פורום אקנה – פצעי בגרות - עמוד 171
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
שאלה לד"ר יורב
רוני 21/10/2011 | 22:02לגבי בעית פצעים בגב שנמשכת מספר חודשים: האם טיפול ב CEPHALEXIN אפקטיבי ללא RIFAMPICIN?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שכחתי לציין
דר' שמואל יורב 23/10/2011 | 12:02עדיין לא משנה את תשובתי זה לא טיפול מקובל ושאל את הרופא מדוע טיפול זה כי הרי לא ראיתי מצב הגב שלך -
תשובת מומחה שכחתי לציין
דר' שמואל יורב 23/10/2011 | 12:00 -
שכחתי לציין
22/10/2011 | 21:27הפצעים נראים עם זיהום ולחלקם ראש מוגלתי, ואני מבוגר. השאלה: האם טיפול ב CEPHALEXIN אפקטיבי גם ללא RIFAMPICIN -
תשובת מומחה פצעים בגב
דר' שמואל יורב 22/10/2011 | 20:34אלו לא טיפולים מקובלים לאקנה . והרופא שנתן לך קבל הסבר מדוע
-
-
פצעונים בגיל 54
ג'קי 19/10/2011 | 00:06דר' שלום אני בן 54 וכל חיי אני סובל מפצעונים שנראים כמו אקנה, בכל הגוף, על החזה על הראש, בפנים על הירכיים וכו' האם טיפול בקורטן יכול להועיל בגילי, אני רוצה לציין שאני חולה כליות ומטופל בהמו דיאליזה. בתודה ג'קיפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה פצעונים בגיל 54
דר' שמואל יורב 22/10/2011 | 20:31ערב טוב ג'קי אינך יכול להשתמש בקיוראטאן גש לרופא העור שלך ובתאום עם הנפרולוג שלך יתאים טיפול
-
-
צלקות מאקנה
אפרת 18/10/2011 | 17:16שלום, אני בת 30 ואני סובלת מצלקות אקנה שנשארו לי בפנים, ניסתי כל מיני תכשירים , אך שום דבר לא שיפר את המצב. שמעתי השבוע שיצא תכשיר חדש לאסתי לאודר שנקרא אילומניישן לפנים ומטפל בין היתר גם בצלקות. רציתי לדעת האם יתכן ותכשיר קוסמטי יוכל לעזור? תודה וחג שמח!פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה צלקות מאקנה
דר' שמואל יורב 18/10/2011 | 21:42הי אפרת ערב טוב צר לי על הטעיית הקהל .אף חומר קוסמטי אננו יעיל בטיפול בצלקות!!!! חבל על הכסף.ישנם מס טיפולים יעילים הכוללים פילינג לייזר וכו המתאימים לכך.התייעצי עם רופא עור מומחה או פלסטיקאי בלבד לגבי טיפולים אלו ןלא באינטרנט משום שהרופא חייב לראות מצב הצלקות עומק וצבע . בהצלחה חג שמח
-
-
רטין A ודרמה רולר
לירון 18/10/2011 | 13:17ב"ה שלום דוקטור האם החומרים TREATION (מה שפעיל ב RETIN A) ומכשיר דרמה רולר ביתי בין 1.5 ל 3 מ"מ יעילים להגברה ספיגה של חומרים אחרים שמורחים על העור? האם הם יעילים על כל החומרים שמורחים על העור או שלפעמים יש יוצאים מן הכלל? תודה מראש!פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה רטין ודרמה רולר
דר' שמואל יורב 18/10/2011 | 21:37לירון שלום רטין aטוב בפני עצמו ואין צורך להשתמש בחומרים אחרים .(לא הגדרת אילו חומרים)יעילות הדרמה רולר לא מוכחת מדעית ולכן אנני מחווה דעה עליו
-
-
בלוטות חלב, סירינגומה עיניים
יולי 13/10/2011 | 02:03שלום, הייתי אצל שני רופאי עור. הראשון אמר כי מדובר בכולסטרול- בבדיקות דם לא נרשם שיש לי כולסטרול גבוה. רופא שני שהלכתי אליו אמר כי מדובר בבלוטות חלב, בסירינגומאטה. קישור לתמונה- http://imageshack.us/photo/my-images/33/78730873.jpg/ תמונה1 http://imageshack.us/photo/my-images/7/20111s.jpg/ תמונה2 ברצוני להתייעץ עם עוד מספר רופאים כדיי להיות בטוחה שהאבחנה נכונה ומדובר בסירינגומה syringoma . אני לא מעוניינת לעבור את הניתוחים המוצעים או לייזר או הקפאה או כל טיפול שיכול להשאיר לי צלקות. ראיתי שיש משחה שלא נמכרת בארץ בשם NEVEXIN... אני לא בטוחה באחוזי ההצלחה שלה. תודה מראש.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה בלוטות חלב
דר' שמואל יורב 17/10/2011 | 12:56יולי שלום לך נכונה עמדתך לקבלת חוות דעת נוספת אך לא יהיה זה רציני ומקצועי מבחינתי לתת לך כזאת לפי תמונות עדיין מאמין בפגישה עם החולה ובבדיקה ולכן אנני יכול לייעץ לפי התמונות שצרפת
-
-
אקנה
ללי 17/10/2011 | 10:54אני רוצה לדעת בבקשה איך בדיוק גלולות משפיעות על עור הפנים אצל בנות? כי אני ראיתי שאחותי מאז שהתחילה לקחת גלולות פמינט האקנה אצלה כבר פחות מופיע זה משהו שיכול לעזור גם לי?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אקנה
דר' שמואל יורב 17/10/2011 | 12:54ללי שלום בקצרה , האקנה מושפע מהורמונים בגוף .הגלולות משפיעות על ההורמונים ולכן כל מה שמשפיעעל ההורמונים יש לו השפעה על האקנה. לגביך מבלי לבדוק אותך ולקבל נתונים מעבדתיים לא יהיה זה רציני לאבחן אותך .בכללי כן גלולות משפיעות מה איך אילו גלולות יעשה בבדיקת רופא מומחה.
-
-
הפורום יוצא לחופשה בין התאריכים 10.10.11-17.10.11 (לת)
10/10/2011 | 12:14בזמן זה לא יהיה מענה לשאלות, עמכם הסליחה. חג שמח!פתח בחלון חדש -
פצעים בין הירכיים
מיה 06/10/2011 | 10:38בתקופה האחרונה התחילו להתווצר לי פצעים בין הירכיים שנראים כמו אקנה - ראש לבן שמתייבש או מזדהם ומתפוצץ. הם משאירים אחריהם עיגולים סגולים-אפורים מאוד לא אסתטיים. כשחשבתי על זה אני לא בטוחה, אבל לפני מספר חודשים התחלתי ליטול גלולה מסוג חדש (מליאן). יכול להיות שזה קשור? עכשיו חזרתי לגלולה הקודמת (פמינט). אני אציין שאני סובלת מעודף משקל והירכיים שלי באופן טבעי מתחככות אחת בשנייה כשאני הולכת מה שאולי יוצר יותר גירוי על הפצעים האלו. אז מה עושים נגד זה?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה פצעים בין הירכיים
דר' שמואל יורב 06/10/2011 | 13:47מיה שלום עצתי להיכנס לרופא העור לקבל טיפול משחתי ואנטיביוטי.מבלי לראותך אני יכול רק לשאר .יכול להיות מהחיכוך עצמו או משערות חודרניות .אין קשר לגלולות
-
-
-
תשובת מומחה מינוצין
דר' שמואל יורב 05/10/2011 | 08:29דיויד בוקר טוב אסור לשתות כשנוטלים אנטיביוטיקה. -
תשובת מומחה עוד שאלה
דר' שמואל יורב 05/10/2011 | 08:28המינוצין אינו רואקוטאן ניתן להתאמן בחדר כושר ואין בעיה של התכווצויות -
תשובת מומחה מינוצין
דר' שמואל יורב 05/10/2011 | 08:26דיויד בוקר טוב כשנוטלים אנטיביוטיקה אסור לשתות משקאות חריפים. -
עוד שאלות לגבי מינוצין
דוד 04/10/2011 | 23:51האם מינוצין גורם להתכווציות? האם אפשר להתאמן בחדר כושר? תודה
-
-
מה ההבדל בין רואקוטאן לקיוראטן?
סוזי 03/10/2011 | 10:30שלום ד"ר יורב, רציתי לדעת מה ההבדל בין רואקוטן לקיוראטן? איזה מהם מומלץ יותר? תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הבדל בין קיורטאן ורואקוטאן
דר' שמואל יורב 03/10/2011 | 18:00ערב טוב סוזי אין שום הבדל בין קיורטאן לרואקוטאן אותה הגברת בשינוי אדרת .כלומר אותה תרופה חברות שונות אותו אפקט לשתיהן.
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים