פורום גינקולוגיה אונקולוגית (סרטן צוואר הרחם/שחלות) - עמוד 219
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
הקרנות או לא הקרנות?
20/07/2012 | 00:27נמצא אצלי סרטן רירית הרחם בדרגה IAG2-3 ללא חדירה למערכת הדם.עברתי כריתת רחם . מה סיכויי ההחלמה המלאה? האם יש צורך בהקרנות?פתח בחלון חדש-
קרינה לסרטן רירית הרחם
23/07/2012 | 12:05מטרת הפורום הינה לתת אינפורמציה כללית לקהל הרחב ולא לתת יעוץ פרטני במקרים מורכבים כשלך. בברכה, דר׳ ביינר -
המשך..
23/07/2012 | 10:38שלום. עומק החדירה של הגידול 0.5. ולא היתה חדירה לכלי הדם והלימפה. נדגמו בלוטות לימפה שנמצאו נקיות. כמה נלקחו- לא יודעת. גילי - 53 ללא עודף משקל ועישון.אשמח לחוות דעתך. -
המשך..
23/07/2012 | 10:37שלום. עומק החדירה של הגידול 0.5. ולא היתה חדירה לכלי הדם והלימפה. נדגמו בלוטות לימפה שנמצאו נקיות. כמה נלקחו- לא יודעת. גילי - 53 ללא עודף משקל ועישון.אשמח לחוות דעתך. -
סרטן רירית הרחם
22/07/2012 | 01:28שלום, ההחלטה על תוספת קרינה תלויה בגורמים רבים וביניהם עומק החדירה של הגידול, האם נדגמו בלוטות לימפה ומה מספרן, נוכחות תאי גידול תוך כלי דם או לימפה, גיל המטופלת ועוד. עלייך לפנות לייעוץ עם דו״ח הניתוח והתשובה הפתולוגית לגינקולוג אונקולוג בברכה, דר׳ ביינר
-
-
פט סיטי
20/07/2012 | 11:48בטן ואגן קליטה פתלוגית שלFDG בעוצמה גבוהה במלאות ריקמתית חדשה 2.3 ס"מ במרכז הרקטוס אבדומיניס סמוך לשינויים פוסט אופרטיביים מצב לאחר כריתת רחם ודיקציה אגנית. ד"ר ביינר אנא מימך מה זה אומר אני בלחץ נוראי אודה לך על תשובה מהירה תודה מראש סיגלפתח בחלון חדש-
Pet ct
22/07/2012 | 22:58שלום, עלייך לפנות עם תשובת הבדיקה לרופא שהפנה אותך לבדיקה לצורך המשך הערכה וטיפול. לא ניתן להסיק מסקנות רק על סמך בדיקת ה-pet ct . בברכה, דר׳ ביינר -
פט סיטי
22/07/2012 | 08:16בת 41 לפני שנה סרטן צואר הרחם עברתי הקרנות וכימותרפיה לפני חודשיים כאבים בצד ימין בטן תחתונה הופנתי לפט סיטי וזאת התוצאה שקיבלתי רציתי לדעת מה המלצתך ואם יכול להיות שהמחלה חזרה? אגב יש לי עדיין כאבים מאד חזקים -
פט סיטי
22/07/2012 | 08:16בת 41 לפני שנה סרטן צואר הרחם עברתי הקרנות וכימותרפיה לפני חודשיים כאבים בצד ימין בטן תחתונה הופנתי לפט סיטי וזאת התוצאה שקיבלתי רציתי לדעת מה המלצתך ואם יכול להיות שהמחלה חזרה? אגב יש לי עדיין כאבים מאד חזקים -
Pet ct
22/07/2012 | 01:19שלום איני יכול להתייחס לתשובת הבדיקה מבלי לדעת את הסיבה בגללה נשלחת לבצעה בברכה דר׳ ביינר
-
-
הודעת מערכת (לת)
מערכת infomed 22/07/2012 | 16:46ד"ר מריו ביינר יצא לחופשה עד לתאריך 29.07 לכן יהיה עיקוב במתן תשובות לשאלותיכם/ן. המשך גלישה מהנה צוות אינפומדפתח בחלון חדש -
הקרנות או לא הקרנות? (לת)
20/07/2012 | 00:27נמצא אצלי סרטן רירית הרחם בדרגה IAG2-3 ללא חדירה למערכת הדם.עברתי כריתת רחם . מה סיכויי ההחלמה המלאה? האם יש צורך בהקרנות?פתח בחלון חדש -
כניסה להריון לפני קבלת תוצאות ביופסיה
מיכל 10/07/2012 | 14:58היי, אחרי שבבדיקת PAP מצאו אצלי אסקוס, עשיתי בדיקת קולפוסקופיה ובמהלכה הרופא החליט לעשות ביופסיה. הוא אמר שהוא לא רואה משהו חמור, אבל אולי התחלה של משהו... בעודי ממתינה לקבלת תוצאות הביופסיה נכנסתי להריון. אני מאוד לחוצה ואשמח לדעת מה המשמעות... בתודה, מיכלפתח בחלון חדש-
תודה!
11/07/2012 | 07:50 -
תשובת מומחה ביופסיה בהריון
ד"ר מריו ביינר 10/07/2012 | 16:19נדירים המצבים בהם נאלצים להפסיק הריון בשל ממצא בצוואר הרחם. התאזרי בסבלנות עוד קצת.... -
אבל האם סביר שאצטרך להפסיק את ההריון??
10/07/2012 | 16:09 -
תשובת מומחה ביופסיה מצוואר הרחם
ד"ר מריו ביינר 10/07/2012 | 16:07הי מיכל, כדי להחליט מה לעשות צריך להמתין לתשובת הביופסיה. בברכה, ד"ר ביינר
-
-
סרטן צוואר הרחם
הדר 01/07/2012 | 01:36בת 41 לפני כשנה עברתי כריתת רחם צוואר רחם אחרי הקרנות וכימו כעת כאבים בבטן תחתונה עים תחושת שריפה מיתחת לצלקת הניתוח מה זה יכול להיות.?פתח בחלון חדש-
סרטן
עמי 09/07/2012 | 12:04יש טיפול טבעי למחלת סרטן: http://www.tivoni.co.il/%D7%A1%D7%A8%D7%98%D7%9F/%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%9C%D7%AA -
סרטן צוואר הרחם
ד"ר ביינר 01/07/2012 | 09:44שלום הדר, על מנת לבצע את האבחנה הנכונה רצוי לפנות לבדיקה ג אצל רופא. לא ניתן לקבוע במה מדובר על סמך התיאור שנתת. בברכה, ד"ר ביינר
-
-
דימום לאחר מגע מינ
לילי 06/07/2012 | 18:17אני בת 45 +2 לא משתמשת באמצעי מניעה לפני שנתיים הופיע דימום לאחר מגע מיני בדיקת פאפ תקינה התופעה חלפה כעת מזה שלושה חודשים שוב מופיע דימום לאחר מגע מיני עברתי בירור פאפ תקין ביופסיה של צוואר רחם תקינה בקולפוסקופיה רירית מעט מעובה רגישה עם ציסטות נבוט אציין שהדימום לאחר 3ימים עבר אולם החודש הדימום הופיע עם כל מגע שאלותי1האם יש עוד בדיקות שעליי לעבור 2מה הסיבות שיכולות תהיות לדימום3 בהנחה שכל הבדיקות תקינות הסיבה לכך הוא שיבוש הורמונלי בשל הגיל או הממצא הקיים ברירית צוואר הרחם אודה לך אם תענה לשאלותיי וסליחה על ריבוי השאלות אני מיואשת במיוחד מפני שאני שומרת נידה תודה רבה ליליפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה דימום לאחר מגע מיני
ד"ר מריו ביינר 08/07/2012 | 15:04שלום לילי, הסיבות השכיחות לדימום לאחר מגע הינם זיהום בצוואר הרחם, אקטופיה של הצוואר ובמקרים נדירים שינויים טרום ממאירים או ממאירים של צוואר הרחם. האבחנה נעשית בקולפוסקופיה ובמידת הצורך ביופסיה. על פי האבחנה יש להתאים את הטיפול המתאים. במרבית המקרים ניתן לפתור את הבעיה. בברכה, ד"ר ביינר
-
-
הגן BRCA
גיל מושקוביץ 08/07/2012 | 13:34לד"ר מריו ביינר בוקר טוב! אני נושא מוטציות בגנים BRCA1 ו-BRCA2. מהו המעקב האופטימלי שאני צריך לעבור? אימי נפטרה מסרטן השחלות(נשאית הגן) וסבתי נפטרה מסרטן השד.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה נשאות BRCA בגברים
ד"ר מריו ביינר 10/07/2012 | 16:09שלום גיל, עליך להיות במעקב אצל כירורג שד בשל הסיכון המוגבר לסרטן שד וכן במעקב אצל אורולוג בשל הסיכון המוגבר לסרטן הערמונית. בברכה, ד"ר ביינר
-
-
ציסטה בשחלה וסרטן השד
ר. 29/06/2012 | 08:58שלום בשנה האחרונה סובלת מציסטות חוזרות בשחלה הימנית וטופלתי עם פרוגסטרון . לפני שבועיים גילו אצלי סרטן השד בקוטר 1.1 ס"מ , אמי היתה חולה בעבר, אמורה לעבור ניתוח בעוד 10 ימים להסרת הגידול . השאלה שלי איך מטפלים בציסטה בתקופה שלפני הניתוח ? הדימום לא מפסיק כבר שבועיים ונאמר לי שאסור לקחת הורמונים . יש פתרון אחר?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ציסטה שחלתית ודימום נרתיקי
ד"ר מריו ביינר 30/06/2012 | 21:11שלום, הטיפול בציסטה השחלתית ייקבע לאחר הערכה של גודלה, המראה שלה בבדיקת אולטרסאונד ורמת סמנים בדם. לגבי הדימום הנרתיקי, יש צורך לברר מה הגורם לדימום ובהתאם לסיבה ייקבע הטיפול. הסיבות יכולות להיות פוליפ או שרירן רחמי, סיבות הורמונליות ובמקרים נדירים מחלה ממארת. לשם כך עלייך לפנות לרופא נשים המתמחה בתחום זה. בברכה, ד"ר ביינר
-
-
בדיקת דם ca-125
מיכל 28/06/2012 | 21:23בעקבות גילוי ציסטה ברחם לפני כשנה, נשלחתי ע"י רופא הנשים שלי למעקב של אולטרא סאונד ובדיקת דם ca-125. ב- 19.6.11 התוצאה היתה 17.3 ב- 28.05.12 התוצאה היתה 79.87 היום התוצאה 211.20. התור הבא שלי המתוכנן הוא רק לעוד שלושה שבועות. אשמח לקבל יעוץ האם כדאי להגיע לרופא קודם או כל פעולה אחרת. אני מבינה שהבדיקה לא חד משמעית עם זאת מה עושים ?? תודה.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה CA-125 מוגבר
ד"ר מריו ביינר 30/06/2012 | 21:06שלום מיכל, בשל העלייה המשמעותית בערכי CA-125 בנוכחות ציסטה שחלתית עלייך להגיע בהקדם לבדיקת רופא נשים. בברכה, ד"ר ביינר
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים