פורום הזעת יתר - עמוד 2
גולשים יקרים, מנהל הפורום הוא המקור הבלעדי להעברת אינפורמציה מקצועית בפורום זה, ולמענה ענייני לשאלותיכם. יש להימנע מתגובות שאינן הולמות, מכפישות, פוגעות. תגובות אלה יוסרו לאלתר.

-
הזעת יתר כללית והרגשה שהגוף פולט חום
ראמי 20/09/2023 | 07:15אני מרגיש שיש לי גוף חם, אם אני טופס למשל חלק בגוף אני מרגיש אותו חם , לא יוצא לי ריח רע מהגוף עצמו אבל מרגיש ריח הסבון של מכונת הכביסה וזה מפריע לי ...מזיע אומנם שאני עובד עבודה פיזית אבל שאני במשרד למשל אני לא מרגיש את הזיעה ר מרגיש חום איברים בגןף במיוחד בקצבות(הרבה שנים אני כל עם BMI-29)..... בקיצור מפריע לי ריח הבגדים יותר מאשר הזיעה נא חוות דעתך ?האם זו מחלה?איזה בדיקות צריך לעשות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הזעת יתר כללית והרגשה שהגוף פולט חום
ד"ר רונן גלילי 20/09/2023 | 12:43שלום, סימפטומים לא ברורים. לא ניתן לייעץ בנתונים אלו. בברכה, דר׳ גליליהוסף תגובה
-
-
טיפול בהזעה מפצה
הרטוב תמיד 16/08/2023 | 09:33לפני 45 שנים עברתי ניתוח לטיפול בהזעת יתר בכפות הידיים. לא הוזהרתי אז לגבי תופעת ההזעה המפצה. אני סובל מכך עד היום, בקיץ אבל גם בחורף. ההזעה המפצה פורצת בכל הגוף למעט בפנים ובזרועות, כלומר חזה, בטן, גב, עכוז, רגלים. המצב בשנים האחרונות מחריף (התחממות גלובלית? גיל?). האם יש דרך להקל? איזו דיסציפלינה רפואית תדע לתת מענה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טיפול בהזעה מפצה
ד"ר רונן גלילי 20/09/2023 | 12:42שלום, לא קיים פתרון ניתוחי לבעית הזעת יתר מפצה. ניתן לנסות טיפול תרופתי כדור שנקרא Novitropan. הכדור הוא של 5 מ״ג. בשבוע הראשון יש להתחיל בחצי כדור פעמיים ביום ולאחר מכן לכדור שלם פעמיים ביום. יש לקבל מרשם רפואי. בהצלחה, דר׳ גליליהוסף תגובה
-
-
מירה דריי
תמר 16/10/2020 | 20:19שלום, רציתי לדעת אם ידוע על נזק/ים שנגרמו כתוצאה מטיפול מירה דריי.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הזעת יתר בידיים וברגליים
ד"ר רונן גלילי 12/08/2023 | 22:49נינה שלום, קיימים טיפולים מקומיים בהזעת יתר בכפות הידיים. טיפולים אלו מתבססים על ניסיון לנטרל את פעילות בלוטות הזיעה באופן מקומי (הזרקות בוטוקס, מכשירי אנרגיה כמו Miradry ואחרים). איני עוסק בטיפולים אלו ויעילותם בדרך כלל חלקית במידה זו או אחרת ולעיתים כלל לא יעילה ומשך התגובה הוא זמני וחולף. אני עוסק שנים רבות בטיפול הניתוחי הנקרא ניתוח סימפתקטומיה תורקוסקופית או Micro ETS. זהו הליך ניתוחי קצר ופשוט ויעילותו גבוהה מאוד בטיפול בהזעת בכפות הידיים ובתי השחי עם תגובה מיידית ותמידית שאינה חולפת. לעיתים יש לטיפול הניתוחי השפעה טובה גם על כפות הרגליים אם כי לא ניתן להעריך מראש . לא קיים טיפול ניתוחי ייחודי המיועד לטיפול בהזעת היתר בכפות הרגליים. תוכלי לקרוא בפירוט בכתבה שלי באתר אינפומד https://www.infomed.co.il/articles/5823 או בדף הפייסבוק שלי Ronen Galili M.D Thoracic surgeon. דר' רונן גלילי מנתח חזה במידה ותרצי נוכל לקיים פגישת ייעוץ מסודרת לפרטים והבהרות נוספות, בברכה, דר׳ גליליהוסף תגובה
-
הזעת יתר בידים וברגלעם
נינה 08/08/2023 | 21:30יש לי ילדה בת 22 שסובלת שנים מאז היותה ילדה בהזעת יתר. הלכתי לאיבוד כל אחד ממליץ על משהו אחר אשמח שתעזור ליהוסף תגובה
-
איפה עשית
ישראל 15/05/2023 | 13:33איפה עדית טצל איזה קלינרההוסף תגובה
-
מירה דרין
מירה דרי 03/04/2021 | 16:34גם אצלי חזרו העיגולים אחרי שנההוסף תגובה
-
כמוך בדיוק
ר 12/12/2020 | 23:53לי אמרו שפעם ראשונה שומעים שלא עובד. מתוך 12 אלף אנשים שעשו אצלם. אצל מי עשית?הוסף תגובה
-
פני למירה דריי פורום
גילי 07/12/2020 | 09:30יש פורום חדש של מירה דריי - שם עונים על זההוסף תגובה
-
מירה דריי
ריקו 04/12/2020 | 10:54הי לכולם עשיתי מירה דריי לפני 3 שנים 2 טיפולים ראשונים, זה החזיק שנה וקצת של בית שחי יבש עשיתי עוד טיפול(3) שהחזיק בערך שנה העיגולים בבית השחי (שנאת חיי) חזרו לפני חודש, שוקל טיפול רביעי חד משמעית זה אינו מחזיק מעבר לשנה שנתיים, ובוודאי לא מצדיק מחיר של 25000 שח כמו כן, כשפונים אליהם הם מתנערים במשפט האלמותי "כל אחד מגיב אחרת.." מקווה שעזרתי ולמי שסובל כמוני מהזעה, מבין כמה זה מאכזב לגלות שזה לא נעלםהוסף תגובה
-
ניתוח גרד ושאיבת בלוטות
שני 24/11/2020 | 15:31כבר בכסף הזה היית יכולה לעבור את הניתוח. 98% הצלחה. השיטה של הניתוח מיושמת מזה הרבה שנים ואין הזעה מפצה.הוסף תגובה
-
לפני כמה זמן עשית?
ר 23/11/2020 | 17:49האם לא חסרה לך כלל ההזעה? אני עשיתי לפני כמה חודשים ומזיעה כמעט כמו קודם. פשוט סיוטהוסף תגובה
-
מירה דריי
ר 22/11/2020 | 01:35עשיתי מירה דריי. לא ממליצה בכלל. עשיתי 3 טיפולים כי שניים לא עזרו. גם בשלישי לא עזר. אני מזיעה כבעבר. פשוט לזרוק כסף לפח. עדיף להמשיך לסבול ולא לשלם ככ הרבה כסףהוסף תגובה
-
היי אשמח לעזרתך
מיואשת 12/11/2020 | 13:16היי אשמח שתעזור לי אצל מי עשית מירה דריי וכמה עלה והאם באמת אתה יבש ללא עיגולי זיעה כי קראתי כמה ביקורות שאחרי כמה חודשים חזרו העיגולים לבית שחי איך זה יכול להיות?הוסף תגובה
-
מירה דריי
דני 20/10/2020 | 10:44הי אני עשיתי את הטיפול מירה דריי. ממליץ מאד. אחרי טיפול אחד לא עוזר, אבל אחרי שניים (שעשיתי אחרי 3 חודשים מהראשון) - איזה הבדל . חייבים 2 כי אחד לא עוזר.הוסף תגובה
-
מירה דריי נזקים
נועה 18/10/2020 | 17:45יש אתר בינלאומי בו תוכלו לראות חוות דעת של אנשים שעברו טיפול במכשיר: https://www.realself.com/reviews/miradry?rating=3 ניכר שיש הרבה תופעות לוואי כתוצאה מהטיפול במכשיר (שלא נמסרות בד"כ ע"י רופאים). חלק מהנזקים שנגרמו למטופלים מופיעים בתמונות המצורפות לתגובות. הרבה מהמטופלים מתחרטים שעברו את הפרוצדורה. לחלקם נגרם כ"כ הרבה סבל וכאב (ונזקים ממשיים כגון כוויות וצלקות) בטיפול הראשון שהם לא המשיכו לטיפול 2 אף אם המשיכו להזיע ובעיתם לא נפתרה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה מירה דריי
ד"ר רונן גלילי 16/10/2020 | 23:09תומר שלום, אני עוסק בטיפולים הניתוחיים ולא עובד עם מכשיר זה, לכן אין לי מידע בנושא. בברכה, דר' גליליהוסף תגובה
-
-
מירה דריי טיפול מחליף ניתוח להזעה בבית השחי
אאא 18/02/2022 | 19:33שלום האם אחרי הטיפול במירה דריי ישנה הזעה מפצה? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
מירה דריי טיפול בהזעת יתר בבית השחי
אורית 21/05/2023 | 17:37האם הזיעת יתר נעלמת מייד לאחר הטיפול או שהאפקט נעשה בשלבים? כמו כן, מה ההשלכות של הטיפול ככל ויש לטווח הקצר/ ארוך והאם ניתן לעשות ספורט לאחר הטיפול? תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה מירה דריי
ד"ר רונן גלילי 19/02/2022 | 21:09שלום, איני עוסק במכשיר זה אבל על פי מנגנון הפעילות לא אמורה להיות הזעת יתר מפצה. דר׳ גליליהוסף תגובה
-
-
חוות דעת על טיפול במירה דריי
אורטל 24/02/2020 | 19:04שלום לכולם, הפעם השאלה היא לאנשי הפורום, ולא לד"ר גלילי אשמח לשמוע האם מישהו כאן עבר טיפול במירהדריי. בעיקר לגבי יעילות הטיפול. האם פתר את הבעיה זמנית, או לצמיתות ? האם יש הזעות באיברים אחרים? תודה אורטלהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
האם את מעוניינת למכור את המכשיר?
עדן 28/02/2023 | 16:35הבן שלי סובל מאד ורוצה בכל זאת לנסות. תודה רבההוסף תגובה
-
מכשיר
Haya 14/06/2022 | 10:04שלום מה שם המכשיר? איפה רוכשים?הוסף תגובה
-
מירה דריי
שובל 25/06/2021 | 09:30היי, דברי איתי במייל shoval15290@gmail.comהוסף תגובה
-
מכשיר למניעת הזעה
מיכל 20/06/2021 | 22:15שלום אשמח לדעת פרטים נוספים על המכשיר ועל היעילות שלו כפי שאת חווית תודההוסף תגובה
-
מירה דריי
שובל 13/06/2021 | 15:39היי, מתלבטת אם לסגור טיפול, אשמח לשמוע ממישהו מנוסה shoval15290@gmail.comהוסף תגובה
-
Dermadry
טליה 30/12/2020 | 22:36היי האם את עדיין מוכרת את המכשיר?הוסף תגובה
-
היכן עשית, לפני כמה זמן?
ר 23/11/2020 | 17:45אני מרגישה שמזיעה כמו לפני ואפילו מזיעה הזעה מפצה בבטן. במרפאה מתכחשים לזה ואומרים שאולי אני מזיעה מהיד. בעוד שאני מזהה את פרצי הזיעה מבית השחי עצמו. אין עם מי לדבר. פשוט מתחרטת על זה שעשיתיהוסף תגובה
-
מירה דריי
מאור 05/09/2020 | 23:25גם לי בדיוק אותו הדבר אני באותה הסיטואציה עם המירה דריי, אני חוזר להזיע לאט לאטהוסף תגובה
-
אשמח לשמוע גם, איזה מכשיר רכשת?
לירי 03/09/2020 | 14:46והאם מיועד להזעה בבית השחי?הוסף תגובה
-
הזעת יתר
טינה 11/08/2020 | 22:51שלום שרה, באי; מכשירים השתמשת נגד הזעת יתרהוסף תגובה
-
מירה דריי
צבי 21/05/2020 | 11:05שאלה לר - מי עשה לך את הטיפול. חשוב מאד לדעת לא רק אצל מי כן לטפל, אלא גם אצל מי לאהוסף תגובה
-
טיפול שעברתי
ר 30/03/2020 | 17:50עברתי שני טיפולים של מירה דריי. האחרון לפני 4 חודשים. בתחילה היה נראה מבטיח מאוד וייבש זיעה לאחרונה חזרה לי ההזעה ואני ממש ממש מבואסת. המחיר גבוה, 16 וחצי אלף שקל.אני אמורה לחזור למרפאה לשוחח איתם אבל לצערי לי לא עזרהוסף תגובה
-
חוות דעת שלך על הטיפול
יובל 27/03/2020 | 16:24אשמח לקבל ממך חוות דעת על הטיפול ומה היו התוצאות מה העלות וכו.. איך אוכל ליצור איתך קשר?הוסף תגובה
-
הזעת יתר
שרה 20/03/2020 | 01:25היי, אני רכשתי מכשיר להזעת יתר, וזה עזר לי. אשמח לעזור לך..הוסף תגובה
-
-
הזעת יתר בידיים וברגליים
משה 31/08/2022 | 19:02האם יש מישהו שמוכר פלמה דרי יד שנייה או שיש מכשיר דומה יותר זול מ6000 שח?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
מעונין לרכוש
שלום 22/01/2023 | 11:30טלפון להתקשרותהוסף תגובה
-
מכשיר פלמה דריי
Sally 01/11/2022 | 21:20מוכרת בחצי מחיר. היה בשימוש פעם 1הוסף תגובה
-
-
טיפול באמצעות בוטוקס (בחו"ל) (לת)
אלרואי 20/12/2022 | 23:50סליחה אם השאלה לא במקום , אך מעוניין לדעת האם אוכל לרכוש טיפול הזרקת בוטוקס באחת ממדינות אירופה ? היכן שיותר זול קצת ... תודה רבה !הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
טיפול הזעת יתר (לת)
מירב 12/12/2022 | 18:18שלום רב אודה אם תוכלו לומר בבקשה האם טיפול כנגד הזעת יתר בבית שחי ע"י חברות כמו נטוראפיל וכו הינו בטוח ללא סיכונים ומאושר מבחינת fdaהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
הזרקת בוטוליניום טוקסין לבית השחי להזעת יתר האם פועל כמו אנטיפרספירנט חזק?? (לת)
מתעניינת 28/08/2022 | 13:11שלום רב, הבת שלי שוקלת להזריק בוטוליניום טוקסין לבית השחי למניעת הזעת יתר. רציתי לשאול האם פעילות החומר היא כמו פעילות של דאןדורנטים מסוג אניטפרספירנט רק ביותר השפעה? אני יודעת שלמי שיש במשפחה מקרים של סרטן שד לא מומלץ להשתמש באנטיפרספירנט. האם זה עובד על אותו עיקרון? אודה מאוד לתשובתך ולדעתך .הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
הזעת יתר במצח
יפה בכר 09/03/2022 | 23:14אני רוקדת כמה פעמים בשבוע. בשנתיים האחרונות אני סובלת מהזעת יתר במצח בזמן הריקוד, מה שמסב לי אי נוחות רבה. מה הטיפול האפשרי? תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
הזעה במצח ונזילת הזעה אל העיניים
דפנה 22/04/2022 | 22:11איך למנוע את הזעה לחדור לעיניים ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה הזעת יתר במצח
ד"ר רונן גלילי 12/03/2022 | 23:11יפה שלום, את מתארת תופעה טבעית ותקינה. איני מוצא מקום להמליץ על טיפול כלשהו. תהני מהריקוד, דר׳ גליליהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
ליפומה
-
פעימות חדריות מוקדמות
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח כריתת תוספתן
-
ניתוח מעקף עורק כלילי
-
בדיקות קשורות
-
סימון לפני ניתוח
-
ניקוז ציסטה מהשד
-
תרופות קשורות
-
אנאסטרוזול
-
מונחים קשורים
-
איסכמיה
-
אחת מתשע

פורומים נוספים בתחום
פורוםבקע - הרניה
בפורום בקע - הרניה ניתן להתייעץ עם ד"ר משה דודאי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בקע - הרניהפורוםבוטוקס ומילוי קמטים
בפורום בוטוקס ומילוי קמטים ניתן להתייעץ עם ד"ר מוני פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בוטוקס ומילוי קמטיםפורוםכירורגית כלי דם
בפורום כירורגית כלי דם ניתן להתייעץ עם ד"ר אסף לבנון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כירורגית כלי דםפורוםמחלות שד וכירורגיה של השד
בפורום מחלות שד וכירורגיה של השד ניתן התייעץ עם ד"ר יסמין דגן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מחלות שד וכירורגיה של השדפורוםניתוחי ריאות, בית חזה
בפורום ניתוחי ריאות, בית חזה ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי ריאות, בית חזהפורוםהזעת יתר
בפורום הזעת יתר ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הזעת יתר