פורום אקנה – פצעי בגרות - עמוד 168
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
אדפרין או רטאויט
יעל 10/12/2011 | 13:59איזה מבין השניים יותר יעיל לטיפול בפצעי בגרות? תודה מראשפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אדפרין או רטאווית
דר' שמואל יורב 11/12/2011 | 12:16יעל שלום שני התכשירים יעילים עובדים בצורה שונה על האקנה הראטאווית אגרסיבי יותר . מה מתאים? להתייעץ עם רופא העור שיכול לראות מצב האקנה שלך
-
-
קיורטן
יוני 08/12/2011 | 00:13התחלתי לפני כשבוע לקחת את התרופה במינון של 20 מ"ג ליום האם שתייה פעם בחודש של אלכוהול במינון קטן (נגיד חצי ליטר בירה) - גם אסורה לחלוטין? תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה קיוראטן
דר' שמואל יורב 08/12/2011 | 14:36יוני אין אפשרות!!!! לשתןת משקאות אלכוהולים יחד עם קיוראטן בשוםפנים אף לא כמות קטנה מחשש פגיעה בכבד
-
-
שאלות
04/12/2011 | 13:46עד שכתבת את השאלות... לקח לי כמה שעות לכתוב את השאלות...ובסוף לא עונים לי... אי אפשר בבקשה לקבל תשובות בקצרה..? בבקשה בבקשה 1) לפני כשנה השתמשתי ב"בנזמיצין" ולאחר מכן החיידקים פיתחו עמידות וזה לא עזר כלל (רק בהתחלה לפני העמידות של החיידקים הבנזמיצין עזר)- עכשיו רציתי לדעת אם עכשיו העמידות של החיידקים הפסיקה? אם אני עכשיו אשתמש בבנזמיצין אז החיידקים יפתחו עמידות? או ההשפעה של החיידקים הפסיקה? תוך כמה זמן העמידות נפסקת מהאנטיביוטיקה? 2)איך Clearogen Acne יכול לטפל באקנה? האם זה קרם או משחה? 3) מה ההבדל בין "לוקסיד קרם" לבין "אדפרין קרם" מה יותר יעיל לאקנה? האם הם מכילים בדיוק את אותו דבר?... 4) האם החיידקים יכולים לפתח עמידות לאנטיביוטיקה Cilndamycin שבדואק ג'ל? מה ההבדל בין אנטיביוטיקה "אריתרומיצין" לבין האנטיביוטיקה "סילנדמצין" כטיפול לפצעי האקנה בפנים?... 5) בעלון לצרכן של "דואק ג'ל" כתוב- אין להשתמש משימוש בו זמני של דואק ג'ל עם תכשירים אחרים המכילים ויטמין A. אז האם מדוע אמרת לי להשתמש יום בדואק ג'ל ויום באדפרין\לוקסיד קרם- הלוא לוקסיד ואדפרין הם מכילים ויטמין A. אילו תופעות לוואי יכולות להיגרם בשימוש של דואק ג'ל עם לוקסיד\אדפרין? 6) האם אפשר למרוח את האזומד ג'ל 4% לפנים? למשך כמה זמן צריך למרוח את האיזומד ג'ל על מנת שהכתם בפנים יעלם?.. האם האיזומד ישר מעלים את הכתם? או זה לוקח זמן? 7) האם את הדואק ג'ל צריך למרוח על כל הפנים או רק על הפצעים המוגלתיים? והאם את הלוקסיד קרם צריך למרוח על כל הפנים או רק על הפצעים המוגלתיים? 8) לא הבנתי מדוע כתוב על הדואק ג'ל ש"אין להיחשף לשמש"? אם אני אחשף לשמש אז מה יכול לקרות ??? 9) מה ההבדל בין "בנזמיצין" ל"דואק ג'ל"? מה יותר יעיל לאקנה? 10) האם אפשר לערבב ביחד אדפרין עם דואק ג'ל לאקנה?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שאלות
דר' שמואל יורב 04/12/2011 | 21:59כותבת יקרה הפנתי אותך לרופא עור מומחה כדי שיתן לך הטיפול המתאים לאקנה שלך בהנחה שיש לך אקנה .אין מטרת הפורום לפרסם או להעדיף תרופות א. לא אתי ב. לכל חולה מתאים משהו אחר. מבלי לראות הכתם שעל פניך אינני יודע מה מתאים לו. יעילות תרופה כפי שהסברתי מותאמת למצב האקנה. חשיפה לשמש תיגרום לפיגמנטציה.
-
-
אקנה בן 30
סרגי פולישוק 03/12/2011 | 19:27שלום רב אני בן 30 ועדיין סובל מאקנה בדרגה בינונית בגיל 21 קיבלתי טיפול בראוקטן עם הטבה לזמן קצר -כחצי שנה בסיבוב שני גם היתה הטבה אך גם זמנית לפני חצי שנה פניתי שוב לרופא עור והיא המליצה לי על טיפול בראוקוטן במינון 2 כדורים בשבוע לתקופה ארוכה. אני חושש מהשפעות על הכבד במיוחד שאני שותה אלכוהול פעמיים שלוש בשבוע. השאלה האם זה נראה לך סביר והאם ניתן לעכוב באופן מוחלט על תיפקודי כבד בבדיקות דם? מודה לך מראש על תשובתךפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אקנה בן 30
דר' שמואל יורב 03/12/2011 | 19:54סרגי שלום אין אפשרות לקחת רואקוטאן עםאלכוהול . בדיקת דם אחת לחודש תעקוב אחרי תפקודי הכבד שלך.
-
-
כתמים אדומים על הפנים
איציק שמואלי 02/12/2011 | 18:25יש לי כמה פצעי אקנה על הפנים. ושמתי עכשיו במשך חודש אדפרין בלילה ודאלאגיס טי בבוקר. אחרי חודש, הפצעים לא נעלמו, אבל שאני מעביר יד על הפנים הם חלקות. כלומר לא מרגישים את הפצעים, העור שלי לא מחוספס או משהו. אז אני חושב שהפצעים עברו ונשארו רק הכתמים האדומים שלהם. זה נכון??כי כמו שאמרתי הפנים שלי חלקות שאני מעביר יד ולא מרגישים חיספוס של פצעים. ואם זה נכון, איך להעלים את הכתמים האדומים האלה?עם איזה משחה? דאלאגיס טי זה מספיק חזק וטוב? תודה!!פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כתמים אדומים
דר' שמואל יורב 03/12/2011 | 14:30הי איציק לא עניתי לך בפורום של דוקטורס?
-
-
שאלות לרופא עור המומחה
דנה 30/11/2011 | 17:521) לפני כשנה השתמשתי ב"בנזמיצין" ולאחר מכן החיידקים פיתחו עמידות וזה לא עזר כלל (רק בהתחלה לפני העמידות של החיידקים הבנזמיצין עזר)- עכשיו רציתי לדעת אם עכשיו העמידות של החיידקים הפסיקה? אם אני עכשיו אשתמש בבנזמיצין אז החיידקים יפתחו עמידות? או ההשפעה של החיידקים הפסיקה? תוך כמה זמן העמידות נפסקת מהאנטיביוטיקה? 2)איך Clearogen Acne יכול לטפל באקנה? האם זה קרם או משחה? 3) מה ההבדל בין "לוקסיד קרם" לבין "אדפרין קרם" מה יותר יעיל לאקנה? האם הם מכילים בדיוק את אותו דבר?... 4) האם החיידקים יכולים לפתח עמידות לאנטיביוטיקה Cilndamycin שבדואק ג'ל? מה ההבדל בין אנטיביוטיקה "אריתרומיצין" לבין האנטיביוטיקה "סילנדמצין" כטיפול לפצעי האקנה בפנים?... 5) בעלון לצרכן של "דואק ג'ל" כתוב- אין להשתמש משימוש בו זמני של דואק ג'ל עם תכשירים אחרים המכילים ויטמין A. אז האם מדוע אמרת לי להשתמש יום בדואק ג'ל ויום באדפרין\לוקסיד קרם- הלוא לוקסיד ואדפרין הם מכילים ויטמין A. אילו תופעות לוואי יכולות להיגרם בשימוש של דואק ג'ל עם לוקסיד\אדפרין? 6) האם אפשר למרוח את האזומד ג'ל 4% לפנים? למשך כמה זמן צריך למרוח את האיזומד ג'ל על מנת שהכתם בפנים יעלם?.. האם האיזומד ישר מעלים את הכתם? או זה לוקח זמן? 7) האם את הדואק ג'ל צריך למרוח על כל הפנים או רק על הפצעים המוגלתיים? והאם את הלוקסיד קרם צריך למרוח על כל הפנים או רק על הפצעים המוגלתיים? 8) לא הבנתי מדוע כתוב על הדואק ג'ל ש"אין להיחשף לשמש"? אם אני אחשף לשמש אז מה יכול לקרות ??? 9) מה ההבדל בין "בנזמיצין" ל"דואק ג'ל"? מה יותר יעיל לאקנה? 10) האם אפשר לערבב ביחד אדפרין עם דואק ג'ל לאקנה?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שאלות
דר' שמואל יורב 03/12/2011 | 14:25דנה יקירתי גשי לרופא עור לקבל הדרכה
-
-
המלצה למשחה
ליאל 30/11/2011 | 20:08היי דר' יורב אני בת 23 ויש לי אקנה ברמה בינונית. ניסיתי משחות כגון בינזומצין טופיקל ג'ל ואוקסי 10 וזה לא עזר לתווך ארוך. שמעתי שיש משחה על בסיס סטרואידים שמעביר את הפצע תוך כמה שעות תוכל לכוון אותי ולתת לי שם למשחה שמכילה סטרואידים?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה המלצה למשחה
דר' שמואל יורב 03/12/2011 | 14:23הי ליאל אנני נוהג להמליץ על משחה מבלי לבדוק מצב הפנים בטח לא משהו עם סטרואידים(את זקוקה למרשם רופא) ולא המלצת חברות גשי לרופא עור מומחה שיראה מצב פניך וימליץ על טיפול נאות אולי טיפול פוטותראפי? -
אקנה
חן 01/12/2011 | 19:47אני לא הייתי ממהרת לפתרון שמבוסס על סטרואידים. יש עוד סוגי משחות שאת יכולה לנסות, יש גם תוסף תזונה של סולגאר - שמן אורגנו פראי שגם מטפל באקנה.. עדיף לך לנסות קודם פתרונות כאלה ולא ישר סטרואידים.
-
-
פצע ..
חס!י 30/11/2011 | 22:41היי דוקטור , אני בת 12 העור פנים שלי חלק ונעים למגע הוא לא שמנוני הוא רגיל ,לאחרונה יצא לי פצע מתחת לנחיר הימני זה פצע מוגלתי אבל כדי להגיע למוגלה צריך להוריד שכבה של קליפה כזאת הפצע כואב מאוד והוא אדמדמם כזה מתי זה יעבור ולמה יצא לי ככה ?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה פצע
דר' שמואל יורב 03/12/2011 | 14:19הי ילדה אנני יכול לומר מדוע יצא אבל את בתקופת גיל ההתבגרות אנא לא לגעת בפצע לגשת לטיפול אצל רופא העור שיראה מה זה ויתן תרופה מתאימה כדי שלא יהיו חס וחלילה צלקות בהצלחה
-
-
שימוש ברוליד
23/11/2011 | 15:53ד"ר שלום! אני משתמש באנטיביוטיקה רוליד כבר 22 ימים. אני לוקח פעמיים ביום כדור אחד. לאחרונה התחילה לי נשירת שיער קלה. רציתי לדעת האם זה כתוצאה מהשימוש באנטיביוטיקה? אם כן מה ניתן לעשות? תודה!פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שימוש ברוליד
דר' שמואל יורב 03/12/2011 | 14:16רוליד אינו גורם לנשירת שיער .גש לרופא העור שלך לבדיקה
-
-
שימוש בקרם לחות אחרי מריחת בנזמיצין ג'יל
רוני 23/11/2011 | 18:04שלום, רציתי לדעת האם בזמן שימוש בבנזמיצין גיל מותר לנקות את הפנים במי פנים לפני והאם מותר לשים קרם לחות אחרי השימוש. תודה רוניפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שימוש בקרם לחות
דר' שמואל יורב 03/12/2011 | 14:13כן אין בעיה -
שימוש בקרם לחות
02/12/2011 | 21:32כן אין בעיה -
שימוש בקרם לחות אחרי
23/11/2011 | 18:22כן אין בעיה
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים