פורום רפואה סינית ומערכת העיכול - עמוד 76
DIP.AC.HERBS אבי פלד
אבי פלד- Dipl.Ac.Hbs
מטפל מוסמך ברפואה סינית (דיקור סיני, צמחי מרפא , טוי-נא
ותזונה טבעית) משנת 2003 ,
מתמחה בטיפול במחלות דרכי העיכול וכאב לסוגו .
בעל קליניקה פרטית בכפר סבא
מטפל במכבי טבעי
דובר הלשכה לרפואה סינית בישראל
שיטות טיפול עיקריות:
אקופונקטורה (דיקור סיני), סו ג'וק (דיקור קוריאני), צמחי מרפא סיניים, רפואה סינית מסורתית, רפואה סינית עתיקה, רפלקסולוגיה, תוספי מזון, תזונה טבעית
תחומי טיפול עיקריים:
כאבי ראש, אורטופדיה, מחלות דרכי העיכול, דיכאון וחרדות, אלרגיות, תזונה טבעית, סוכרת, כולסטרול ויתר לחץ דם ועוד.
לשאלות לאבי פלד כנסו לפורום מערכת העיכול >>
0528030123
-
צינחת רקטום אצל ילד בן שלושנאדה 11/08/2011 | 16:30לבן שלי כבר כמעט שנה (בספטמבר שנה) יש צניחת רקטום+שלשולים ..הבדיקות שעשינו לו יצאו תקינות כולל גסטרוסקופיה..הרופא המטפל אמר שזה יעבור לבד אבל זה לא.. מה אני עושה ? הוא נכנס לגן בתחילת ספטמבר והוא לא יודע להסתדר בעצמו בשירותים איך מטפלים בזה? אני חייבת עזרה...הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
צניחת רקטום
נוי 15/08/2011 | 04:17אני אישית סבלתי מסיפטומים כאלה ועברתי בדיקות מקיפות בבית חולים תל השומר, יש שם רופאים מצויינים של גסטרו, את ההפניה לבית חולים תל השומר קיבלתי מרופא מעולה שאבחן אחד לאחד את כל הבעיות שלי בלי הרבה דיבורים, אף פרופ' ואף רופא מקופת חולים כללית ומקופת חולים מכבי (חוץ ממנו) לא עזר לי, עד שהגעתי אליו דרך ידיד שהמליץ בחום עליו. הוא עובד עם קופ"ח מאוחדת ומכבי באים אליו באופן פרטי מקופ"ח כללית , וזה שווה כל שקל (הוא הרופא היחיד שעזר לי במכבי והוא הבחין בכל הבעיות הגסטרו שלי מה שפרפ' במשך שנים לא ידע ממה אני סובלת, והמדהים שכל בדיקה שהוא אישית שלח אותי לתל- השומר הייתה חיובית (זאת אומרת שנמצא הבעיה, גם את החידק האליקובקטר)אף רופא לא שלח אותי במשך שנים לעשות את הבדיקה (החידק הזה יכול לגרום לסרטן במעי (קופ"ח כללית משום מה נמנעת לשלוח את החולים שלה לבדיקה הנ"ל ולא ידוע לי את הסיבה, אם היו שולחים אותי 15 שנה לפני כן, אורח החיים שלי היה הרבה יותר נעים! וגם לא היו נגרמים לי כל מיני סיבוכים מזה. אני ממליצה בחום על הרופא הנ"ל שמו: ד"ר זהבי אילן (גסטרואנטרולוג) כתובת: ההסתדרות 17, פ"ת טל03-9345211הוסף תגובה
-
צניחת רקטום
-
מעי רגיז?ליב 27/07/2011 | 01:00שלום אני בת 40 ולמעלה משנה סובלת מכאבי בטן ברום הבטן ללא הפסקה בוקר וערב והרגשת דופק חזק באיזור הכואב אין שינוי ביציאות וקדם לזה טיפול בהליקובקטר כל הבדיקות תקינות ( בדיקות דם ,גסטרו, קולונוסקופיה ,אולטראסאונד בטן, CT, רגישות ללקטוז ,וידאו קפסולה ואולטראסאונד אאורטה) קשה לי להרדם בגלל הכאבים אבל כשנרדמת הם לא מעירים אותי . קמה איתם בבוקר וזה ממשיך עד הערב בעוצמות משתנות ללא קשר ישיר ברור לאוכל שאני אוכלת. רופאים טוענים שמדובר במעי רגיז אבל טיפול בנורטילין (חודשיים) לא עוזר לי ולא משוכנעת באבחנה. במקצועי אני כימאית. אני צריכה עזרה באופן נואש לא יכולה יותר ! שום כדור שניסיתי לא עוזר ואני סובלת. ממשיכה לעבוד במשרה מלאה ולטפל ב- 3 ילדים. תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
מעי רגיז
נוי 15/08/2011 | 04:16אני אישית סבלתי מסיפטומים כאלה ועברתי בדיקות מקיפות בבית חולים תל השומר, יש שם רופאים מצויינים של גסטרו, את ההפניה לבית חולים תל השומר קיבלתי מרופא מעולה שאבחן אחד לאחד את כל הבעיות שלי בלי הרבה דיבורים, אף פרופ' ואף רופא מקופת חולים כללית ומקופת חולים מכבי (חוץ ממנו) לא עזר לי, עד שהגעתי אליו דרך ידיד שהמליץ בחום עליו. הוא עובד עם קופ"ח מאוחדת ומכבי באים אליו באופן פרטי מקופ"ח כללית , וזה שווה כל שקל (הוא הרופא היחיד שעזר לי במכבי והוא הבחין בכל הבעיות הגסטרו שלי מה שפרפ' במשך שנים לא ידע ממה אני סובלת, והמדהים שכל בדיקה שהוא אישית שלח אותי לתל- השומר הייתה חיובית (זאת אומרת שנמצא הבעיה, גם את החידק האליקובקטר)אף רופא לא שלח אותי במשך שנים לעשות את הבדיקה (החידק הזה יכול לגרום לסרטן במעי (קופ"ח כללית משום מה נמנעת לשלוח את החולים שלה לבדיקה הנ"ל ולא ידוע לי את הסיבה, אם היו שולחים אותי 15 שנה לפני כן, אורח החיים שלי היה הרבה יותר נעים! וגם לא היו נגרמים לי כל מיני סיבוכים מזה. אני ממליצה בחום על הרופא הנ"ל שמו: ד"ר זהבי אילן (גסטרואנטרולוג) כתובת: ההסתדרות 17, פ"ת טל03-9345211הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המלצה
דר' ראול רודריגז 27/07/2011 | 09:16אין ספק שהמקרה לא פשוט בעיקר שאין שיפור עם סוגי תרופות שונים.רצוי להפסיק לחפש תשובות עם תרופות כימיות ולנסות את הדרך שיש לרפואה הטבעית להציע . טיפול קנדידה או נטורופתי לחודש חודשים אינו מספיק! מעבר לכך במרפאתנו אנו משלבים טיפול תזונתי לצד צמחי מרפא ודיקור סיני .לרוב השיפור במקרים קשים הוא כבר בשבועות הראשונים לטיפול . ניתן להגיע אלי או לאבי פלד . בהצלחה .הוסף תגובה
-
המשך
ליב 27/07/2011 | 01:24כדורים שניסיתי עד עכשיו: לוסק, קולוטל, ספסמלגין, נורטילין, כדורי ביו, מלוקס ,טיפול בקנדידה חודש, טיפול נטורופתי חודשיים והיפנוזה רוצה לנסות ציפרלקס אבל לא יודעת אם אפשר לקחת אותם יחד עם הנורטילין כשהגעתי למיון שחררו אותי הביתה כי הבדיקות תקינות ואמרו להשאר במעקב. מה עושים?הוסף תגובה
-
ליב 27/07/2011 | 01:23כדורים שניסיתי עד עכשיו: לוסק, קולוטל, ספסמלגין, נורטילין, כדורי ביו, מלוקס ,טיפול בקנדידה חודש, טיפול נטורופתי חודשיים והיפנוזה רוצה לנסות ציפרלקס אבל לא יודעת אם אפשר לקחת אותם יחד עם הנורטילין כשהגעתי למיון שחררו אותי הביתה כי הבדיקות תקינות ואמרו להשאר במעקב. מה עושים?הוסף תגובה
-
ליב 27/07/2011 | 01:22כדורים שניסיתי עד עכשיו: לוסק, קולוטל, ספסמלגין, נורטילין, כדורי ביו, מלוקס ,טיפול בקנדידה חודש, טיפול נטורופתי חודשיים והיפנוזה רוצה לנסות ציפרלקס אבל לא יודעת אם אפשר לקחת אותם יחד עם הנורטילין כשהגעתי למיון שחררו אותי הביתה כי הבדיקות תקינות ואמרו להשאר במעקב. מה עושים?הוסף תגובה
-
ליב 27/07/2011 | 01:17כדורים שניסיתי עד עכשיו: לוסק, קולוטל, ספסמלגין, נורטילין, כדורי ביו, טיפול בקנדידה חודש, טיפול נטורופתי חודשיים ורוצה לנסות ציפרלקס אבל לא יודעת אם אפשר לקחת אותם יחד עם הנורטיליןהוסף תגובה
-
המשך
27/07/2011 | 01:08בנוסף בשל הכאבים ונסיונות לשינויים בתזונה ירדתי כ-10 ק"ג בזמן קצר יחסית ,ואין לי חשק לאכול בגלל הכאבים המלווים בתחושת מלאות לא יתכן שבעידן מתקדם לא תמצא לי תרופה שתרגיע לי את הכאבים. תודההוסף תגובה
-
מעי רגיז
-
עצירותרונה לי 24/06/2011 | 11:12שלום רב בני בן 3.5 ילד בריא מלבד העובדה שסובל מעצירות מגיל 0. תינוקות שנולדים יש להם יציאות לעיתים אחרי כל ארוחה לבני אף פעם לא היה. תמיד התאמץ ותמיד עזרתי לו (בהיותו תינוק) ע"י הרמת רגלים וכו'. ביצוע פעולת מעיים תמיד היה מלווה בהתאמצות ומגיל שנתיים החל לעשות גם מה שנקרא אבני צואה אחרי עצירויות של שבוע ושבוע וחצי נבדק ע"י 2 מומחי גסטרו ואין בעיה פיסיולוגית. מגיל שנתים מטופל בנורמלקס - מאז הצואה שלו רכה, אך למרות זאת הוא מסרב בכל תוקף ללכת לשירותים ואוגר את הצואה. גם שיושב בשירותים אחרי בקשות רבות הוא יושב חצי יום עד שמשתכנע לעשות וגם אז מאוד מתאמץ עד כדי הזעות למרות שהצואה שלו רכה ואפילו מלכלך קצת את התחתונים . 1. ההתאמצות לא ממש ברורה לי מכיוון שפי הטבעת עם המון צואה רכה (נורמלקס) - אולי יש לו חוסר תחושה... - אנא העירו את עיני 2. התזונה שלו מצויינת כוללת הרבה סיבים ירקות מים לרב 3. ניסינו את כל נושא השזיפים וכו' - לא ממש עוזר... בבקשה, עזרההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
אין ספק שהסיבים יכולים לגרום לילד עצירות, חוץ מזה ...כנסי בבקשה!!!
נוי 15/08/2011 | 04:12אני אישית סבלתי מסיפטומים כאלה ועברתי בדיקות מקיפות בבית חולים תל השומר, יש שם רופאים מצויינים של גסטרו, את ההפניה לבית חולים תל השומר קיבלתי מרופא מעולה שאבחן אחד לאחד את כל הבעיות שלי בלי הרבה דיבורים, אף פרופ' ואף רופא מקופת חולים כללית ומקופת חולים מכבי (חוץ ממנו) לא עזר לי, עד שהגעתי אליו דרך ידיד שהמליץ בחום עליו. הוא עובד עם קופ"ח מאוחדת ומכבי באים אליו באופן פרטי מקופ"ח כללית , וזה שווה כל שקל (הוא הרופא היחיד שעזר לי במכבי והוא הבחין בכל הבעיות הגסטרו שלי מה שפרפ' במשך שנים לא ידע ממה אני סובלת, והמדהים שכל בדיקה שהוא אישית שלח אותי לתל- השומר הייתה חיובית (זאת אומרת שנמצא הבעיה, גם את החידק האליקובקטר)אף רופא לא שלח אותי במשך שנים לעשות את הבדיקה (החידק הזה יכול לגרום לסרטן במעי (קופ"ח כללית משום מה נמנעת לשלוח את החולים שלה לבדיקה הנ"ל ולא ידוע לי את הסיבה, אם היו שולחים אותי 15 שנה לפני כן, אורח החיים שלי היה הרבה יותר נעים! וגם לא היו נגרמים לי כל מיני סיבוכים מזה. אני ממליצה בחום על הרופא הנ"ל שמו: ד"ר זהבי אילן (גסטרואנטרולוג) כתובת: ההסתדרות 17, פ"ת טל03-9345211הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עצירות
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 26/06/2011 | 10:32שלום,לאחר שהבדיקות המערביות הראו שאין כל בעיה פיזיולוגית אז נשאר להתמקד במוטיב התזונתי (אולי להוריד מעט מהסיבים .לדברייך הוא אוכל המון סיבים אשר בעודף עלולים ליצור עצירות ..) כמו כן , הרפואה הסינית תוכל לעזור הן בעזרת דיקור וצמחי מרפא סיניים עם דגש על תזונה .כמובן שצריך לראות את הילד לצורך אבחנה ... בהצלחה . :)הוסף תגובה
-
אין ספק שהסיבים יכולים לגרום לילד עצירות, חוץ מזה ...כנסי בבקשה!!!
-
lymphoid follicular hyperplasia (לת)מיכל 11/08/2011 | 11:59עשיתי בדיקת קולונוסקופיה עם לקיחת ביופסיה, ובתוצאות נרשם לי ב terminal ileum שיש לי lymphoid follicular hyperplasia. מה משמעות הדבר?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תוצאות ביופסיה מהתריסריון (לת)מיכל גרשוני 10/08/2011 | 20:43שלום. תוצאות של ביופסיה מהתריסריון, באדם חולה צליאק וקרוהן, הראו ממצאי PVA. מה זה?.. תודה רבה!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
כאב בטן עמוםbelly 08/08/2011 | 20:14שלום ד"ר, אני בת 31, בריאה. מזה 3-4 ימים יש לי כאב בטן עמום, כ-7-6 ס"מ מתחת לפופיק ותחושת נפיחות קלה. כשאני לוחצת על הנקודה יש לי הרגשה כאילו אני מתאפקת ממתן שתן. יציאות היו כרגיל. 2 הדברים הלא רגילים בתזונה שלי בימים אלו היו: אכילת אורז בסמטי, מנה כל יום למשך 3 ימים (לא אוכלת אורז בתזונה שלי) שתיית לימון שלם (עם מים ודבש), בד"כ שותה 1/2 לימון, אבל עושה זאת כמעט כל יום מילדות. לתשובתך אודה, bellyהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב בטן עמום
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 09/08/2011 | 11:56שלום,חסרים המון פרטים וקשה לאבחן דרך האינטרנט... יתכן שמתפתחת דלקת בשלפוחית השתן אבל זו רק השערה .לאבחון מדויק תצטרכי ללכת לבדיקת שתן או לחילופין לפי אבחנת הרופא תשלחי לבדיקות נוספות כגון אולטרה סאונד למשל.... מאידך ,חזרי לתזונתך "הרגילה" ונסי לראות אם המצב השתפר . בהצלחה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בטן עמום
-
עצירות כרוניתשרית 07/08/2011 | 22:33שלום לכם. אני בת 24 ומאס שאני זוכרת את עצמי אני עם עצירות.. זה כבר ממש הגיע למצבים לא נעימים שבהם הבטן ממש נפוחה ואני יכולה חודש לא להיכנס לשירותים..וחוץ ממה שאני סובלת אני חושבת שגם התינוק הקטן שלי בן שנתיים מתחיל להראות סימנים של עצירות.. בבקשה תתנו לי פיתרון שאנייעבוד עליו יום יום ואפתר מהעצירות תודה רבה רבה מראש :)הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
עצירות כרונית
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 08/08/2011 | 09:23שלום שרית , אין פתרון אחד . לכל אחד יש גורם אחר לעצירות . מפנה אותך לכתבה קטנה בנושא : http://www.avipeled.com/PAGE34.asp לייעוץ וטיפול תוכלי לקבוע פגישה . בהצלחה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עצירות כרונית
-
כאבי בטןסהר לפה 07/08/2011 | 10:17שלום, ביום רביעי בלילה אכלתי פיצה ולמחרת התחילו לי כאבי בטן ובחילות (אני לא בטוח שזה קשור כי לחברים שלי שאכלו איתי לא היו כאלה תופעות) אחרי שביום שיש הקאתי בצורה יזומה הבחילות פסקו אך כאבי הבטן נמשכים כבר 3 ימים הכאב אינו חזק אך הוא מתמיד ומציק ובלילה מתחזק לכדי כך שקשה לי לישון הכאב באזור שמעל הפופיק. הייתי היום אצל רופא משפחה תורן בקופת חולים שלי והוא אמר לי שזה כנראה דלקת במעיים ונתן לי פפברין להקלה על הכאבים ואמר לשתות הרבה מים. רציתי לדעת אם בכל מקרה שווה לראות רופא מומחה (גסטרו) או לתת לזה לעבור לבד ואם זה ימשך עוד כמה ימים אז לחזור למרפאה? תודה, סהר לפההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
כאב בטן אחרי פיצה
סהר לפה 07/08/2011 | 23:07תודה רבה על התגובה, קשה לשמוע את זה אבל אני אנסה להמנע מפיצות :)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי בטן אחרי פיצה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 07/08/2011 | 20:58שלום סהר , ייתכן והכאב ימשך מספר ימים . אם הכאב לא חולף אולי יש טעם לקבוע לייעוץ מומחה אבל מהכרות שלי עם הנושא (תלונות של מטופלים לאחר שאכלו פיצה למשל) צריך לתת לזה קצת זמן .ניתן בינתיים להחיש החלמה עם דיקור סיני וצמחי מרפא . טיפ קטן - הימנע מפיצה להבא .ייתכן שמזון מסוג זה אינו טוב לך (ולא משנה אם כל חייך פיצה ללא בעיות .ברגע שזה קרה זה עלול לקרות שוב ושוב ..)הוסף תגובה
-
כאב בטן אחרי פיצה
-
כאב בטן תחתונה ימיןאסתי ר 06/08/2011 | 15:04אני אשה שמנה שיש לה כאב בבטן התחתונה מצד ימין אבל הרבה יותר גבוה מאזור האפנדיציט. נפיחות וגזים מלווים עם שלשול האם לפנות למיון?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי בטן תחתונה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 07/08/2011 | 20:53שלום,כמה זמן נמשכת התופעה ? בת כמה את ? אם הכאב מחמיר בוודאי שיש לפנות למיון אבל אם מדובר בכאב שאת מכירה זמן מה ,כדאי תחילה לפנות לרופא המשפחה להמשך ברור . לרפואה הסינית פתרונות רבים לתופעות מסוג זה (בהנחה שאין ממצא אחר )כך שניתן לקבוע פגישה אצלנו לטיפול בעזרת דיקור ,צמחי מרפא ותזונה על מנת לטפל בכאבים ,בשלשולים וגם לנסות להוריד במשקל . בהצלחההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי בטן תחתונה
-
כאבי בטן תחתונהענבר 05/08/2011 | 19:07לפני ארבעה חודשיים עברתי ניתוח להסרת טבעת (ד"ר אבינוח) היו לי כאבים ולכן הסירו את הטבעת עד היום ארבעה חודשיים לאחר מיכן אני סובלת מכאבים עזים במשך היום בבטן עליונה ותחתונה עברתי סיטי ויצא תקים אמריי יצא תקין חוקן ביריום תקין ואני עדיין עם כאבי תופת מה עושים בבקשה תעזרו ליהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי בטן אחרי ניתוח טבעת
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 07/08/2011 | 20:50אפשר לנסות לשקם ולטפל בעזרת דיקור סיני .לצערי לא ניתן להבטיח ריפוי מהיר אלא לנסות ...כמה שידוע לי אין פתרון מהיר גם ברפואה המערבית . לפגישת טיפול התקשרי 036439355 בהצלחה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי בטן אחרי ניתוח טבעת
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- השמנה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- בלון קיבה
-
בדיקות קשורות
- תבחין מימן בנשיפה
-
מונחים קשורים
- הזנת על
- נוטרילון קומפורט
פורומים נוספים בתחום
פורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם DIP.AC.HERBS אבי פלד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכול