוינט טראפי או תחום דומה המשתמש בכלים של ניהול כאב.הוסף תגובה
-
דלקת פרקים
יוסי לביא 21/12/2016 | 09:52בנוסף לשאלתך כיום אני לא עובדכתוצאה מהאבחון,לפני כן עבדתי בעבודה משרדיתהוסף תגובה
-
דלקת פרקים שגרונית
יוסי לביא 21/12/2016 | 09:48אני בן 65 משקל כ70 קילו,סכרת לא מאוזנת,עד לפני גילוי המחלה (כחודשיים)לא היו לי בעיות מיוחדות ונהגתי לעשות הליכה של כ40 דקות שלוש פעמים בשבוע,כיום אני בקושי יכול ללכת ולכן הפסקתי כל פעילות,במקביל החל ממחר הולך לפעילות פעם בשבוע בבריכה הידרוטרפייה.הבעייה המרכזית כאמור איך להקל על כאב הבוקר.תודה על התייחסותך המהירההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים כתוצאה של דלקת שגרונית
מר גבעון פלד 21/12/2016 | 09:42אשמח למעט פרטים עלייך: גיל, גובה, משקל ועל אורחות חייך: סגנון עבודה והאם אתה מבצע פעילות גופנית.הוסף תגובה
-
דלקת פרקים
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- אוסטאופניה
- פלטפוס
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- הרפיה
- עיסוי רפואי
-
בדיקות קשורות
- בדיקת ויטמין D
- תרבית נוזל ברך סינוביאלי
-
מונחים קשורים
- אוסטאומה
- מיינדפולנס
פורומים נוספים בתחום
פורוםניתוחי מפרק הירך והברך
בפורום ניתוחי מפרק הירך והברך ניתן להתייעץ עם ד"ר תומר כהן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי מפרק הירך והברךפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם גב' דנה רובין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםאורטופדיה כף רגל וקרסול
בפורום אורטופדיה כף רגל וקרסול ניתן להתייעץ עם ד"ר אייל הלר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אורטופדיה כף רגל וקרסולפורוםפסיכותרפיה
בפורום פסיכותרפיהניתן להתייעץ עם גב' רונית חיימוב, הדרך של רונית, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכותרפיהפורוםטיפול בגלי הלם
בפורום טיפול בגלי הלם ניתן ניתן להתייעץ עם ד"ר דן צין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בגלי הלם