פורום אקנה – פצעי בגרות - עמוד 172
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
אוננות ואקנה
לירון 03/10/2011 | 10:52שלום, שמעתי שאוננות מוגברת יכולה לגרום להופעה של פצעי בגרות (אקנה), האם זה נכון?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אוננות
דר' שמואל יורב 03/10/2011 | 17:59לירון זהומיתוס בלבד
-
-
בלוטות חלב
קובי 03/10/2011 | 10:19האם ישנה דרך לטפל בבלוטות חלב על איבר המין ללא התערבות כירורגית או פרוצדורות חשמליות וכו'? ואם כן מהי הדרך? האם בלוטות החלב הינם דבר חולף?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה בלוטות חלב
דר' שמואל יורב 03/10/2011 | 17:58ערב טובקובי הייתי מציע לגשת לרופא עור שיבדוק האם אלו בלוטות חלב,ולא למשל יבלות לעיתים טועים באיבחון
-
-
(לת)
קובי 03/10/2011 | 10:19האם ישנה דרך לטפל בבלוטות חלב על איבר המין ללא התערבות כירורגית או פרוצדורות חשמליות וכו'? ואם כן מהי הדרך? האם בלוטות החלב הינם דבר חולף?פתח בחלון חדש -
רוזאציה
דנה 30/09/2011 | 22:39שלום, אני בת 51 שוקלת 53 ק"ג. זמן רב סובלת מפיצעונים אודם ונימים באיזור מחשוף (רוזאציה). טופלתי בקרמים (דואק ג'ל) במינוציקלין, עזרו לזמן מוגבל, הפסיקו להיות אפקטיביים. האם כדאי לטפל ברואקוטן במינון נמוך (20 מ"ג פעמיים שלוש בשבוע למשך 3 חודשים), מאוד חוששת מתופעות לוואי של התרופה והבנתי שבמינון הנ"ל התופעות כמעט לא קיימות. אודה על תשובתך, שנה טובה.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה רוזאציה
דר' שמואל יורב 01/10/2011 | 21:01ערב טוב שנה את יכולה להשתמש במינון הנמוך וכן במינון נמוך כזה כמעט ואין תופעות לוואי ,אך לציין שזה אינדיבידואלי.שתהיה שנה טובה
-
-
רואקוטן-שמש
דני 29/09/2011 | 17:56שלום, אני שותה ראוקוטן כבר כמה חודשים, היום הלכתי לים ונשרפתי בשמש, ראיתי שבתופאות לוואי כתוב לא להיחשף הרבה לשמש ורציתי לדעת האם יהיה לי קטמים על הפנים וחורים? תודה וחג שמח..פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה רואקוטאן ושמש
דר' שמואל יורב 01/10/2011 | 20:58ערב טוב דני אסור להיחשף לשמש!!!!! כשלוקחים רואקוטן .איפה כתוב לא להיחשף הרבה? בכל אופן צפה לקילוף ויובש של העור ולפיגמנטציה .קמטים וחורים לא .אנא שמור על עור פניך מגן אותם מפני השמש ותתאפק עם הים כרגע .
-
-
קומודונים שחורים אצל תינוק בן שנתיים
אלי 25/09/2011 | 14:45היי זקוק לעצתכם ,בני בן השנתיים התעורר הבוקר עם קומודונים שחורים בפניו ,ממה שזכור לי מדובר בתופעה שקשורה למתבגרים ולא לתינוקות .הייתכן ? בהנחה ואכן מדובר בקומודונים בגיל הזה מה הם דרכי הטיפול האם זה נפוץ ? כמה זמן נמשך? תודה אליפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה קומודונים שחורים
דר' שמואל יורב 25/09/2011 | 20:17אלי ערב טוב אפשר למצוא אקנה ואו קומודונים אצל יונקים אבל לא סביר בגיל שנתיים כדאי שרופא עור יאבחן אותו.
-
-
פוטותרפיה לאקנה
17 מיכל 24/09/2011 | 10:55שלום דר יורב שמעתי שיש טיפול בפוטותרפיה לאקנה, חלק מרופאי העור ששאלתי לא מכירים את הנושא. מה דעתך על טיפול כזה, ואיפה ניתן לבצע אותו ? אניגרה באזור תל אביבפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה פוטותרפיה
דר' שמואל יורב 25/09/2011 | 08:19הי מיכל כן ישנו טיפול בפוטותרפיה לאקנה . הטיפול יעיל אינו גורם נזק ואו תופעות לוואי ויש הצלחות בו.מציע לטפל אצל רופא עור. בתחילת נובמבר אתחיל להפעיל מרפאה לאור כחול,אם ברצונך לטפל במיידי לדר פם יש נסיון עשיר בתחום.
-
-
רואקוטן שימוש
26 דנה 24/09/2011 | 10:53אני לוקחת רואקוטן לפצעי בגרות הפצעונים השתפרו אבל יש לי נשירת שיער. האם ישנו טיפול לבליעה או טיפול מקומי שיכול לשפר את המצב 26 דנהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה רואקוטאן בשימוש
דר' שמואל יורב 25/09/2011 | 08:03דנה שלום יש תופעה של נשירת שיער עם לקיחת רואקוטאן שתעלם לכשתסיימי לקחת. בנתיים אפשר לקחת תוסף תזונה שנקרא Hair Boost .
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים