פורום טיפול במיגרנות, הפרעות שינה וטינטון בנוירופידבק - עמוד 4
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
הליכה לא יציבה פירומיאלגיה כאבים קשים ברום חרדה ודכאון צריבה בעורת
ויס קלרה 08/03/2019 | 15:10יש לי מגוון בעיות כאבים בשל דיספפסיה פונקציונלית מעי רגיז פיברומיאלגיה חרדה ודכאון צריבה בעור בפי הטבעת והולווה שום משחה לא עוזרת האם הניורופידבק יכול בכל הבעיות לטפל ביחד?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
ד"ר דורון תודר 10/03/2019 | 10:43שלום רב מדובר במגוון תלונות שהרבה פעמים הן ביטוי לוויסות לא תקין של תחושות גופניות. הטיפול בנוירופידבק נועד לשפר וויסות זה ולא להתמודד עם כל תלונה בנפרד. במובן זה אכן ניתן להיעזר בטכנולוגיה זו בריאות שלמה
-
-
מיגרנה
אילנה 18/01/2019 | 08:26שלום אני סובלת ממיגרנה תמיד בצד אחד בזמן האחרון גם בצד השני אבל חצי ראש כלל לסתות תמיד עין אחת נסגרת מהכאב אני בת 53 עדין מקבלת מחזור אחת ל3 חודשים ולפעמים זה קשור אבל המיגרנות מתרבות בזמן האחרון לאחר אתקפים אני מרגישה חולשה בגוף רציתי לדעם עם זה נורמלי הרגשה של שפעת. יש לי (פיברומיאלגיה)פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
ד"ר דורון תודר 24/01/2019 | 10:33שלום רב כל שינוי בתבנית של מיגרנה מצריכה פניה חזרה לרופא מטפל. בהצלחה
-
-
מיגרנה לאחר צינטור
צחי 18/01/2019 | 15:54שלום רב. לפני כשנתיים בצעתי צינטור לסגירת דלף בעורק הריאה הימני עקב מום מולד . לאחר כמספר חודשים החלו לי כאבי ראש חזקים.שמלווים באוארה ..מעין ברקים בשני צידי העיניים למשך כ20 דקות. בוצע mri ct ראש וצוואר נמצאו תקינים. וכך אני מלווה עד היום שמידי שבועיים זה חוזר. האם יש קשר אולי לסוג הסטנד שהתיקנו לי שמשפיע על כך ? ואיזה טיפול מומלץ למיגרנה מסןג זה.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
ד"ר דורון תודר 24/01/2019 | 10:33שלום רב ממליץ לפנות בשאלות אלה לפורום המתאים או עדיף לרופא המטפל בהצלחה
-
-
רחפנים בעיניים
שני 22/11/2018 | 14:48שלום רב האם טיפול נוירופידבק יכול לעזור במקרה של רחפנים בעיניים? (Floaters) במידה ולא, איזה טיפולים כן יכולים לעזור? תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
ד"ר דורון תודר 24/11/2018 | 15:33שלום רב מדובר בבעיה שאינה מגיבה לנוירופידבק. יש להתייעץ עם רופא עיניים בהצלחה
-
-
מיגרנות כרוניות
סנדרה 14/09/2018 | 13:30שלום רב, אני סובלת ממיגרנות מאוד קשות יותר מעשר שנים. הייתי מטופלת במרפאות כאב ולפני כחצי שנה עברתי שני טיפולי הזרקה לנקודות הדק בעורף ואחת בראש מאחורי אוזן ימין. לאחרונה בנוסף למגרנות סובלת מכאבים מאוד חזקים בחיבור שבין העורף והצוואר בבדיקת אורטופד לא נמצאה סיבה לכאבים האם יש קשר בין המיגרנות לכאבים בצוואר? חייבת לציין שהכאבים מאוד חזקים בעיקר בשכיבה לא מוצאת תנוחה ללא כאביםפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טיפול למיגרנות
ד"ר דורון תודר 15/09/2018 | 10:10שלום רב לא ניתן לענות על שאלה כזו ללא בדיקה פיזית. אם את חושבת שהרופא שבדק אותך לא איבחן נכון את המצב אזי אני מציע שתפני לרופא נוסף שיבצע את הבדיקה הנדרשת. במידה ומדובר בכאבים שאין לה ממצא גופני (הפרעת כאב) או לחליפין ממיגרנה אזי אוכל להציע טיפול בכך. בשני המקרים אותם הזכרתי, מקור הכאב הוא מוחי. גרייה מוחית של איזורי הכאב במוח נוטה להביא לשיפור מהיר בסימפטומים. ניתן לבצע גרייה הן באמצעות גריה מגנטית עמוקה והן באמצעות גריה ברזולוציה גבוהה. בשני המקרים מדובר בטיפולים המביאים להקלה מהירה והטיפול הוא בטוח וללא תופעות לוואי ראויות לציון. בריאות שלמה
-
-
שאלה דחופה
רינה 13/08/2018 | 23:33חוויתי השבוע פעם ראשונה תופעה בה היתה לי הפרעה בראיה מעיין מראה יהלום שנמשך 7 דקות בערך אחכ 7 דקות בערך כאב ראש מציק ולבסוף הפרעה בדיבור. אני סובלת מכאבי ראש לפני ואחרי מחזור אבל אין לי היסטוריה במשפחה של ממברנות וגם אני לא ממש סבלתי ממגרנות...עשיתי בדיקת עיניים לחץ דם בדיקות דם הכול תקין. הרופא משפחה שזה כלום.וקרוב לוודאי שגם נוירולוג יגיד לי שאין כלום השאלה שלי האם יכול להיות שהיה לי אאורה עם מגרנה? והאם תרחיש של אאורה נגרמה מעידה על אירוע מוחי עתידי שעשוי לקרות?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
ד"ר דורון תודר 15/08/2018 | 07:50שלום רב תשובה ברורה דורשת איסוף נתונים רבים שכפי הנראה בוצע על ידי הרופא. עם זאת אני ממליץ לפנות לנוירולוג. התיאור מאוד אופייני למיגרנות עם אאורה. ללא בדיקה מלאה קשה להגיד הרבה מעבר לכך בהצלחה
-
-
טיפול בביעותי לילה
אם השעה 20/12/2017 | 21:20שלום לבני בן ה4 ,יש ביעותי לילה לאחרונה, בתדירות הולכת וגדלה. האם הטיפול בנוירופידבק מתאים לתופעה זו?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טיפול
ד"ר דורון תודר 24/12/2017 | 19:39שלום רב אנו נמנעים מטיפול בילדים בגיל זה אלא אם כן יש להם בעיה התפתחותית ממשית (כמו אוטיזם). מציע הערכה רפואית טרם להחלטה על טיפול. בהצלחה
-
-
כאבי ראש כרוניים
אמא 22/11/2017 | 10:50שתי בנותיי, 26 ו-18 סובלות שנים מכאבי ראש יומיומיים ללא הפוגה. הגדולה 4 שנים והצעירה 2 שנים. במשפחה (אני, דודתי וסבתא-רבה שלי) סובלות וסבלני גם מכאבי ראש - אצלי לפחות היו הפוגות של מספר ימים בחודש - אך אצל בנותיי כאב הראש אינו חולף. מה עוד אפשר לעשות? ביצענו סיטי MRI ניסינו דיקור. הגדולה נוטלת אלטרולט - ללא מזור. היא נעזרה גם ברופאה הומאופטית נטורופטית - אך כל טיפול השפיע קלות אם בכלל. אודה לך על כל רעיון !!!פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טיפול בכאבי ראש
ד"ר דורון תודר 24/11/2017 | 12:04שלום רב הטיפול באמצעות טכנולוגיית נוירופידבק נבדק בכל הנוגע בכאבי ראש. המאמר המרשים ביותר מסוכם כאן: http://www.neuroclinic.co.il/%D7%91%D7%9E%D7%94-%D7%90%D7%A0%D7%95-%D7%9E%D7%98%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%9D/%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%91%D7%9E%D7%99%D7%92%D7%A8%D7%A0%D7%94-%D7%95%D7%9B%D7%90%D7%91%D7%99-%D7%A8%D7%90%D7%A9/ הטיפול באמצעות טכנולוגיה זו הוא נחמד עבור ילדים (ומבוגרים) ובד"כ ניתן לחוות שיפור כבר במהלך החודש הראשון לטיפול. בהצלחה
-
-
טינטון
גיל 13/11/2011 | 13:03שלום דוקטור אני סובל מטינטון באוזן שמאל כשנה לאחר ניקוי אזנים בעזרת קיסם ניקוי, בבדיקה אצל רופא אין ממצאים פתולוגיים מה עושים? גילפתח בחלון חדש-
תודה. .
מעיין 08/11/2017 | 09:40אקרא -
תשובת מומחה מחקר
ד"ר דורון תודר 08/11/2017 | 08:55שלום רב המחקר הוצג בכנס ואין פרסום. עם זאת המחקר אושש מחקרים קודמים בתחום. לדוגמא ניתן לקרוא על ממצאים דומים כאן: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22494273 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21592701 בהצלחה -
איפה אפשר לראות את תוצאות המחקר
מעיין 07/11/2017 | 20:04שערכת כפי שתואר בהודעה קודמת..? תודה רבה מראש. -
תשובת מומחה טינטון
דר' דורון תודר 13/11/2011 | 14:43גיל שלום כאשר יש טינטון ואין ממצאים פתולוגיים אזי מדובר כפי הנראה בטיניטוס "סובייקטיבי". טינטון זה הינה תופעה מורכבת עם גורמים רבים. חשוב לדעת גם אם יש התדרדרות בשמיעה באותה אוזן. יש דרכי טיפול שונות בבעיה. כיום אין טיפול אחד מובהק. חלק מהמטופלים מגיבים לתרופות הרגעה. חלק אחר מגיב לטכניקות התנהגותיות שונות ועוד. רוב המטופלים בהם אני טיפלתי היו כאלה שניסו את כל שיטות הטיפול האחרות ולא הגיבו. ולכן מדובר באוכלוסיה מורכבת מאוד. רובם הגיבו באופן כזה או אחר (חלקם מלא) לטיפול בנוירופידבק. תוצאות המחקר שערכנו (יחד עם רופא א.א.ג.) באוניברסיטת בן גוריון פורסמו בכנס רופאי א.א.ג. לפני כשנה ועוררו הדים רבים. עוד על הנושא, ניתן לקרוא כאן - http://www.neuroclinic.co.il/Tinnitun-Full.php בהצלחה ד"ר דורון תודר
-
-
בעיית שינה
אנונימוס 06/10/2017 | 10:50שלום רב דוקטור בן 32 בריא בדרך כלל בשלושת השבועות האחרונית חווה לילות שונים ומשונים ללא שינה מרווה ואיכותית. בא לידי ביטוי בעיקר ביקיצות מרובות לרוב לאחר כשעה וחצי וחוזר חלילה..חשוב לציין שיקיצה מגיעה תמיד לאחר חלום ותמיד באזור השעה וחצי. היום שלי עובר בעייפות ולעיתים בכאבי ראש. לאחר בירור אצל הרופא נמסר לי על ידו שהרקע כנראה נפשי וניתן לי מרשם לתרופה בשם נרבן. שאלתי היא האם באמת ייתכן שזוהי הסיבה והאם באמת יכול להיות שהתופעה נמשכת זמן כה רב. יש לציין שבעבר היו לי מקרים דומים כמו בעיות הירדמות או יקיצות מרובות אך לא בטונים כאלה ובזמן כה ארוך. תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה בעיית שינה
ד"ר דורון תודר 08/11/2017 | 09:05שלום רב סליחה על התגובה המאוחרת. היתה תקלה במערכת. לא ניתן לענות באינטרנט אם זו הסיבה או לא. רופאי המשפחה הם בעלי ניסיון רב ואם הוא בדק אותך והתרשם שזו הבעיה- אז סביר שהוא צודק אם אתה מרגיש שאתה זקוק לחוות דעת מקצועית - אתה יכול לבקש ממנו להפנות אותך לבדיקה פסיכיאטרית ואז תקבל תשובה מוסמכת יותר בסוגיה. בהצלחה
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים