פורום אסתטיקה רפואית - עמוד 9

-
טיפול בוטליגו
אלי 18/07/2014 | 00:00שלום לכולם, לאמא שלי יש בעיית עור מסוג וטליגו מזה 15 שנה. מדובר בבעיה אסתטית בעיקר, שהפריעה לה מאוד. לאחרונה שמעה על אופציה של טיפול עקיף בבעיה- הבהרת האזורים הכהים בפניה ע"י שיטה להסרת קעקועים בלייזר (QX MAX, FOTONA) ובכך למעשה להביא לגוון עור יחסית בהיר ואחיד במקום כתמים של חום ולבן לסירוגין. אני אישית לא שקט עם זה. 1. האם מדובר בטיפול בטוח בריאותית, על אחת כמה וכמה שמדובר בפנים? 2. האם הגיוני ששיטת הטיפול להסרת קעקועים (צבע מלאכותי מוזרק) יעילה ובטוחה להסרת/השמדת המלנין? 3. האם יש משהו שעלינו לדעת/להימנע וכו' שקשור לשיטת הטיפול הנ"ל. אודה לכם מאוד אם תשיבו לי!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ויטיליגו
ד"ר ינאי דור 19/07/2014 | 23:08שלום רב. ראשית כל הייתי מדגיש שההחלטה על טיפול במקרה זה תיעשה בייעוץ עם רופא עור בשל המורכבות שבטיפול בויטיליגו יחד עם גיל המטופלת ומיקום הטיפול. באופן כללי מוצעות מספר דרכי טיפול כולל אלו שציינת. בהנחה והטיפול נעשה על ידי מי שמדובר בתחום טיפולו, ובעזרת שימוש במיכשור מאושר על ידי משרד הבריאות, איני רואה בעיה. בכל מקרה הייתי ממליץ ייעוץ עם רופא עור כפי שציינתי קודם לכן.הוסף תגובה
-
-
לאחר ירידה במשקל
אנונימי 16/04/2014 | 02:50בת 19, תוך כשנה וחצי ירדתי כ-45 ק"ג מ-120 ל-74. נותרו אזורים שומניים מאוד ומעט עודפי עור שאיני מצליחה להיפטר מהם. אני רוצה להמשיך ולרדת אך הגוף חסר פרופורציה באופן שמפריע לי מאוד. איזה הליך אסתטי יוכל לתת לכך מענה?האם עדיף לעשות הליך אסטתי רק לאחר ההגעה למשקל הרצוי? ואם כך האם ישנה דרך להטיב המצב לבנתיים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טיפולים לאחר הרזייה
ד"ר ינאי דור 10/07/2014 | 22:04אני מציע לתאם פגישת ייעוץ על מנת לקבל הערכה מדויקת יותר של מצבך. את מוזממת ליצור קשר באופן טלפוני או דרך פנייה באתרהוסף תגובה
-
-
רפואה אסטטיץ
רחלי 10/05/2014 | 23:31לפני שלושה חודשים הוזרק לי חומצה הילורית כך נאמר לי אחרי שבועים התחלתי להתנפח בכל הפנים ונעשו לי גושים גדולים בלחיים ומסביב לשפתיים הלכתי לרופא שהזריק לי והוא אמר שזה אלרגיה שהיא תופעה מאוד נדירה והוא הציע לי לקחת כדורי קורטיזון במינון של 60 מ"ל ולרדת בהדרגה עד 5 מ"ל המצב מתייצב מעט אך לאחר שאני מפסיקה את הקורטיזון אני שוב מתנפחת ושום הולכת לאופא המזריק ושוב הו ממשיר לתת לי את הקורטיזון מה עלי לעדות אני לא יכולה לקחת כל החיים את התרופה האם יש בעיה אחרת או שהוזרק לי חומר אשר גורם לי לגודים ולעיוות הפנים . אודה לתשובה מהירה רחלי.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה סטילאז'
ד"ר ינאי דור 10/07/2014 | 22:02מדובר בחומר מוכר ומאושר לשימוש. מניסיון חומר זה גם נחשב לאיכותי. אני מציע להמשיך מעקב וטיפול אצל הרופא המזריקהוסף תגובה
-
הזרקה של חומצה הילורית נקראת stylage xl 1 ml
שלוה 11/05/2014 | 23:25זה החומר שהרופא ציין בסיכום הרפואי 2/3/2014הוסף תגובה
-
תשובת מומחה תגובה להזרקות חומרי מילוי
ד"ר ינאי דור 10/05/2014 | 23:37מדובר ככל הנראה לתגובה לאחד מהחומרים הנלווים לחומצה ההיאלורונית, או לתגובה הקשורה להזרקה עצמה. אני מציע שתצרי עמי קשר דרך האימייל על מנת להשלים מידע לגבי סוג החומר שהוזרק. משם נוכל להמשיך לגבי ייעוץ טיפולי.הוסף תגובה
-
-
הזרקות עם אילו חומרים?
מימי 17/06/2014 | 01:23א) הזרקות עם חומצה הילאריאני מאושר ע״י משרד הבריאות? ב) לרופאת עור יש הרשאה לבצעה זריקות בפנים ? ג) אילו חומרים מאושרים ע״י משרד הבריאות? ד) האים אחרי הזרקה יש תופרות לבאי?( נפיחות? שינוי בצבע העור? שינו במרקם העור) תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הזרקות חומרי מילוי
ד"ר ינאי דור 10/07/2014 | 21:59החומצה ההיאלורונית לשימוש אסתטי מיובאת על ידי חברות תרופות שונות. אני אישית מחזיק את האישורים (אמ"ר) שלהם שהונפקו על ידי משרד הבריאות. בכל מקרה ניתן לבדוק באתר משרד הבריאות האם למזרק הספציפי יש אישור לשימוש בישראל. כל רופא בעל רשיון לעסוק ברפואה במדינת ישראל (ד"ר לרפואה) יכול להזריק למטרות אסתטיקה. אני ממליץ לבדוק האם יש לאותו רופא כיסוי ביטוחי. אני מציע לך גם להסתכל בשאלות קודמות בפורום ובאתר שלי לגבי תופעות לוואי לאחר הזרקות.הוסף תגובה
-
-
הרפס
בדוי 29/06/2014 | 08:09שלום, יום שבת אתמול בבוקר התעוררתי עם פצעי הרפס קטנים, היום התעוררתי עם פצעי הרפס קצת יותר צהובים כמו מוגלה ואיפה שהם נימצאים השפתיים נפוחות, אבל רק איפה שהם נימצאים, איך אפשר לטפל בזה? כמה זמן לוקח לזה לעבור הכי מהר? מה אני צריכה לעשות עם זה? תודה ויום טובהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טיפול בהרפס
ד"ר ינאי דור 10/07/2014 | 21:51יש לפנות לרופא המשפחה ולהיבדק. במקרה ויש צורך הוא יפנה לרופא עור להמשך טיפולהוסף תגובה
-
-
כתמים לבנים על עור החזה
אני 26 07/07/2014 | 13:16שלום, לפני חודשיים בערך, בזמן מקלחת, עשיתי פילינג מיקרודרמבריישן שהיה משולב עם חומצה אסקורבית לגוף. התחלתי באזור החזה כשאני משתמשת במסאז'ר שעשוי מפינים של עץ (שטות אני יודעת..). העניין הוא שברגע שראיתי שהעור שלי מגיב לכך בצורה חריפה (שרף והחל להתקלף ולהאדים), הפסקתי. לאחר כמה ימים הלכתי לרופא עור שהביא לי משחה אנטיביוטית וסבון בקטריאלי שחיטה וניקה את הפצעים שנוצרו (אציין שזה קרה לי רק בצד אחד של החזה). הפצע עבר והעור סגור כבר מזמן. העניין הוא שהפילינג הזה השאיר לי באזורים מסוימים בעור החזה מן כתמים לבנים (שנראים כמו נקודות וסימנים של שפשוף) וכתם אחד חום יחסית גדול (שכבר היטשטש ברובו הגדול). מהכתם החום אני פחות מוטרדת כי הוא יורד לי בהדרגה וכמעט וכבר בלתי נראה. לעומת זאת, על אף שיש קצת שיפור בכתמים הלבנים הם אילו שאני יותר מוטרדת מהם.. הבנתי מהרופא שלי בזמנו שלא יהיה לי צלקת מהפצע כי הפציעה הייתה מאוד שטחית ושהכתמים יעברו עם הזמן. אז ראשית הייתי שמחה לשמוע דעה נוספת- האם אכן נקודות לבנות שנוצרות לאחר גירוי ופציעה של העור עוברות עם הזמן? ושנית- האם טיפול בחומצה גליקולית (בריכוז של 30%) יכול לסייע ולהאיץ את התחדשות התאים בעור? אני אציין שיש לי עור שחום, כך שאני מניחה שזה משתנה שצריך להביא בחשבון. תגובתך אודה..הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כתמים לבנים
ד"ר ינאי דור 08/07/2014 | 08:24שלום. קשה להתרשם מהבעיה ללא בדיקה/תמונות. בדרך כלל מדובר בתהליך ארגון מחדש של עור לאחר פגיעה עם או בלי דלקת/זיהום מקומי. ניתן לטפל במספר דרכים בבעיה אך לשם כך יש לבדוק את אופי הבעיה. חומצה גליקולית בריכוז גבוה יכולה להיות חלק מהפיתרון אך לטעמי מדובר בפילינג חזק מאוד וצריך לנהוג בזהירות. במידה ותרצי את מוזמנת ליצור קשר (מייל או טלפונית) ולקבל ייעוץ יותר מדויק לפי הבעיה המדויקת.הוסף תגובה
-
-
לא ידעתי לאיזה פורום לפנות ולהייכן שאלתי שייכת
אניייייי 21/04/2014 | 01:34יש לי בעיה בעיין שמאל. מה שנקרא עיין עצלה. שמסתכלים עליי לא רואים דבר. הדבר מתגלה רק בתמונות שאני מצלטמת. לא זכור לי בילדות שהיה לי את זה. רק בשנים האחרונות הופתעתי לגלות. זה הורס לי את הבטחון להצטלם כל פעם כי עיין אחת יוצאת יותר קטנה גם אם אני פותחת את העיניים למה זה ואם זה צורך ניתוח?? למה רק בתמונות רואים את זה העיניים שלי בדיוק אותו דבר בחנתי אותם 24 שעות במראה אני לא מצליחה להבין מה זה.........הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה עין עצלה
ד"ר ינאי דור 21/04/2014 | 19:28ישנם מספר מרכיבים לתסמונת עין עצלה: שינויים בטונוס שרירי העיניים והעפעפיים הינם גורם שכיח ביותר ולכן קודם כל הייתי מציע אבחון על ידי רופא עיניים כדי לשלול את הגורמים שציינתי. במידה והבעיה הינה אסתטית בלבד אשמח לסייע וניתן לקבוע פגישת ייעוץ.הוסף תגובה
-
-
לאחר ירידה במשקל
אנונימי 16/04/2014 | 07:24בת 19, תוך כשנה וחצי ירדתי כ-45 ק"ג מ-120 ל-74. נותרו אזורים שומניים מאוד ומעט עודפי עור שאיני מצליחה להיפטר מהם. אני רוצה להמשיך ולרדת אך הגוף חסר פרופורציה באופן שמפריע לי מאוד. איזה הליך אסתטי יוכל לתת לכך מענה?האם עדיף לעשות הליך אסטתי רק לאחר ההגעה למשקל הרצוי? ואם כך האם ישנה דרך להטיב המצב לבנתיים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ירידה במשקל ואסתטיקה
ד"ר ינאי דור 16/04/2014 | 20:20שלום רב. ישנם מספר רב של טיפולים אסתטיים תוך כדי ובסוף תהליך של ירידה ניכרת במשקל. אשמח לעזור, ניתן להשאיר פרטים בדוא"ל panimyafot2012@gmail.comהוסף תגובה
-
-
קלואיד שהחל לכאוב מאד
שמוליק 08/04/2014 | 06:14שלום רב, עברתי ניתוח לפני 4 שנים שהשאיר לי קלואיד , בימים האחרונים החל הקלואיד ושוליו לכאוב כאב בלתי נסבל כאשר בחלקו התחתון ההרגשה של נפיחות עם רגישות גבוה מאד הן למגע וכן תחושה של כוויה, מה ניתן לעשות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טיפול בקלואיד
ד"ר ינאי דור 11/04/2014 | 18:44ישנן כמה דרכים לטיפול. אם תרצה, תוכל לשלוח לי מידע מדויק לגבי הטיפולים שנעשו עד עכשיו ומתי. את המידע ניתן לשלוח דרך האימייל panimyafot2012@gmail.comהוסף תגובה
-
קלואיד מציק מאד
shmulik 11/04/2014 | 17:16בגדול זה קלואיד שנמצא בחזה ( בדיוק בבית החזה) נותח הורד וחזר, ומאז שבוע כואב מאד מאד . למרות שעברו 4 שנים הוא כאילו חיי איתי ורע מאד.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה קלואידים
ד"ר ינאי דור 10/04/2014 | 20:02באופן כללי, קלואידים יכולים להופיע בשלבים רבים עם ובלי גירוי נוסף. לא ברור לי היכן היה הניתוח והאם סבלת מקלואידים בעבר. במידה ותרצה, תוכל לשלוח לי מידע נוסף דרך הדוא"ל של האתר שלי.הוסף תגובה
-
-
נפיחות פתאומית בשפה שבועיים אחרי הזרקה של חומצה הילריאנית
טל 09/04/2014 | 01:08לפני שבועיים עשיתי לראשונה הזרקה של חומצה היאלורונית לשפתיים. כמות קטנה. (לפני כמה שנים עשיתי הזרקה של חומצה באיזור שמתחת לעיניים ולא היו לי בעיות) צד שמאל של השפה כאב יותר בזמן ההזרקה וגם הופיע אחרכ באזור הזה שטף דם. הנפיחות הכללית ושטף הדם נעלמו אחרי כמה ימים והכל התאזן יפה. פתאום אתמול התחילה להתנפח לי השפה בצד השמאלי. הלכתי היום לרופאה המטפלת והיא טענה שזה שומדבר ולחצה לי על הבליטה ואמרה שצריך רק לפזר את החומר. מאז השפה רק הולכת ומתנפחת. וכעת היא נפוחה בצד השמאלי בצורה בולטת מאוד ויש אסימטריה בפנים. האזור כואב רק בלחיצה. אני מפחדת מאוד לראות איך אני אקום בבוקר.. מה לעשות? האם זה תופעה מקובלת או שדרוש טיפול?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה נפיחות לאחר הזרקות סיליקון לשפתיים
ד"ר ינאי דור 11/04/2014 | 09:12הנפיחות יכולה להיווצר בגלל תגובה מקומית או תופעת תזוזה של החומר שגם מכונה "נדידה". הייתי ממליץ לחזור בהקדם לרופא המטפל על מנת שיעריך את הגורם. באופן כללי ניתן לטפל בחלק מהמקרים כך שלא תישאר בעיה.הוסף תגובה
-
נפיחות בשפתיים
מירי 11/04/2014 | 08:54לפני שנה עשיתי לראשונה הזרקה של סילקון בשפתיים בשפה העליונה ישנה נפיחות באמצע השפה, השפה אי סימטרית.האם ניתן לטפל וכיצד.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה נפיחות ורגישות לאחר טיפול
ד"ר ינאי דור 10/04/2014 | 20:22ערב טוב תופעות של דמם (המטומה) ורגישות מוגברת נפוצות בימים הראשונים שלאחר הטיפול. בדרך כלל, כל עוד אין רקע רפואי של בעיית קרישה, לא אמור להיות דימום לאחר שבועיים. הייתי ממליץ לך לפנות שוב לרופאה המטפלת ולבקש ממנה טיפול מניעתי לאפשרות של זיהום מקומי. בדרך כלל התופעה חולפת כפי שבאה, אבל תמיד חייבים להתייחס אליה ברצינות על מנת למנוע סיבוכים מיותרים. אני מקפיד לפני כל טיפול לדעת האם ישנו מצב של בעיית קרישה (בגלל תרופות או מצב אחר), דואג להזריק רק לאחר ניקיון יסודי וחיטוי של אזור ההזרקה, ובסוף כל טיפול אני מסיים עם מריחת משחה אנטיספטית על מנת למנוע מצבים כאלה. בכל מקרה, באחריות הרופא המטפל לא רק לבצע את הטיפול, אלא גם לדאוג האם ישנן תופעות לאחריו ולטפל בהן. רפואה שלמה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה נפיחות לאחר טיפול
ד"ר ינאי דור 10/04/2014 | 20:08לא ברור לי מתי הטיפול בוצע- שעה/שנה. אם תוכלי להבהיר זאת.הוסף תגובה
-
נפיחות בשפתיים
מירי 10/04/2014 | 11:20לפני כשה עשיתי לראשונה הזרקה של סילקון בשפתיים. בשפה העליונה ישנה נפיחות באמצע השפה השפה אי סימטרית האם ניתן לטפל ואיך. אודה לתשובה.הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
הסרת נקודת חן
-
סקולפטרה
-
ניתוח עפעפיים, הרמת עפעפיים

פורומים נוספים בתחום
פורוםבוטוקס ומילוי קמטים
בפורום בוטוקס ומילוי קמטים ניתן להתייעץ עם ד"ר מוני פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בוטוקס ומילוי קמטיםפורוםניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל
בפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל ניתן להתייעץ עם ד"ר טלי פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן ...פורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...פורוםניתוחי חזה קוסמטיים
בפורום ניתוחי חזה קוסמטיים ניתן להתייעץ עם ד"ר שגית משולם-דרזון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי חזה קוסמטייםפורוםהשתלות שיער
בפורום השתלת שיער ניתן להתייעץ עם ד"ר יאיר גילוני, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום השתלות שיערפורוםהקטנת חזה
בפורום הקטנת חזה ניתן להתייעץ עם ד"ר שגית משולם-דרזון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הקטנת חזה