פורום רפואה סינית ומערכת העיכול - עמוד 78
DIP.AC.HERBS אבי פלד
אבי פלד- Dipl.Ac.Hbs
מטפל מוסמך ברפואה סינית (דיקור סיני, צמחי מרפא , טוי-נא
ותזונה טבעית) משנת 2003 ,
מתמחה בטיפול במחלות דרכי העיכול וכאב לסוגו .
בעל קליניקה פרטית בכפר סבא
מטפל במכבי טבעי
דובר הלשכה לרפואה סינית בישראל
שיטות טיפול עיקריות:
אקופונקטורה (דיקור סיני), סו ג'וק (דיקור קוריאני), צמחי מרפא סיניים, רפואה סינית מסורתית, רפואה סינית עתיקה, רפלקסולוגיה, תוספי מזון, תזונה טבעית
תחומי טיפול עיקריים:
כאבי ראש, אורטופדיה, מחלות דרכי העיכול, דיכאון וחרדות, אלרגיות, תזונה טבעית, סוכרת, כולסטרול ויתר לחץ דם ועוד.
לשאלות לאבי פלד כנסו לפורום מערכת העיכול >>
0528030123
-
בעיות במערכת העיכול וקנדידהטל 24/07/2011 | 13:03שלום, אני בת 23 ויש לי בעיות עיכול שונות מאז גיל 13 ריפלוקס ומעי רגיז כולל מס' בדיקות קולונוסקופיה שלא העלו דבר. כמו כן, יש לי פטריה בנרתיק (קנדידה) כבר 10 חודשים. יש לי המון כאבי בטן תחושת רעב ואי תחושת שובע גם לאחר ארוחה, עליתי כ-6 ק"ג מאז שהתגלתה הפטריה ויש נפיחות קבועה בבטן. התחלתי טיפול הומופתי לשני הדברים ואני עוברת סינון רעלים. השאלה היא האם יש קשר בין כאבי הבטן לפטריה והאם יש עוד המלצות לטיפול? תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
קנדידה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 25/07/2011 | 09:51שלום טל , בהחלט יש קשר! לעיתים רבות אני שומע על אנשים שמנסים כל מני המלצות ששמעו מאחרים או קראו באינטרנט ואז יש הקלה זמנית או אין שינוי כלל . אני מאמין מניסיון שרק אבחון מעמיק וטיפול מקצועי יתנו לך פיתרון שלם לבעייתך ולכן אני מזמין אותך להתייעצות במרפאתנו . תוכלי לקבוע איתי פגישה בטלפון 036439355 בברכה אבי פלד.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קנדידה
-
רגישות ללקטוזשחף 21/07/2011 | 14:19אני כרגע מקיים דיאטת חלב כיוון שאני סובל מכאבים בקיבה (לעתים עזים) ואני לפני בדיקות בנושא, אחת ההשערות הייתה רגישות ללקטוז לכן איני אוכל מוצרי חלב כרגע, רציתי לדעת אם ניתן לאכול מוצרי חלב עזים או כל חלב אחר.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
לקטוז
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 25/07/2011 | 09:40שלום שחף ,כהמלצה כללית אנו לא ממליצים על תוצרת חלב לסוגה לרבות תוצרת פרה .אם יש שיפור במצבך לאחר ההפסקה שעשית ,אתה יכול לנסות לאכול מעט תוצרת עזים ולעקוב אחרי שינויים.אם אין בעיה עם אלה תוכל להוסיף בהדרגה גם תוצרת אחרת (למשל בופאלו ,חלב אורז,חלב סויה,שיבול שועל וכו') אגב הסדר לא משנה . תוכל להתחיל עם חלב סויה למשל ולהוסיף אחרים בהדרגה . לייעוץ מקיף תוכל לקבוע פגישה במרפאתנו . אבי פלד .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לקטוז
-
עצירותקריסטינה 18/07/2011 | 21:39הייתה לי בעייה במשך שלושה חודשים של עצירויות.הייתי הולכת פעם ב3 ימים והכי מעניין שהצואה לא הייתה יבשה בכמו בכל המאמרים שקראתי.ועכשיו העצירות פתאום הפסיקה ואני עושה את צרכיי אפילו 2-3 פעמים ביום.האם זה בסדר??וכעיקרון אני סובלת תמיד מקייבה ועשיתי גם גסטרו סקפייה בעבר הייה לי חיידק בקייבה...והאלם כל זה מתקשר אחד לשני.??הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
עצירות
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 25/07/2011 | 09:31הי,אם הרגשתך השתפרה אין צורך ללכת לרופא לא יש להסתפק במעקב .אם התופעה חוזרת על עצמה תוכלי להיבדק שנית . כמו שהצעתי קודם לכן ,את מוזמנת לקבוע פגישה במרפאתנו .האבחון אינו פולשני והטיפול מבוסס על תזונה,צמחי מרפא ודיקור סיני במידת הצורך . לגבי פרוביוטיקה-ישנם מספר סוגים.רצוי שתהיה איכותית ולא להסתפק ב"זולות". בהצלחה.הוסף תגובה
-
עצירויות
קריסטינה 20/07/2011 | 21:47אני בת 23 אחרי 2 לידות בניתוח קיסרי....פעם אחרונה שהיה לי כאבים בקיבה זה היה בנובמבר וקיבלתי טיפול אנביוטי..כשסיפרתי על העירויות היציאות היו נורמליות אבל בזמן היציאה כאבי תופת כולל כאבים ברגליים ובבטן..השאלה היא שעכשיו זה עבר האם זה נורמלי שפתאום ככה בלי שום טיפול זה עבר ועכשיו יש כל יום יציאה בלי בעייה...ולא עשיתי שום דבר..מפחדת ללכת לגסטרולוג מפני שישר הם שולחים לגסטרוסקפייה וכבר עברתי את זה ולא רוצה שוב לעבור הרדמה וכל הסיפור הזה...איזה פרביוטיקה צריך לשתות בשביל זה???הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עצירות
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 19/07/2011 | 12:07שלום קריסטינה,חסרים המון פרטים . בת כמה את? האם קיבלת טיפול אנטיביוטי לחיידק ? אם כן,מתי ? האם היציאות מימיות או נורמליות?מה זה "סובלת מהקיבה"(צרבות?כאבים?...)? באופן כללי חשוב להתייחס לכל הגורמים שציינת ולאבחן בצורה מדויקת ואז להתאים תזונה נבונה יחד עם צמחי מרפא סיניים ותוספי תזונה כגון פרוביוטיקה . לאבחון וטיפול את מוזמנת לפגישה במרפאתנו. אבי פלד.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עצירות
-
תוספי חלבוןהלפרין 17/07/2011 | 23:52שלום, אני נער בן 17, חולה קרוהן מזה כשנה. אובחנתי ע"י קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה. טופלתי באימוראן ובסטרואידים ואני נמצא ברמסיה מזה כ9 חודשים. אני מתאמן באופן קבוע בהרמת משקולות, ורציתי לדעת האם יש מניעה כלשהי מלקחת תוספי חלבון או גיינרים שמוכרים בחדרי הכושר? האם יש הבדלים בין הגיינרים והתוספים מבחינתי? אשמח לקבל תשובה בהקדם, בתודה, הלפריןהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תוספי חלבון
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 19/07/2011 | 00:00שלום , לא הייתי ממליץ מאחר והם על בסיס חלב ככל הידוע לי . בכלל רצוי להימנע מתוצרת חלב לסוגה בכל שלב של המחלה . בהצלחה :)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תוספי חלבון
-
כאב בכל אזור הבטן, דלקת, המלצה להסרת תוספתןיניב 18/07/2011 | 10:57היו לי כאבי בטן עזים שלאחר CT התברר שיש מורסה שכנראה התוספתן גרם לה, שההתפשטה באזור המעי. הייתי עם אנטיביוטקה חזקה בוריד בביה"ח 5 ימים ואח"כ בבית 5 ימים נוספים. הדלקת עברה (לפי ב דם), ואין כאבים (רגישות קלה עד בכלל) עדיין ההמלצה של הכירורג היא להסיר את התוספתן בעוד חודשיים. המלצתכם?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
18/07/2011 | 17:18מה לגבי כל הנאמר ברשת בנושא הזה מבחינת טיפול ברפואה סינית וכו'? הרי לתוספתן תפקיד חשוב (הבנתי לאחרונה בעצמי)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תוספתן
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 18/07/2011 | 14:34שלום יניב,אתה יכול להתייחס להמלצת הכירורג ולעבור את הניתוח (שכן הוא מכיר את המקרה טוב ממני.)מאידך אם אינך בטוח /חושש תוכל לבקש חוות דעת נוספת מרופא מומחה אחר . בהצלחה .הוסף תגובה
-
-
ציסטה בכבד וציסטה בכליהציפי 18/07/2011 | 08:23עברתי בדיקת סי.טי. והתוצאות היו 2 ציסטות אחד בכבד ואחד בכליה הימנית. ראשית מה זה ציסטה? ומה הטיפול המומלץהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
ציסטה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 18/07/2011 | 14:31שלום ציפי , ציסטה בהגדרתה היא מעין שק סגור המלא בחומר נוזלי או מוצק .יש מספר סוגים וחלקן אינן מזיקות ולכן יש להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי המשך ברור /טיפול אם בכלל .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ציסטה
-
מה זה יכול להיות???מבוהלת...דנה 14/07/2011 | 15:52שלום לפני כשנה וחצי סבלתי מכאבי גרון ערוניים ותחושה של גוש בגרון ניגשתי לא.א.ג. טען שיש לי ריפלוקס טופלתי באומפרודקס הייתה הקלה . הפסקתי וכל חזר ביתר שאת התחלתי לנטון ובמקביל ביצעתי בדיקה להליקובקטר שנמצאה חיובית קיבלתי שתי סדרות של אנטיביוטיקה. הרגשתי מצויין . אך לאחר מס חדשים הכל חזר. גזים עצירויות (כרגע לא) כאבים בכיבה בחילות במיוחד בבקר. רעשים בבטן כאבים בגרון התחלתי נקסיום הייתה הטבה והרופאה טוענת שכנראה החיידק חזר וכדאי להתחיל אנטיביוטיקה התחלתי אך לא סיימתי נמאס לי מזה.. אני מבווהלת עד מוות מה זה יכול להיות? אני אדם מאד חרדתי וסטרייס תמידי פוחדת לבצע בדיקות פולשניות.לא גסרו ולא כלום. יש לציין שאין ירידה במשקל והאב אינו מעיר אותי משינה. רק שלאחרונה איני ישנה טוב אני מאד פוחדת וחושבת על זה כל היום.מה עושים?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
הליקובקטור פילורי
רינת 18/07/2011 | 07:48הי מצטרפת לאבי פלד וממליצה לך לפנות לקבלת טיפול טבעי. גם אני סובלת מחיידק הליקובקטור פילורי. טופלתי בתרופות סותרות חומצה ותרופות מעכבות הפרשת חומצה עם טיפול אנטיביוטי. הבעיה עם החיידק היא הנטייה לפתח העמידויות לטיפול התרופתי, כך שסבלתי מתקופות הישנות של התסמינים. אני כרגע מטופלת במרכז מומחים ד"ר דיין בטיפול טבעי אך תחת פיקוח רפואי של רופאים מומחים. הטיפול שהרכיבו לי משוןלב משינוי תזונתי, טיפול במי כסף וקוליביוגן (סוג של חלבון שמסייע בריפוי רירית הכיב). בנוסף אני מקבלת עירויי ויטמינים ומינרלים. יש שיפור משמעותי בהרגשה הכללית שלי. ממליצה לנסות. http://www.dayan-clinic.co.il/content.php?id=52הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 17/07/2011 | 08:09דנה, סביר להניח שכן (ציינת שהתחלת שוב אנטיביוטיקה ולא סיימת אותה . ) כמו שאמרתי קודם לכן ,ממליץ לך לנסות את הטיפול הטבעי . אבי פלד .הוסף תגובה
-
מה זה יכול להיות ???
דנה 15/07/2011 | 20:02האם כוונתך שזהו הליקובקטר??הוסף תגובה
-
מה זה יכול להיות ???
דנה 15/07/2011 | 20:02האם כוונתך שזהו הליקובקטר??הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הליקובקטר
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 14/07/2011 | 17:55שלום דנה , לאחר שניסית מספר פעמים אנטיביוטיקה ללא הועיל מומלץ אולי לנסות את הטיפול הטבעי לחיידק בעזרת צמחי מרפא סיניים ודיקור סיני לכאבים . תוכלי לקבוע פגישה במרפאתנו . אבי פלד - רפואה סיניתהוסף תגובה
-
הליקובקטור פילורי
-
רמות פריטין נמוכות באופן כרוניאקשטיין מיכאל 16/07/2011 | 13:06שלום רב. בבדיקות דם במהלך 5 השנים האחרונות קיימת רמת פריטין של בין 5 ל- 9, B12-200, RDW-SD 47, RDW-CV 15 , HGB-14 אני בן 61 רזה, עובד,אוכל הכל מרגיש טוב,צועד מהר כ 4 ק"מ ליום. במהלך השנים ביצעתי 2 גסטרו ואנדוסקופיות ללא ממצעים. אודה מאוד על תשובתכם.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
פריטין נמוך
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 17/07/2011 | 08:15שלום מיכאל , רבות הפעמים בהן אנשים עושים בדיקות ורמות הפריטין ו-B12 מאוד נמוכות גם ללא ממצאים אחרים . מחד טוב שכך (שאחרת היה מדובר בדימום פנימי למשל ) מאידך המון פעמים מפספסים בבדיקות את החיידק הליקובקטר פילורי (שגוזל אותם בין היתר) ניתן לנסות להחזיר ולהעלות את המדדים ע"י טיפול טבעי המשלב תזונה ותוספי תזונה טבעיים בעלי יכולת ספיגה טובה במיוחד. ניתן לקבוע פגישה במרפאתנו . בהצלחה :)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פריטין נמוך
-
כאבי בטןתהל 14/07/2011 | 08:06כבר יותר מחודש יש לי כאבי בטן בצד שמאל של הטבור. עשיתי בדיקות דם, ספירת דם, אולטרא סאונד בטן עליונה, בדיקה גניקולוגית. אני בדרך לבדיקת נשיפה וביקור אצל רופא גסטרו. איזה עוד בדיקות מומלץ לעשות כדי לעלות על הבעיה? אודה לתשובתכםהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי בטן
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 14/07/2011 | 09:12שלום תהל,כמו שאמרת יש לך ביקור אצל רופא גסטרו . יש לחכות לאבחנתו . נראה לי "שכיסית" את רוב האפשרויות . מבחינת הרפואה הסינית חסר מידע רב כגון תדירות הכאב ועוצמתו ,היסטוריה רפואית ועוד. לאחר שלא יתקבל ממצא משמעותי ,תוכלי לקבוע פגישה במרפאתנו לצורך אבחון סיני וייעוץ . לרוב אנו מטפלים בכאב בעזרת דיקור סיני,דיקור קוריאני, צמחי מרפא ותזונה . בהצלחה . אבי פלד רפואה סיניתהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי בטן
-
כיבים בחלחולתעטרה 12/07/2011 | 20:08איזה טיפולים אלטרנטיביים יש לכיבים בחלחולת?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
מצטער לא מוכרת לי כזו קבוצה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 13/07/2011 | 13:54הוסף תגובה
-
מציאת קבוצת תמיכה
13/07/2011 | 10:10האם תוכלו לעזור לי בהדרכה איך למצוא קבןצת תמיכההוסף תגובה
-
קבוצות תמיכה
עטרה 13/07/2011 | 10:06האם יש קבוצות תמיכה לבעיות של כיבים בחלחולתהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המלצה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 12/07/2011 | 22:02שלום , המלצות תזונה וטיפול עם צמחי מרפא סיניים עשויים להפחית משמעותית את הדלקתיות.ניתן לקבוע פגישה במרפאתנו . בהצלחה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מצטער לא מוכרת לי כזו קבוצה
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- השמנה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- בלון קיבה
-
בדיקות קשורות
- תבחין מימן בנשיפה
-
מונחים קשורים
- מדד מסת גוף (BMI)
- אקטומורפי
רופאים בתחום
Dipl. Ac. C.H. יאיר גרנצרז'
רפואה משלימה
5.0
( 10 חוות דעת )
"להבדיל מטיפולים דומים שקיבלתי בעבר ממטפלים בתחום, מסתבר שיאיר גרנצרז׳
מטפל איכותי, מיקצועי, בעל הבנה בתחום בו הוא מתעסק עם ערך מוסף שלא יסולא בפז מבחינת יחסי מטפל מטופל, גישה מכבד, עניינית ואדיבה, קרוי לכל שאלה ובעיה וכושר הקשבה ומציאת פתרונות יצירתיים ."
סמדר טורס
רפואה סינית
5.0
( 9 חוות דעת )
"סמדר נהדרת! מקצועית, מלאת ידע, מסבירת פנים, נעימה ועדינה."
פרופ' יהודה קמרי
פנימית
5.0
( 6 חוות דעת )
"הגעתי לקמרי דרך המלצה עם קריסת כבד , חשד לשחמת , לחץ דם גבוה כולסטרול סכרת והשמנת יתר , לאחר איבחון של קמרי , הוא שינה לי את כל מערך התרופות שלקחתי במשך 10 שנים והם לא עזרו לי כלל , ואף רופא בקופ״ח לא התייחס לבעיות שלי ולטענות שלי , כבר בחודש הראשון לטיפול של קמרי , ירדתי במשקל , התאזנתי עם הסכרת והדלקת החריפה שהייתה לי בכבד , וכמובן האיזון בלחץ דם והכולסטרול, כל ביקור כל שיחת טלפון מקמרי מקצועית ומדוייקת , כולל הליווי של הדיאטנית במרפאה , וכמובן שאמליץ בשמחה על קמרי וצוותו , אני הגעתי אליו לפני שנה בדיוק עם קריסת כבד, כבר דיברו איתי על השתלה שאולי אזדקק לה , היום אני מאוזנת ושומרת על עצמי וקמרי זמין לכל שאלה או כל חשש שיש לי , ולכן אני ממשיכה אצלו לסבב נוסף של השגחה שלו וטיפול צמוד שלו , במילה אחת הוא אציל לי את החיים לפני שנה ואני אסירת תודה ❤️"
פורומים נוספים בתחום
פורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם DIP.AC.HERBS אבי פלד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכול