פורום כאבי ראש ומיגרנה - עמוד 272
פרופ' שלומית יוסט-כץ
פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה. בוגרת ביה"ס לרפואה תל אביב. מומחית בנוירולוגיה ובנוירואונקולוגיה. התמקצעות בכאבי ראש. פירסמה מאמרים רבים בעיתונות מקצועית. מקבלת מטופלים בגבעת שמואל.
פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה במרכז הרפואי רבין (קמפוס בילינסון) ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה במרכז דוידוף לסרטן (אשר במרכז רפואי רבין).
נוירו-אונקולוגיה הינו מקצוע העוסק בגידולי מערכת העצבים ובמכלול הבעיות הנוירולוגיות בקרב חולי סרטן.
פרופ' שלומית יוסט-כץ נבחרה ע"י מרכז רפואי רבין ונסעה להתמחות על בת שנתיים וחצי בנוירו-אונקולוגיה במרכז הסרטן MD ANDERSON אשר הינו מרכז הסרטן הגדול ביותר בארצות הברית.
במסגרת עבודתה כנוירו-אונקולוגית פרופ' יוסט מטפלת בחולים עם מגוון בעיות:
* גידולי מוח ראשוניים
* גידולי מוח משניים - גרורות
* סיבוכים נוירולוגיים בקרב חולי סרטן הכוללים:
נוירופתיות משנית לטיפול כימותרפי
פרכוסים משנית לגרורות מוחיות
תופעות לוואי נוירולוגיות כתוצאה מטיפול כימותרפי וקרינתי
חסרים נוירולוגיים וכאב משנית לגרורות גרמיות (cord compression)
אירועים תרומבואמבוליים
תסמונות פרהנאופלסטיות
בנוסף, פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה רופאה בכירה במרפאה לכאב ראש בבית החולים בילינסון.
במסגרת מרפאה זאת מטפלת בחולים עם כאבי ראש כגון:
* מיגרנה
* TENSION HEADACHE
* CLUSTER HEADACH
* כאבי פנים
* HEMICRANIA CONTINUA
* TRIGEMINAL NEURALGIA
בנוסף לעיסוקיה העיקריים, ממשיכה פרופ' יוסט-כץ לעבוד כנוירולוגית כללית ומטפלת במגוון רחב של חולים עם בעיות נוירולוגיות שונות. פרופ' יוסט-כץ זוכה להערכה רבה מצד מטופליה.
-
-
תשובת מומחה
המשך
דר' דניאל עובד 14/03/2012 | 21:06ממש לא טיפוסי, לא הייתי חושב דווקא על זה...הוסף תגובה
-
המשך
14/03/2012 | 21:00שלום ! יש לי כאב ראש אחורי הייתי אצל נוירולוג ורופא עיניים שלא מצאו כלום בבדיקתם. עכשיו אני מרגישה תזוזה בעיניים , וקראתי שזו אחת הסימנים לסרטן מוח, נכון ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תזוזות בעיניים
דר' דניאל עובד 14/03/2012 | 20:59לא הבנתי את שאלתך.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
-
כאב ראש אחורי14/03/2012 | 20:55שלום ! קראתי באחד האתרים שכאב ראש אחורי עלול לנבוע ממתח מתמשך, ואני אכן חיה במתח וחרדות מתמשכות. אך הכאב שלי הינו אחורי מצד ימין, ייתכן גם שאפילו שזה חד צדדי גם עלול לנבוע ממתח ? תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב ראש אחורי
דר' דניאל עובד 14/03/2012 | 20:59בהחלט כן, אבל יכול להיות גם לדוגמא גירוי או דלקת של העצב העורפי הגדול, כדאי להיבדק ע"י נוירולוג...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב ראש אחורי
-
כאב ראש אחורי ובחילות14/03/2012 | 20:50שלום ! מהם הסיבות לכאב ראש אחורי ובחילות לפעמים . תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב ראש אחורי
דר' דניאל עובד 14/03/2012 | 20:58עשרות סוגים, קשה לפרט כאן. כדי להיבדק ע"י נוירולוג..הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב ראש אחורי
-
בקלוסל14/03/2012 | 19:51שלום ! האם בקלוסל תרופה ממכרת? ומה ההבדל בינה לבין אולטרול? תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
בקלוסל
דר' דניאל עובד 14/03/2012 | 20:37בקלוסל אינה ממכרת, היא משתייכת לקבוצת מרפי השרירים, לעומת אלטרולט שהיא תרופה נוגדת דיכאון.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בקלוסל
-
שלאה מוזרה14/03/2012 | 19:58שלום ד"ר! יש לי תופעה מוזרה: עשאני בולעת רוק אני מרגשיה כאילה שלחץ על לראש ! לא יודעת איך להסביר את זה ... תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
לחץ באזניים או בראש
דר' דניאל עובד 14/03/2012 | 20:35כדאי לפנות לרופא אא"ג...בהצלחה...הוסף תגובה
-
סליחה, הלחץ אולי בורגש באוזניים או בראש לא מצליחה להבדיל
14/03/2012 | 20:21הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לחץ באזניים או בראש
-
נורית14/03/2012 | 09:27שלום ד"ר! האם אינדוביס (25 מ"ג ) יכול לסייע לצוואר תפוס כמו האיתופן. תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תודה
14/03/2012 | 10:44הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
טיפול
דר' דניאל עובד 14/03/2012 | 10:33טיפול בתרופה כזו או אחרת נקבע עפ"י שיקולים קליניים ולא ניתן להמליץ בפורום לגבי תרופות ומינונים...בהצלחה...הוסף תגובה
-
אז מה האיתופן יותר טובה לבעיות צוואר? או איזה תרופה
14/03/2012 | 10:24הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
נורית
דר' דניאל עובד 14/03/2012 | 10:18יכול, אם כי זאת לא תרופת הבחירה...הוסף תגובה
-
תודה
-
נורית14/03/2012 | 09:29שלום ד"ר! האם ניתן לקבל אינדוביס לתקופה ממשוכת ( יותר מחודש ) תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
המשך
דר' דניאל עובד 14/03/2012 | 10:24אין לי מושג...הוסף תגובה
-
המשך
14/03/2012 | 10:23ורשום באחד האתרים שתרופה זו עלולה להסוות סימנים של זיהום! דבר שלא הבנתי מה זה ? תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
נורית
דר' דניאל עובד 14/03/2012 | 10:18תלוי, אם יש צרבות או כיב אז לא מומלץ. יש פציאנטים שנוטלים אינדוביס לזמן ממושך כי אין אופציה טיפולית טובה ובטוחה יותר...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
-
-
תשובת מומחה
תשובה
דר' דניאל עובד 13/03/2012 | 21:22בשמחה...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה
-
כאב ראש תעוקתי13/03/2012 | 14:06שלום ד"ר! האם כאב ראש תעוקתי יכול להופיע בצד אחד של הראש ( הימין האחורי ) תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
נוקשות בצוואר
דר' דניאל עובד 13/03/2012 | 21:21גם כן ייתכן...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב ראש תעוקתי
דר' דניאל עובד 13/03/2012 | 21:20בהחלט כן.הוסף תגובה
-
ולהתלווה עם נוקשות בצוואר באותו הצד?
13/03/2012 | 14:12הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
נוקשות בצוואר
-
כאבי ראש שעוברים ממקום למקוםערן 13/03/2012 | 17:45מזה שבועיים אני סובל מכאבי ראש ברקות המתחלפים מצד לצד ללא הפסק. אשמח לקבל תשובה לגבי סוג הבעיה בהקדם האפשרי, תודה רבה ערן.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי ראש רקתיים המתחלפים מצד לצד
דר' דניאל עובד 13/03/2012 | 21:20התאור שלך ערן יכול להתאים לכאבי ראש תעוקתיים, כדאי לפנות לנוירולוג לאיבחון וטיפול מתאים...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ראש רקתיים המתחלפים מצד לצד
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- מחלת הכאב הכרוני
- כאב שלאחר פגיעה עצבית
-
בדיקות קשורות
- ויטמין B6
- קובלט בשתן
-
תרופות קשורות
- פריגאבאלין (ליריקה)
- אוזנימוד (זפוסיה)
-
מונחים קשורים
- אינטגרציה
- אי-התמצאות
רופאים בתחום
ד"ר ורד ליבנה
נוירולוגיה
5.0
( 7 חוות דעת )
"ניכרת מקצועיות ובקיאות בתחום.
גישה נעימה ומכבדת"
ד"ר יאיר זלוטניק
נוירולוגיה
4.9
( 52 חוות דעת )
"ממליצה בחם על הטיפול המסור של ד"ר יאיר זלוטניק . הרגישות וההקשבה שלו למטופל ראויה להערכה."
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבי ראש ומיגרנה
פורום כאבי ראש ומיגרנה מנוהל ע"י ד"ר שלומית יוסט-כץ, נוירולוגית בכירה ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה בבלינסון. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום כאבי ראש ומיגרנהפורוםטיפולי קנאביס בילדים
בפורום טיפולי קנאביס בילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר ורוניקה צ'רנוחה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפולי קנאביס בילדים