פורום כאבים בכתף ובמרפק - עמוד 50
-
פענוח תוצאות MRI כתףשולמית 11/02/2018 | 17:16שלום דוקטור , אני בת 62 , ביצעתי MRI לכתף הגורמת לי כאבים לאחרונה ( 3 חודשים לערך ) , אציין שרמת הכאב משתנה מתקופה לתקופה . התוצאות : קרע בעובי מלא של הגיד סופרה ספינטוס התרחקות כ 6 מ"מ בין הקצה ל GT. יתר הגידים RC נראים שמורים. הגיד ביצפס בעובי תקין ובתוך התעלה ביציפיטלי. שינויים אוסטאוארטריטיים בינוניים במפרק ACJ. מעט נוזל יתר במפרק גלנוהומרלי ובבורסה SD. אטרופיה קלה של השריר סופרה ספינטוס . אשמח להארה בעניין פענוח התוצאות , וכמו כן באם נושא הנ"ל מצריך ניתוח ? בתודה מראש , ושבוע טוב !הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
קרע מלא ב סופרה ספינטוס
דר' ירון סלע 28/04/2021 | 12:12שלום רב מר אפללו אברהם. תודה על פנייתך ! מה השאלה ?הוסף תגובה
-
קרע מלא 2 ס"מ בגיד כתף ימין
אפללו אברהם 25/04/2021 | 21:07תוצאת MRI:.עליה פרוקסימלית של ראש עצם הזרוע. שינויים פיברוציסטיים. 2 .CUFF ROTATOR :בסופרה ספינטוס הודגם קרע גדול עם רטרקציה. שינויים טנדינוטים באינפרה ספינטוס וסוב סקפולריס. אטרופיה חלקית לא מתקדמת בסופרה ספינטוס. 3 .שינויים טנדינוטים ב- LHB בחלקו האינטרה ארטיקולרי. עודף נוזל מסביב לגיד באזור ה- groove. 4 .שינויים ארטרוטים במפרק AC. 5 .מעט נוזל במפרק ובבורהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קרע בגיד סופרה ספינטוס
דר' ירון סלע 20/02/2018 | 22:49שולמית שלום רב, ותודה על פניתך ! מצב שכיח ביותר, ולאור זאת אבקש ממך לפנות לשרשורים רבים בפורום זה, על דפיו השונים, בהם יש התייחסות לקרע בגיד הסופרה ספינטוס. גיד זה מהווה את אחד מ 4 הגידים של השרוול המסובב ( ROTATOR CUFF) והוא לרוב הראשון להיקרע. קרעים יכולים להיות בעובי חלקי או עובי מלא. ישנם שרשורים בעבר בהם הסברתי על האנטומיה הכללית . בשכבת הגיל שלך, לרוב הקרעים הנ"ל הם שחיקתיים והדרגתיים ולא אקוטים וטראומתיים. לרוב לא מחבלה חדשה אלא קרחון שהיה מתחת למיים שנים רבות או חודשים רבים ואט אט צץ לו מעל המיים והתחיל תת אותותיו. הכאב אופייני בלילה בשכיבה על הצד הפגוע. לרוב, לפני טיפול ניתוחי מומלץ לנסות טיפול שמרני ל3-6 חודשים הכולל זריקה של קורטיזון ופזיותרפיה ולעתים נוגדי דלקת פומיים ושככי כאב פומיים ורפואה משלימה על מרכיביה השונים ועוד ועוד. כ"שכלו כל הקיצין" - מתקדמים לניתוח על סוגיו השונים. לרב הוא ארתרוסקופי ותופרים הקרע בגיד חזרה לעצם עם עוגנים וחוטים. העובדה שיש לך כבר "אטרופיה" (ירידת נפח) במסת השריר הקרוע, מעידה על כך שזה תהליך כרוני ו"לא מאתמול ", חלק מהשינויים כבר בלתי הפיכים. מומלץ להיבדק על ידי מומחה כתף ולשקול את אפשרויות הטיפול השונות המתאימות לך . יש "לתפור לך את החליפה שלך", ולא של אדם אחר, אשר היה יכול להיות בדיוק עם אותו קרע באותו גודל בגיד, אך יומלץ לו על הטיפול אחר משלך, לאור הפרמטרים הבסיסיים שלו.. השיקול כולל את מצבך הבריאותי הכללי, רמת התפקוד, אופי עבודתך, והיכולת להיות מחוץ למעגל העבודה למספר שבועות, ועוד ועוד. בהצלחה רבה, ובריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קרע מלא ב סופרה ספינטוס
-
פציעה בכתףאורית 25/04/2021 | 09:23שלום דר, בת 40, מתאמנת קרוספיט, 5-6 פעמים בשבוע באופן מקצועי, כולל הנפות אולימפיות כ 4 שנים. לצערי לאחר כאב עמום שנגרר בכתף בזמן אימונים, הובחנתי ב MRA עם SLAP3 ו 2 קרעים חלקיים בסופראספינטוס ( מודגם קרע חלקי של המשטח הארטיקולרי של גיד הסופרה-ספינטוס באזור אחיזתו אל הגבשושית הגדולה המערב יותר ממחצית מעובי הגיד בקוטר 1.3 ס"מ במישור הקורונלי (חתך 11 סדרה 4) ובקוטר 1.7 ס"מ בציר הסגיטלי (חתך 6 סדרה 6). שאר הגידים המסובבים הודגמו תקינים). עוד לפני שאובחנתי, התחלתי פיזיותרפיה וטיפולים עם בי קיור והוצאתי מהאימונים שלי את התנועה הבעייתית (סנאצ). הגעתי למצב שבו אין לי כלל כאבים או מוגבלות בתנועה. לאחר שאובחנתי, הייתי אצל מומחה ספורט שבחן אותי וכמובן שבהתאם לעובדה שאין לי כאבים או מוגבלות בתנועה, מבחינתו אין מניעה להמשיך להתאמן. את תנועת הסנאצ יש לנסות להחזיר בהדרגה. העניין הוא שמאז שהייתי אצלו, לעיתים אני חווה כאב קל- בינוני כמספר שעות אחרי אימון, באיזור הזרוע העליונה קדמית, בחיבור של הביספס, ואני תוהה אם זהו כאב שרירי או כאב שקשור לפציעה שלי (גיד הביספס הודגם שמור). ובאופן כללי, שריר הביספס מורגש יותר באימונים. מכיון שאני כל הזמן מנסה לייצר תנועתיות בכתף ולבחון את המצב, גם ישנה זוית מאוד ספציפית של מרפק 90 מעלות ומרחק מסויים מהגוף, שאני מרגישה לעיתים ״תקיעה״ ואני צריכה להשקיע יותר מאמץ כדי לסובב את הכתף. אין לי בעיה בהרמת יד ברוחב כתפיים או כל זוית אחרת. לא קיבלתי שום טיפול תרופתי להקלה על כאבים. אשמח לשמוע את דעתך בנושא.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תודה רבה
אורית 25/04/2021 | 09:55אצור קשרהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פציעה בכתף
דר' ירון סלע 25/04/2021 | 09:52שלום רב אורית ותודה על פנייתך המפורטת. המצב מורכב ומצריך בדיקתי הישירה. אשמח לספק לך את דעתי בנושא לאחר בדיקה ומעבר על בדיקות העזר השונות שכבר ביצעת. אני זמין לתקשורת ישירה "מחוץ לפורום". מכל מה שתיארת, אני מציע שלא להעמיס ו"לאתגר" את הכתף, עד לסיום הבירור אצל מומחה כתף, על מנת שלא להחמיר את הנזק שכבר קיים. בריאות שלמה אורית !הוסף תגובה
-
תודה רבה
-
נזק לגיד הסופרא-ספינטוס - קרע מפרקי מדרגה גבוהה וכן פגיעת מתיחה בגיד הסובסקפולריסטרומפלדור 21/04/2021 | 13:34המפרק האקרומיו-קלביקולרי נראה בטווח הנורמה ללא שינויים היפורטרופים משמעותיים או בצקת. אין רואים אוסטאופיט באספקט לטרלי תחתון של האקרומיון. .II אקרומיון מסוג הדקקות ניכרת באסקפט המפרקי של גיד הסופרא-ספינטוס נמשכת מאיזור האחז הקדמי לאיזור האחז האחורי מערבת את חלקו העליון של האינפרא-ספינטוס מתאימה לקרע מפרקי מדרגה בינונית-גבוהה במישור מדיאלי לטרלי הקרע מודד כ 1.44- ס"מ ובמישור קדמי אחורי הקרע מודד כ 2.3- ס"מ. אין רואים קרע לכל עובי הגידים ואין רואים רטרקציה. גיד הסובסקפולריס בלתי סדיר רושם שמתאים יותר לפגיעת מתיחה לאור הסיפור הקליני והגיל. ללא קרע לכל עובי הגיד וללא רטרקציה. מסת הסופרא-ספינטוס והאינפרא-ספינטוס והסובסקפולריס שמורה. הפחתה קלה ושינוי שומני קל במסת שריר הטרזמיינור. גיד הביצפס מודגם בחריצו, המשכי. .SLAP חסר סדירות של הלאברום העליון חשודה לקרע באספקט האחורי עליון לטרלי של ראש ההומרוס נראה איזור של בצקת ודחיסה רוחב האיזור כ 1.2- ס"מ ועומקו כ 3- מ"מ. חשוד לשבר היל-זקס. חסר סדירות מינימלי של הלאברום הקדמי תחתון מתאים לנגע בנקרט מינימלי ללא פגיעה בגלנואיד. נוזל מוגבר במידה בינונית במפרק. HAGL עיבוי ובצקת בקפסולה האקסילרית באספקט האינפריורי מתאימה לפגיעת חלקית. לסיכום: ממצא החשוד לשבר היל-זקס בראש ההומרוס ונגע בנקרט קטן של הרקמה הרכה. לקורולציה אנמנסטית. נזק לגיד הסופרא-ספינטוס - קרע מפרקי מדרגה גבוהה וכן פגיעת מתיחה בגיד הסובסקפולריס יתכן גם כן משני לחבלה. האם מחייב ניתוח ? לי זה נשמע כמו נכות :)הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
פגיעה בכתף
דר' ירון סלע 22/04/2021 | 09:41שלום רב לך ותודה על פנייתך ! האם בטרם הפציעה בעת הרכיבה על הסקייטבורד היו כאבים בכתף המדוברת ? מה עיסוקך בשגרה? פיזי או משרדי ? מה "הצרכים" שלך מהכתף הפגועה ? ספורטיביים או מינימליים ? מה הרקע הרפואי שלך באופן כללי ? האם מדובר ביד הדומיננטית ? מה הטיפול שבוצע עד כה ? מי ראה אותך - מומחה כתף או רופא משפחה ? כמה זמן עבר מהפציעה? האם זו פציעה ראשונה ? והכי הכי חשוב- מה ממצאי הבדיקה הגופנית בשלב זה ? האם יש דינמיקה חיובית או שלילית לאורך הזמן מעת הפציעה ? ועוד כהנה וכהנה שאלות שחייבות להישאל בטרם "רצים" לניתוח... אשמח לסייע מחוץ לפורום - במידה ותחפוץ...כי אני חייב לבדוק את הכתף. בריאות שלמה, כך או כך!הוסף תגובה
-
המשך פרטים קרע מפרקי
טרומפלדור 21/04/2021 | 13:52אציין שאני בגיל 45 , נחבלתי בנפילה מסקייטבורד.הוסף תגובה
-
תודה רבה רבה על העזרה
טרומפלדור 21/04/2021 | 13:44מודאג מאודהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פגיעה בכתף
-
-
תשובת מומחה
מידע נוסף
דר' ירון סלע 21/04/2021 | 07:31תודה על ההתקדמות במתן המידע. קשה להתייחס לפרשנות פענוח לצילום ללא התבוננות בצילום עצמו. מהמעט שאוכל לומר- "שינויים אוסטאופניים של עצמות" - העצמות רכות ומתאימות לגיל של אדם מבוגר או במצב של חוסר שימוש ממושך בגפה- כמו לאחר שבץ מוחי ישן. "אי סדירות קורטקס וסקלרוזיס של אפיקונדיל חיצוני בעצם הזרוע - יכול להתאים לממצא פוסט-טראומטי ." - בצד החיצוני של המרפק יש כנראה מצב לאחר חבלה ישנה עם שינויים במעטפת העצם (קורטקס) . כנראה כרוניים. ולכן הסקלרוזיס המקומי. אולם , כל מה שאני כותב זה בערבון מוגבל, כיוון שלא ראיתי הצילום במו עיניי. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
אורתופדיה
לין 18/04/2021 | 22:48לפני כחודש נפלה ו נחבלה בירך ימין וביד ימין * ימנית כולל שורש כף יד . ================== אין לזהות קו שבר או פריקה . שינויים אוסטאופניים של עצמות בצ.חזיתי בלבד אי סדירות קורטקס וסקלרוזיס של אפיקונדיל חיצוני בעצם הזרוע - יכול להתאים לממצא פוסט-טראומטי . (המרפק הודגם רק בצ. חזיתיהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אורתופדיה.
דר' ירון סלע 18/04/2021 | 12:36שלום רב לין, ותודה על העדכון הלקוני שהוסף. "יד ימין" זו הגדרה פשטנית וכללית מידי. אשמח לקצת יותר מאמץ בתיאור המקרה. על איזה עצם בדיוק מדובר ? איזה אזור ביד ? מה קרה בחבלה? מתי נוצרה החבלה ? מה הטיפול שבוצע עד כה ? נא עדכנו, תודה !הוסף תגובה
-
אורתופדיה
לין 14/04/2021 | 12:49יד ימין בצד חזיתי ,בן אדם לאחר שבץ 2016 ,אחרי חבלה.הוגדם על ידי רנטגןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אי סדירות קורטקס וסקלוריזס
דר' ירון סלע 14/04/2021 | 12:01שלום רב לין, וותודה על פנייתך ! אני מתקשה לעזור לך לאור היעדר מידע בסיסי. באיזה בדיקה הודגם הממצא שתארת ? מי שלח אותך לבדיקה זו ומדוע? מה התלונות הרפואיות ? באיזה אזור בגוף יש אי סדירות קורטקס וסקלוריזס ? איזה מפרק/עצם נבדקו ? ועוד ועוד ועוד שאלות בסיסיות שצריכות להישאל. נא לפרט מידע קליני וממצאי הבדיקה ונתקדם משם. תודה. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מידע נוסף
-
תתי פריקות בשני הכתפיים?גוגו 18/04/2021 | 19:11שלום רב אני סובל מתתי פריקות בשני הכתפיים יש לציין שהיתה פריקה חבלה בימין ומשמאל לא היתה מעןלם האם זה מולד? או לא מחייב? יש גמישות בשני הכתפיםם גם קצת ??הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תתי פריקות בשני הכתפיים
דר' ירון סלע 21/04/2021 | 07:27במידה ויש גמישות יתר ותת פריקה בכתף שלא נחבלה מעולם, הרושם הוא שיש מצב פיזיולוגי המעודד אי יציבות בכתף. בוודאי שאם יש חבלה בנוסף לגמישות יתר, זה לא תורם למצב, ויכול אף להחמיר את אי היציבות בכתף. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תתי פריקות בשני הכתפיים
-
כתף התיעצות dislocation בשני הכתפייםגוגו 08/04/2021 | 20:22אם יש dislocation. וסבליקשן פריקות תתק פריקות ותת נקיעות בשני הכתפיים האם זה מולד? או לא? יש נכות בכתף ימין 30 אחוז רוצה להגיש החמרה על שמאל.. בשמאל יש 1 אחוז.. אבל מומחה כתף אמר לי שאם אגיש על שמאל יורידו נכות בימין בגלל שזה מולד .. ולא כתוצאה מחבלה אלה מתחלואה של כתפיים האם זה הגיוני? אמר לעולם אל תגיש החמרה על שמאל. הדגיש כמה פעמים לפי לחיצות על חגורת הכתפיים מיד הבין אני קצת חולק על זההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תתי פריקות
דר' ירון סלע 21/04/2021 | 07:25תודה על העדכון. מה השאלה? התייחסותי למה ? על מנת לטפל בך רפואית ולאבחן אותך , עלי לבדוק אותך ולברר לעומק מה שאלתך הרפואית. עם דגש על רפואית. פורום זה לא עוסק בסוגיות "פרה-רפואיות"- כדוגמת סוגיות פיננסיות/משפטיות בהקשר הרפואי. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תתי פריקות
גוגו 11/04/2021 | 20:06מהמשך לשאלתך יש תתי פריקות בכתפיים בכתף ימין לאחר חבלה ובכתף שמאל ללא חבלה.. ויש גמישות יתר בכתפיים גם התיחסותך?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כתף התיעצות dislocation בשני הכתפיים
דר' ירון סלע 11/04/2021 | 08:48שלום רב ותודה על פנייתך ! האם יש לך גמישות יתר במפרקים ? האם יש סיפור של חבלה אשר יצרה את הפריקות או ללא חבלה לכתפיים יש תתי פריקות ? מידע זה יכול לעזור על מנת לספק תשובה לשאלתך... פורום זה אינו עוסק בנושאי נכות או חוות דעת משפטיות-רפואיות או נושאי ביטוח לאומי. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תתי פריקות
-
Cubitus varusדוד כ 19/04/2021 | 19:13בגיל 3 שברתי את המרפק ללא ניתוח עם עיוות Cubitus varus כיום אני בן 30 ומעוניין לנתח את המרפק ולסדר את העיוות.. שאלה ראשונה האם אפשרי לנתח דבר שכזה ושאלה שניה האם זה קרוח בסיכון גדול מהרגילהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
עיוות במרפק
דר' ירון סלע 21/04/2021 | 07:22שלום רב דוד ותודה על פנייתך ! בנוגע לשאלה הראשונה, יש להתעמק במידת העיוות הרנטגני והקליני. יש לבדוק ביסודיות את המרפק לרבת טווחי תנועה ומגבלות בתנועה. יש לדווח על סטאטוס עצבי ווסקולרי מכיוון שיש סיכונים משמעותיים לפגיעה בכלי גם ועצבים, במידה ויבוצע הניתוח בו אתה חפץ. יש לברר בתשאול הרפואי מה התלונה שלך - האם רק אסתטית או תפקודית. מה מידת הכאב שלך ? מה מפריע לך לבצע בשגרת החיים ? ועוד ועוד שאלות. הניתוח אינו פשוט ועם מידת הצלחה לא וודאית. יש לשקול יתרונות וחסרונות בטרם יציאה ל"הרפתקה". בהצלחה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עיוות במרפק
-
כאבים בכתףנועה 20/04/2021 | 17:02היי, שלום , אשה בת 75 סובלת מכאבים ביד שמאל ומתקשה להרים אותה. ברקע גיד ישן קרוע ונפילה לפני כשנה על יד שמאל שאובחנה כחבלה יבשה בלבד עם נוזלים שלפי הרופא צריך רק סבלנות שהמצב ישתפר. עשתה עכשיו צילום זרוע וכתף ולהלן התוצאות: שינויים ניוונים בצורת סקלרוזיס וציסטות קטנות בראש זרוע. צורת ה-acromion עקומה חלקה, אין לראות הסתיידויות פתלוגיות ברקמות הרכות סביב הכתף ולא הודגם שבר. אשמח לדעת את משמעות התוצאה עד שנפגוש רופא. בנוסף ממתינים לתור לבדיקת אולטראסונד. תודה.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים בכתף
דר' ירון סלע 21/04/2021 | 07:19שלום רב נועה ותודה על פנייתך ! אכן, מומלץ להיבדק על ידי מומחה כתף, וטוב להגיע אל המומחה עם בדיקות רנטגן ו US מוכנות. חשוב לראות את הדינמיקה בין בדיקת ה US הישנה והחדשה. בצילום אשר אינני רואה אלא רק קורא את הפענוח שלו, מודגמים שינויים כרוניים שחיקתיים. פעמים רבות השינויים המתוארים קיימים בשכבת גיל זו. על מנת להתייחס לעומק למקרה, עלי לבדוק הכתף ולראות הצילומים במו עיניי. בהצלחה ובריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בכתף
-
קרע ב supraspinatusאלי 18/04/2021 | 12:03שלום , אני בן 53 וסובל מזה כ 4 שנים מהכתף . לאחר בדיקה לפני כשנתיים התגלה קרע ב supraspinatus של כ 6 מ"מ . במהלך השנים עברתי טיפול בגלי הלם , טיפולי פיזיוטרפיה בכמה סבבים אך לאט לאט הכאב מחריף ומקשה על פעילויות היום יום ( אם זה עבודה מול מחשב , הרמת משקלים , שינה בלילה ). אני מניח שהקרע ממשיך לאט לאט לגדול עם הזמן והמחשבה היא האם להמשיך כך את אורח החיים או כדאי כבר לעשות ניתוח ארתרוסקופי שהוא הדרך היחידה לתיקון הקרע ? תודה .הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
עדכון
דר' ירון סלע 18/04/2021 | 19:18תודה על המידע הנוסף אלי. בהחלט. נא בצע בדיקת US עדכנית לכתף. ויש לבצע במקביל גם צילום כתף. אשמח לסייע מחוץ לפורום לאחר בדיקתך הגופנית. הבדיקה היא החלק החשוב ביותר. נא עדכן ממצאי הבדיקות. בברכה,הוסף תגובה
-
קרע ב supraspinatus
אלי 18/04/2021 | 12:45תודה. אכן נבדקתי בעבר פעמיים ע"י אורתופד כתף שהפנה אותי לטיפולי פיזיוטרפיה , כדורים נגד דלקת , טפיול בגלי הלם ולאולטרה סאונד . ההמלצה היתה חיזוק השרירים התומכים ולקוות למצב סטטי כדי שהקרע לא יחריף . לא ביצעתי מ 2019 אולטרה סאונד נוסף ואני חושב שאכן כדאי לעשות ( אני מניח שהקרע גדל קצת לאור הכאבים שהחריפו )הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קרע ב supraspinatus
דר' ירון סלע 18/04/2021 | 12:39שלום רב אלי, ותודה על פנייתך ! מצבך שכיח וראוי לטיפול. האם נבדקת על ידי מומחה כתף בעבר? ובמידה וכן, מה הוא המליץ ? האם ביצעת לאחרונה צילום כתף ו US כתף על מנת להשוותו לבדיקה הישנה מלפני כשנתיים. יש לשקול גם ביצוע בדיקת MRI לכתף , לפי הצורך, ולפי החלטת מומחה הכתף. איזה עוד טיפולים בוצעו עד כה ? נא עדכן. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עדכון
-
שחרשחר 16/04/2021 | 15:14שלום רב אני שחר בת 29 תמיד הייתי סובלת כאבי שרירים בצד ימין ושמאל בבטן התחתונה לא מדובר בכאבים קבועים כאבים בזמן ישיבה בזמן שיעול או התעטשות של כמה שניות כאבים של שריר תפוס ועובר עכשיו אני בחודש שלישי של הריון והכאבים ממש התחזקו באותם אזורים הרופא אמר שמדובר בכאבי שרירים רציתי לדעת האם יש לנו שרירים באזור הזה בצד ימין ושמאל בבטן תחתונהממש ליד העצמות הבולטות ואם כן האם הריון יכול להשפיע על כאבים באזור הזה תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב בטן
דר' ירון סלע 18/04/2021 | 12:44שלום רב שחר, ותודה על פנייתך! אני מניח שבטעות הגעת לפורום כתף ומרפק. בעייתך באזור אנטומי אחר וכמובן יש לפנות באתר זה לפורום המתאים. אאחל לך בריאות שלמה, ובהצלחה בהריון ובלידה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בטן
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- כאבי גב תחתון
- טנדיניטיס סביב המרפק
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- כריתת סינוביטיס
- ניתוח ארטרוסקופיה של המרפק
-
בדיקות קשורות
- תרבית נוזל ברך סינוביאלי
- תרבית נוזל סינוביאלי
-
תרופות קשורות
- אטודולק (אטופן)
-
מונחים קשורים
- אוסטאוסרקומה
- איחוי
פורומים נוספים בתחום
פורוםניתוחי מפרק הירך והברך
בפורום ניתוחי מפרק הירך והברך ניתן להתייעץ עם ד"ר תומר כהן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי מפרק הירך והברךפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם גב' דנה רובין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםאורטופדיה כף רגל וקרסול
בפורום אורטופדיה כף רגל וקרסול ניתן להתייעץ עם ד"ר אייל הלר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אורטופדיה כף רגל וקרסולפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםטיפול בגלי הלם
בפורום טיפול בגלי הלם ניתן ניתן להתייעץ עם ד"ר דן צין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בגלי הלם