פורום הזעת יתר - עמוד 4
גולשים יקרים, מנהל הפורום הוא המקור הבלעדי להעברת אינפורמציה מקצועית בפורום זה, ולמענה ענייני לשאלותיכם. יש להימנע מתגובות שאינן הולמות, מכפישות, פוגעות. תגובות אלה יוסרו לאלתר.

-
שימוש במכשיר פאלמה דריי להזעה בכפות הידיים
מיכל 08/11/2021 | 11:18האם יש מישהו שהשתמש במכשיר, והטיפול לא עזר לו?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
שיחזור העצב
משה 28/12/2021 | 23:33אין אפשרות לשחזר את העצב או ליצור מעקפים ? כי המנתח לא כרת את כל הדרכים של העצב להתחדש הוא כרת 2 מתוך 3 בנוסף איך זה הגיוני שאני מזיע כשאני אוכל מהמצח והצוואר ההזעה מפצה אמורה להיות רק בגב ובבטן וברגליים.... ואני חייב לשחזר את הזיעה ביידים זה לא אנושי! הניתוח הרס את חייייהוסף תגובה
-
תשובת מומחה פתרון
ד"ר רונן גלילי 28/12/2021 | 13:25משה שלום, לא מוכר ניתוח להשבת העצב המנותק. מציע לפנות לרופא עור להמלצה לקרם לחות או תכשירים מתאימים, בברכה, דר׳ גליליהוסף תגובה
-
פתרון
משה 27/12/2021 | 23:49סובל מיד יבשה מידידי ותחושת נימול וצריבה בעקבות הניתוח יש אפשרות לבור ניתוח לשחזור העצב או מעקפים? המנתח צרב 2 עצבים רק. מאוד רוצה לשחזר את הזיעה בידייםהוסף תגובה
-
-
הזעת יתר המצח ובגב
זמירה 20/10/2021 | 15:11סובלת מהזעת יתר במצח וסביב הראש ולאורך כל הגב. אף אחד לא מדבר על פתרונות לזה. יש פיתרון? זה מפריע לי לנהל חיים. מפריע לי בריקודי עם או בכל פעילות אחרת. מיד מתחילה לנטוף מים..הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הזעת יתר המצח ובגב
ד"ר רונן גלילי 23/10/2021 | 22:38זמירה שלום, על פי התיאור שלך כי ההזעה מופיעה בזמ פעילות נראה כי זו תגובה תקינה של הגוף ואיני סבור שיש מקום להתערבות ניתוחית, מה גם שהטיפול הניתוחי אינו מיועד להזעה בגב. בברכה, דר׳ גליליהוסף תגובה
-
-
הזעה חוזרת לאחר ניתוח
איציק 07/08/2018 | 09:38אני בן 30. בגיל 14 עברתי ניתוח לטיפול בהזעת יתר בכפות הידיים. בשנתיים האחרונות הופיעה מחדש הזעה בכף היד הימנית. מה אפשר לעשות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
שנה אחרי ניתוח
אנונימי 17/10/2021 | 18:51עשיתי ניתוח בשני הידיים להזעת יתר שבו כרתו לי את העצבים באיזורים T2 T3 לפני כחודש פחות או יותר קרה תופעה מוזרה יד ימין נהיית קרה ומזיעה ויד שמאל חמה ולא מזיעה איך זה ייתכן שיד ימין כיאלו לא נותחה? מה ניתן לעשות האם לכרות גם את T4 נותחתי אצל דר גד לוטן והוא לא סיפק תשובה חוץ משעצבים מתחדשים וצריך לחיות עם זה ושהוא לא ממליץ לבצע ניתוח חוזר. בנוסף הוא טוען שלא הגיוני שהיד מזיעה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה הזעה חוזרת לאחר ניתוח
ד"ר רונן גלילי 12/08/2018 | 23:17איציק שלום, לעיתים נדירות יש חזרה של ההזעה לאחר ניתוח. לפעמים הדבר קשור בטכניקה הניתוחית, האם בוצע חיתוך וניתוק מלא של העצב או שרק הושמו מהדקים מתכתיים על העצב. לעיתים ישנה התחדשות של העצב. בכל מקרה ניתן לשקול ניתוח חוזר לצד הבעייתי כעת. בברכה, דר' גליליהוסף תגובה
-
-
הזעה מוגברת במצח
שקד 17/04/2018 | 19:12שלום אני שואלת את זה בשביל אח שלי, מה אפשר לעשות כדי שהוא לא יזיע הרבה במצח או משהו כזה? הוא עובד הרבה בשמש עם אנשים פשוט אבל מזיע במצח הרבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
זיעה מפצה
אור 20/09/2021 | 23:43אני עברתי את הניתוח להפסקת זיעה בידיים, נכול להיום אחרי 27 שנים מהניתוח אין לי חיים אני סובל בזיעה בכל הגוף חוץ מהידיים אני מרגיש שבא לי למותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה הזעה במצח
ד"ר רונן גלילי 23/02/2019 | 20:59שקד שלום, אם עובד הרבה בשמש,,, מן הסתם זו תגובה נורמלית. בברכה, דר' גליליהוסף תגובה
-
הזעת יתר
עמית 07/02/2019 | 08:55אני עברתי ניתוח להפסקת זיעה בבית השחי ובכפות הידיים,לפני שנים רבות. נכון להיום,אין חלק בגוף שאינו מזיע. גב,בטן,מפשעות,מאחורי הברך..מטפטפת לגמרי והזיעה בבית השחי,חזרה גם היא. אבל,אין טיפול על זיעה מפצה. כלומר,אכלתי אותה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה הזעה מוגברת במצח
ד"ר רונן גלילי 17/08/2018 | 01:45שקד שלום הטיפול הניתוחי פחות מומלץ להזעה ממוקדת במצח. לצערי איני מכיר ויכול להמליץ על טיפול יייחודי למצב זה. דר׳גליליהוסף תגובה
-
הזעת יתר בכפות הידיים
יפה 16/08/2018 | 16:37אינני מבינה מדוע עדיין עושים את הנתוח לניתוק העצב בבית השחי להפסקת הזעת יתר הוא יוצר בעיה יותר חמורה צריך להוציא את הנתוח הזה לגמרי בתור טפול בעקבות ניתוח כזה שבני עבר התועלת לעומת הזעה מפצה שנגרם אינה שווה וזה גרם לעוגות נפש לא ממליצה לאף אחד לעשות את הנתוח ומשרד הבריאות צריך לא לאשר ניתוחים מהסוג הזה שיוצר בעיה גדולה מאוד למטופל שבעקבות הנתוח המנותח סובל בהזעת בכל הגוףהוסף תגובה
-
תשובת מומחה לא ניתן לחזות סיכון הופעת הזעת יתר מפצה לאחר הניתוח
ד"ר רונן גלילי 08/05/2018 | 09:37שלום מתן, לא ניתן לחזות סיכון להופעת הזעת יתר מפצה. מכיוון שלא ברורה הסיבה לתופעת הזעת היתר בכפות הידיים כך גם לא ברור המנגנון של התופעות לאחר ניתוח. בד״כ אם מתרחשת היא תבוא ברמה קלה ונסבלת.הוסף תגובה
-
סיכון ותופעות לאחר הניתוח
מתן 07/05/2018 | 10:15אני חושב לעשות ניתוח לטיפול בהזעת יתר בכפות הידיים ובתי השחי. קראתי על סיכון של תופעת הזעת יתר מפצה לאחר הניתוח. איך אני יכול לדעת מה הסיכוי שאסבול מהתופעה ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה תופעות לאחר הניתוח
ד"ר רונן גלילי 03/05/2018 | 14:14שלום נתי, הזעת יתר מפצה, compensatory hyperhidrosis , היא תופעה היכולה להתרחש לאחר טיפול ניתוחי להזעת יתר ובה מופיעה הזעה במקומות שונים בגוף ״כפיצוי״ על הפסקת ההזעה בכפות הידיים. התופעה שכיחה ויכולה להופיע בכ – 80% מהמנותחים אך ברמה קלה מאוד שאינה מפריעה והמטופלים מרוצים מאוד מהתוצאה הניתוחית. יחד עם זאת בספרות מתואר כי בכ - 2-5% מהמנותחים התופעה עלולה להתבטא באופן מוגבר וטורדני.הוסף תגובה
-
ניתוח לטיפול בהזעת יתר
נתי 03/05/2018 | 10:17קראתי על ניתוח לטיפול בהזעת יתר. אני מפחד מהתופעה של הזעת יתר מפצה. האם אפשר לקבל הסבר וכמה זה מסוכן?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה טיפול בתכשירים מקומיים
ד"ר רונן גלילי 02/05/2018 | 14:27שלום ראובן, קיימים טיפולים באמצעות תכשירים מקומיים אך אם התופעה משמעותית יעילות הטיפול מאוד נמוכה ואינה מביאה לפתרון. בנוסף קיים טיפול מקומי באמצעות הזרקת רעלן, בוטוקס,באיזור שורש כף היד במטרה לנטרל את העצבים המפעילים את בלוטות הזיעה. החסרון העיקרי בשיטה זו הוא שהאפקט של הטיפול פעיל למשך 3-6 חודשים בלבד ויש לחזור על הפעולה (שכרוכה בעלויות יקרות) שוב ושוב.הוסף תגובה
-
טיפול ללא ניתוח בהזעה בכפות ידיים
ראובן 02/05/2018 | 09:00יש לי הזעה מרובה בכפות הידיים. האם אפשר לטפל בלי ניתוח?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה טיפול באמצעות ניתוח
ד"ר רונן גלילי 30/04/2018 | 15:04שלום סופי, יעילות התכשירים המקומיים קטנה. קיים טיפול ניתוחי פשוט היעיל מאוד ומביא לתוצאות מצוינות להפסקת ההזעה בכפות הידיים. הניתוח נקרא micro ETS - Endoscopic thoracic sympathectomy, ומבוצע באמצעות חתך זעיר בבית השחי דרכו מנותק העצב האחראי על גירוי בלוטות הזיעה להפרשת הזיעה בכפות הידיים. לעיתים מושגת גם הטבה בתופעה בכפות הרגליים אך לא קיים טיפול ייחודי לכפות הרגליים.הוסף תגובה
-
הזעת יתר בבית השחי ובכפות הידיים
סופי 30/04/2018 | 09:58אני סובלת מהזעת יתר בבית-השחי ובכפות ידיים ורגליים. בעקבות ההזעה יש לי ריח רע מבית השחי וברגליים. אני משתמשת בתכשירים למריחה מקומית האמורים למנוע את הזיעה והריח, אולם זה לא עוזר. רציתי לדעת אם אתם יכולים להמליץ לי על אפשרויות טיפול אחרות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה הזעה במצח
ד"ר רונן גלילי 29/04/2018 | 23:09שקד שלום הזעה ספציפית במצח נשמעת כמו תופעה טבעית ונורמלית. איני חושב שיש מקום לטיפול ניתוחי במקרה זה. בברכה ד"ר גליליהוסף תגובה
-
תשובת מומחה ניתוח
ד"ר רונן גלילי 29/04/2018 | 14:36שלום סיגל, קיים ניתוח שמבוצע בדרך כלל לטיפול בהזעת יתר בכפות הידיים ובתי השחי אבל גם מבוצע למצב של סומק, אודם והזעה בפנים. הניתוח מבוצע בהרדמה כללית, בשיטה זעיר פולשנית בו מוחדרת מצלמה זעירה ומכשיר צריבה עדין דרך 1-2 פתחים זעירים כ 5 מ״מ כל אחד בבית השחי.הוסף תגובה
-
אדמימות והזעה בפנים
סיגל 29/04/2018 | 10:07יש לי תופעה של אודם וסומק רב בפנים וגם הזעה בפנים, בלי קשר למזג אויר חם, כבר הרבה שנים. האם יש ניתוח לטיפול בזה?הוסף תגובה
-
-
פלמה דריי (לת)
פלמה דריי 01/09/2021 | 17:36משתמש בפלמה דריי בידיים וברגליים חודשיים רצוף פעמיים ביום כל יום בחודשיים האחרונים וזה פשוט לא עוזר לי אמנם קיים יובש בחלק מהמקום אבל לא עוזר עד הסוף האם להמשיך ? לוותר ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
מחקרים בתחום
מחפש המחקרים 23/07/2021 | 23:17היי ד"ר , אני מנסה לחפש מחקרים שעושים על הזעת יתר אך אינני מוצא באף מקום בארץ שעושה כיום מחקר , האם תוכל להפנות אותי למקור מחקרי שאפשר להשתתף בו . לא הגיוני שב2021 עוד לא מצאו פתרון למשהו כזה ולסרטן יש לא מעט טיפולים מתחדשים כל שנההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה מחקרים בתחום
ד"ר רונן גלילי 07/08/2021 | 22:16שלום, איני מכיר מחקרים בתחום זה. לא בארץ ולא בעולם. בברכה, דר׳ גליליהוסף תגובה
-
-
חולשה הזעות לילה לסירוגין
דניאל 01/08/2021 | 10:51בן 28 ברקע אסטמה וחרדות מזה חודשים חווה חולשה עיפות הזעות לילה לסירוגין ביצעתי בדיקות צילום חזה -תקין בדיקות דם/ספירת דם- תקין בלוטות לימפה תקינות אולטרסאונד בטן -תקין תפקוד בלוטת התריס - תקין כרגע מחכה לct חזה בטן אני בחשש גדול מה יכול להיגרם התסמינים הללו?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה חולשה הזעות לילה לסירוגין
ד"ר רונן גלילי 07/08/2021 | 22:15דניאל שלום, איני יודע להצביע על סיבות לתלונותיך כיוון שהסימנים אינם ספציפיים. כמובן שיש לשלול תמיד מחלות בבלוטות הלימפה היכולות להיות גם ממאירות ולכן חשוב לבצע את בדיקת ה CT ולוודא כי אין מדובר בסיבה זו. בברכה, דר׳ גליליהוסף תגובה
-
נ.ב אין ירידה במשקל
דניאל 01/08/2021 | 10:56אין ירדה במשקלהוסף תגובה
-
-
ניתוח הזעת יתר בידיים
אלה 25/07/2021 | 22:19מישהו/מישהי ממליצים על ניתוח הזעת יתר? אשמח לשמוע חוות דעתהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
הזעת יתר
אלמוג 26/07/2021 | 23:04אני עברתי את הניתוח לפני שנה וחצי, ההחלטה הכי גרועה שעשיתי בחיים!!! לא להתקרב לניתוחהוסף תגובה
-
-
הזעת יתר בבתי השחי (לת)
אבשלום 17/07/2021 | 21:17https://www.facebook.com/DR.Teman/ הדרך היעילה ביותר לטיפול והבטוחה ביותר.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
פלמה דריי (לת)
מחפשת תשובה 17/07/2021 | 20:27אני משתמשת במכיר שהפלמה דריי מזה כמעט שנה ... בתקופה האחרונה אף ניסיתי להיכנס להריון אך ללא הצלחה, האם יש קשר בין הדברים? האם השימוש במכשיר יכולה לגרום לאי פוריות? או לבעיות קליטה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
פגם במחיצה הבין-חדרית
-
טכיקרדיה חדרית
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח כריתת תוספתן
-
דיקור כפורת הלב
-
בדיקות קשורות
-
סימון לפני ניתוח
-
CT, סי טי
-
תרופות קשורות
-
אנאסטרוזול
-
מונחים קשורים
-
אסיסטולה
-
אקוגרפיה

פורומים נוספים בתחום
פורוםבקע - הרניה
בפורום בקע - הרניה ניתן להתייעץ עם ד"ר משה דודאי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בקע - הרניהפורוםבוטוקס ומילוי קמטים
בפורום בוטוקס ומילוי קמטים ניתן להתייעץ עם ד"ר מוני פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בוטוקס ומילוי קמטיםפורוםכירורגית כלי דם
בפורום כירורגית כלי דם ניתן להתייעץ עם ד"ר אסף לבנון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כירורגית כלי דםפורוםמחלות שד וכירורגיה של השד
בפורום מחלות שד וכירורגיה של השד ניתן התייעץ עם ד"ר יסמין דגן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מחלות שד וכירורגיה של השדפורוםניתוחי ריאות, בית חזה
בפורום ניתוחי ריאות, בית חזה ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי ריאות, בית חזהפורוםהזעת יתר
בפורום הזעת יתר ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הזעת יתר