פורום הזעת יתר - עמוד 12
גולשים יקרים, מנהל הפורום הוא המקור הבלעדי להעברת אינפורמציה מקצועית בפורום זה, ולמענה ענייני לשאלותיכם. יש להימנע מתגובות שאינן הולמות, מכפישות, פוגעות. תגובות אלה יוסרו לאלתר.

-
הזעת יתר בגב
רועי 26/08/2019 | 18:19כבר כמה שנים שאני סובל מהזעה מרובה באיזור הגב התחתון והבטן בחודשי הקיץ. לא רק בפעילות גופנית אלא גם במנוחה (כמה דקות בשמש ואני מזיע הרבה) הייתי אצל רופא עור והוא הביא לי תכשיר בשם אנהירול פורטה אך הוא לא עוזר. האם יש פתרון?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הזעת יתר בגב
ד"ר רונן גלילי 03/09/2019 | 23:28שלום רב, אין פתרון מוכר להזעה בגב. ניתן למסות תכשירים מקומיים אך יעילותם נמוכה. דר' גליליהוסף תגובה
-
-
-
תשובת מומחה הזעה בבית שחי
ד"ר רונן גלילי 04/08/2019 | 21:06נעה שלום, הניתוח מתבצע בבתי חולים ציבוריים וקיים בסל הבריאות. בברכה, דר' גליליהוסף תגובה
-
-
הזעה מרובה בכל עונות השנה
דפנה 02/08/2019 | 16:04שלום, אני אישה בת 49, כל חיי ועד לפני כשני חודשים אני הייתי מזיעה המון בקיץ (וגם לא מעט בחורף). ממש כל הגוף שלי בקיץ היה נוטף בזיעה רבה מראש ועד כף רגל ומרטיב את כל בגדיי, כשהפנים שלי גם רטובות לגמרי ומטפטפות מזיעה. בלי קשר, לפני כשני חודשים עשיתי בדיקת סיטי בטן עם חומר ניגוד יוד גם בשתייה וגם בהזרקה, ומאז ההזעה שלי פחתה באיזה 95 אחוז לפחות. שאלתי - האם יש קשר לקבלת היוד בבדיקת הסיטי בטן לבין הפסקת ההזעה הקטסטרופלית שהיתה לי כל חיי ? תודה מראש :)הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הזעה מרובה בכל עונות השנה
ד"ר רונן גלילי 03/08/2019 | 00:21דפנה שלום, לא ידוע לי על קשר כלשהו בין CT עם הזרקת חומר ניגודי לבין הפחתה בהזעה. דר' גליליהוסף תגובה
-
-
הזעה במצח
שלי 20/07/2019 | 20:43שלום רב האם ניתן לטפל בבוטוקס בהזעה במצח.האם הטיפול מוכר ע"י קופות החולים. תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הזעה במצח
ד"ר רונן גלילי 21/07/2019 | 10:49שלום. איני עוסק בהזרקות בוטוקס ולכן איני יכול לספק מידע בנושאהוסף תגובה
-
-
דלקות וזיעה בגוף
אלמונעת 17/05/2019 | 04:29היי בערך מחודש 11 או 12 לשנת 2019 חליתי בדלקת גרון ודלקת ברונכיטיס שהתפתחה לדלקת ריאות ... טיפלתי בזה והדלקת חלפה ואז נהיה לי דלקת סינוסים . אבל עוד שהייתה לי את הדלקת ריאות והגרון היו לי ימים שהזעתי בלילה והייתי חייבת מקלחת של פעמיים שלוש ביום . ומאותו זמן זה גם במהלך היום הייתי מתקלחת לפחות 3 4 פעמים ביום וגם בלילה פעמיים הפסקתי את המקלחת בלילה אך הזיעה נמשכת בעיקר באיזור הגב כפות הרגליים וכפות הידיים ובית השחי והמפשעות ומאז סובלת מזיעה מרובה וריח בכל הגוף בעיקר סובלת מזיעה מרובה בכפות הידיים וכפות הרגליים המפשעות והגב .הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
הזעת יתר
אלמונית 28/05/2019 | 23:04תודה רבה רבההוסף תגובה
-
תשובת מומחה המשך הזעת יתר
ד"ר רונן גלילי 28/05/2019 | 22:52מציע להתייעץ עם רופא משפחה, לבצע צילום חזה ולשקול אולי גם CT חזה. דר' גליליהוסף תגובה
-
המשך להזעת יתר
אלמונית 28/05/2019 | 22:42כן .... היה לי שינוי דרסטי במשקל ירדתי ממש מ 45 קילו ל38 וכל זה בחצי שנה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה דלקות וזיעה בגוף
ד"ר רונן גלילי 28/05/2019 | 22:36שלום, איני חושב שיש קשר בין דלקת הריאות להזעה המתמשכת. אם התופעה נמשכת יש לבצע בירור רפואי לאיתור סיבה . יש לראות האם יש סימנים נוספים כמו גרד בעור, שינוי במשקל ועוד. לא ניתן לענות באופן רציני בפורום כך ללא בדיקה רפואית ופרטים. בברכה, דר' גליליהוסף תגובה
-
-
הזעה בעקבות הגדלת חזה
אנונימית 02/05/2019 | 04:34היי, האם יתכן מצב של הזעה מרובה בעקבות ניתוח הגדלת חזה? (בבית השחי, בטן וגב)הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הזעה בעקבות הגדלת חזה
ד"ר רונן גלילי 02/05/2019 | 09:06שלום, לא מוכרת תופעת הזעת יתר עקב ניתוח מסוג זה. בברכה, ד"ר גליליהוסף תגובה
-
-
טיפול הזעה בפנים - ללא ניתוח
איילת 04/03/2019 | 19:09בחודשי הקיץ אני סובלת מהזעה בפנים, בבית השחי ובידיים. בבית השחי ובידיים אני משתמשת באידרהיל פורטה שעושה עבודה מעולה. האם יש חומר שניתן להשתמש בו בפנים? ספציפית, אני מתחתנת הקיץ ומפחדת שהאיפור לא יחזיק מעמד ביום הצילומים בחוץ... האם קיים פיתרון?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טיפול הזעה בפנים - ללא ניתוח (איילת)
ד"ר רונן גלילי 05/03/2019 | 23:04איילת שלום, פורום זה עוסק בטיפול ניתוחי בהזעת יתר. מציע לפנות להתייעצות עם רופא עור. בהצלחה, דר' גליליהוסף תגובה
-
-
שינוי הזעה וריח בבתי השחי
עדי 26/02/2019 | 16:35שלום, בשנה האחרונה התחילה אצלי בעיה של ריח לא טוב מבתי השחי ולא משנה באיזה דאודורנט אני משתמשת. אני בת 26 ולא שיניתי את התזונה שלי לאחרונה. באיזשהו שלב אחרי שזה התחיל ניסיתי להשתמש במגוון רחב של דאודורנטים (כולל כאלו טיפוליים, משחת חלבלין וכו'). כל פעם שאני מחליפה דאודורנט יש תקופה של כמה שבועות עד חודש של ריח נורמלי, ואז הגוף שלי כאילו מסתגל אליו והוא מפסיק לעבוד שוב. אני לאו דווקא מזיעה יותר - פשוט גם 10 דקות אחרי המקלחת מתחיל ריח לא טוב, כאילו הדאודורנט מחמיץ או משהו, גם ללא הזעה (כמובן שזה מחמיר מאוד עם הזעה). עד לפני כשנה היה לי ריח זיעה נורמלי לחלוטין (לא ריח טוב כמובן, אבל ממש לא כזה חריף וגם לא ישר אחרי מקלחת). אין לי מושג למה זה קורה. יש דרך לטפל בדבר כזה? תודה מראש!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שינוי הזעה וריח בבתי השחי (עדי)
ד"ר רונן גלילי 05/03/2019 | 23:03עדי שלום, פורום זה אינו מיועד לפנייתך. יש לפנות לפורום רופאי עור. בברכה, דר' גליליהוסף תגובה
-
-
תחושה מדומה של הזעה
איציק 21/02/2019 | 16:30שלום, רני בן שבעים וזה כשנה יש לי תחושה מדומה של הזעה בפנים. ברקע,יש נוירופתיה ברגליים כבר שנים רבות.האם יש מה לעשות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תחושה מדומה
ד"ר רונן גלילי 23/02/2019 | 20:57איציק שלום, התופעה לא מוכרת לי ובכל מקרה זהו לא הפורום המתאים לבירור תלונה זו. נסה להיוועץ בנוירולוג. בברכה, דר' גליליהוסף תגובה
-
-
הזעה
יוני 23/02/2019 | 10:25שלום רב אני בן 38 מטופל בויפאקס בעקבות חרדות ,כל חיי הזעתי בכפות הידיים והרגליים בגיל 23 עברתי ניתוח ,לאחריו הופסקה הזיעה בידיים לחלוטין וברגליים יש הפחתה ניכרת ,מה שכן החלה זיעה מפצה בכל הגוף כבר שנתיים לאחר שניסיתי כל מוצר אפשרי התחלתי להשתמש באנידרהול פורטה שהפסיק לחלוטין את הזיעה בבית השחי שאלותיי האן השימוש מסוכן כי הוא נעשה באופן תכוף ,מה עם יתר הגוף בטן ,גב ,מה ניתן עוד לעשותהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הזעה
ד"ר רונן גלילי 23/02/2019 | 20:55יוני שלום, לצערי, לא מוכרות דרכי טיפול ניתוחיות או אחרות יעילות לתופעת הזעת היתר המפצה. אם התכשיר עוזר, להערכתי אין בעיה בשימוש אך ממליץ להיוועץ ברופא עור. בברכה, דר' גליליהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
סקווסטרציה בריאות
-
פגם במחיצה הבין-פרוזדורית
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח מעקף עורק כלילי
-
ניתוח כריתת תוספתן
-
בדיקות קשורות
-
בדיקת MRI
-
סימון לפני ניתוח
-
תרופות קשורות
-
אנאסטרוזול
-
מונחים קשורים
-
אי-ספיקת לב
-
אמתחת (בורסה)

פורומים נוספים בתחום
פורוםבקע - הרניה
בפורום בקע - הרניה ניתן להתייעץ עם ד"ר משה דודאי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בקע - הרניהפורוםבוטוקס ומילוי קמטים
בפורום בוטוקס ומילוי קמטים ניתן להתייעץ עם ד"ר מוני פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בוטוקס ומילוי קמטיםפורוםכירורגית כלי דם
בפורום כירורגית כלי דם ניתן להתייעץ עם ד"ר אסף לבנון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כירורגית כלי דםפורוםמחלות שד וכירורגיה של השד
בפורום מחלות שד וכירורגיה של השד ניתן התייעץ עם ד"ר יסמין דגן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מחלות שד וכירורגיה של השדפורוםניתוחי ריאות, בית חזה
בפורום ניתוחי ריאות, בית חזה ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי ריאות, בית חזהפורוםהזעת יתר
בפורום הזעת יתר ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הזעת יתר