פורום רפואה סינית ומערכת העיכול - עמוד 29
DIP.AC.HERBS אבי פלד
אבי פלד- Dipl.Ac.Hbs
מטפל מוסמך ברפואה סינית (דיקור סיני, צמחי מרפא , טוי-נא
ותזונה טבעית) משנת 2003 ,
מתמחה בטיפול במחלות דרכי העיכול וכאב לסוגו .
בעל קליניקה פרטית בכפר סבא
מטפל במכבי טבעי
דובר הלשכה לרפואה סינית בישראל
שיטות טיפול עיקריות:
אקופונקטורה (דיקור סיני), סו ג'וק (דיקור קוריאני), צמחי מרפא סיניים, רפואה סינית מסורתית, רפואה סינית עתיקה, רפלקסולוגיה, תוספי מזון, תזונה טבעית
תחומי טיפול עיקריים:
כאבי ראש, אורטופדיה, מחלות דרכי העיכול, דיכאון וחרדות, אלרגיות, תזונה טבעית, סוכרת, כולסטרול ויתר לחץ דם ועוד.
לשאלות לאבי פלד כנסו לפורום מערכת העיכול >>
0528030123
-
מעי רגיזסיוון 01/09/2013 | 15:03היי, יש לי היסטוריה של עצירות ועכשיו אני קמת בתקופת לחץ ונראה לי שיש לי תסמינים של המעי הרגיז... פתאום התחלתי לסבול גם משלשולים. יש משהו טבעי שאפשר לקחת וייקל עליי קצת? לפחות בתקופה הנוכחית.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
סיוון שלום
יואב 08/09/2013 | 10:17מניסיון שלי דיקור באמת יכול לעזור הרבה. כיוון שזה תלוי גם במתח ולחץ הייתי מציע לך לשקול יוגה או פעילות מרגיעה אחרת. בנוסף לתזונה נכונה יש משהו שאני הייתי לוקח שעזר לי במצבים של שילשול זה אנזימי עיכול של סופהרב. הם משפרים ספיגה של רכיבי תזונה מהמזון ומקלים על תופעות הלוואי של תהליך העיכול הלקויי.הוסף תגובה
-
סיוון שלום
יואב 08/09/2013 | 10:16מניסיון שלי דיקור באמת יכול לעזור הרבה. כיוון שזה תלוי גם במתח ולחץ הייתי מציע לך לשקול יוגה או פעילות מרגיעה אחרת. בנוסף לתזונה נכונה יש משהו שאני הייתי לוקח שעזר לי במצבים של שילשול זה אנזימי עיכול של סופהרב. הם משפרים ספיגה של רכיבי תזונה מהמזון ומקלים על תופעות הלוואי של תהליך העיכול הלקויי.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מעי רגיז
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 02/09/2013 | 10:07שלום סיוון, כמו שאמרת תקופות של לחץ מחמירות את מצבך ,כך שלא הייתי מסתמך על תוספים מבלי לטפל בשורש הבעיה ולכן שילוב של תזונה,דיקור סיני ושיטות מגע להרגעה יביאו להטבה משמעותית מניסיוני . אשמח לעזור .הוסף תגובה
-
סיוון שלום
-
יציאות ירוקותאלי 29/08/2013 | 08:39קיבלתי תפריט מנתרופטית ואני אוכלת ירקות כתומים ומלפפון וחסה +קינוא אורז ולחם שעור... השאלה שלי יש יל יציאות רקות בצבע ירוק. האם זה קשור לתזונה ובכלל האם זהבסדר שיש צבע כזה??הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
יציאות ירוקות
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 30/08/2013 | 09:48שלום,לעיתים סוג במזון משפיע וצובע את הצואה בגוון אחר ואפילו ירקרק כאשר יש המון המון ירקות /סיבים שלא התעכלו. מאידך אם מרקם הצואה רך,מסריח מאוד /משחתי ,מומלץ לבדוק המצאות של טפילים במערכת העיכול .גשי לבדיקת צואה ושתפי אותנו במידת הצורך .בהצלחה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
יציאות ירוקות
-
אלילה 28/08/2013 | 11:53היי, יש לי שאלה קצת מוזרה ואני מקווה שאפשר לשאול אותה כאן. אני בת 31, והזמן היחידי שאני מרגישה רצון לסקס הוא בזמן הביוץ, ההרגשה הזאת מחזיקה גג חצי יום ואט אט פוחתת עד סוף היום, למחרת חוסר העניין חוזר כלא היה. אני יודעת שזה קשור להורמון שגורם להרגשה הזאת. שאלתי היא, האם ישנה דרך טבעית (מאכלים,צמחים) אשר יכולים לגרום להורמון הזה לעלות שוב לא רק בזמן הביוץ? תודה רבההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
חשק מיני
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 28/08/2013 | 15:58לעניין חשק מיני יש מספר משתנים ולא כולם קשורים בהורמון כזה או אחר. הבנת המכניזם האישי שלך על פי הרפואה הסינית דורשת אבחון מדויק והתאמה טיפולית . לרוב הטיפול מבוסס על צמחי מרפא ודיקור סיני לצד התאמה תזונתית . אשמח לעזור.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
חשק מיני
-
כאבים בבטן התחתונהאוסי 28/08/2013 | 11:35שלום לך הנני סובלת מכאבים בבטן התחתונה מצד שמאל לחץ בישיבה ודקירות הכאבים גם שאני עומדת ונמשכים לכיון האגן עשיתי תרבית שתן ויצא שלילי אינני יודעת מה עוד ניתן לעשות אשמח לעזרתךהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי בטן תחתונה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 28/08/2013 | 15:55שלום לא ניתן לאבחן דרך האינטרנט מה גם שאין פרטים עלייך כגון גיל מצב בריאותי כללי וכו' .המיקום של הכאב יכול להתאים למספר דברים( ולכן גשי להמשך ברור .במידה ואין ממצאים כלשהם תוכלי לשלב דיקור סיני הנחשב יעיל ביותר בעניינים מסוג זה . בהצלחה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי בטן תחתונה
-
אשה בהריון סובלת מטעם מר בפה כשאוכלתרחל 21/08/2013 | 18:01אשה בהריון (כמעט מתחילה את החודש השמיני) סובלת מאוד מאוד מאוד מטעם מר בפה כשאוכלת. האם זו תופעה שיכולה להיות קשורה להריון? או שאין קשר? מה אפשר לעשות? אציין שהטעם המר מופיע כשהיא אוכלת ואז היא ממש צריכה להוציא את האוכל כי זה בלתי נסבל. תודה רבה.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
טעם מר בהריון
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 23/08/2013 | 08:44מספר הסברים אחד מתייחס לדלקות חניכיים ו/או הפרשת רוק מוגברת וכמו כן מצב הקרוי ריפלוקס /החזר ושטי -חומציות הקיבה שעולה ומתבטאת לעיתים כטעם מר .לא בהכרח קשור להריון אך עלול להופיע גם בהריון. ניתן לגרגר מים עם מעט מלח , מסטיק וכמובן להקפיד על תזונה נבונה קרי לא מטוגן,חריף,מתובל מדי ...לאבחון מקיף יותר כדאי לפנות לרפואה הסינית . בהצלחה ושיהיה במזל טוב .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
טעם מר בהריון
-
C13 UREA BREATH TESTצליל 18/08/2013 | 10:13שלום עשיתי בדיקת HP. והתוצאה היא 13.203. מזה אומר שיש לי את החיידק? תודה צלילהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תבחין נשיפה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 20/08/2013 | 12:40התשובה חיובית.התייעצי עם הרופא להמשך טיפול /שקלי טיפול טבעי ללא כימיקלים בעזרת צמחי מרפא סיניים .ניתן ליצור קשר עם מרפאתנו . בהצלחה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תבחין נשיפה
-
Somatomedin C (IGF-1)אתי 18/08/2013 | 00:17שלום, מה הבדיקה,ומה זה אומר תוצאה נמוכה בגיל 40+, לחולה סכרת סוג 2. תודה על התשובה.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
IGF-1
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 20/08/2013 | 12:38insulin-like growth factor 1 . זהו הורמון שלרוב נבדק אצל ילדים וחשוב לגדילתם.אצל מבוגרים רמתו מתייחסת לבניית שריר והחלמתם .רמתו עלולה לרדת גם בעקבות שימוש בתרופות שונות .תוכלי להתייעץ בפורום אנדוקרינולוגיה וכמובן עם הרופא המטפל. בהצלחה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
IGF-1
-
בחילות לפני מבחניםאור 06/08/2013 | 16:44שלום, אני סטודנטית שנה ראשונה, אני נוטה להלחץ ממבחנים וזה בא לידי ביטוי בעיקר בחוסר שינה ובבחילות. זה ממש מפריע לי כשאני ניגשת למבחן ורציתי לדעת אם יש משהו שיכול לעזור לזה?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
כמובן שאני לא מומחית
הדר 19/08/2013 | 18:25אבל יזיק זה בטוח לא ולי זה עזר לבעיה מאוד דומה למה שהבחורה תיארה...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פיקנוגנול
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 14/08/2013 | 19:37שלום הדר ,את מטעה לדעתי ...אמנם פיקנוגנול הוא אנטי אוקסידנט מעולה אבל לא הייתי מסתמך עליו לבעיה שהועלתה כאן .הוסף תגובה
-
יש תוספים שלא צריך מרשם בשבילם
הדר 14/08/2013 | 18:39אני קניתי פיקנוגנול של סולגאר בסופרפארם כי הוא עוזר למצבים של חוסר ריכוז ותשישות ולקחתי במהלך תקופת המבחנים. חשוב גם לשמור על שינה סדירה, תפריט מאוזן ולעשות פעילות גופנית תוך כדי כי לפעמים גם מחסור באדרנלין גורם לתחושות האלה...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
חרדת מבחנים
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 09/08/2013 | 10:34שלום אור , בהחלט יש מה לעשות ! שילוב של צמחי מרפא ודיקור סיני עשויים לענות על בעייתך לטווח הארוך. חשוב לציין שלוקח זמן לצמחים להשפיע ולא ניתן לקנות סתם כך אלא אחרי אבחון ורקיחה אישית . את מוזמנת ליצור קשר עם מרפאתנו . אשמח לעזור . :)הוסף תגובה
-
אשמח לתשובה
אור 08/08/2013 | 10:40יש לי מועד ב' חשוב ביום ראשוןהוסף תגובה
-
כמובן שאני לא מומחית
-
בדיקת תנשיףטלי 15/08/2013 | 09:53שלום רב, לפני כמה חודשים התחילו לי כאבים עמומים ומציקים בבטן העלייונה, לרוב אחרי האוכל, גם כשאכלתי מעט, הכאבים היו נמשכים לאורך כל היום. לפעמים למשך יום אחד לפעמים יומיים. לקחתי פעמיים ביום פרוביוטיקה וזה היה עובר (אולי במקריות ולא קשור כלל לפרוביוטיקה). לאחר כחודש שוב, יום יומיים כאבים, שוב פרוביוטיקה של שני כדורים, כדור ביום ושוב עובר. להערכתי היתה גם הפסקה של הכאב לחודשיים. זה חזר שוב לפני כחודש ושוב עבר לאחר יום, יום וחצי. עשיתי בדיקת נשיפה ויצא ערך : 0.40 delta וכמובן היה כתוב: שלילי. אני מבינה שאין לי חיידק בקיבה. אז ממה יכול לנבוע הכאב הזה? מעבר לכאבים בבטן העליונה (פעם אחרונה זה היה למטה יותר, מעט מעל הפופיק), אין לי תסמינים אחרים כמו צרבות וכ'ו. האם כאבים כאלו כאשר אין חיידק בקיבה יכולים להצביע על משהו מאוד מסוכן?? אני קצת לחוצה ואודה לתגובתך תודה רבההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תבחין נשיפה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 15/08/2013 | 19:21שלום טלי ,לא ניתן לענות בוודאות כי הבדיקה שגויה (יש מקרים רבים בו התשובה שלילית והחיידק עדיין נמצא.כלומר הבדיקה אינה מהימנה לחלוטין). יש בדיקות פולשניות ומדויקות יותר ולשם כך תצטרכי הפנייה מרופא גסטרואנטרולוג. ברפואה הטבעית אנו מטפלים מדי יום ,שנים רבות בתופעות מסוג זה ע"י דיקור,צמחי מרפא ותזונה מניעתית. אשמח לעזור .הוסף תגובה
-
אני רוצה להוסיף שעשיתי את הבדיקה בבוקר
טלי 15/08/2013 | 09:56אחרי צום של שעה בלבד, כפי שהוריתי. אך כל מה שאכלתי לפני תחילת הצום הוא רק פרוסת עוגה קטנה. האם זה שלא אכלתי הרבה, אולי פגע בתוצאת הבדיקה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תבחין נשיפה
-
התעוררות בלילה עם דופק מהיר וגזים בבטןעופר 14/08/2013 | 07:21שלום! אני בן 53 וסובל מספר שנים מתופעה של התעוררות מתוך שינה עם דופק מהיר ביותר המלווה תמיד עם גזים בחלל הבטן תופעה שהית בין פעם לפעמים בחודש לאחרונה הדבר החמיר וקורה בתדירות של עד פעמים שלש בשבוע הדופק מהיר ביותר ולפעמים לוקח כשעה עד שאני נרגע ולאחרונה גם היציעות יותר קשות רציתי לדעת האם התופעה מוכרת ואם יש פתרון תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
דופק מהיר וגזים בבטן
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 14/08/2013 | 10:50שלום עופר, חסרים המון פרטים וקשה לענות תשובה ממוקדת אבל שתי עצות - הימנע מאכילה מספר שעות לפני שינה והימנע מארוחה כבדה... כמו כן רצוי ללכת לבדיקה שגרתית במידה ולא עשית זאת (כגון קולונוסקופיה מגיל 45 ומעלה..) ברפואה הסינית אנו מטפלים בתופעות מסוג זה ע"י דיקור וצמחי מרפא לרבות הנחיות תזונתיות. אשמח לעזור .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דופק מהיר וגזים בבטן
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- השמנה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- בלון קיבה
-
בדיקות קשורות
- תבחין מימן בנשיפה
-
מונחים קשורים
- תזונה
- אנדומורפי
רופאים בתחום
Dipl. Ac. C.H. יאיר גרנצרז'
רפואה משלימה
5.0
( 10 חוות דעת )
"להבדיל מטיפולים דומים שקיבלתי בעבר ממטפלים בתחום, מסתבר שיאיר גרנצרז׳
מטפל איכותי, מיקצועי, בעל הבנה בתחום בו הוא מתעסק עם ערך מוסף שלא יסולא בפז מבחינת יחסי מטפל מטופל, גישה מכבד, עניינית ואדיבה, קרוי לכל שאלה ובעיה וכושר הקשבה ומציאת פתרונות יצירתיים ."
פורומים נוספים בתחום
פורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם DIP.AC.HERBS אבי פלד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכול