פורום הזעת יתר
גולשים יקרים, מנהל הפורום הוא המקור הבלעדי להעברת אינפורמציה מקצועית בפורום זה, ולמענה ענייני לשאלותיכם. יש להימנע מתגובות שאינן הולמות, מכפישות, פוגעות. תגובות אלה יוסרו לאלתר.

-
אחרי ניתוח
אנונימי 17/10/2021 | 18:59עשיתי ניתוח בשני הידיים להזעת יתר שבו כרתו לי את העצבים באיזורים T2 T3 לפני כחודש פחות או יותר קרה תופעה מוזרה יד ימין נהיית קרה ומזיעה ויד שמאל חמה ולא מזיעה איך זה ייתכן שיד ימין כיאלו לא נותחה? מה ניתן לעשות האם לכרות גם את T4 נותחתי אצל דר גד לוטן והוא לא סיפק תשובה חוץ משעצבים מתחדשים וצריך לחיות עם זה ושהוא לא ממליץ לבצע ניתוח חוזר. בנוסף הוא טוען שלא הגיוני שהיד מזיעה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ניתוח להזעת יתר בכפות הידיים
ד"ר רונן גלילי 07/12/2024 | 22:20שי שלום, אין קשר בין ניתוח ניתוק העצב כטיפול בהזעת יתר בכפות הידיים לתלונות מערכת העיכול. דר׳ גליליהוסף תגובה
-
תשובת מומחה אחרי ניתוח
ד"ר רונן גלילי 07/12/2024 | 22:18שלום, לעיתים יתכנו סיבי עצב נוספים עדינים מעיין ״מעקפים״ קטנים העצב העיקרי ואם הם לא נותקו אז נמשכת תופעת ההזעה, לפעמים הדבר קשור בטכניקה הניתוחית, האם בוצע חיתוך וניתוק מלא של העצב או שרק הושמו מהדקים מתכתיים על העצב. לעיתים ישנה התחדשות של העצב. בכל מקרה ניתן לשקול ניתוח חוזר לצד הבעייתי כעת. בברכה, דר' גליליהוסף תגובה
-
ניתוח להזעת יתר בכפות הידיים
שי 06/12/2024 | 07:34שלום רציתי לדעת האם ישנו קשר בין ניתוק העצבים בניתוח הזעת יתר בכפות הידיים לבין בעיות עיכול לאחר הניתוח מאחר ומנתקים עצבים אולי שקשורים גם לפעולות עיכול ומאחר ונוצר מדי פעם קצת קושי להתרוקן מאין תחושה של חוסר תחושה בשרירי העיכול האם יש קשר בין הדברים?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה אחרי ניתוח
ד"ר רונן גלילי 23/10/2021 | 22:35איני יכול לחלוק על מה שכתב המנתח. כפי שכתבתי יכולים להיות סעיפי עצב משניים נוספים שלא נראו בבירור ולכן לא נותקו. התחדשות עצב שנותק באון מלא היא נדירה מאוד. בכל מקרה, כפי שכתבתי ניתן לחזור על הניתוח במידה ולא הביא לתוצאה טובה. בברכה, דר׳ גליליהוסף תגובה
-
אנונימי
מושיקו 21/10/2021 | 12:54רשום בדוח ניתוח ניתוק עצב סימפטטי בגובה T2 וT3 האם זה אומר שהמנתח לא עשה לפי מה שרשום? ואם עצבים מתחדשים מה יעזור עשות ניתוח חוזר? ואיך עצב יכול להיתחדש אם הוא נותק?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה אחרי ניתוח
ד"ר רונן גלילי 18/10/2021 | 21:30שלום, לעיתים יתכנו סיבי עצב נוספים עדינים מעיין ״מעקפים״ קטנים העצב העיקרי ואם הם לא נותקו אז נמשכת תופעת ההזעה, לפעמים הדבר קשור בטכניקה הניתוחית, האם בוצע חיתוך וניתוק מלא של העצב או שרק הושמו מהדקים מתכתיים על העצב. לעיתים ישנה התחדשות של העצב. בכל מקרה ניתן לשקול ניתוח חוזר לצד הבעייתי כעת. בברכה, דר' גליליהוסף תגובה
-
-
הזעת יתר
אוריאל 02/12/2024 | 13:11יש לי ניתוח שבוע הבא אני מזיע ממש אני מתחתן עוד חודש כדאי לי לעשות את הניתוח ההחלמה לא תהיה קשה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הזעת יתר
ד"ר רונן גלילי 04/12/2024 | 00:01שלום אוריאל, החלמה מהירה וקלה. בצע את הניתוח ותגיע יבש לחתונה. מזל טוב! דר׳ גליליהוסף תגובה
-
-
תרופות וריח גוף (לת)
עדי 19/11/2024 | 19:12שלום, אני בתחילת גילאי ה30, לפני כחודש התחלתי לקחת קירוטן (מקבילה של ריקוטן), בתדירות של אחת לשבוע כמות 20 מ"ל, וזאת בשל פצעים בחזה. לאחרונה התחיל לי ריח גוף לא נעים מבית השחי, על אף שלא עשיתי שינוי תזונתי כלשהי או שינוי בדורדוראנט הקבוע, ולרוב יש לי ריח גוף סבבה לגמרי. האם השינוי יכול להיות קשור לנטילת התרופה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
Palmadry הזעת יתר בכפות הידיים
תמר 27/05/2022 | 15:07הבנתי שיש כמה מכשירים לטיפול בהזעת יתר בכפות הידיים אך המחירים שלהם מאוד שונים אחד המכשירים עולה בסביבות ה 6,000 שח של מרפאת ויו וראיתי מכשיר זהה של חברה אחרת שעולה רק 2,000 שח . האם זה כדאי לשלם מחיר כה רב או להסתפק במוצר הפשוט? מה ההבדלים בינהם? והאם חש למכשירים הללו עישורים ממשרד הבריאות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
פלמה דריי
דניאל 21/10/2024 | 11:49היי מוכר את המכשיר כמו חדש לא שומש מעולם דניאל 0527334578הוסף תגובה
-
מכשיר להזעה בכפות ידיים ורגליים
אורית 04/08/2024 | 21:45בכמה מוכר? מאיפה אתה? האם הוא באמת עושה משו?הוסף תגובה
-
מכשיר להזעת יתר
חיים 14/07/2024 | 23:16אני מוכר את המכשיר להזעת יתר עכב חוסר שימוש 0528858613הוסף תגובה
-
מכשיר להזעת יתר
חיים 14/07/2024 | 23:15למכירה מכשיר להזעת יתר לידיים ולרגליים. עכב חוסר שימושהוסף תגובה
-
הזעה בראש , צוואר, גב, חזה , בטן
הגר איזנברג 11/07/2024 | 16:54האם יש טיפול ( גם ניתוחי ) להזעה במקומות אלו. אני לא מזיעה יתר בכפות ידיים, כ]פות רגליים ובית שחי.הוסף תגובה
-
דרמהדריי
דן 11/07/2024 | 15:16דרמהדריי מכשיר לזיעה בידיים וברגליים תוך אותה שיטה של זרמים, תוך כמה שבועות עזר לי גם לידיים וגם לרגליים הוריד את הזיעה בהמון. המחירים באתר יקר ולמי שמחפש לחסוך המון כסף da.tmp99@gmail.com. המכשיר לגמרי שווה את הכסףהוסף תגובה
-
יש את הפלמה דריי במרפאת VIV והם מומחים בכל מה שקשור להזעה
MIKI 20/02/2024 | 14:49יש את הפלמה דריי במרפאת VIV והם מומחים בכל מה שקשור להזעההוסף תגובה
-
הבדל בין מכשיר הפלמה דריי לבין מכשיר הדרמה דריי
מאיר 04/09/2023 | 17:40שלום וברכה, אני נמצא באותה התלבטות, מכשיר הפלמה דריי עולה כ6,400 שח, ואילו מכשיר הדרמה דריי עולה כ2,100 שח. האם מישהו יודע מה ההבדלים בינהם?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה הזעת יתר בידיים וברגליים
ד"ר רונן גלילי 12/08/2023 | 22:48נינה שלום, קיימים טיפולים מקומיים בהזעת יתר בכפות הידיים. טיפולים אלו מתבססים על ניסיון לנטרל את פעילות בלוטות הזיעה באופן מקומי (הזרקות בוטוקס, מכשירי אנרגיה כמו Miradry ואחרים). איני עוסק בטיפולים אלו ויעילותם בדרך כלל חלקית במידה זו או אחרת ולעיתים כלל לא יעילה ומשך התגובה הוא זמני וחולף. אני עוסק שנים רבות בטיפול הניתוחי הנקרא ניתוח סימפתקטומיה תורקוסקופית או Micro ETS. זהו הליך ניתוחי קצר ופשוט ויעילותו גבוהה מאוד בטיפול בהזעת בכפות הידיים ובתי השחי עם תגובה מיידית ותמידית שאינה חולפת. לעיתים יש לטיפול הניתוחי השפעה טובה גם על כפות הרגליים אם כי לא ניתן להעריך מראש . לא קיים טיפול ניתוחי ייחודי המיועד לטיפול בהזעת היתר בכפות הרגליים. תוכלי לקרוא בפירוט בכתבה שלי באתר אינפומד https://www.infomed.co.il/articles/5823 או בדף הפייסבוק שלי Ronen Galili M.D Thoracic surgeon. דר' רונן גלילי מנתח חזה במידה ותרצי נוכל לקיים פגישת ייעוץ מסודרת לפרטים והבהרות נוספות, בברכה, דר׳ גליליהוסף תגובה
-
הזעת יתר בידים וברגלעם
נינה 08/08/2023 | 21:32שלום אשמח לדעת האם טיפלת בבעיה יש לי ילדה בת 22 שזה פוגע לה בביטחון באופן חמור ביותרהוסף תגובה
-
פלמה דריי
נועה 15/08/2022 | 15:06היי. אשמח להמלצה היכן לרכוש אותו. תודה.הוסף תגובה
-
רק פלמדריי!!!!
שני 02/07/2022 | 22:39שכנה של חברה קנתה מהאינטרנט וזרקה אותו לפח הוא לא מתאים לרשת החשמל הישראלי הוא כואב ואין עם מי לדבר כשצריך עזרה, קניתי פלמדריי ( יש קליניקה אחת בארץ שהרופא בעצמו פיתח אותו( לא זוכרת את שמו) עולם אחר !!!!! יש לי את כל האישורים לא מרגישים כלום בטיפול זה רבע שעה בלבד שירות פגז! שאפו ! שינה לי את החיים כל הכבוד לרופא ממש מציל נפשות, שימו לב רק אותו ולא שום דבר דומה או ליד, פלמדריי בלבד!הוסף תגובה
-
-
הזעת יתר בקרקפת בלבד
מיכל 19/10/2022 | 16:37אני סובלת מהזעה בקרקפת , באזור מעל העורף, כשמתחילה להתעמל/ללכת/ או סתם כשחם לי. אין לי הזעה וכתמי זיעה בבתי שחי, או כל מקום אחר (כלומר יש, אבל רגילה, ולא מפריעה). מאחר ושערי דליל, הזיעה בראש גורמת לשיער להירטב כולו לאחר כרבע שעה בתנועה או בחום, מה שמדגיש מאד את דלילותו ונראה ממש גרוע. האם יש משהו לעשות שלא אזיע ככה בקרקפת?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
הזעת יתר בקרקפת ובפנים
יעל 18/07/2024 | 12:25אני סובלת מהזעת יתר בקרקפת ובפנים - דבר שגורם לי בקיץ לא לצאת מהבית מה הטיפול פרט לבוטוקס יש אפשרות לעזור ליהוסף תגובה
-
כנ״ל
אנונימי 29/04/2024 | 19:14אני סובל גם מאותם התסמינים בדיוק וזה נורא ואיוםהוסף תגובה
-
-
הזעה מפצה
עדן 12/04/2020 | 23:27שלום רב ד'ר מתנצלת מראש על אורך ההודעה. אני סובלת מהזעה מפצה קשה ביותר עקב ניתוח שעברתי לפני מספר שנים נגד הזעת יתר בכפות הידיים. מקיץ לקיץ ההזעה מחמירה וגם בעונות החורף אני פשוט רטובה מכף רגל ועד ראש.. מחליפה בגדים כל שעה וחצי.. תחתונים מכנסיים חולצה פשוט הכל.. הבגדים רטובים כאילו טבלתי בבריכה. בקיץ אני בקושי מצליחה לנהל חיים נורמליים.. ניסיתי כל תכשיר מומלץ בשוק וכלום לא עוזר. האם אתה מכיר את הטיפול בכדור נוביטרופן במקרה זה? הבנתי שהוא מסוכן מעט בתופעות הלוואי שלו.. מבחינת הפרעות בקצב הלב.. האם יש סכנה חלילה בדום לב פתאומי? האם יש כדור אחר ממשפחת הנוביטרופן שיש לו פחות תופעות לוואי?בנוסף אני נוטלת סרנדה 200 מ'ג כל יום עקב ocd. האם מותר ליטול יחד את התרופות הנ"ל? תודה רבה לך מראש ומקרב לב על התשובה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
הזעה מפצה עקב ניתוח
רפאל 26/06/2024 | 16:33עדן שלום, האם ניסית את הנוביטרופן אם כן האם התרופה עזרה ? תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה הזעה מפצה
ד"ר רונן גלילי 14/04/2020 | 21:20עדן שלום לצערי איני מכיר טיפול יעיל בהזעת יתר מפצה לאחר טיפול ניתוחי להזעת יתר. אני מכיר גם את הטיפול בתרופה המדוברת בברכה דר גליליהוסף תגובה
-
-
פלמה דריי
אדון 15/12/2020 | 23:33אני נער בן 16 שסובל מהזעת יתר בכפות הידיים והרגליים. אני וההורים שלי שוקלים לקנות את מכשיר הפלמה דריי אבל רוצים לבדוק המלצות לפני. רציתי לשאול למי שיש אותו או ניסה אותו, האם הוא עוזר ועושה את העבודה כמו שצריך? האם שווה את ההשקעה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
מירה דריי יד 2
מירה דריי 26/04/2024 | 09:27אני מוכרת יד שניה 0522322202הוסף תגובה
-
למכירה מיד 2
מירה דריי 26/04/2024 | 09:26מירה דרעי למכירההוסף תגובה
-
מירה דריי
מירה דריי 26/04/2024 | 09:25מעוניינת למכור מכשיר כזה 0522322203הוסף תגובה
-
מירה דריי עד 2
מירה דריי 26/04/2024 | 09:25מעוניינת למכור מכשיר מירה דרייהוסף תגובה
-
הזעה
אור 03/04/2024 | 13:00האם רכשת ועזר לך??הוסף תגובה
-
פלמה דריי
אנינה 09/08/2021 | 10:27מה מחיר המכשירהוסף תגובה
-
dermadry
רולי 08/08/2021 | 17:23האם זה מתאים לטיפול בכפות הידיים לילדה בת 10הוסף תגובה
-
פלמה דריי
תשובה מנסיון, 17/07/2021 | 20:24כנל רכשתי ומרוצה מאוד!! משנה חייןהוסף תגובה
-
מכשיר לטיפול בהזעת יתר
נער 23/05/2021 | 23:18כן רכשתי את המכשיר ואני די מרוצה מהתוצאות כרגע. אתה יכול ליצור איתי קשר דרך המייל tlm70978@gmail.comהוסף תגובה
-
מכשיר פלמה דריי
ליאור 23/05/2021 | 17:55האם אפשר ליצור איתך קשר כדי לדעת מדוע את לא מרוצה אנחנו מתעניינים במכשירהוסף תגובה
-
מכשיר פלמה דריי
ליאור 23/05/2021 | 17:54האם רכשת את המכשיר ואתה מרוצה מהטיפול ? אפשר ליצור אתך קשר , אנחנו מעוניינים לרכוש עבור הבת שלנוהוסף תגובה
-
עזרה
אלי 11/05/2021 | 11:46היי, לא הצלחתי למצוא את האתר או הבחור. יש מצב שיש לך את המספר או האתר שלו??הוסף תגובה
-
דרמה דריי
נער 09/05/2021 | 21:12המחיר בסביבות 1200-1300 שקלים בהתאם לפעולה שהוא עושה, זאת אומרת ניתן להזמין מכשיר שעוזר רק לידיים ורגליים או מכשיר שעוזר לבית השחי או מכשיר שעושה את כל הפעולות. אפשר לחפש באינטרנט דרמה דריי בעברית ותופנה לאתר בעברית ויש בחור ישראלי שמקשר בינך לביניהם. בהצלחה!הוסף תגובה
-
מה היה המחיר של המכשיר ואיפה ניתן לקנות?
דני 09/05/2021 | 21:02אשמח לפרטיםהוסף תגובה
-
מכשיר לטיפול בהזעת יתר
פלמה דריי 27/04/2021 | 20:48רכשתי מכשיר אחר בשם derma dry שעושה בדיוק את אותה הפעולה כמו פלמה דריי. המכשיר מיובא מקנדה ולכן ההזמנה היא דרך האינטרנט למרות שיש בחור שמקשר בין אנשים בארץ לבינם (תחפש באינטרנט derma dry) אני משתמש במכשיר כבר שבועיים וחצי ובהתחלה לא הרגשתי בשינוי אבל עכשיו כבר יש שינוי ברור. אם מישהו סובל מהבעיה אני ממליץ מאוד.הוסף תגובה
-
פלמהדריי
פלמהדריי 20/04/2021 | 17:26הי, אם רכשת את המכשיר אשמח לשמוע מאיפה והאם זה עזר לךהוסף תגובה
-
-
הזעת יתר בקרקפת ובפנים (לת)
יעלא 02/04/2024 | 13:26אני סובלת רק בקיץ מהזעת יתר בקרקפת ובפנים - אני חסרת אונים וסובלת מאוד בקיץ מה הטיפול פרט להזרקות אשמח לקבל את תשובתך לפני בוא הקביץ ואצטרך להסתגר בביתהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
הזעת יתר בבית השחי (לת)
דלית 18/03/2024 | 08:02שלום, האם טיפול במירדריי יעיל ומומלץ להפחתת הזעת יתר בבית השחי? אם כן אשמח למידע אם יש סיכונים, מי אנשי המקצוע שאמורים לעשות זאת והיכן מומלץ ומה העלויותהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
הזעת יתר בכל הגוף
נואשת 27/08/2023 | 10:08שלום, בת 47, מאז ומעולם סבלתי מחום יותר מאחרים וזה תמיד התבטא בהזעה מוגברת מאוד שמרטיבה כל סנטימטר בגוף שלי ומכתימה את הבגדים. התופעה ממש בלתי נסבלת ומביכה אותי מאוד. כעת, כנראה בשילוב עם הגיל, היא החמירה מאוד. אני ממש סובלת מחום ומזיעה בשניות. התחלתי לקחת הורמונים בגלל הזעות לילה והן באמת פחתו במידה ניכרת. האם יש דרך תרופתית להפחית את ההזעות? אני נואשת...הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הזעת יתר בכל הגוף
ד"ר רונן גלילי 20/09/2023 | 12:45שלום, קשה לתת ייעוץ בנתונים אלו. מציע לך לפנות להערכה של אנדוקרינולוג לבירור מלא (הערכה הורמונלית, תפקודי בלוטת תריס ועוד). בברכה, דר׳ גליליהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
מיקסומה
-
דלקת זיהומית של קרום פנים הלב
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח כריתת תוספתן
-
ניתוח מעקף עורק כלילי
-
בדיקות קשורות
-
רצף גנטי BRCA
-
בדיקת MRI
-
תרופות קשורות
-
אנאסטרוזול
-
מונחים קשורים
-
איחוי
-
אי-ספיקת לב

פורומים נוספים בתחום
פורוםבקע - הרניה
בפורום בקע - הרניה ניתן להתייעץ עם ד"ר משה דודאי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בקע - הרניהפורוםבוטוקס ומילוי קמטים
בפורום בוטוקס ומילוי קמטים ניתן להתייעץ עם ד"ר מוני פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בוטוקס ומילוי קמטיםפורוםכירורגית כלי דם
בפורום כירורגית כלי דם ניתן להתייעץ עם ד"ר אסף לבנון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כירורגית כלי דםפורוםמחלות שד וכירורגיה של השד
בפורום מחלות שד וכירורגיה של השד ניתן התייעץ עם ד"ר יסמין דגן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מחלות שד וכירורגיה של השדפורוםניתוחי ריאות, בית חזה
בפורום ניתוחי ריאות, בית חזה ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי ריאות, בית חזהפורוםהזעת יתר
בפורום הזעת יתר ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הזעת יתר