פורום רפואה סינית ומערכת העיכול - עמוד 49
DIP.AC.HERBS אבי פלד
אבי פלד- Dipl.Ac.Hbs
מטפל מוסמך ברפואה סינית (דיקור סיני, צמחי מרפא , טוי-נא
ותזונה טבעית) משנת 2003 ,
מתמחה בטיפול במחלות דרכי העיכול וכאב לסוגו .
בעל קליניקה פרטית בכפר סבא
מטפל במכבי טבעי
דובר הלשכה לרפואה סינית בישראל
שיטות טיפול עיקריות:
אקופונקטורה (דיקור סיני), סו ג'וק (דיקור קוריאני), צמחי מרפא סיניים, רפואה סינית מסורתית, רפואה סינית עתיקה, רפלקסולוגיה, תוספי מזון, תזונה טבעית
תחומי טיפול עיקריים:
כאבי ראש, אורטופדיה, מחלות דרכי העיכול, דיכאון וחרדות, אלרגיות, תזונה טבעית, סוכרת, כולסטרול ויתר לחץ דם ועוד.
לשאלות לאבי פלד כנסו לפורום מערכת העיכול >>
0528030123
-
-
בדיקת גסטרוסקופיהקארין 02/07/2012 | 09:12בעלי (בן 37) עבר היום בדיקת גסטרוסקופיה בשל תלונות על כאבים בבטן העליונה, הקאות, שלשולים . להלן הממצאים: 1. מעבר ושט קיבה ב 37 ס"מ. 2. אזופגיטיס דרגה B עם מספר לשוניות החשודות לברט וזהום במוניליה בשליש התחתון של הושט - נלקח ביופסיה 3. גסטריטיס באנטרום עם מספר בליטות קטנות - נלקח ביופסיה 4. דואדניטיס בתריסריון אבחנות הבדיקה: BARRETTS ESOPHAGUS DUODENITIS EROSIVE DUODENITIS ESOPHOAGEAL REFLUX GASTRITIS HIATUS HERNIA אני מבינה שיש מספר דלקות אך אשמח לקבל חוות דעת מה זה אומר בדיוק. האם זה מסוכן ? האם זה בר טיפול? האם יצטרך לקחת תרופות על בסיס קבוע ? אם יש עוד בדיקות שצריכים לעשות בעקבות זה? בתודה מראש קאריןהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
בדיקת גסטרוסקופיה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 02/07/2012 | 10:56שלום,כל דלקת שאינה מטופלת עלולה להיות מסוכנת ומן הסתם יוצע לו טיפול .לרוב טיפול מערבי מושתת על סותרי חומצה על בסיס קבוע .יש לחכות להמלצת הרופא אך ניתן לשלב בהצלחה רפואה סינית ולהפחית ואף להימנע מתרופות בעזרת שילוב של תזונה מניעתית ,צמחי מרפא ודיקור סיני. אשמח לעזור .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בדיקת גסטרוסקופיה
-
כאבים בבטן עליונהבת 21 28/06/2012 | 17:22שלום, לאחר נטילת כדור פלוקנול שנרשם לי כנגד פטריה לאחר בערך כ 4 ימים התחילו להיות לי כאבים בבטן עליונה והרגשת כובד ופיחות לאחר אוכל. לאחר שבועיים התחילו שילשולים וכאבים עוד יותר חזקים בבטן העליונה וטיפה עלה החום. לא מזמן אכלתי במקום שלאחר מכן היה חשש שהיה להם באוכל את חיידק הסטפילוקוקוס. הרופאה נתנה לי לעשות ספירת דם ,ובדיקות דם על: AST, ALKALINE PHOSPHATASE , ALT. האם בדיקות אלו יאבחנו אם יש את החיידק הזה אצלי או שזה מצריך בדיקות אחרות? אם כן אילו? תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי בטן
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 01/07/2012 | 16:18שלום,האם את בטוחה שמדובר בחיידק סטפילוקוקוס לפי דברי הרופאה? לא יודע אם בדיקות אלו מספיקות.יש לקחת תרבית . יחד עם זאת חיידק זה נפוץ בגופנו ואולי זה לא רלוונטי כי לרוב הפגיעה היא בעור דווקא.כדאי לחכות לתוצאות הבדיקה ובינתיים הדרך בה יש לפעול היא לאזן תחילה את הגוף עם חיידקי פרוביוטיקה איכותיים במינון יומי של 3-4 קפסולות. לייעוץ מקיף וטיפול תוכלי לפנות למרפאתנו. בהצלחה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי בטן
-
קנדידהירון 28/06/2012 | 10:54שלום, רציתי בבקשה לדעת, מה השם הלועזי המלא של הקנדידה שגורמת לבעיות בבטן? אני פשוט ראיתי שיש כמה סוגים ולא יודע למי להתיחס כזה שקשור למערכת העיכול. כמו כן, מה השם של בדיקת הדם שנעשת על מנת לזהות אם קיימת קנדידה והאם זו אותה בדיקה לקנדידה בחלל הפה למשל וזו שבמערכת העיכול? תודה רבה.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
קנדידה ועוד
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 28/06/2012 | 11:11שלום,יש מספר סוגי קנדידה ולצורך העניין הנפוצה היא קנדידה אלביקנס. לא יודע למה צריך להתייחס לשם .צריך פשוט לטפל ! *הבדיקות לזיהוי קנדידה לא תמיד מהימנות לפי ניסיוני.ההתבטאות הקלינית היא זו שקובעת בסופו של דבר . אשמח לעזור בפגישה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קנדידה ועוד
-
בחילות- גבר בן 63TA 26/06/2012 | 19:01שלום, אבי מתלונן מאתמול שיש לו בחילות. כאשר לוקח אקמול זה מקל וזה יותר טוב. מאתמול להיום הוא אומר שהמצב משתפר אבל עדיין יש בחילות. הבחילות הן לאורך כל היום. אני מתחתנת בעוד כחודש ואני בלחץ שחלילה יש משהו. (קראתי שבחילה היא אחת הסממנים להתקף לב , לא עלינו). אני מנסה לשכנעו ללכת לבדיקה אצל רופאת משפחה אבל הוא טוען שזה וירוס ויעבור עוד כמה ימים ושאני סתם דאגנית . כמה זמן זה נראה הגיוני שיהיו בחילות לפני שממש אתעקש שילך להבדק? האם עניין של 3-4 ימים זה הגיוני או מסוכן? אני ממש בלחץ מזה (לא מספיק לחץ החתונה אז עכשיו גם זה...) אגב, אבי סובל מלחץ דם גבוה ומטופל ע"י כדורים אך הם לא הוחלפו . אשמח לתשובות בהקדם. ממה זה יכול להיות ??? TAהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
בחילות
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 26/06/2012 | 19:37שלום,בחילות עלולות לנבוע מגורמים שונים ובינם אכן וירוס בטן.האם יש עוד תסמינים כגון כאבי בטן,צרבת,חולשה,שלשולים או הקאות? כדאי למדוד לחץ דם ולראות אם תקין . בכל הנאמר רצוי להיות אופטימי ולא להילחץ (למרות שבמצבך הטבעי לקראת חתונה ,הלחץ קיים וקשה להדחיקו ...) אם יש שיפור בבחילות סביר להניח שזו רק אפיזודה ולא משהו חמור יותר אך אין לי את הכלים כדי לאבחן כאן ... לכן אם יש אפשרות,כדאי ללכת לבדיקה אצל הרופא המטפל . שיהיה המון מזל טוב :)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בחילות
-
צמחי מרפאלל 26/06/2012 | 12:14האם יתכן שצמחי מרפא גורמים לירידה בתאבון? אני מקבלת צמחים לטיפול מטבוליהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
צמחי מרפא
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 26/06/2012 | 12:26שלום . התייעצי עם המטפל שלך .איני יודע אילו צמחים קיבלת ומהי אבחנת המטפל.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
צמחי מרפא
-
עצירות לאחר משלשליןדגנית 26/06/2012 | 00:08שלום רב במהלך השבועיים וחצי האחרונים אני סובלת מעצירות קשה ומוחלטת. השתמשתי מזה תקופה במשלשלים ואני סבורה כי המעיים עצלים. יש לציין כי אננ מטופלת בדיקור וצמחי מרפא מזה שבוע שאני לוקחת ואין שינוי למעט פחות רעב. שאלותי הן: 1. האם ניתן וכיצד להיגמל ולהחזיר את המעיים לפעילות סדירה ותוך כמה זמן? 2. אחרי כמה זמן צמחי מרפא עשויים להשפיע במצב כזה? 3. אני מודאגת בשל השינוי מבעיות אחרות קשות, סרטן המעי הגס... 4. בת 34 בריאה בדכ ואוכלת מאוד בריאהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
עצירות
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 26/06/2012 | 12:25ממליץ להתייעץ עם המטפל שלך . הוא מכיר את המקרה שלך טוב ממני ובידיו האבחנה הנכונה. לא אוכל לתת המלצה מסוג זה כאן .הוסף תגובה
-
תודה רבה ושאל אחרונה
26/06/2012 | 12:11האם במהלך הזמן הזה שיתכן שימשך שנה שלמה ניתן אחת לשבוע לקחת כדור משלשח על ממת להתרוקן? אני מרגישה ממש רע..הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עצירות
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 26/06/2012 | 10:47שלום,אין ספק ששימוש רב במשלשלים עלול לגרום למעיים להיות עצלים. הטיפול ארוך למדי וצריך סבלנות רבה . זה יכול גם לקחת שנה . צמחי מרפא עשויים להשפיע די מהר ולהתמקד בתנועתיות המעי וריקון אבל לטפל ב"שורש" ייקח זמן רב יותר כאמור . אם יש לך מטפל עם ניסיון בנושא זה התייעצי אתו והמשיכי בטיפול . בהצלחה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עצירות
-
קנדידהציפי 25/06/2012 | 23:44אני בת 37 באבחון אירידולוגי אובחנה אצלי קנדידה וכן בבדיקת דם ברצוני לקבל מידע לגבי אפשרויות הטיפול כולל קונבנציונאליותוכן משךהטיפול ומידת יעילותו כמו"כ חשוב לי לדעת האםקנדידה עשויה להוות סיבהבפני עצמה לחוסר אנרגיה וריכוזהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
קנדידה ועוד
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 26/06/2012 | 10:44שלום,לא מכיר שיטת טיפול יעילה ברפואה קונבנציונלית . מניסיוני העשיר בטיפול בקנדידה וטפילי מעיים אומר לך שהדרך הטובה ביותר היא תזונה מניעתית לצד צמחי מרפא . קנדידה היא סיבה בפני עצמה להמון המון תחלואים ובעיות לשיטתנו כולל חוסר אנרגיה וריכוז. אשמח לעזור .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קנדידה ועוד
-
קקי רך מאודcg84 25/06/2012 | 12:56צהורים טובים יש לי ילדה בת שנה ושלוש ובזמן האחרון (כבר חודש...) היא עושה קקי מאוד מאוד רך - לא מימי אולי היא עשתה פעם בשבועיים שילשול ורגיל יוצא לה אולי פעם בשבוע הורדתי את החלבי כי אמרתי אולי זה מהחלבי אבל מסתבר שלא עשיתי בדיקת צואה ויצא שלילי הרופא הפנה אותנו לעשות בדיקות דם והאחות היתה בהלם כי יצא שצריך לקחת ממנה 5 מבחנות אז בסוף לא עשינו לבנתיים אני כול יום מביאה לה עם ארוחה תוספת של אורז לבן אבל גם זה לא עוזר... יצאו לה עכשיו 4 שיניים טוחנות . אולי בגלל זה ? אבל חודש? זה לא מוגזם? יום טוב ותודה רבה חניהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
יציאות רכות לתינוקת
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 26/06/2012 | 10:42עשית נכון שהורדת את החלב . נסי לא להחזיר אותו ואת מוצריו לפחות חודש. ניתן לתת פרוביוטיקה לקטנטנים (יש אבקת ABC דופילוס לסולגר למשל) .צריך להכיר את כל התפריט שלה על מנת לנסות לעזור .אם תרצי יעוץ מקצועי יותר ניתן לקבוע פגישה עם מטפל ברפואה סינית המתמחה ברפואת ילדים .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
יציאות רכות לתינוקת
-
היי-מנור 23/06/2012 | 17:30יש לי בעיה כל יום שבת במשך חודשים יש לי גזים שילשולים ולקראת הערב אני מקיאה ואז מרגישה טוב. יש לציין שזה קורה לי רק בימי שבת כל שבוע. מה הסיבה? ואיך אפשר למנוע את זה?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
המשך
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 26/06/2012 | 10:40הי, תחילה ממליץ לך לאכול אוכל מבושל גם בשאר ימות השבוע . לגבי הבעיה עצמהניתן לטפל ברפואה סינית לאחר אבחון כמובן . את מוזמנת לקבוע פגישה .הוסף תגובה
-
עוד משהו-
מנור 25/06/2012 | 19:38האם יכול להיות שאני אוכלת אוכל מבושל רק בשישי \שבת אז בגלל זה הסיבה?הוסף תגובה
-
המשך תשובה-
מנור 25/06/2012 | 19:37אני מאוד אוהבת את העבודה שלי, וכן אני אוכלת הרבה יותר בסוף שבוע אז זו הסיבה להקאות? למשל ביום רגיל אני אוכלת רק ב-6 בערב בערך וביום שישי אני אוכלת יותר אז באמת יכול להיות שזו הסיבה שלמחרת קורה לי כל זה. תודה על ההתייחסות.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הקאות בסופ"ש המשך
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 25/06/2012 | 11:01שלום מנור, בהמשך להתייחסותו של ראול,יכולות להיות מספר סיבות החל מאוכל שונה שאת אוכלת בסופ"ש?אולי כמות ? לגבי גן הילדים לא נראה לי כי שוב למה רק בסופש? האם את אוהבת את עבודתך? אני משער שזה קשור לסוג של "הצפה רגשית". רוב ימות השבוע אנו עסוקים ופחות מתעסקים בדברים שמציקים לנו ובסופ"ש,כאשר יש פחות עומס ועיסוקים,הכל "צף" ...כמובן שזו רק השערה וצריך לראות אותך על מנת לנסות לאבחן ולתת טיפול נכון . אשמח לנסות לעזור .הוסף תגובה
-
תשובה-
מנור 25/06/2012 | 06:52קודם כל תודה רבה על ההתייחסות! אני בת-36 , אני בריאה אין לי שום בעיה רפואית, והמשקל שלי תקין, לא הייתי אצל רופא. יכול להיות שזה קורה לי אולי בגלל שאני עובדת בגן ילדים ואני נדבקת מהם? לפני שנה התחלתי לעבוד בגן וזה קורה לי בחצי שנה האחרונה כל ההקאות. אבל זה נראה לי מוזר שרק בשבתות זה קורה לי... אשמח מאוד לקבל תשובה מה דעתך מדוע זה קורה לי?..הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הקאות ועוד
דר' ראול רודריגז 24/06/2012 | 22:54האם היית אצל רופא ? בת כמה את ? בריאה לרוב ? אשמח לנסות לעזור לאחר שאדע יותר פרטים .הוסף תגובה
-
עוד משהו-
מנור 23/06/2012 | 17:45יש לי גם גרפסים , יוצא לי הרבה רוק עד הערב שאז אני מקיאה ואז הכל עובר, האם זה יכול להיות שזה קורה לי בשבתות רק כי במשך השבוע אני אוכלת רק בשעה מאוחרת בערך ב-6 בערב וביום שישי אני אוכלת יותר? אני ממש סובלת מזה כל יום שבת אני על הפנים בגלל הגזים הגרפסים, עד לערב שאני מקיאה , תודה מראש על התשובה!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- השמנה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- בלון קיבה
-
בדיקות קשורות
- תבחין מימן בנשיפה
-
מונחים קשורים
- פרוקטוז
- אינוזיטול
רופאים בתחום
סמדר טורס
רפואה סינית
5.0
( 9 חוות דעת )
"סמדר נהדרת! מקצועית, מלאת ידע, מסבירת פנים, נעימה ועדינה."
ד"ר גיל ברזילי PhD
רפואה משלימה
4.9
( 34 חוות דעת )
"גיל מטפל מזן נכחד אין כיום כאלה. מי שנמצא בידיים שלו זכה אין הקשבה הכלה הבנה ידע בכל התחומים רחב מאוד לבעיה שלך כמו שהוא מעניק לך. עזר לי מאוד בטיפול ואין ספק שאמליץ עליו . אחד ומיוחד"
פורומים נוספים בתחום
פורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם DIP.AC.HERBS אבי פלד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכול