פורום כאבים בכתף ובמרפק - עמוד 51
-
מפרק הירךאיל 17/04/2021 | 10:55שלום אמא שלי אשה בת 67 בריאה בדרך כלל נפלה לפני מספר חודשים על מפרק הירך ומאז חשה בכאבים שהולכים ומתגברים כבר כמה חודשים טובים רצה בין בתי חולים ואף אחד לא מצליח לתת מזור לכאבים שלה היא טוענת שהכאב מקרין לכל הגוף כאב בלתי ניסבל זה גורם לה לבכי כל רגע ומעייף מאוד את הגוף אנחנו חסרי אונים לנוכח הבכיות שלה הייתה כבר אצל המון רופאים שותה ים של כדורים . מה לדעתך יש לה ?ואיך אפשר להיפתר מהכאב הזה! אודה מאוד על המלצה ועזרה 🙏הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
מפרק הירך
דר' ירון סלע 18/04/2021 | 12:43שלום רב איל, ותודה על פנייתך ! צר לי לקרוא על מצבה של אמך. נא פנה בנושא למקום הרלוונטי באתר זה. פורום ירך/רגל/מפרקים. פנית בטעות לפורום כתף ומרפק. אאחל לאמך בריאות שלמה ובמהרה!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מפרק הירך
-
טיפול בהסתיידות בכתף - calcified tendonitisעוזי 21/11/2017 | 09:51שלום יש לי הסתיידות גסה ב - SSP.אורתופד מומחה לכתף ממליץ על הוצאת ההסתיידות תחת סונר. הוסבר לי שזה נעשה בהרדמה מקומית, תוך כדי בדיקת אולטרסאונד, מחדירים מחט למקום ושואבים ומפרקים את גוש ההסתיידות. מחיפוש בגוגל לגבי הפרוצדורה, אני מבין שמדובר בפעולה חדשה יחסית. האם זה טיפול יעיל ודוחה ניתוח כפי שציין האורתופד? תודה, עוזיהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
הסתיידות בכתף
עוזי8 08/04/2021 | 14:43כן, עברתי הטיפול הזה וזה אכן מקל מאדהוסף תגובה
-
ניקור ושאיבה של ה הסתיידות בכתף.
שרון 07/04/2021 | 18:40האם ביצעת אצל ד"ר רם ניקור ושאיבה של ה הסתיידות? אני שואל כי אני סובל מכאבים בכלל הסתיידות במשך שנים עם עליות ומורדות. ואני שוקל לבצע את הטיפול של ניקור ושאיבה שלה בהרדמה מקומית. אשמח לקבל חוות דעת נוספת.הוסף תגובה
-
הוצאת הסתידות תחת סונר
עוזי 24/10/2018 | 10:09דולפין שלום אני הייתי אצל דר' רם ירון ברמת החייל. האמת היא שלאחר כחודשיים חזרו הכאבים ופניתי לטיפולי פיזיוטרפיה ודיקור סיני וזה כן עוזר. בהצלחה, עוזיהוסף תגובה
-
הוצאת הסתיידויות תחת סונר
דולפין 24/10/2018 | 00:31עוזי שלום. גם לי יש בעיות קשות עקב הסתיידויות בכתף. כ10 שנים לסרוגין ללא טיפול מועיל. כעת הומלץ לי טיפול בסונר. הודה לך מאוד על עזרתך האדיבה. בבקשה פרט איפו בדיוק טופלתה מה מצבך היום. תודה רבה. דולפין.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הצלחת טיפול ריסוק הסתיידות בבקרת סונר
דר' ירון סלע 19/12/2017 | 20:38נהדר !! בריאות שלמה עוזי, ובהצלחה !הוסף תגובה
-
הסתיידות בכתף
עוזי 19/12/2017 | 09:44שלום דר' ירון ותודה על המענה. עברתי הטיפול של הוצאת/פירוק גוש ההסתידות תחת סונר. הגוש היה מעל שני ס"מ, והטיפול הצליח! תודה רבה עוזיהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הסתיידות בכתף
דר' ירון סלע 18/12/2017 | 20:18שלום רב עוזי ותודה על פנייתך ! אכן הסתיידויות בכתף הן "צרה צרורה" וגורמות לפגיעה באיכות החיים. לעתים הכאב כרוני ולעתים בא והולך. וכשהוא תוקף , הוא תוקף בכל העצמה וגורם למטופל פעמים רבות לפנות למיון עקב כאב בלתי נסבל. הספרות המקצועית מוצפת בשלל טיפולים בנושא. לרוב, מנסים תחילה טיפול שמרני ולא ניתוחי. בוודאי אם ההסתיידות אינה גדולה (מתחת ל 2 ס"מ בקוטרה) יש מקום לניסיון טיפול שמרני. אנא עבור על "שרשורים" קודמים בפורום זה, עקב התייחסויות רבות שלי בעבר, לפתולוגיה שכיחה זו. הוסבר על ניסיונות של זריקות קורטיזון מקומיות, טיפול במסגרות פזיותרפיה והידרותרפיה, טיפול בגלי הלם, ועוד שלל אפשרויות אלטרנטיביות תרופתיות ורפואה משלימה. אפשרות כפי שהצגת אכן קיימת בשוק וכמובן שעליך לקבל מהרופא כתף שלך את כל האינפורמציה בנושא. יש לשאול אותו על ניסיונו האישי בתחום, על אחוזי ההצלחה וכישלון והסיכונים הנלווים. חשוב מאד גם לראות עדויות מדווחות בספרות המקצועית, כדוגמת מאמרים מהעבר, המעידים על יעילות הטיפול. הצלחה רבה ובריאות שלמה !הוסף תגובה
-
הסתיידות בכתף
-
כאבים בכתף מספר חודשים ללא חבלה ממצא בבדיקת MRI קרע חלקי של סופרה ספינטוסאינגה 05/04/2021 | 12:33שלום רב.אני בת 52 בריאה ולא נוטלת תרופות לאחר כאבים בכתף ללא חבלה ,אינני ספורטאית,הופנתי לאולטרסאונד ואחכ לMRI הממצאים : נוזל בכמות פיזיולוגית אינטרה ארטיקולרי. בורסה סוב-אקרומיאל/סוב-דלטואיד לא מודגשת. שינויים דגנרטיביים, עיבוי הקפסולה. :ACJ קלביקולה דיסטלית עם הטייה אינפריורית. .ACJ נוזל במפרק . אקרומיון סוג 2 ללא אוס-אקרומיאלי. ביצפס: גיד במראה תקין, עובר בתעלה, ללא סטייתו. ללא נוזל יתר במעטפת של הגיד. סופרה ספינטוס: קרע בעובי חלקי דרגה גבוהה בפאסטות אחוריות של סופרה ספינטוס ובחלק הקדמי של אינפרה ספינטוס. 11 מ"מ. x9 - קרע מערב חלק אינטרסטיציאלי ובורסלי נראית בגודל כ חלק האחורי של האינפרה ספינטוס נראה תקין. חלק הקדמי ואמצעי של סופרה ספינטוס נראה מעובה כביטוי לטנדינוזיס קל. סוב-סקפולריס: גיד מעובה כביטוי לטנדינוזיס, ללא עדות לקרע. החלפה שומנית דרגה קלה של סופרה ספינטוס ואינפרה ספינטוס. לברום: סיגנל גבוה בולט בלברום העליון, מתאים לקרע, שינויים האלה במגבלות הסריקה ללא ארתרו. סחוס נראה תקין בחלק הומרלי וגלנואידי של המפרק. תקין. SGN אזור לסיכום: קרע חלקי דרגה גבוהה בפאסטות האחוריות של סופרה ספינטוס וחלק קדמי של אינפרה ספינטוס. טנדינוזיס של סוב-סקפולריס, חלק הקדמי/אמצעי של סופרה ספינטוס. חשד לקרע בלברום העליון. שאלתי היא מה הטיפול שמומלץ ?ולאור הממצאים האם טיפול פיזיוטרפי בשילוב גלי הלם יכול להועיל או להזיק?האם יש טיפולים נוספים ?והאם מצב זה מצריך ניתוח כדי שהמצב לא יחמיר ? לתשובה כנה ומקצועית אודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים בכתף מספר חודשים ללא חבלה ממצא בבדיקת MRI קרע חלקי של סופרה ספינטוס
דר' ירון סלע 07/04/2021 | 10:40שלום רב אינגה, ותודה על פנייתך המפורטת ! המצב המתואר, מאד שכיח בשכבת הגיל שלך. זה אינו מצב נדיר. לרוב , מדובר בתהליך הדרגתי שחיקתי רב שנים ולא במהלך אקוטי וחבלתי. חשוב להיבדק על ידי מומחה כתף, ולאחר בדיקתו ומעבר על ה MRI לקבל החלטה טיפולית. לרוב, הטיפול הראשוני הנו שמרני ולא ניתוחי. מה הטיפול שהוצע ובוצע עד כה? לרוב, פיזיותרפיה היא חלק אינטגרלי מהטיפול, בשילוב עם כימיקליים נוגדי דלקת על סוגיהם השונים. מקומיים או סיסטמיים. מה בוצע עד כה? אשמח לעזור, במידה ותחפצי, באופן ישיר. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בכתף מספר חודשים ללא חבלה ממצא בבדיקת MRI קרע חלקי של סופרה ספינטוס
-
כאבמיכל 06/04/2021 | 08:41שלום, אשמח מאוד אם ניתן לענות לי על מספר שאלות היה לי וירוס בקיבה ומאז יש לי כאבים וקליקים במפרקים, בגוף וגם בכתפיים. הרופא אמר שזאת לא דלקת אלא משהו שנקרא מין דלקת. 1. האם זה יכול לעבור בכלל ובפרט אם זה יכול לעבור מעצמו ללא טיפול תרופתי? 2. האם כדאי לעשות פעילות גופנית? 3. האורתופד רשם לי ברקסין לשבועיים. האם כדי לקחת אותו לריפוי המפרקים או שזה רק מקל על הכאב ואז אולי לא חייב לקחת אותו? והשאלה הכי חשובה האם כדור זה פוגע בפוריות, קראתי בתופעות לוואי שזה יכול לקרות ואני בת 25 ומפחדת.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב
דר' ירון סלע 07/04/2021 | 09:51שלום רב מיכל ותודה על פנייתך ! המידע שניתן על ידך כללי מאד ואינו ברור לי בצורה מספקת על מנת להבינו ולספק אבחנה ברורה. לאור זאת, אני מוגבל מאד במענה על שלושת השאלות. 1. אינני יודע. אשמח לבדוק אותך ולעבור על החומר הרפואי ביסודיות, ובשאיפה, אז, אוכל לענות על השאלה. 2. אינני יודע מה הבעיה הרפואית בצורה מספקת על מנת לענות לך האם פעילות גופנית עלולה להחמיר המצב. מאד תלוי גם איזה פעילות גופנית. ההגדרה "פעילות גופנית" היא מפושטת מידי וכוללנית מידי. 3. BREXIN הינו כדור לגיטימי להקלת כאבים. ישנו מרכיב אנטי דלקתי בטיפול. יש לקחת אותו רק אם אין מניעה מבחינת תופעות לוואי ובעיות רפואיות אחרות המנעות לקיחתו (יש להתייעץ עם רופא המשפחה ). בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב
-
אחוזי נכות..לילי 01/04/2021 | 20:03שאלה כמה מקנה אחוזי נכות על כתף ימין.יד דומיננתית לפי תקנות נכים. צהל לפי בדיקה קלינית אורטופד מנתח כתף מומחה. אי יציבות כתף ימין ברורה ומוחלטת בלחיצה על ראש הורמוס ישנה פריקות תת פריקה ותת נקיעה של הכתף. נקיעות של הכתף ישנה הגבלה תנועה 40 מהגוף.. ישנה הגבלת תנועה פנים חוץ רוטציה. רגישות במישוש בחלק עליון של הכתף.. סימן חרדה חיובי. כאבים המלווים בכול תנועה כולל מגבלה בכול תנועה.. M.r.i כתף ימין.. נזק ..קרע בלברום עליון מעט מורכב תואם slap דרגה 3 חשש לצ'יסטה. לפי כול העיל.. כמה ניתן לקבל על ממצא כזה. אשמח לתגובתך..הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
Crps בכתף כתוצאה מחבלה/טראומה כתף ימין.
דר' ירון סלע 07/04/2021 | 09:46שלום רב ותודה על פנייתך ! על מנת לענות על שאלה קריטית זו, יש להיבדק. CRPS הינה תופעה ייחודית ומשמעותית מאד מבחינת השלכותיה על המטופל. יש לבדוק ביסויות את היד ולראות תופעות אופייניות בבדיקה. לאור העובדה, שמצב זה כה משמעותי והטיפול בו ייחודי, יהיה זה לא אחראי מצידי, להתחייב לאבחנה או שלילת אבחנה של מצב רפואי זה. אשמח, כמובן, לסייע באבחנה מחוץ לפורום. ישנם מצבים רבים שאינם בהכרח CRPS היכולים להתייצג כפי שתואר על ידך, ולכן חשוב להיבדק על ידי מומחה בתחום. אאחל לך בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
לילי 06/04/2021 | 03:41שלום רב לד"ר ירון סלע. כתף ימין דומינתית כיום סובל נקיעות כתף פריקות כתף תת פריקות הגבלות תנועה משמעותית כאבים עזים בכתף לא פוסקים לרגע. קרע בלברום עליון מעט מורכב slap דרגה 3 רגישות בחלק הקדמי ואחורי של הכתף אי יציבות כתף ברורה לאחרונה חלה החמרה במצב מרגיש כאביים בלתי פוסקים בכתף הגבלות תנועה משמעותיות בכול תנועה. זיעה בכפות ידיים היד רועדת. רגישות חזקה באיזור הכתף. רעד/וזרמים של היד והכתף. הקרנה כאביים מאיזור הכתף לאיזור הכול היד בכאבים. היד חמה כאב עז מאוד באיזור הכתף רגישות יתר במימוש מורגש מאוד האם אני סובל מsrpc? הגיוני? אשמח לתגובתך?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כתף עם אי יציבות
דר' ירון סלע 04/04/2021 | 08:40שלום לילי ותודה על פנייתך ! באופן עקרוני, פורום זה אינו עוסק בפניות מסוג זה. כמובן, ונושא פנייתך חשוב וראוי להתייחסות. אשמח לסייע מחוץ לפורום. אני זמין בעבורך. על מנת לענות על שאלתך באופן יסודי ומקצועי, יש לעבור על החומר הרפואי ולהיכנס בעובי הקורה. יש לבדוק הכתף, יש לתשאל רפואית בצורה ממוקדת, ולבסוף יש לייצר מכתב חוות דעת מפורט עם מענה מקצועי לשאלתך. בריאות שלמה לילי !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
-
תוצאות MRI שני הכתפייםחוסיין 25/03/2021 | 00:26שלום ד"ר כתף ימין 6 .יש קרע של הלברום הקדמי תחתון שמתחיל מהסחוס וחודר ללברום, בסמוך והמשכי לו יש מעין רקמה רכה חופשית יתכן ומדובר בתלישה מהלברום. פרט לכך שאר הלברום נראה ללא קרע ניכר. לעומת זאת יש מעט אירגולריות של הלברום הקדמי עליון אך לא מתמשך לאחורי. בסיכום: קרע של הלברום הקדמי תחתון כמתואר. כתף שמאל 6 .ישנם קרעים בלברום האחורי עליון ועד אחורי תחתון. ב- MRI קודם מ- 2015/06 נראו באזור זה ציסטות פארא (בגול 5 מ"מ) לברליות שהן סימן משני לקרע של הלברום האחורי ואף אז הומלץ גם על MR ארתרוגרם. בסיכום: קרע של הלברום האחורי עליון. אני מוגבל בתנועה בשני הכתפיים אשמח לקבל המלצה ממך ד"רבמצב הזה ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תוצאות MRI שני הכתפיים
דר' ירון סלע 01/04/2021 | 14:32שלום רב, אני רואה פנייה דומה תחת השם חאדר. אני מניח שמדובר באותו פונה. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תוצאות MRI שני הכתפיים
-
אי יציבות בשני הכתפיים עם הגבלה בתנועהחאדר 28/03/2021 | 01:42שלום ד"ר אני רשמתי השאלה שוב חשבתי אולי לא שמת לב לשאלה שלי ,אז מצטער אם רשמתי שוב השאלה השאלה האי שאני סובל מהגבלה בתנועות מאי יציבות בשני הכתפיים עשיתי לשנים בדיקות MRI והלן התושבות , אשמח להמלצה שלך בשלב זה, כתף ימין 6 .יש קרע של הלברום הקדמי תחתון שמתחיל מהסחוס וחודר ללברום, בסמוך והמשכי לו יש מעין רקמה רכה חופשית יתכן ומדובר בתלישה מהלברום. פרט לכך שאר הלברום נראה ללא קרע ניכר. לעומת זאת יש מעט אירגולריות של הלברום הקדמי עליון אך לא מתמשך לאחורי. בסיכום: קרע של הלברום הקדמי תחתון כמתואר. כתף שמאל 6 .ישנם קרעים בלברום האחורי עליון ועד אחורי תחתון. ב- MRI קודם מ- 2015/06 נראו באזור זה ציסטות פארא (בגודל 5 מ"מ) לברליות שהן סימן משני לקרע של הלברום האחורי ואף אז הומלץ גם על MR ארתרוגרם. בסיכום: קרע של הלברום האחורי עליון. אני מוגבל בתנועה בשני הכתפיים *אשמח לקבל המלצה ממך ד"ר במצב הזה ?תודה רבה ופסח שמחהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
אי יציבות בשני הכתפיים עם הגבלה בתנועה
דר' ירון סלע 01/04/2021 | 14:30שלום רב חאדר, ותודה על פנייתך ! אני מבין מהכתוב, שמדובר בבעיה ממושכת כבר מספר שנים. עושה רושם ששתי הכתפיים מעורבות בבעיה. האם נפצעת בעבר? האם סבלת מפריקות של הכתפיים. מה גילך ומה תפקודך הכללי ? מה מצבך הרפואי הכללי ? מה הטיפול שהוצע לך עד כה? האם יש פריקות מלאות מרובות של הכתפיים ? האם הפריקות הוחזרו במיון בבית החולים או שיש גמישות יתר במפרקים והתתי-פריקות חוזרות לבד באופן עצמי. כל אלו, הן רק חלק מהשאלות החשובות שצריך לברר בטרם מחליטים על טיפול ניתוחי או שמרני. נא עדכן חאדר. כך או כך, אאחל לך בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אי יציבות בשני הכתפיים עם הגבלה בתנועה
-
כתף התיעצותלילי 24/03/2021 | 22:24שלום רב כיום סובל מDISLOCATION כתף ימין אי יציבות כתף ימין מוחלטת מוגבל בכול התנועות כאבים נקיעות פריקות תת פריקות M.r.i קרע בלברום עליון מעט מורכב.תואם slapדרגה 3 האם יש צורך בניתוח ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
המשך בירור
דר' ירון סלע 01/04/2021 | 14:26שלום רב, אני זמין באתר זה לתקשורת ישירה מחוץ לפורום. כמו כן, באתרים נוספים ניתן להשיגני באופן ישיר על ידי הקשת שמי המלא. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
כתף התיעצות ניתוח
לילי 31/03/2021 | 22:39היי תודה על התשובה.. אמרת שתשמח לעזור לי מחוץ לפורום אם משיגים אותך ? או פוגשים אותך אשמח מאודהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אי יציבות בכתף
דר' ירון סלע 31/03/2021 | 12:30שלום רב ותודה על פנייתך ! על מנת לענות על השאלה החשובה האם יש מקום לניתוח. יש להיבדק על ידי מומחה כתף. המומחה עובר על הבדיקות רנטגן / US / MRI ובודק את הכתף ביסודיות. לפי התשאול הרפואי וממצאי הבדיקות, ולפי הרקע הטיפולי שכבר בוצע לכתף, מתקבלת ההחלטה המשותפת האם יש מקום לניתוח או לא. חשוב גם לציין את אחוזי ההצלחה והסיכונים והסיכויים של הניתוח, במעמד הבדיקה. אשמח לעזור מחוץ לפורום. כך או כך..., בריאות שלמה והחלמה מהירה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך בירור
-
קרע בכתףציפי 23/03/2021 | 14:19סובלת מקרע בכתף ימין. הציעו לי פיזיותרפיה שמרנית שכוללת חימום המקום ומספר תרגילי מתיחת הכתף. כואב מאוד. אינני לוקחת משכחי כאבים. האם יש פתרון אחר שלא כולל ניתוחהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
מידע נוסף
דר' ירון סלע 31/03/2021 | 12:41תודה על המידע הנוסף ציפי. נשמע שיש כאן 2 בעיות במקביל. נושא הצוואר צריך להיבדק לעומק על ידי מומחה עמוד שדרה. נא פני לפורום הנכון באתר זה העוסק בגב וצוואר. יש לבצע בירור הדמייתי - לעתים מבצעים צילום ו/או CT ו/או MRI לצוואר ועוברים בדיקה מעמיקה של הצוואר. זה יכול להסביר את הנימולים ו/או זרמים ביד. זה נכון שגם סכרת לא מאוזנת יכולה להיות באבחנה המבדלת של נימולים ורדימות ביד. לכן, יש לבצע בדיקת EMG-NCV העוזרת לקבל דיוק אבחנתי - איכן ממוקמת הבעיה עצבית.. בנוגע לכתף .רושם לדלקת ושינוי במבנה הגיד סופרה ספינטוס. לרוב הטיפול אינו ניתוחי. ניתן להתמודד עם פיזיותרפיה ראויה וכדורים ולעתים זריקת דיפרוספאן במידה והסכרת מאוזנת. הזריקה יעילה אך מעלה רמות סוכר לכמה ימים ויש לעקוב אחר הסוכר. רפואה משלימה, על סוגיה השונים, פעמים רבות, מספקת מזור מסוים למטופל וזו גם אסכולת טיפול לגיטימית בנוסף למה שכבר הצעתי. בריאות שלמה ציפי !הוסף תגובה
-
קרע בכתף
ציפי 25/03/2021 | 12:04בהמשך תוצאות האולטרהסאונד. גיד supra-spinatus מרקמו בלתי אחיד על רקע טנדינוזיס. תמיד התעמלתי בבריכה. אך מזה כמה חודשים מרגישה כאבים בכתף ימין. יש לי בלט בצוואר. כן יש לי נימולים באצבעות. האורתופד טען שזה בגלל רמת הסוכר שלי. מתעוררת באמצע הלילה בגלל כאבים עזים בכתף. האם אני צריכה פיזיותרפיה אחרת. שמה פעמים משחה אריתן לכאבים. אבל לא לוקחת כדורים נגד כאבים. אני נוהגת ולא רוצה שמשהו יטשטש אותי. בתודה. ציפיהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קרע בכתף
דר' ירון סלע 24/03/2021 | 08:30שלום רב ציפי, ותודה על פנייתך ! נא פרטי על הדברים הבסיסיים הבאים - איזה מרכיב בכתף נקרע ? גיד או רצועה או סחוס ? אם גיד, איזה גיד ? האם הקרע מלא או חלקי ? מה המודליטי ההדמייתי אשר בוצע לאבחון את הקרע ? MRI או US ? מה הממצאים בבדיקה הגופנית ? מה התלונות המדוייקות ? מה הטיפול שבוצע עד כה ? האם על ידי רופא משפחה או מומחה כתף ? מה הרקע הרפואי ועוד ועוד. נא נסי להרחיב. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מידע נוסף
-
ניתוח מרפקמרטה 28/03/2021 | 07:33האם צריך גבס אחרי ניתוח מרפק עקב נפילה וריסוקו אני בת 45הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
ניתוח מרפק
דר' ירון סלע 31/03/2021 | 12:36שלום רב מרקטה, ותודה על פנייתך ! אין לי מידע מספק על מנת לענות על שאלתך. איזה ניתוח עברת ? כמה זמן עבר ? מה הסיבה לניתוח? המילה "ריסוק" היא כללית מידי. האם הגבס מלא או חלקי ? מה היו הנחיות המנתח? מה צבך הרפואי הכללי ? והאם יש פגיעות נוספות מלבד המרפק כתוצאה מהחבלה. מה הראו צילומי הרנטגן ו/או CT שעשית ? אלו רק חלק מהשאלות שצריך לקבל מענה עליהן, בטרם אוכל לענות לך על שאלתך. בריאות שלמה מרטה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ניתוח מרפק
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- רבדומיוליזיס
- תמס שריר במאמץ
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- הרפיית שרירים הדרגתית
- ניתוח ארטרוסקופיה של המרפק
-
בדיקות קשורות
- מיקרוסקופיה לנוזל סינוביאלי
- תרבית נוזל סינוביאלי
-
תרופות קשורות
- אטודולק (אטופן)
-
מונחים קשורים
- פילאטיס
- איחוי
פורומים נוספים בתחום
פורוםניתוחי מפרק הירך והברך
בפורום ניתוחי מפרק הירך והברך ניתן להתייעץ עם ד"ר תומר כהן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי מפרק הירך והברךפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם גב' דנה רובין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםאורטופדיה כף רגל וקרסול
בפורום אורטופדיה כף רגל וקרסול ניתן להתייעץ עם ד"ר אייל הלר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אורטופדיה כף רגל וקרסולפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםטיפול בגלי הלם
בפורום טיפול בגלי הלם ניתן ניתן להתייעץ עם ד"ר דן צין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בגלי הלם