פורום טיפול במיגרנות, הפרעות שינה וטינטון בנוירופידבק - עמוד 6
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
כאבי ראש ועצמות
רותי 28/01/2016 | 23:22שלום רב, מתואר אין ספור מצבים ומקרים שאתה מטפל רק לא מטסבר בדיוק איך מתבצע הטיפול? האם בעזרת מיכשור? האם יש תופעות לוואי. אודה לתשובהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הטיפול
ד"ר דורון תודר 02/02/2016 | 08:57שלום רב 1. הטיפול באמצעות טכנולוגיית נוירופידבק הוא טיפול מכשירני. מדובר במכשיר שבודק את פעילות המוח בזמן אמת ומגיב לפעילות המוחית. הרעין מאחורי נוירופידבק הוא רעיון ההתניה.אנו מאמנים את המוח לעבוד באופן תקין יותר. כיוון שהמוח שולט על מכלול חיינו, ואיזורי מוח שונים שולטים על תיפקודים שונים, הרי ניתן לעזור למכלול גדול של בעיות בתנאי שיודעים איזה איזור מוחי אחראי על איזו בעיה. באתר שלי יש סרטים שיכולים להסביר באופן אינטואיטיבי את מהלך הטיפול. אם יש שאלות ספציפיות לגבי הפרעה או בעיה קונקרטית אשמח לספק עוד פרטים. בהצלחה
-
-
עייפות ותשישות
עירית 16/10/2015 | 13:40שבת שלום. אני בת 42 ובזמן האחרון אני קמה עם תשישות חוסר אנרגיה.השאלה שלי מה עושים עם התופעה? תודה.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשישות
ד"ר דורון תודר 18/10/2015 | 08:01שלום רב הסימפטומים שאת מתארת יכולים להגיע מעשרות בעיות. יש צורך בבדיקה מלאה על מנת להגיע לאבחנה- דבר שלא ניתן לעשות דרך פורום, יש לגשת לרופא המשפחה בהצלחה
-
-
האם זה בעיה?
מאיה 18/08/2015 | 19:38שלום דר . הוריי טוענים שהם מעירים אותי בקלות ...אבא שלי אנר שיש לי שינה קלה . זה קצת הפחיד אותי לחשוב שאולי זה בעיה..למרות שמרגישה שישנהטובפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שינה
ד"ר דורון תודר 19/08/2015 | 14:11שלום רב שינה היא דבר מורכב ותבנית השינה של אנשים שונים היא שונה. אם אין בעיה מבחינתך, אז אין... בהצלחה
-
-
שאלה לדוקטור דורון תודר!
שלומי דותן 08/06/2015 | 08:34שלום שמי שלומי ואני סובל לאחרונה מנדודי שינה והייתי רוצה לדעת אם יש כדור שלא מתנגש עם הכדורים שאני לוקח שאת יכולה להמליץ לי עליו או פשוט להמליץ לי על מומחה שאת מכירה בתחום הזה שיכול לעזור לי.אוקי אני ארחיב-כיום אני לוקח דפאלפט כרונו וקלונקס רק במקרה הצורך רק כשצריך דחוף ובונדורמין זה הכדור הקבוע שלי לשינה ואני מקבל זריקה פעם בחודש של xeplion אבחנו אצלי לפי שנתיים סכיזופרניה פרנואידית ויש לי גם קצת חרדות ocd אבל עדיין אני לא מבין אפילו כשאני רגוע ולא מפוחד אני מרגיש עירנות יתר כנראה בגלל הדפאלפט כרונו אבל עדיין אני יכול שלא לישון יומיים.לישון שעתיים ביומיים שלמים זה כל המכסה שלי ורק שיש לי כאבי ראש כאלה מסויימים אז אני מצליח להירדם אבל עדיין יש לי תלות בדאפלפט כרונו וגם אני לא יודע מאיפה נובעת הבעיה מהסכיזופרניה מהחרדות או פשוט זה נדודי שינה שהפעם הבונדורמין הכדור נגד נדודי שינה לא עוזר לי וכנראה שאני אצטרך כדור חילופי בבקשה עזרי לי אם יש לך חלופה תרופתית לחלק מהתרופות או לכולן אז בבקשה תיידעי אותי כאן או שיש לך מומחה עמית לעבודה קולגה שאת עובדת איתו או איתם אז בבקשה גם יידעי אותי.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה פסיכיאטר
ד"ר דורון תודר 14/06/2015 | 12:34שלום רב הבעיה מורכבת מכדי לתת תשובה אינטרנטית. כל פסיכיאטר יודע איך להתמודד עם הסוגיה שהעלת. הייתי מציע לפנות לפסיכיאטר המטפל ולבקש את הצעתו. בהצלחה
-
-
היי
שלומי דותן 03/06/2015 | 20:39שלום לך,אני שלומי ויש לי כמה שאלות.אני נוטל כיום תרופה שנקראת דפאלפט כרונו,xeplion 150 וקלונקס ובונדורמין במקרה הצורך רק כשדחוף. רודפת אותי הבעיה של עצבים ביום ונדודי שינה בלילה.אני אוכל,ושותה בעיקר ארוחת צהריים אבל השינה שלי לא מיוצבת.זה מתבטא בעירנות יתר כתוצאה כנראה מהכדור שנקרא דפאלפט כרונו אחרי שאני לוקח אותו אני מרגיש ככה אבל עדיין אפילו כשאני מאוד עייף אין לי מספיק גירויים במוח כדי להירדם.מה אני יכול לעשות את יכולה להמליץ לי על מישהו מומחה או להמליץ לי על טיפול?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה רופא מומחה
ד"ר דורון תודר 07/06/2015 | 09:37שלום רב התיאור שנתת אינו ברור מספיק על מנת לחוות דעה. אנא שקול פניה לרופא מומחה על מנת שתוכל להיבדק ולקבל המלצות בהצלחה
-
-
טיפול במיגרנות
גל 20/05/2015 | 12:18כמה זמן נמשך הטיפול במיגרנה בנוירופידבק? האם זה משהו שחוזר על עצמו כמה חודשים או שמדובר על 2-3 טיפולים מניסיונך. תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טיפול
ד"ר דורון תודר 20/05/2015 | 16:51שלום רב הטיפול הוא כ 20-30 מפגשים. האם זה חוזר זו שאלה שקשה לענות עליה. היא תלויה בגורמים רבים. באופן עקרוני סביר להניח שמי שיש לו התקפי מיגרנה משמעותיים יעדיף לעשות טיפולי אחזקה כדי לשמר את המצב הטוב. טיפולי אחזקה אלה יכולים גם להיות אחת לחודש... בהצלחה
-
-
מיגרנות
שרה 05/04/2015 | 03:08האם אתה מטפל במיגרנות? אם כן מה הם אחוזי ההצלחה בנוירופידבק? כמיגרנוטית מעל 30 שנה ניסיתי הכל חלק עזרו יותר חלק פחות וכעת החמרה, שוב. אשמח לתשובה כנה! נותר זה ובוטוקס שטרם העזתי :(פתח בחלון חדש-
טיפול למיגרנות
טלי 20/04/2015 | 02:19הי שרה סובלת וסבלתי כמוך , ממליצה בחום לנסות את ה"סיפאלי" (קסם שלא ייאמן , רק הרבה סבלנות:) -
תשובת מומחה מיגרנות
ד"ר דורון תודר 05/04/2015 | 13:38שלום רב 1. נוירופידבק משמש כלי טיפול במיגרנות מזה שנים רבות. יש מחקרים על מאות אנשים שמוכיחים את יעילותו. את יכולה לקרוא לדוגמא מאמר מחקרי על טיפול באמצעות נוירופידבק בחולים עם מיגרנה. במחקר יש גם השוואה להשפעת הטיפול התרופתי. להלן הקישור: http://www.neuroclinic.co.il/Migraine-Treatment.php 2. אופציה שניה מאוד מעניינת לטיפול במיגרנה מבוססת על הגרייה המגנטית. הגרייה המגנטית בחולים עם כאב כרוני אושרה על ידי משרד הבריאות (אם כי עדיין זה לא בסל הבריאות ולכן לא ממומן על ידי הקופות). מדובר בקסדה המגנטית של חברת BRAINSWAY הישראלית. את יכולה לקרוא על כך כאן: http://www.deeptms.co.il/Chronic-Pain-Treatment.php את שתי האופציות אנו מציעים בקליניקה. בהצלחה
-
-
הפרעות שינה
אייל 01/03/2015 | 23:10שלום, עברתי ניתוחים בשתי הכתפיים ואני יכול להרדם רק על צד ימין עם כרית לתמיכה ביד , קשה לי מאוד להרדם גם כשאני עייף, המצב הזה קיים כבר 4 שנים. האם יש לך איזו הצעה להתרגל איכשהו לישון על הגב?(ניסיתי לישון על הגב ללא הצלחה), או טיפול טבעי אחר ? תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה פורום
ד"ר דורון תודר 02/03/2015 | 08:25שלום רב אני ממליץ להפנות את השאלה לפורום מתאים בהצלחה
-
-
טינטון -בקשה למשתמשי הפורום (לת)
ארז 13/08/2014 | 13:00שלום, אנו עורכים גיור לשאלון מחקר רפואי בנושא איכות חיים של אנשים הסובלים מתופעת הטינטון. במסגרת זו אנו צריכים לבדוק את רמת ההבנה של השאלות וזקוקים למספר מתנדבים (גברים ונשים) המוכנים לסייע לנו בנושא. אנא פנו בדחיפות לארז (09-9661470) או erez@egbtranslations.com. תודה מראש.פתח בחלון חדש -
הפראות שינה עקב טינטון
מושיקו 07/08/2014 | 22:58עקב טנטון תורדי אני סובל מחוסר שינה קרוני. הטפול בטינטון עדיין לא עוזר . שאלה יש סוג כדורי שינה פחות ממכרים? אמרו לי תרופה בשם מלטונין שנמכרת בשם טירקודין. מה הבדל בין נוירופדבק ובו פידבק . בתודה מושיקופתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טינטון
ד"ר דורון תודר 08/08/2014 | 07:23שלום רב ביופידבק פחות רלוונטי מנוירופידבק להפרעות שאתה מציין. כאשר אנו עושים נוירופידבק לאנשים הסובלים מטינטון, המטרה היא פשוט להפסיק לשמוע את הרעשים (או שהם נחלשים מאוד). נוירופידבק היא שיטה המשנה את האופן שבו המוח עובד ולכן אנו משנים את הגורם לבעיה. אתה יכול לקרוא על כך כאן : http://www.neuroclinic.co.il/Tinnitun-Treatment.php נראה לי לא נכון בשלב זה לטפל בהפרעת השינה שנגזרת מהטינטון ולא לטפל במקור לבעיה. בהצלחה
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים