פורום אסתטיקה רפואית - עמוד 10

-
טיפול בחוטים נספגים
עומר 06/01/2014 | 10:47רציתי לשאול ד"ר מה זה טיפול בחוטים נספגים? סיפרו לי שאפשר לטפל עם זה גם בקמטים בצווארהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה עלות טיפול בחוטים נספגים
ד"ר ינאי דור 10/04/2014 | 20:06העלות משתנה לפי הטיפול. ניתן לקבוע פגישת ייעוץ על מנת לדעת כמה חוטים, סוגים ואזורי הטיפול הרצויים.הוסף תגובה
-
חוטים נספגים
דורית אלוני 02/02/2014 | 17:21מעונינת לדעת עלות של החדרת חוט נספג לערךהוסף תגובה
-
תשובת מומחה הטיפול בחוטים נספגים
דר' ינאי דור 07/01/2014 | 13:08הטיפול בחוטים נספגים הינו בין הטיפולים החדשניים והמתקדמים ביותר באסתטיקה היום. במהלך הטיפול מחדירים חוטים שנספגים ומעודדים ייצור רקמת חיבור (קולגן ואלסטין בין השאר), מה שמביא לתוצאה של מיצוק של העור, מתיחה, החלקה ועיצוב. השימוש בחוטים נספגים הינו בכל אזורי הגוף (צוואר, בטן וירכיים בין השאר) למגוון רחב של צרכים החל מקמטים עד לצלוליט וסימני מתיחה.הוסף תגובה
-
-
טיפול בוטוקס ואלרגיה
סימה 22/01/2014 | 09:08אני רוצה לעשות טיפול בוטוקס וקראתי שיש אנשים עם אלרגיה שאחרי הטיפול יש להם דלקת. אפשר לדעת אם אני אלרגית לפני שאני הולכת לטיפול?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה לא ידוע על מקרים שבהם הייתה קיימת רגישות לבוטוקס
דר' ינאי דור 23/01/2014 | 09:27לא ידוע על מקרים שבהם הייתה קיימת רגישות לבוטוקס. בדרך כלל התגובות הן ללטקס או לחומרים אחרים שמשתמשים בהם במהלך הטיפול, ולכן מומלץ לספר את כל הרקע הרפואי לרופא לפני שהוא מתחיל את הטיפול.הוסף תגובה
-
-
ניתוח לתיקון אף
ליבי 21/01/2014 | 10:06רציתי לעשות ניתוח לתיקון אף והבנתי שיש גם טיפול בזריקות, מה זה בדיוק?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הזרקות חומרי מילוי לעיצוב גשר האף
דר' ינאי דור 22/01/2014 | 09:09הזרקות חומרי מילוי לעיצוב גשר האף. מדובר בטיפול קצר עם תוצאות מיידיות.הוסף תגובה
-
-
עור נפול בבטן ובירכיים
ליאת 20/01/2014 | 08:28שלום, מה הטיפול בעור נפול בבטן ובירכיים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה במקרים מסוימים הטיפול הוא בעזרת חוטים נספגים
דר' ינאי דור 21/01/2014 | 10:01במקרים מסוימים הטיפול הוא בעזרת חוטים נספגים. אם ישנם עודפי עור בכמות גדולה, הטיפול הוא בניתוח להסרת עודפי העור.הוסף תגובה
-
-
מותר למי שלוקח תרופות לעשות זריקות
רבקה 16/01/2014 | 15:30שלום ד"ר, אני בת 51 ורציתי לשאול אם מותר למי שלוקח תרופות לעשות זריקות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תלוי באיזה תרופות מדובר ומה המחלה שבגללה הן ניתנו.
דר' ינאי דור 19/01/2014 | 10:16תלוי באיזה תרופות מדובר ומה המחלה שבגללה הן ניתנו. באופן כללי ישנם מספר מקרים ברורים שבהם לא מומלץ לבצע טיפול כגון: נטילת מדללי דם, בעיות במערכת החיסונית, רגישויות לחומרים מסוימים, זיהומים ולהבדיל לא מומלץ טיפול אסתטי בזמן הריון והנקה.הוסף תגובה
-
-
השפתיים נפוחות בצורה מוגזמת אחרי הזרקות
טלי 15/01/2014 | 17:14עשיתי הזרקות אצל רופא בתל אביב ועכשיו השפתיים נפוחות בצורה מוגזמת. אפשר לטפל בזה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה לשפתיים נפוחות אחרי הזרקות
דר' ינאי דור 16/01/2014 | 15:29לא הבנתי מתי עברת את הטיפול והאם חומר המילוי הוא זמני או קבוע? בכל מקרה באופן כללי השפתיים הן רקמה שעשירה בכלי דם ולכן דימום הוא תופעה די שכיחה שעוברת בזמן קצר יחסית. אם זה המקרה, מדובר בתופעה שחולפת. במידה ולא מדובר בדימום אלא בחומר מילוי זמני שהוזרק בכמות גדולה, ישנו חומר שמפרק את החומצה ההיאלורונית. אני מציע לך לפנות לרופא שאצלו טופלת על מנת לבדוק מה הבעיה המדויקת.הוסף תגובה
-
-
הזרקות לשפתיים - אפשר בהרדמה?
בר 13/01/2014 | 14:41שלום ד"ר דור שמי הילה ואני רוצה לעשות הזרקות לשפתיים אבל הבנתי שזה כואב מאוד, יש דרך להרדים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הזרקות לשפתיים עם חומר אלחוש מקומי בשילוב עם הרדמות לאזור
דר' ינאי דור 15/01/2014 | 17:14אני עושה הזרקות לשפתיים עם חומר אלחוש מקומי בשילוב עם הרדמות לאזור כדי שהמטופלות לא יחוו כאבים. בדרך הזאת חווית הטיפול הרבה יותר נעימה.הוסף תגובה
-
-
עיגולים מתחת לעיניים
עינב 07/01/2014 | 13:09יש לי עיגולים מתחת לעיניים וזה מאוד מפריע לי, אפשר לטפל בזה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה עיגולים מתחת לעיניים
דר' ינאי דור 13/01/2014 | 14:37אפשר לטפל במגרעות שונות מתחת לעיניים בכמה צורות. מוזמנת לפגישת ייעוץ.הוסף תגובה
-
-
טיפול לפני אירוע
פני 05/01/2014 | 11:05שלום ד"ר. יש לי אירוע בקרוב ואני רוצה לשאול כמה זמן לפני כדאי לי לעשות טיפול?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אני ממליץ
דר' ינאי דור 06/01/2014 | 10:46אני ממליץ על פגישת ייעוץ 5-6 שבועות לפני האירוע על מנת לאבחן ולתכנן טיפול וביקורת לפני האירוע עצמו.הוסף תגובה
-
-
למה הזרקות בוטוקס כל כך יקרות?
קרן 31/12/2013 | 10:28שלום ד"ר דור. רציתי לשאול למה הזרקות בוטוקס כל כך יקרות? ראיתי שיש טיפולים במחיר של 200 שקל לאזור אבל באופן רגיל רוצים פי כמה לטיפול. לא נראה לי הגיוני ההפרש הזה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שני החומרים המאושרים לשימוש על ידי משרד הבריאות
דר' ינאי דור 05/01/2014 | 11:04שני החומרים המאושרים לשימוש על ידי משרד הבריאות הם דיספורט ובוטוקס. עלות החומרים המובילים היא 2,000 שקלים ומעלה, כשהזרקה לאזור אחד עולה 800-1400 שקלים.הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
סקולפטרה
-
ניתוח עפעפיים, הרמת עפעפיים
-
הסרת נקודת חן
פורומים נוספים בתחום
פורוםבוטוקס ומילוי קמטים
בפורום בוטוקס ומילוי קמטים ניתן להתייעץ עם ד"ר מוני פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בוטוקס ומילוי קמטיםפורוםניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל
בפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל ניתן להתייעץ עם ד"ר טלי פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן ...פורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...פורוםניתוחי חזה קוסמטיים
בפורום ניתוחי חזה קוסמטיים ניתן להתייעץ עם ד"ר שגית משולם-דרזון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי חזה קוסמטייםפורוםהשתלות שיער
בפורום השתלת שיער ניתן להתייעץ עם ד"ר יאיר גילוני, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום השתלות שיערפורוםהקטנת חזה
בפורום הקטנת חזה ניתן להתייעץ עם ד"ר שגית משולם-דרזון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הקטנת חזה