פורום כאבים בכתף ובמרפק - עמוד 30
-
כאב גב נקודתי עליון צד ימיןליאת 12/11/2018 | 14:04שלום ד"ר התעוררתי לפני מספר ימים בלילה עם כאב נקודתי בגב עליון (שכמה) צד ימין, 3 ימים לא פסקו הכאבים ואף החמירו בלילה, קיבלתי מוסקול וזריקת וולטרן, אתמול, אך נראה שהכאב לא חולף (היתה רגיעה ושוב זה חזר), מה זה יכול להיות ואיך עלייך לנהוג. אציין שלא נפלתי או קיבלתי מכה. כמו כן, אני מרגישה מיחוש (לא כאבים) בעמוד השדרה לאורכו אבל רק מידי פעםהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
fאבים בצד ימין בגב העליון
דר' ירון סלע 14/06/2022 | 11:48שלום רב שירה, ותודה על פנייתך! שירה יקרה, אינני מבין מה התלונה. כאבי גב "מתנהלים" באתר זה בפורום אחר- פורום גב ועמוד שדרה ולא בפורם כתף ומרפק. אשמח לעזור רפואית מחוץ לפורום במידה ויש בעיה בכתף ומרפק. במידה והתלונה בגב עליון , נא לפנות להמשך בירור מומחה עמוד שדרה. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
שלום דוקטור
שירה 13/06/2022 | 18:44אני סובלת מתופעה זו מספר חודשים כל חודש זה חוזר במשך שבוע ועובר לאחר חודש זה חוזר וכואב במשך שבוע ככה כבר חצי שנה כאבים בצד ימין בגב העליון אני סובלת מאותה תופעה שזו כתבה למעלה הבנתי שזה מסוכן מה אתה ממליץ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך בירור
דר' ירון סלע 13/11/2018 | 13:00תודה על העדכון. בגדול, כיוון שעברו רק מספר ימים ולא מדובר כאן על ארוע של חודשים.. ניתן לעקוב אחר המגמתיות למספר ימים נוספים. במידה ויש הטבה הדרגתית, השבח לאל... במידה ולא , הייתי מבצע הבירורים שציינתי קודם. אסכם ואומר- אם אין הטבה, גשי בבקשה לבדיקת מומחה כתף ו/או מומחה עמוד שדרה. בהצלחה !הוסף תגובה
-
המשך בירור
ליאת 13/11/2018 | 12:55ד"ר שלום, והמון תודה על תשובתך האדיבה והמהירה אני בת 58 סובלת ממיאסטניה (במצב טוב) ופסוריאזיס במצב קל, אוסטאופרוזיס (התחלתי טיפול באקלסטה לפני כחודש) פעילות גופנית קלה פעמיים בשבוע, מצב כללי טוב, קיבלתי זריקת וולטרן ומוסקול, זה שחרר 70 אחוז מהכאב אבל לא הכל, הפסקתי עם המוסקול לראות אולי זה יעבור מאליו. האם עשיתי נכון? ושוב תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב גב נקודתי עליון צד ימין
דר' ירון סלע 13/11/2018 | 12:46שלום רב ליאת , ותודה על פנייתך ! כאבים, כפי שאת מתארת, יכולים לבוא מאזורים שונים ומקורות שונים. יש להתייחס לכך בחשיבות רבה ולא להזניח. אינני יודע את גילך, ועיסוקך ופעילותך הגופנית, ומה מצבך הרפואי הכללי. כמו כן, לא בדקתי אותך, ולכן קשה לי מאד להיות מכוון איתך בהמלצות. במידה ואת בריאה לחלוטין, הסיכוי למקור ריאתי או מקור אחר בבית החזה, נמוך יחסית, אך תמיד יש לערב את הרופא משפחה, ולבצע בדיקות בכיוון זה. במידה ויש רקע של בעיות בעמוד שדרה תחתון או עליון, לעתים, פונים למומחה עמוד שדרה, לבירור מקור הקרנתי מהחוליות. במידה ואין בעיות כאלו , יתכן והרקע ממקור שרירי בין השכמות. האם את פעילה גופנית באינטנסיביות לאחרונה ? האם יש קשר למקום עבודתך,ולאופן ישיבתך בעבודה ? האם יש גורמים אחרים שאת יכולה לחשוב עליהם בשגרת יומך המחמירים את הכאב ? לעתים , מקור הכאב יכול להיות מהכתף או בעצם השכמה. בדיקות דימות כמו צילום ו/או אולטרסאונד יכולות לקדם האבחנה. במידה ויש נימולים וזרמים בידיים , ניתן לבצע בדיקת הולכה עצבית ותפקוד שרירי - EMG-NCV. אני לא ספציפי איתך ולא מאוד ממוקד איתך, כי אין לי הרבה מידע אודותיך. מקווה שעזרתי במקצת... בהצלחה רבה ובריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
fאבים בצד ימין בגב העליון
-
מעט נוזל סביב גיד LHBB - בתוצאות צילום אולטרסאונדאורי 06/06/2022 | 22:30אני בן 20 תכף, סובל מבעיה לא מאובחנת בכתפיים(תיאור בהמשך), אני נמנע מפעילות גופנית או מאמץ של הכתפיים. הייתי אצל רופאים ומרגיש שלא באמת עזרו לי או איבחנו לי את הבעיה. תוצאות צילום אולטראסאונד יצאו תקינות למעט נוזל סביב גיד LHBB. אתאר את המצב: יש לי "קליקים" כואבים בכתפיים, מדי פעם עם תנועות לא נכונות קורה שהכתף "נתקעת" עם היד למעלה לכמה שניות ואז חוזרת למקום , זה מלווה בכאב שנמשך לכמה ימים אחרי, עד לפעם הבאה שזה קורה. האם יש לזה שם שאפשר לאבחן את זה? מה הטיפול שניתן לעשות כדשי לטפל בבעיה?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
מעט נוזל סביב גיד LHBB - בתוצאות צילום אולטרסאונד
דר' ירון סלע 13/06/2022 | 12:40שלום רב אורי ותודה על פנייתך ! קראתי את שתארת. אשמח לעזור באופן ישיר מחוץ לפורום. המקרה מורכב ומצריך התייחסות אישית ומעמיקה. יש לבדוק את הכתף ביסודיות. יש לראות את הבדיקות עזר. אשמח לסייע. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מעט נוזל סביב גיד LHBB - בתוצאות צילום אולטרסאונד
-
כאבים במפרק סטרנו קלביקולרי שמאליניר 07/06/2022 | 22:18אני שוחה באופן פעיל ולפני כעשור עברתי ניתוח לתפירת גיד ה ss בצד שמאל. מזה מספר חודשים אני סובל מכאבים במפרק הסטרנו קלביקולרי בצד שמאל גם כן. הכאבים החלו להופיע לאחר שחיה. בבדיקת CT של המפרק נמצאו שינויים ארטרוטיים התחלתיים במפרק מלוות בציסטות סובכונדרליות זעירות ואוסטאופיטים בשולי המפרק. כמו כן הודגמו ארוזיה במשטח הארטיקולרי של קלביקולה שמאל. להבנתי יש איזה התחלה של תהליך ניווני, מה האופציות שעומדות בפני בהנחה ואני רוצה להמשיך לשחות ללא הכאבים הנ"ל? האם יש איזה פתרון שמרני או ניתוחי במידה וטיפול שמרני לא עוזר?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים במפרק סטרנו קלביקולרי שמאלי
דר' ירון סלע 13/06/2022 | 12:29תודה על המידע הנוסף. בשכבת גיל זו, בשילוב עם עומס על המפרק לאורך שנים רבות, ובשילוב לפעמים עם גנטיקה של מעבר מדור לדור של שחיקה סחוסית, יתכן הופעת שחיקה סחוסית במפרק SCJ. כל מקרה לגופו. אינני יודע האם זה המקרה שלך כיוון שלא בדקתי אותך. אשמח לעזור מחוץ לפורום. בנוגע לפיזיותרפייה- זה בהחלט חלק מארסנל הטיפולים השמרניים והלא ניתוחיים. אינני יודע האם זה מה שאתה צריך, כיוון שלא בדקתי אותך. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
ניר 13/06/2022 | 12:11היי ד"ר, תודה שחזרתה אליי. אני בן 47. האם התכוונת לפיזיותרפיה כפתרון שמרני או ישנם דברים נוספים אופציונלים?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דר' ירון סלע 13/06/2022 | 09:50שלום רב ניר, ותודה על פנייתך ! בן כמה אתה ? שינויים אלו אופייניים בשכבת גיל מסויימת. לרוב, אין הקשר בין תיקון קרע ישן ב SS ובין הממצא שתארת. חשוב לראות מומחה כתף. הבדיקה הגופנית, מנדטורית. יש אפשרויות טיפוליות שמרניות ולא ניתוחיות. זה תלוי בממצא בבדיקה. לרוב, מנסים להימנע מהתערבות ניתוחית במיקום אנטומי זה, עקב סיכונים. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
-
כאבים בצוואר ובכתף ימיןענת 11/06/2022 | 23:58יש לי כאבי צוואר שמקרינים לראש וגורמים לכאבי ראש. בנוסף יש לי כאבים בכתף עם הגבלת תנועה. אני מתכננת טיול אופניים בקיץ בין 30_40ק"מ ליום, במסלול משורי ומסודר. האם זה יכול להחמיר את הכאבים?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים בכתף
דר' ירון סלע 13/06/2022 | 09:35שלום רב אלרואי, ותודה על פנייתך ! המלצתי- להיבדק על ידי מומחה כתף. בבדיקה הגופנית מקבלים את רוב האינפורמציה. כמו כן, במעמד הפגישה, ניתן לקבל אנמנזה מפורטת של הבעיה, ולשאול שאלות מדוייקות ומכוונות לבעיה. לאחר מכן, לעתים, מבצעים בדיקות עזר כדוגמת US וצילום לכתף, או בדיקות מעמיקות יותר בהמשך. זו הדרך הנכונה להתנהל, בצורה רפואית מקצועית. אאחל לך בריאות שלמה ! אאעדכן, שאני זמין בעבורך גם מחוץ לפורום .הוסף תגובה
-
כאבים בכתף
אלרואי 13/06/2022 | 08:35שלום ד"ר למעשה אני מתאמן באופן קבוע 3 פעמיים בחדר כושר מס שנים. לאחרונה אני מרגיש שכתף צד מין כוואבת ואני לא יכול להרים משקלים כמו בעבר ותנועות שאני מצבע כמו דחיקה של אימון חזה או כל תרגילי יד לא נותן לי לבצע את תהליך האימון באופן מלא. לא הייתי אצל רופא עדיין - הייתי במנוחה של שבוע והתחלתי לעבוד על משקלים נמוכים מאוד . למעשה חזרתי חלקי לאימון אך עדיין לא מתאמן כמו שהייתי בעבר. אתמול הייתי באימון נוסף אך היה לי קשה לבצע חלק ניכר מהתרגילים איך אני חוזר לעצמי מה לעשות ? המליצו לי לקחת כדורי כורכום ולעבוד משקלים ממש נמוכים .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בצוואר ובכתף ימין
דר' ירון סלע 13/06/2022 | 08:07שלום רב ענת ותודה על פנייתך ! באופן חד משמעי, הרושם מהפירוט הקצר שנתת, שיש בעיה צווארית. בעיה בצוואר נידונה באתר זה בפורום עמוד שדרה וגב וצוואר ולא בפורום הנוכחי. נא לדון בפורום או עם מומחה עמוד שדרה, "מחוץ לעולם האינטרנטי". באשר לכתף - יתכן והכאב בכתף נובע גם מהצוואר- כאב מוקרן , או שיש גם בעיה בכתף, במקביל לצוואר. ללא בדיקתך, אינני יכול לענות על שאלה קריטית זו. אשמח לסייע מחוץ לפורום. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בכתף
-
בורסיטיס במרפקגל 09/06/2022 | 11:40היי לבני בן 17 יש בורסיטיס במרפק. לא יכל להזיז את היד לאחר שהיינו אצל אורתופד הוא נתן לו ארקוקסיה 60 מג פעם ביום. יום למחרת הנפיחות ירדה מהמרפק לאזור האמה. האם נורמלי? מבחינת היד מרגיש טוב יותר אבל נפיחות באמה. תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
בורסיטיס במרפק
דר' ירון סלע 13/06/2022 | 08:11שלום רב גל, ותודה על פנייתך ! פורום כף היד באתר זה, עוסק בבעיות רפואיות באמה. נא לברר בפורום כף היד. יש להיבדק על ידי מומחה בתחום. לראות איכן בדיוק הכאב והנפיחות. יש סוגים שונים של בורסיטיס וכל מקרה לגופו. קצת תמוה, שאינו יכול להניע את המרפק, ולכן חשוב להיבדק על ידי מומחה מרפק. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בורסיטיס במרפק
-
כאבים בכתף שמאלסיגלית 12/06/2022 | 06:18שלום אני בת 45 עובדת כאחות ,סובלת מזה כשנה מכאבים בכתף ובזרוע שמאל ,בלילה הכאבים מוחמרים .גם בתנועות מסוימות הכאב יכול להיות חד שממש גורם לי לא לזוז עד שנרגע הכאב החד .עשיתי us שיצא תקין ,הרופאה נתנה לי גם תרופה לדלקת אל טרם נטלתי כי חיכיתי לעשות את האולטרסאונד ,מה המלצתך להמשך הבירורהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים בכתף שמאל
דר' ירון סלע 13/06/2022 | 07:59שלום רב סיגלית ותודה על פנייתך ! כמובן, ויש להיבדק. כאב ליילי בכתף מאד אופייני לדלקות בכתף. באשר לשאלתך "מה המלצתי" - המלצתי להיבדק על ידי מומחה כתף. הבדיקה הגופנית קריטית לאבחנה. לא תמיד US מראה את הפתולוגיה. ולכן חשוב לבצע בירור מעמיק על ידי מומחה כתף. שילוב המידע מבדיקה גופנית ואנמנזה מלאה על ידי מומחה כתף ביחד עם צילום ו US הם "מנדטורים" להמשך בירור. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בכתף שמאל
-
פענוח תוצאת MRIמוטי 01/06/2022 | 20:52שלום ד"ר נכבד, אני בן 32 ולפני חודש וחצי פרקתי את הכתף(תת פריקה) לאחר תרגיל מתח. אשמח אם תוכל לעזור לי להבין האם עליי לעשות ניתוח או שמא לנסות קודם טיפול שמרני? להלן תוצאות הMRI: ממצאים: המפרק האקרומיו-קלביקולרי שמור. ללא נוזל יתר בבורסה הסובאקרומיאלית. הדגמה תקינה של הגידים המסובבים ושל גיד הביצפס. אות חריג בלברום בהיקפו העליון והקדמי עם אי סדירות קלה בגלנואיד הקדמי ורושם לבצקת לשדית מינימלית בגלנואיד הקדמי. אין לזהות פרגמנט גרמי מנותק וודאי. שקע קורטיקלי בליווי בצקת לשדית קלה מסביב בהיקף אחורי-לטרלי של ראש ההומרוס, מתאימה לנזק על שם היל-זקס חריף/תת חריף. מרקם ונפח של השרירים תקינים. נוזל מינימלי בתוך המפרק. בסיכום: ממצאים חריגים בהומרוס הפרוקסימלי ובגלנואיד/לברום כמתואר, נראים כנזק טיפוסי לאחר פריקה קדמית של הכתף עם חשד לנזק SLAP V.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תגובה לפענוח תוצאת MRI
דר' ירון סלע 06/06/2022 | 20:18תודה על העדכון. ללא ספק הוספת מידע חיוני. לאור העובדה ש: 1. תת פריקה ראשונה. 2. אתה בן 32 ולא בן 17 לדוגמה... 3. אתה עובד עבודה משרדית, ולא שחקן כדורסל מקצועי עם חוזה של מיליונים... לדוגמה. 4. נבדקת כבר על ידי מומחה כתף אשר המליץ על טיפול "שמרני" תחילה... 5. בדיקת ה MRI לא בוצעה עם חומר ניגוד... פחות אופטימלית ומדויקת לצרכים הספציפיים שלך (לראות היטב את הלברום). כל פרטי המידע האלו, לא "דוחפים" לכיוון ניתוח, אלא נהפוכו... אולם, כל מקרה לגופו, וללא בדיקתך הישירה , ומעבר על הMRI על מסך המחשב שלי, אינני יכול להמליץ עם דבר באופן ישיר ואישי. אשמח, כמובן, לעזור, מ"חוץ" לפורום. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תגובה לפענוח תוצאת MRI
מוטי 03/06/2022 | 11:50קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה. אני בריא ברקע , עובד בעבודה משרדית. זוהי פריקה ראשונה שלי. בבדיקה גופנית של רופא מומחה יש סימני גמישות יתר קלים. מומחה הכתף המליץ על פזיותרפיה ללא צורך ניתוחי כרגע. התחלתי פזיותרפיה לפני שבועיים ויש שיפור קל ביציבות הכתף(לפני זה הייתה הרגשה שהכתף 'מחליקה' קצת כל פעם) אך עדיין כאבים לא קלים בטווח תנועות מוגבל בהושטת יד לצדדים. לגבי הMRI עצמו הוא לא בוצע עם חומר ניגודי ובאמת בסוף סיכום הMRI רשום כי "אין להתחייב בבדיקה אשר אינה ארתרוגרפיה" לגבי ממצא הSLAP V.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פענוח תוצאת MRI
דר' ירון סלע 02/06/2022 | 08:32שלום רב מוטי, ותודה על פנייתך ! האם נבדקת על ידי מומחה כתף, אשר שלח אותך ל MRI ? ומה הומלץ לך לבצע בינתיים ? האם זו פריקה ראשונה של הכתף או בעבר פרקת אותה ספונטאנית או מחבלות נוספות ? האם יש לך גמישות יתר בשאר הפרקים ? האם אתה בריא ברקע? האם עיסוקך היומי פיזי ומסכן את הכתף ? האם פעילות גופנית מסוימת גרמה לכך? אלו הן רק חלק מהשאלות שיש לשאול בטרם ההחלטה על טיפול שמרני או ניתוחי. מומלץ מאד להיבדק על ידי מומחה כתף על מנת שיעבד בעבורך את כל המידע המתקבל מהבדיקה הגופנית ומהאנמנזה וממצאי ה MRI . אגב, האם ה MRI בוצע עם חומר ניגוד שהוזרק בטרם בוצע, או ללא חומר ניגוד ? זה נכון, שיש ממצאים אובייקטיבים ה MRI המעידים על נזק מפרקי (היל זקס בראש ההומרוס וקרע לבראלי נרחב...), אולם כל מקרה לגופו, וההחלטה על ניתוח או לא, לא מתגבשת רק מממצאי ה MRI. בריאות שלמה ! (אשמח לסייע ישירות מחוץ לפורום)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תגובה לפענוח תוצאת MRI
-
קרע מלא בשריר הבייספזאסף 31/05/2022 | 11:15לפני שבוע וחצי קרעתי את שריר הבייזפס עם אבחנה שך קרע מלא בזרוע. הכתף בסדר ברוך השם. כעת לאחר ירידת הנפיחות אין לי הגבלה כלל בתנועה וללא כאבים. יש קושי בהרמת משקלים ובכיווץ של השריר בזרוע. כמו כן קיים פופאי סיין שמאוד מפריע לי ויזואלית ואסטתטית. אני ספורטאי ומתאמן שנים לרוב במשקלי גוף. הפציעה קרתה אחרי חמש דק אימון עם טבעות אולימפיות. מחפש מישהו שעבר את הניתוח ויכול להאיר את עיניי. אני רוצה לחזור לפעילות ספורטיבית מלאה כמו בעבר ורוצה לשאול האם ניתוח מחזיר את הצורה של השריר כפי שהיתה. כמה זמן החלמה מהניתוח והאם הצלקת הניתוחית גורמת לאיזו הגבלה בתנועה. אם לא ניתוח מלבד האסתטיקה האם תחול הדרדרות ביד? אשמח לתשובה מפורטת לכך שאלותייהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
קרע מלא בשריר הבייספס
דר' ירון סלע 02/06/2022 | 08:35שלום רב אסף ותודה על פנייתך ! ציינת "קרע בשריר הבייספס" . האם כוונתך לקרע בסיבי השריר במרכז הזרוע, או קרע בגיד העליון של הבייספס סביב הכתף או בגיד התחתון סביב המרפק. זו נקודה קריטית בנוגע להמלצות טיפוליות, האם הקרע בסיבי השריר או בגיד. נא עדכן. במידה והקרע בשריר עצמו, התערבות ניתוחית, לרוב, אינה עומדת על הפרק. בריאת שלמה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קרע מלא בשריר הבייספס
-
(חייל) כאב מגביל בכתף ימיןדביר סויסה 02/06/2022 | 01:13שלום רב , חייל בן 20 סובל בכאב כתף ימים כחודשיים , כרגע לוקח אטופן 600MG כחשד לדלקת , לא עשיתי צילום כיוון שלא נותנים בקלות בצבא . שאלה נוספת היא - איני מצליח לבלוע את הכדור בשלמותו בשל גודלו , אני חוצה אותו לחצי , זה בסדר ? במידה ומדובר בדלקת , תוך כמה ימים זה יעבור ? הנחיות מיוחדות שאתה ממליץ לבצע ?(פיזיותרפיה אני מבצע כחודש ללא הטבה ).הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב מגביל בכתף ימין
דר' ירון סלע 02/06/2022 | 08:24שלום רב דביר, ותודה על פנייתך ! חשוב להיבדק על ידי מומחה כתף דביר. יש לברר מדוע בחור צעיר (ואני מניח שבריא ברקע....) סובל זמן כה רב מכאב בכתף. לא פירטת מה גרם לכאב. האם נחבלת ? האם אופי פעילותך בצבא מעורר דלקות וכאבים. כמה עומס קיים על הכתף בשגרה היומית שלך ? אלו רק חלק מהשאלות שיש לברר על מנת להקל על מכאוביך. ללא ספק, שלאחר בדיקת מומחה כתף, יתכן ויהיה צורך בהמשך בירור עם הדמייה כלשהי של הכתף. באשר להנחיות נוספות, אשמח לסייע לאחר בדיקתך. נא להתייעץ עם הרוקח שנתן התרופה, באשר לאפשרויות לקיחתה. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב מגביל בכתף ימין
-
כאבים במרפקאירית 29/05/2022 | 11:00שלום, ביצעתי אולטרסאונד בעקבות כאבים במרפק, בתוצאות : עצב אולנרי מעובה היפואקויד ב cubital tunnel. מה משמעות התוצאה? תודה רבה!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים במרפק
דר' ירון סלע 30/05/2022 | 09:46שלום רב אירית ותודה על פנייתך ! כמובן שתחילה יש להיבדק על ידי מומחה בתחום - או כירורג כף היד או מומחה מרפק. יש לעבור על ה US . יש לשקול ביצוע בדיקת הולכה עצבית - NCV - EMG במידה ויש תלונות עצביות. בבדיקה הגופנית , לרוב ניתן להגיע לאבחנה מדוייקת. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים במרפק
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- דלקת הגיד
- כתף קפואה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- יישור שיניים שקוף
- פיזיותרפיה
-
בדיקות קשורות
- בדיקת ויטמין D
- תרבית נוזל ברך סינוביאלי
-
תרופות קשורות
- אטודולק (אטופן)
-
מונחים קשורים
- אורתופדיה
- אוסטאוסרקומה
פורומים נוספים בתחום
פורוםניתוחי מפרק הירך והברך
בפורום ניתוחי מפרק הירך והברך ניתן להתייעץ עם ד"ר תומר כהן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי מפרק הירך והברךפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם גב' דנה רובין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםאורטופדיה כף רגל וקרסול
בפורום אורטופדיה כף רגל וקרסול ניתן להתייעץ עם ד"ר אייל הלר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אורטופדיה כף רגל וקרסולפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםטיפול בגלי הלם
בפורום טיפול בגלי הלם ניתן ניתן להתייעץ עם ד"ר דן צין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בגלי הלם