פורום אקנה – פצעי בגרות - עמוד 169
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
-
הפואום יוצא לחופשה בין התאריכים 24/11-2/12 (לת)
דר' שמואל יורב 24/11/2011 | 10:59עקב יציאתי לכינוס בחו"ל לא ינתן מענה בפורום בין התאריכים 24/11-2/12 עמכם הסליחה.פתח בחלון חדש -
קיורטן-שאלות
אליס89 22/11/2011 | 22:42שלום, הומלץ לי להשתמש בקיורטן 40 מ"ג למשך חצי שנה ויש לי מספר שאלות לגבי השימוש 1. מותר לשתות אלכוהול בזמן הטיפול? 2. חשיפה לשמש...אפשר?.. ובמידה ואלך לים ואשים קרם הגנה בפנים זה אפשרי? 3. מה אסור או לא מומלץ בזמן נטילת הכדור? 4. האם לאחר הטיפול ישארו צלקות/כתמים? מכיוון שאני מכירה הרבה אנשים שהשתמשו ברוקאטן ויש להם צלקות...האם גם לקיורטן יש תופעות כאלה.. 5. מה ההבדל בין קיורטאן לרוקאטין? תודה רבה.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תודה
דר' שמואל יורב 23/11/2011 | 12:01הי אליס אסור לשתות אלכוהול במשך כל התקופה -
תודה..
אליס 23/11/2011 | 10:28הייתי אצל ד"ר שלמוביץ שהמליץ על זה, אמר שאני בת 22 ועם אקנה והאקנה לא יעבור לי עד גיל 50 כי זה כבר לא גיל ההתבגרות והמליץ לי על קיוראטן. אסור לשתות כלל אלכוהול למשך חצי שנה??.. או שאפשר פעם בשבוע-שבועיים? -
תשובת מומחה קיוראטן
דר' שמואל יורב 22/11/2011 | 23:02אליס ערב טוב מי המליץ? האם היית אצל רופא עור? בקצרה:קיוראטן ורואקוטאן הן אותה תרופה חברות שונות אסור לשתות אלכוהול לא להיות בשמש ,בלי שום קשר חובה להתמרח כל יום התרופה אינה מצלקת אלא האקנה עצמה.ולהמשך פני לרופא שיבדוק מה מצב האקנה שלך וימליץ מה מתאים לך
-
-
-
תשובת מומחה טיפול באקנה קל
דר' שמואל יורב 19/11/2011 | 12:48אם כוונתך למשחה ללא מרשם אז קלירוגן מעולה
-
-
אקנה בגיל 23
רעות גזית 24/10/2011 | 21:28שלום! אני סובלת מאקנה בפנים מגיל 12 אך תמיד הרופאים אמרו שיש לי אקנה קלה ולכן לא מומלץ לי טיפול בראקוטן. בזמן הצבא לקחתי הורמוני גדילה ששגרמו לי לעלייה חדה בכמות הפצעים בפנים אך בשל תפקידי הצבאי שוב השתמשתי במשחות. היום ,הפנים שלי עם פצעים קטנים וכמעט לא בולטים אך יש לי בעיקר פצעים בגב ובכתפיים. רופא העור המליץ לי על טיפול בראקוטן. האם זה לא מאוחר מידי בגילי? האם זה ישפיע עלי מבחינה הורמונלית?(הורמוני הגדילה גרמו לי לעלייה של כ-6 קילו במשקל שעדיין לא הצלחתי להוריד). וחוץ מזה ,אני טריאתלטית (מתאמנת כל יום במשך שעה וחצי לפחות) האם הטיפול יחייב אותי להפסיק את האימונים?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אקנה
דר' שמואל יורב 19/11/2011 | 12:46הי צהרחים טובים החברה מצויינת אנני מכיר את השמן אם עוזר נהדר -
אקנה
דניאל 17/11/2011 | 12:01את יכולה לנסות גם כמוסות שמן אורגנו של סולגאר. אני סובלת מאקנה וסירבתי ליטול ראוקטן, התחלתי להשתמש בכמוסות וזה נורא עוזר לעור. ממליצה לך לברר גם עם נטואורפת. -
תודה רבה:)
25/10/2011 | 22:15 -
תשובת מומחה אקנה בגיל 23
דר' שמואל יורב 25/10/2011 | 21:32רעות שלום כדאי היה שרופא הנשים שלך יערוך לך פרופיל הורמונלי כי הרואקוטאן אינו מתאים לפעילות הספורטיבית שלך .יתאים לך יותר גלולות -
אקנה
ספיר 25/10/2011 | 14:39אני גם סובלת מאקנה קל (בת 21) וכבר שנים שאני משתמשת בגלולות נגד היריון של פמינט שממש שיפרו לי את מראה הפנים והן כמעט חלקות לגמרי.. באמת עדיף להמנע מטיפול בראקוטן.. לגבי הפצעים בגב באמת תבררי אם יש פתרון אחר, כי חבל ליטול ראוקטן...
-
-
רופא עור או קוסמטיקאית?
נוי 02/11/2011 | 12:22יש לי מעט פצעונים שמפריעים לי, מה עדיף רופא עור או קוסמטיקאית? תודהפתח בחלון חדש-
בעית עור
רוני 16/11/2011 | 12:00שלום, אני ממליצה לך לקרוא פה על פצעונים ועור בכללי -
תשובת מומחה רופא עור או קוסמטיקאית
דר' שמואל יורב 02/11/2011 | 13:34הי נוי בטיפול במחלות הקשורות לעור ואו פעולות רפואיות תמיד עדיף ורצוי להגיע לרופא עור מומחה שזהו תפקידו .אם זאת כדאי ורצוי להגיע לקוסמטיקאית כדי לשמור על עור הפנים ולרענן אותו.לשאלתך רופא עור שיטפל במקור של הפצעים
-
-
קריוטן
ענבל 15/11/2011 | 18:55שלום רב. אני בת 15 ונוטלת קריוטן. התחלתי בערך לפני פחות מחודש.. כל היום אני בלחץ מה יהיה? איך ישפיע? מתי? אני יודעת שזו תרופה ממש טובה אבל רציתי לשאול- - מה ההבדל בין רוקוטן לקריוטן? - מה יותר טוב מבינהם? - מה אסור במסגרת נטילת הקריוטן? - הפצעים הקיימים- כיצד הם יעברו? הרי הקריוטן פועל בשיטת בלוטות החלב (כפי שקראתי) וזה אמור להסיר את הפצעים העתידיים לבוא (שחורים ולבנים), אז איך הפצעיים העכשויים יעברו? אני יודעת שזה הרבה שאלות, אשמח אם תוכל לענות לי עליהן. תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה קיוראטן
דר' שמואל יורב 15/11/2011 | 21:04בנוסף אסור לשתות אלכוהול למרוט שיער וכו לכן שוב גשי לרופא עור מומחה שינחה אותך בדיוק איך לוקחים התרופה ומה מותר ואסור בהצלחה -
תשובת מומחה קיוראטן
דר' שמואל יורב 15/11/2011 | 20:58הי ענבל אין הבדל בין רואקוטאן וקיוראטן שנייהם אותו דבר חברות שונות .אסור להיות בשמש פעילות ספורטיבית יכול להיות יובש כתוצאה מהתרופה לעיתים כאבי ראש . את צריכה לקבל את כל האינפורמציה מרופא העור שרשם התרופה .חובה לערוך כל חודש בדיקות דם לתפרודי כבד.בכל מקרה קראי את העלון המצורף ותקבלי את כל המידע על התרופה.בגדול קורס ראשון לוקח כ6 חודשים אצל חלק משפיע יותר אחרים צריכים להתאזר בסבלנותממליץ בחום להיפגש שוב עם הרופא להבסר ממצא על התרופה
-
-
לגבי רואקוטן
שני 15/11/2011 | 19:00היי ..אני לוקחת רוקוטן ועכשיו יש לי כמה שאלות: האם מותר לעשות גבות במהלך הטיפול? האם אסור בכלל להחשף לשמש? יש לי גם בגב ובחזה טיפה פצעונים לבנים , האם גם זה יעבור? תודה מראשפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה לגבי רואקוטאן
דר' שמואל יורב 15/11/2011 | 21:01שני ערב טוב מיכוון שהעור רגיש מומלץ לא למרוט שיער לפחות עד חודש אחרי סיום לקיחת התרופה .כדי למנוע הצטלקויות ופגיעה בעור. אסור להיות בשמש .לגבי הפצעונים מיכוון שלא בדקתי קשה לי להבטיח שיעברו בדרכ אם קשור לאקנה סביר שיעברו
-
-
נזק לעור כתוצאה משימוש בפולידין
13/11/2011 | 20:51ד״ר שלום רב, בעקבות דלקת שנוצרה סביב הציפורן בבוהן רגלי ערכתי 3 ״אמבטיות פולידין״ במשך 3 ימים, למשך שעה בכל פעם. השתמשתי בפולידין ״בעל פעילות אנטיפסטית לחיטוי העור לפני ניתוח״. בתום 3 ימי ״טיפול״ התייבש העור בכף הרגל והתחושה היא כאילו העור הפך לנייר בצבע כתום עז. התחושה נוראית וכל קרם שמרחתי על הרגל לא הועיל למרות שחלפו כבר 4 ימים מאז שהפסקתי עם בפולידין. אודה על קבלת עצתך בנושא. תודה.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה נזק לעור
דר' שמואל יורב 13/11/2011 | 22:04גש לרופא עור לביקורת
-
-
נזק לעור כתוצאה משימוש בפולידין (לת)
שיר 13/11/2011 | 20:51ד״ר שלום רב, בעקבות דלקת שנוצרה סביב הציפורן בבוהן רגלי ערכתי 3 ״אמבטיות פולידין״ במשך 3 ימים, למשך שעה בכל פעם. השתמשתי בפולידין ״בעל פעילות אנטיפסטית לחיטוי העור לפני ניתוח״. בתום 3 ימי ״טיפול״ התייבש העור בכף הרגל והתחושה היא כאילו העור הפך לנייר בצבע כתום עז. התחושה נוראית וכל קרם שמרחתי על הרגל לא הועיל למרות שחלפו כבר 4 ימים מאז שהפסקתי עם בפולידין. אודה על קבלת עצתך בנושא. תודה.פתח בחלון חדש

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים