פורום רפואת עור אסתטית

5.0
( 39 חוות דעת )
ד"ר שרון פינצי הינה רופאה מומחית לדרמטולוגיה - רפואת עור ומין. ד"ר פינצי מתמחה ברפואת ערייה ובעלת קליניקה פרטית העוסקת ברפואת עור ואסתטיקה.
בעלת ידע רב ונסיון רב שנים ומעניקה טיפולים למגוון רחב של מחלות כגון: :דרמטוזות כרוניות כגון אקנה, אטופיק דרמטיטיס ופסוריאזיס, הסרת נגעים שפירים לרבות יבלות ויראליות, פיגמנטציה ועוד...
במרפאה ניתנים גם טיפולים אסתטיים בהתאם לרצון האישי ובאופן המדויק והמותאם למבנה ופרופורציית הפנים.
-
רגישות בפנים לשמש (לת)
דן 21/03/2025 | 07:46אני כבר כמה שנים סובל מחשיפה לשמש בפנים, השנה החלטתי לכסות את כל הפנים במסכה מיוחדת שלא יהייה מגע בין עור הפנים לשמש אך לא מוצא מסכה/קסדה מיוחדת שתכסה את כל הפנים ואוכל לנשום כמו שצריך??הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
פוליקוליטיס מחיידק פסאודומונאס (לת)
ליאור 19/03/2025 | 22:26שלום, שנה וחצי סובל מפצעונים המלווים נוזל ודם, וגרד בקרקפת בבדיקת מעבדה גילו 2 חיידקים 1: Pseudomonas aeruginosa 2.Enterob cloacae comp טופלתי בעבר בכדורי דוקסילין פעמיים סבון ספטל סקארב משחות כמו : זינדקלין,אפלומיצין, בטאקורטן G,ניזוראל לפני חודש קיבלתי תרופה אנטיביוטיקה בשם Ciprofloxacin שמפו דרמקסול ומשחה רט אויט אך לא עזר. קיבלתי שוב משחה בשם גנטתרים יחד עם כדורי רקוטן למשך חצי שנה כבר עובד עצות אשמח לעזרההוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
חשש לhiv (לת)
Frostyfusion 14/03/2025 | 08:00שלום, רציתי לשאול, אם נחשפתי ממש מעט זמן)מדובר בכמה שניות ומדובר בחשיפה שהייתה מזמן בלי חשיפה לנוזלים(רוק,דם וכו') האם יש חשש להדבקה? כי כעת יש לי חום שכל פעם עולה ויורד,והאם מספיק תסמין אחד(לדוגמה החום)הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
הרפס זוסטר בפנים (לת)
ורד 12/03/2025 | 20:39היי, אובחנתי עם הרפס זוסטר בפנים בצד ימין ומטופלת מזה יומיים באציקלוביר 800 וכן באנטיביוטקיה (היה חשש גם לצלוליטיס והמליצו לי להמשיך את שניהם). מאז שהתחלתי את הזובירקס יש לי כאב ראש בצד הנגוע שלא מרפה לא משנה מה אני לוקחת (אופטלגין/דקסמול). האם זה קשור או שסתם במקרה התלבשה עלי גם מיגרנה? תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
שימוש בבטאקורטן (לת)
טוני 08/03/2025 | 11:43קיבלתי את המשחה ל7 ימים בגלל תגובה של אודם בעור הפנים לקרם פנים חדש. האודם חלף לאחר 3 ימים. אני מעדיפה להפסיק את השימוש בגלל הקורטיזון שבמשחה ולא להמשיך עוד 4 ימים. אודה להתיחסותךהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
שימוש באיפור להסתרת שטף דם בעין (לת)
.. 28/02/2025 | 17:05שלום אני עושה טיפול בהזרקות בעיניים וזה גורם לי בכל פעם לשטפי דם. לפני שבוע וחצי יצאתי מההזרקה (אחרי שהות ארוכה עם קרח להורדת הנפיחות) עם שטף דם סגול-כהה שמכסה את כל אזור העין, מהגבה ועד מתחת לעין (מגיע ללחי). מאד קשה לי עם זה אסתטית ואני יוצאת מהבית רק שאני ממש חייבת ורק עם משקפי שמש (גם בלילה). הבעייה שמאד קשה לי להתנהל ככה והמשקפי שמש מקשים לי על הראייה. כפי שזה נראה כרגע יקח לזה עוד כמה שבועות להחלים, אבל אני לא יכולה יותר להמשיך ככה אפילו יום אחד. ראיתי שיש אופצייה לעשות משהו שנקרא "איפור רפואי" כדי להעלים את הכתם הזה. הבעייה שחיפשתי ולא מצאתי איפה לעשות את זה. יש מאפרות, אבל לא מוסמכות לזה, או שיש קוסמטיקאיות פרא-רפואיות, אבל לא ראיתי שזה משהו שהן עושות. חיפשתי אפילו במכון קוסמטיקה של הקופה. באף מקום לא מצאתי מישהו שעושה איפור רפואי בעיניים. רק איפור קבוע או טיפולים כלשהם, ממש לא מה שאני מחפשת. מאחר ומדובר בעיניים וזה אזור רגיש במיוחד, ומאחר וגם יש לי רקע של בעיות עור (אטופיק דרמטיטיס, סבוראה ועוד..) אני קצת חוששת ללכת למאפרת בלי ניסיון מתאים, אבל מצד שני אני מרגישה שאין לי ברירה. לא מצאתי אף אחד שעוסק בזה ואני כבר לא יודעת מה לחפש, מה כדאי לעשות במקרה הזה? אני כבר מתקשה לשרוד ככה עוד יום אחד ופשוט שוקלת ללכת למאפרת (כל מאפרת) ופשוט לנסות להסתיר את זה. מה דעתך, זה בסדר? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
אני מאוד אשמח למענה לשאלה אחת כללית (לת)
מישהי 26/02/2025 | 21:04האם לדעתך לא מזיק ליטול כמוסות לחוזק נוסף לשיער, עור וציפורניים, ג'לים נוזליים בשחרור מהיר גם אם אין נשירה אלא רק למניעה וחיזוק שיער? במקרה שלי למשל יש לי קצת שבירת ציפורניים אבל אין כמוסות מיועדות אך ורק לציפורניים אלא הן בכללי לעור שיער נשירה ציפורניים ביחד.. אם אין לי נשירה אבל יש שבירת ציפורניים ובכלל רוצה רק בשביל מניעה וחיזוק שיער האם מותר לקחת כמוסות נגד נשירה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
האם ניתן להזריק זריקות הילארוניות בפנים שבוע אחרי טיפול בגז חנקן במספר מקומותבפנים? (לת)
יפית 19/02/2025 | 15:29הטיפול בפנים היה באזור הלחיים .ההזרקות מיועדות לאזור סביב השפתיים. תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
ראוקוטן (לת)
שלום 15/02/2025 | 09:20בן 16 שהתחיל לקחת ראוקוטן במינון 20 מ"ג)כדור ביום). האם יש מניעה לאימון במקביל בחדר כושר?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
רטינול וקרם לחות (לת)
רטינולית 10/02/2025 | 21:30היי, קניתי סרום רטינול ומעוניינת לשלב אותו עם קרם לחות. קראתי שאסור לשלב עם AHA. בקרם לחות שלי (נטורג'ינה היידרובוסט) שמתי לב שיש citric acid. האם בעייתי?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
קרטוזיס פילאריס
-
רוזיצאה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
הסרת נקודת חן
-
בדיקות קשורות
-
פטריות ישירה
-
כרומיום בשתן
-
תרופות קשורות
-
קריסאבורול
-
מיקונאזול
-
מונחים קשורים
-
העמותה הישראלית לאטופיק דרמטיטיס
-
קולגן
רופאים בתחום
פורומים נוספים בתחום
פורוםרפואת עור אסתטית
בפורום רפואת עור אסתטית ניתן ניתן להתייעץ עם ד"ר שרון פינצי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואת עור אסתטיתפורוםסרטני עור שאינם מלנומה NMSC קרצינומת תאי בסיס (BCC) וקרצינומת תאי קשקש (SCC)
בפורום סרטני עור שאינם מלנומה NMSC קרצינומת תאי בסיס (BCC) וקרצינומת תאי קשקש (SCC) ניתן להתייעץ עם ד"ר גיל טאובר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטני עור שאינם מלנומה NMSC ...פורוםמחלות עור של העריה והנרתיק
בפורום מחלות עור של העריה והנרתיק ניתן להתייעץ עם ד"ר שרון פינצי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מחלות עור של העריה והנרתיק