פורום טיפול במיגרנות, הפרעות שינה וטינטון בנוירופידבק - עמוד 5
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
בטינטון
ויקטוריה 07/11/2017 | 20:57האם לדעתך נוירופידבק יכול לסייע בטינטון..? יש לאמי והיום רופא א.א.ג אמר שזה סובייקטיבי. ואם כן, אז אשמח לדעת איך זה עובד, האם זה כמו כל שאר הטיפולים אצלכם..? דרך סירטון של 30 דקות..? תודה מראש על מענה.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טינטון
ד"ר דורון תודר 08/11/2017 | 08:56שלום רב ניתן לטפל בטינטון סובייקטיבי באמצעות טכנולוגיית נוירופידבק. התגובות טובות יותר באנשים שיש להם גם ירידה בשמיעה במקביל להופעת הטינטון. הטיפול נעשה באותו אופן- כאשר החיזוקים נעשים באמצעות הסרטים. בהצלחה
-
-
כנראה טינטון באוזן אחת
יעל דותן 17/03/2017 | 08:52לבן זוגי (בן 72) יש "מכות חשמל" כואבות ביותר,מידי כמה דקות, המורגשות מהאוזן החיצונית אל תוך האוזן הפנימית. הכאב הוא עד כדי פליטת גניחה או צעקה בזמן ה"מכה". האם זה טינטון? מה אתה מציע?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה איבחון
ד"ר דורון תודר 17/03/2017 | 10:30שלום רב אני מציע שהוא ייבדק על ידי רופא א.א.ג. לא ניתן לבצע איבחון של בעיה מעין זו דרך פורומים... בהצלחה
-
-
נדודי שינה ועיפות
הררי נדב 30/10/2016 | 21:26שלום רב ! שמי הררי נדב בן 43 נכה צהל כ-21 שנים. עם פגיעת ראש רב מערכתית. בחודש האחרון אני לא מצליח להירדם וכשאני נרדם אני מתעורר אחרי שעתיים או שלוש אך יש לילות שאני יושן יותר שעות. אני עייף כל הזמן ולא מצליח לתפקד. אני לא עובד בשל הנכות. אני בטיפול נוירופסיכולוגי מאז הפגיעה. שנה אחרי התאונה נשלחתי למכון שינה ואז קיבלתי כדור בשם בונסרין שרגם לי לישון אך עשה אותי אפתי ומסומם אז אחרי כחודשיים הפסקתי לבלוע אותו. מה גורם לי לעייפות הזאת ואיך אפשר לפתור אותה ?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה פגיעת ראש והפרעות שינה
ד"ר דורון תודר 31/10/2016 | 07:31שלום רב קשה לענות על השאלה ללא בדיקה. ייתכן והפרעות השינה קשורות לפגיעה המוחית וייתכן ולא. ברור שהתרחש דבר מה חדש כי אם הבנתי נכון עד לפני חודש לא הייתה בעיה כה קשה. בכל אופן, פגיעות ראש יכולות לעשות מגוון תופעות . אחת הטכנולוגיות החשובות לטעמי בשיקום של פגועי ראש היא נוירופידבק. http://www.neuroclinic.co.il/במה-אנו-מטפלים/פגיעת-ראש-טיפול/ השיטה יכולה גם לעזור בבעיות שינה. ניתן לקרוא על כך כאן http://www.neuroclinic.co.il/במה-אנו-מטפלים/טיפול-בהפרעות-שינה-אינסומניה/ בהצלחה
-
-
נדודי שינה
אוריה 04/05/2016 | 06:11שלום אני בן 28 בריא, לאחר התקף חרדה סובל מנדודי שינה. כבר שלושה חודשים מטופל בcbt החרדה עברה נשארו רק קשיי שינה האם נוירופידבק יכול לעזור ומה מספר הפגישות הנדרש (בממוצע) תודה רבה.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טיפול בנדודי שינה
ד"ר דורון תודר 04/05/2016 | 12:53שלום רב נוירופידבק הוכח כטכנולוגיה יעילה מאוד לטיפול בהפרעות שינה. יש פרוטוקולים שונים שתלויים בטיב הפרעת השינה ובממצאי בדיקת ה QEEG, ניתן לקרוא על כך כאן - http://www.neuroclinic.co.il/במה-אנו-מטפלים/טיפול-בהפרעות-שינה-אינסומניה/ בד"כ הטיפול נמשך 20 מפגשים בממוצע בהצלחה
-
-
טיפול בטינטון
רינת יחזקאל 02/04/2016 | 11:57לד"ר דורון תודר שלום רב, שמי רינת יחזקאל, בת 53, סובלת שלוש שנים מטינטון קשה. עקב זה נמצאת בחרדה תמידית, לחץ ומתח נפשי. לא ישנה לילות, עייפה ועצבנית. האם בבקשה אפשר לקבוע פגישה דחופה? תודה מראש 0504402366 *מהם דרכי הטיפול בטינטון שאפשר לבצע בבית?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טינטון
ד"ר דורון תודר 04/04/2016 | 16:13שלום רב טינטון היא בעיה רפואית קשה ללא מענה מושלם. אחת הדרכים שניתן לטפל בה היא באמצעות טכנולוגיית נוירופידבק. חשוב להבין שהטיפול עוזר לשלוט בסימנים של הבעיה. יש פעמים רבות הפחתה בעוצמת ותדירות הטינטון. עם זאת הפסקת הטיפול מביאה להישנות של הטינטון לאחר כמה חודשים. כאמור אין כל טיפול ברפואה שפותר את הבעיה לחלוטין. בהצלחה
-
-
כאבי ראש כאילו ממש דקירות לפעמים בצד אחד ולפעמים בכול הראש ממש כואב לי כול שנייה ושנייה בגלל זה ניכנסתי לפה בשעה כזאת
אסתי 03/04/2016 | 01:11כואבות לי ממש האוזניים אני לא יודעת אולי זה רק הראש כואב אני לא מצליחה להבדיל אבל אני יודעת שכן הראש שלי לא מפסיק לכאוב כמו דקירות כאלה ולפני רגע שמעתי צילצול באוזן כמו ציייייי ארוך כזה לא יודעת מה לעשות ויש לי עיקצוצים בכף יד אני מאוד ישמח עם תחזרו אלי בתשובה טובה ובלי לכתוב בדואר אלקטרוני כי אני לא זוכרת סיסמהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה בדיקת רופא משפחה
ד"ר דורון תודר 04/04/2016 | 13:23שלום רב יש לפנות לבדיקת רופא משפחה. החלמה מלאה
-
-
מיגרנות
קורל 24/10/2015 | 23:35שלום ד״ר.מזה כחודשיים סובלת מכאב ראש כרוני יומי שע״פ אבחנת סיטי ובדיקת נוירולוג הכאב עצמו הוא המשכיות של כאב ראש שהתחיל בשלושה התקפי מיגרנה בשבוע מסויים שמסופו הפך הכאב לקבוע ויום יומי ושינה את צורתו לכרונית מתמשכת , בדפוס משתנה(פעם פועם,לרוב קבוע ולוחץ,חד,דו״צ/חד צדדי לסירוגין מלווה בהתקפי מיגרנות רגילות) ובקיצור,כאב ראש כל יום-כל היום שמדי פעם משנה את צורתו עוצמתו ואופיו. מטופלת כבר שבועיים וחצי באלטרולט 10 mg,עם הטבה מאוד קטנה שנראית רק בימים האחרונים,במהלך התקופה נטלתי גם 6 רילרט 40 mg בשל התקפי מיגרנה חזקים שכבר היו בלתי נסבלים.למרבה ההפתעה,הקלו הרילרטים רק על עוצמת הכאב לכמה שעות אבל באופן מפתיע,לפני כמה ימים לקחתי רילרט בשבע בערב,מה שהפסיק לחלוטין את כאב הראש עד צהריי היום שלמחרת. בעיקרון אני כבר ממש סובלת מכאבי הראש הלא ברורים האלה שלא נפסקים ורק נמשכים.האם יש לזה סוף? ואיזה תרופה הכי יעילה או מיידית להפסקת רצץ משך הכאבים? ובנוסף,תחלופות כמו הזרקת בוטוקס יכולות להועיל מיידית ולשבור את הרצף??? מיותר לציין שזה כבר לא איכות חיים נורמלית משפיעה בכל פאן אפשרי בחייפתח בחלון חדש-
טיפול במיגרנה באמצעות רפלקסולוגיה
ליאור 15/03/2016 | 20:29שלום קורל, אני קראתי את ההודעה שלך ואכן זהו מצב לא נעים ולא נוח לסבול מכאבים כאלו בראש, כידוע לך כמובן יש מגוון רחב של טיפולים ואני בטוחה כי הדוקטור אף יעלה דברים נוספים אך אני יכולה להמליץ לך על טיפול במיגרנה באמצעות רפלקסולוגיה ואני בטוחה כי זה יעזור מצרפת לך לינק למטפלת מדהימה: http://www.margoa.co.il/%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%91%D7%9E%D7%99%D7%92%D7%A8%D7%A0%D7%94/ רק בריאות -
תשובת מומחה טיפול במיגרנות
ד"ר דורון תודר 26/10/2015 | 15:35שלום רב יש דרכים שונות להתמודד עם כאבי ראש כאלה. הדרך התרופתית היא דרך אחת - את יכולה לפנות לכל נויורלוג בהקשר זה. דרך נוספת היא השימוש בטכנולוגיית נוירופידבק. שיטה זו מבוססת על אימון המוח וכך להגיע להפחתה ולהפסקת כאבי הראש. את יכולה לקרוא על כך כאן : http://www.neuroclinic.co.il/Migraine-Treatment.php בהצלחה -
פרט ששכחתי לציין
קורל 24/10/2015 | 23:41מיקום כאבי הראש:קידמתו(פרונטליים) וכשהופכים למיגרנה כמובן חד צדדיים ופועמים או לוחצים.
-
-
טיפול בנוירופידבק
אמא לבנים 04/03/2016 | 22:15האם הטיפול בנוירופידבק מתאים לילדים עם עיקוב התפתחותי? בני בן 9 לומד בכיתת ליקויי למידה. הובחן ב MOXO בהפרעת כשב וריכוז. בעיקרון הוא לא מפריע למורה. אך היא מציינת שהוא מפגר בחומר אפילו ביחס לשער תלמידי הכיתה . שרובם עם ריטלין. בני מתקדם בקצב האיטי שלו והשגיו הלימודיים מתאימים לילד בכיתה א.אני דיי מתנגדת לטיפול בריטלין או תרופתי אחר בגלל חשש מתופעות לוואי.פתח בחלון חדש-
נוירופידבק
אמא לבנים 10/03/2016 | 09:41שלום!תודה רבה על התשובות! אני מאד התעניינתי בנושא. האם יש שעות עדיפות לטיפול כזה או שניתן לעבור את הטיפולים גם בשעות הערב? -
תשובת מומחה ביופידבק
ד"ר דורון תודר 10/03/2016 | 09:19שלום רב הטיפול בעזרת ביופידבק בהפרעת קשב ולקויות למידה איננה יעילה משמעותית. הטיפול בעזרת נוירופידבק הוא אחר לחלוטין ויש מחקרים רבים המוכיחים את יעילות הטיפול בבעיות אלה. בהצלחה -
ביופידבק
אמא לבנים 09/03/2016 | 09:28הבנתי שקופות חולים מציעים טיפול בביופידבק. האם זה נותן מענה לצרכים של הילד שלי. חייבת לציין שהיום הוא לא היפראקטיבי. קיימת רק הפרעת קשב וריכוז ולקות למידה. -
תודה רבה!
אמא לבנים 06/03/2016 | 20:06... -
תשובת מומחה הטיפול
ד"ר דורון תודר 06/03/2016 | 19:13שלום רב אין תשובה נכונה לשאלה. מדובר בטיפול שנמשך כמה חודשים. להערכתי פשוט כדאי להתחיל. אין טעם לדחות לקיץ כי ממילא זה יגרר לשנת לימודים. בהצלחה -
עוד שאלה
אמא לבנים 06/03/2016 | 18:05האם מומלץ לעבור טיפול בנוירופידבק במהלך הלימודים או עדיף בחופשת קיץ למשל? -
תשובת מומחה הפרעת ריכוז וקשב ועיכוב התפתחותי
ד"ר דורון תודר 06/03/2016 | 10:28סביר להניח שמדובר ב2 בעיות שבאות לפעמים יחד: הפרעת ריכוז וקשב ועיכוב התפתחותי. ריטלין לא עוזר כלל לנושא העיכוב ההתפתחותי. עם זאת הטיפול באמצעות טכנולוגיית נויריפידבק יכול לעזור לשתי הבעיות גם יחד. את יכולה לקרוא על הטיפול בלקויות למידה כאן: http://www.neuroclinic.co.il/במה-אנו-מטפלים/טיפול-בלקויות-למידה/ ועל ההשפעה בנושא הפרעת הקשב כאן: http://www.neuroclinic.co.il/במה-אנו-מטפלים/טיפול-בהפרעות-קשב-וריכוז-adhd/ בהצלחה
-
-
טנטון באוזן ימין
ראובן 02/03/2016 | 09:35שלום רב, מזה שנים יש טנטון באוזן ימין,עברתי בדיקות ועל פניו נראה שאין הרבה מה לעשות ודי התרגלתי.ממש לאחרונה חלה החמרה. עדיין מתפקד ביום- יום ויכול לישון.רופאת המשפחה מצאה פקק שעווה באוזןוהציעה לפנות לרופא אאג מה שטרם עשיתי ומטפל בטיפות (כרגע יום אחד).האם יש קשר אפשרי בינו לטנטון? אוסיף כי באיזה מקום נוח לי לשמוע קצת פחות רעשי סביבה כך שאם אין קשר בין הפקק לטנטון אני לא בטוח שאכן אעשה הרבה בנידון.תודה ויום טובפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טינטון
ד"ר דורון תודר 06/03/2016 | 10:26שלום רב אני מציע להתייעץ עם רופא א.א.ג. בהצלחה
-
-
קושי לקום בבוקר ועייפות יתר
אילן 28/02/2016 | 16:45שלום הייתי מעורב בתאונת דרכים כאשר נהגתי ברכב מאז קשה לי לקום בבוקר וכל זמן אני עייף הייתי מעוניין לדעת אך קוראים לסימפטומים אלה מבחינה רפואית שנוצרים אחרי תאונה בתודה מראש אילןפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תאונת דרכים
ד"ר דורון תודר 03/03/2016 | 20:58שלום רב הרשימה יכולה להיות מאוד ארוכה... חלקה פסיכיאטרית, חלקה נוירולוגית ועוד ועוד תחומים הייתי מציע לך לפנות לרופא משפחה ולהתייעץ איתו בשלב הראשון. בהצלחה
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים