פורום מדרסים - עמוד 30
מכון אורתופדי ברזילי להב
מכון אורתופדי ברזילי להב הוקם ע״י אשר ברזילי משנת 1962 זה מה שאנחנו עושים וכיום הוא כבר שלושה דורות של נסיון מקצועי שמועברים מדור לדור.
במכון ניתן להשיג:
מדרסים בהתאמה אישית. מדרסים לספורטאים, מדרסים לחולי סכרת, מחוכים לטיפול בעקמת בעיקר לנערות ונערים, חגורות גב, מכשירים אורתופדים, חבישות לחץ לניקוז לימפטי וגרביים אלסטיות לבעיות ורידים גם בהזמנה מיוחדת.
בין היתר תוכלו לקבל מענה מלא לבעיות אורתופדיות שיש לכם.
קישור למוצרי פארומדיקל שמתמחה בחבישות מכל הסוגים וניתן להשיג במכון
עובדים עם כל קופות החולים
לכל מי שצריך חבישה לימפתית באישור רופא ניתן לקבל החזר של עד 70% מהסכום ששולם
מדרסים במחירים מיוחדים לחברי הקופות או שהקופה תחזיר לכם תשלום
מגיעים עד הבית מאשדוד ועד חדרה.
03-6121070
-
מידרסיםרחלי 01/02/2015 | 09:34עשיתי מידרס שכבות על פי מידת גבס. שאלתי: לגבי החלק התחתון החלק שבה במגע עם הנעל. באופן עקרוני האם הוא צריך להיות משטח ישר לכל אורכו ? (פרט לקצה של הקשת האורכית שיש בה פאזה מסוימת)הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
רחלי, הוציאי את הרפידה המקורית של הנעל המיועדת
אורתוטיסט שמואל להב 02/02/2015 | 07:11והעבירי את אצבעותייך על הסוליה בצד הפנימי של הנעל, כך תוכלי לדעת אם המשטח ישר או עם קימור-את תחתית המדרס יש להתאים לסוליה.הוסף תגובה
-
מידרסים
רחלי 01/02/2015 | 23:28מדובר בנעל ספורט סקוני שהיא נייטרליתשוב אז מה דעתך?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
התאמת המדרס לרגל ולנעל
אורתוטיסט שמואל להב 01/02/2015 | 16:17המדרס חייב להתאים לקימורים של הנעל. אם הנעל לא בעלת משטח ישר - המדרס חייב לעקוב אחרי הקימורים של הנעל. בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
רחלי, הוציאי את הרפידה המקורית של הנעל המיועדת
-
מידרסיםדינה 19/01/2015 | 09:04יש לי כמה שאלות כלליות בנושא מידרסים: 1. מה שם החומר שנקרא חצי קשיח במידרסים? 2. האם יש אפשרות לשים מידרס קשיח לאנשים עם סוכרת? (ואיזה מהם ?) 3. האם בהכרח חייבים לעשות שוליים גבוהים במדרס שהוכן בתחבושות גבס (והמדרס רך) ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
התאמת מדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 19/01/2015 | 21:35שלום, 1.ישנם מספר חומרים שהם חצי גמישים 2.כן, בתנאי שמצפים את החלק הקשיח בסיליקון מצופה 3.לא. שוליים גבוהים עושים רק כשצריך. תחבושת גבס היא אחת מהשיטות ללקיחת מידה. את המדרס בונים מחומרים המתאימים לצורך וכן מתאימים את גודל וגובה המדרס בהתאם לצורך.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
התאמת מדרסים
-
סוגי מידרסיםנירה 08/01/2015 | 22:11שמואל שלום, יש לי קשת גמישה, וקריסה קלה פנימה, רגישות בכריות ומורטון נוירומה. מדרסן אחד הציע לי מידרס קשה גרפית/קרבון (ומעליו שכבות), והשני מידרס רך. מבקשת את עצתך: 1. איזה מדרס מתאים לבעיה שלי רך או קשה ? 2. האם מדרס קשה קרבון עם שכבות ובולם זעזועים גם עוזר לשיפור זרימת דם ברגלים כמו ששמעתי על מדרסים רכים ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
סוג המדרס
אורתוטיסט שמואל להב 19/01/2015 | 21:24ליום יום-מדרס קשיח לספורט-מדרס שכבות גמיש.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
סוג המדרס
אורתוטיסט שמואל להב 12/01/2015 | 13:21תמיד יש אפשרות כזו, של מדרס בשכבות, זכרי שמדרס רב שיכבתי תופס מקום בתוך הנעל - כלאמר צריך נפח פנימי בנעליים, ובנוסף שצריך ביקורות כל כשלושה חדשים לבדוק שהמדרס לא שוקע מהר מידי. שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מדרס המתאים לקשת אורכית גמישה
אורתוטיסט שמואל להב 09/01/2015 | 15:42השתמשי במדרס גמיש ורך. כמובן שבעל מספר שכבות שכן התחתונות נוקשות יותר מהעליונות.הוסף תגובה
-
סוגי מידרסים
נירה 09/01/2015 | 15:10בגדול אני צריכה את המדרסים לשימוש יום יומי וגם להליכות ולעיתים אני נועלת נעלי נוחות. אז באופן כללי יש אפשרות בגמישות בקשת ,לעשות מידרס רך שכבות ? אני יודעת שקשה לענות בלי לראות אבל לדעת אם יש אפשרות כזאת...... תודה מראשהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
סוג המדרס
אורתוטיסט שמואל להב 09/01/2015 | 08:41נירה שלום, גמישות יתר מלווה בד"כ בקריסה יותר מקלה. ללא בדיקת כף הרגל, הגמישות שלה, ההטיות בזמן הליכה, ומרכז הכובד של הגוף קשה לתת עצה חכמה. לאיזה מטרה ישמש המדרס? אם עמידה ממושכת עדיף קשיח. כל מדרס השומר על קשת טבעית עוזר בעקיפין בזרימת דם נכונה. החלטות נבונות. שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
סוג המדרס
-
מדרס חדששרית 12/01/2015 | 11:51האם בשבועיים הראשונים להתרגלות למידרס חדש חייבים להיות איתו כל היום (כמובן אחרי כמה ימים של הדרגה) או מספיק משהו כמו5 שעות ואז לחזור לביקורת? כי לא נוח לי להיות כל היום עם מידרס. במיוחד שאני הרוב בבית.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
משך הסתגלות למדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 12/01/2015 | 13:24שרית שלום, ביקורת צריכה להיעשות לאחר הליכה רצופה של לפחות 10 ימים. או הליכה חלקית לאחר כחודש. רק לאחר שהמדרס נדחס תוכלי ליהנות ממנו. בהצלחההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
משך הסתגלות למדרסים
-
כאב בשוליים החיצוניים של כפות הרגלייםדינה 27/12/2014 | 08:28שלום, בתי כדורסלנית ומדי פעם סובלת מכאב בשוליים החיצוניים של כף הרגל. עד כה לא נמצא לזה הסבר (בביקור אצל רופא אורתופד). האם מדובר בסוג כאב נפוץ והאם ניתן במקרה כזה להיעזר במדרסים? תודה רבההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב בצידי כפות הרגליים אצל שחקנית כדורסל
אורתוטיסט שמואל להב 31/12/2014 | 19:50יכול להיות שמדרס מותאם יעזור, יכול להיות שצריך נעל מעט רחבה יותר ויכול להיות שאת שניהם. זה לא כאב נפוץ. טיפלתי בכמה שחקנים שזה היה אחד הכאבים שלהם ונעלם עם המדרסים. צריך לבדוק ואולי לנסות בכדי לדעת. בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בצידי כפות הרגליים אצל שחקנית כדורסל
-
מידרסיםמירי 31/12/2014 | 17:43יש לי השטחה דינמית של הקשת האורכית , קריסה פנימית (לא קשה). יש לי קשתות ואולי אפילו ברגל אחת קשת יחסית גבוהה. עשיתי 2 מדרסים: 1) בעמידה בספוג המדרסן עשה זאת כשהנחתי את הרגל בסיקול – רגל שמאל לצד ימין של הספוג ורגל ימין לצד שמאל של הספוג. המדרס התקבל עם קשתות אורכיות מאוד גבוהות (ביחס אלי) ומצד שני אין הגבהה במרכז הרגל. 2) במנח ניטרלי תחבושות גבס , המדרס שהתקבל הפוך מהמדרס הראשון , מרכז הרגל גבוה וצמוד לי מאוד למרכז הרגל והקשתות האורכיות נמוכות ויש שוליים גבוהות למדרס. כשאני הולכת בהליכה רגילה אני מרגישה מאוד את מרכז הרגל ולא מרגישה את הקשתות. יש לציין ששני המידרסים הם 3 שכבות , והחלק התחתון מחומר יחסית קשיח יותר. תכלס אני לא מרוצה משני המדרסים , מעיון באינטרנט התחלתי להבין את בעיות כפות הרגלים שלי ויש לי שאלות עקרוניות: 1) האם אנשים עם כף רגל גמישה וקריסה פנימית (לא קשה) צריכים מדרס קשה (למשל קרבון) ? 2) איזו שיטת מדידה אתה ממליץ בכלל ולבעיה שלי ? (ספוג-עמידה, ספוג-ישיבה, תחבושות גבס) 3) אם אני רוצה את המדרס להליכה מהירה ,האם אני חייבת שכבת בולם זעזועים ? המדרסן עשה לי שכבה כחולה PPT האם זה בולם זעזועים ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שיטות שונות לייצור מדרסים וחומרים שונים
אורתוטיסט שמואל להב 31/12/2014 | 19:46מירי שלום, שיטת לקיחת הטבעה בסיכול לא מוכרת לי. ללא בדיקה לא אוכל לומר לך מה טוב עבורך. יש אנשים שחייבים קשיחות שתמנע תנועת ייתר הקשת לצורך יציבות וישנם אחרים שחייבים רכות שתמנע לחץ חזק, הכל תלוי במצב כף רגלך. כל שיטה טובה ללקיחת מידה-השאלה היא האם המדרסן יודע מה לעשות עם התבנית. בהקשר זה-חייבים לבדוק שבמכון יש בעל מקצוע-אורטוטיסט-שלמד ומציג תעודות של משרד הבריאות הישראלי. שכבת בולם זעזועים מאד חשובה לכל אחד, במיוחד באזור העקבים. החומר PPT הוא חומר מעולה, רק שיש לו חיקויים זולים.. החומר הטוב מכיל "זיכרון" - הוא חוזר למצבו המקורי גם אחרי שנה של שימוש אך הוא רגיש ולכן יש לצפותו בשכבה ששומרת עליו. בהצלחה שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שיטות שונות לייצור מדרסים וחומרים שונים
-
תיקון מדרסים....שין 29/12/2014 | 08:20שלום רב יש לי פלטפוס וכאבים בכפות הרגליים לאחר שעשיתי מדרסים בפעם השנייה בשני מכונים שונים באשקלון , (בהפרש של כמה שנים) אינני יכולה ללכת איתם....האם תוכל לעזור לראות ולתקן עם אבוא אליך? תודה מראשהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
עזרה בהתאמת המדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 29/12/2014 | 08:48כן, תאמי : 036121070. שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עזרה בהתאמת המדרסים
-
פלטפוסדוד גוטמן 25/12/2014 | 20:48שלום רב, אני בן 40, סובל מפלטפוס, האם פלטפוס אצל מבוגרים משתנה לטובה או לרעה ? תודה רבה.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שינוי גובה הקשת האורכית עם שינוי הגיל
אורתוטיסט שמואל להב 25/12/2014 | 23:04שלום, ככל שאנו מתבגרים הגידים נחלשים ומתארכים ולכן הקשת שוקעת/נופלת יי ו תר. שימוש במדרסים מתאימים שומר גם על מניעת ההחמרה וגם מאיט את קצב השינוי לרעה במפרק הברך. בריאות מלאה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שינוי גובה הקשת האורכית עם שינוי הגיל
-
מחשב דריכהרחלי 22/12/2014 | 20:32בשתי בדיקות שעשיתי במחשב דריכה התקבלו תוצאות שונות פעם קשת גבוה ופעם קשת נורמלית ואני מבולבלת. האם יש משמעות לאופן בו אני עומדת על המכשיר (פיסוק, ישר) ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
פיענוח לחצים במחשב דריכה בצורה נכונה
אורתוטיסט שמואל להב 23/12/2014 | 19:16אשר לשאלותיך: 1 כן, את יכולה להיות בעלת קשת גבוהה מידי בצרוף גמישות יתר בגידים ולכן תהיה קריסה פנימה ( עד למצב שיגידו לך שיש לך פלטפוס {פלטה=שטוח} מפני שאם לא בודקים את הרגל ומסתפקים רק בהסתכלות מרחוק, מגבוה אפשר לטעות ולהגיד לך שיש לך פלטפוס. 2 לא, מחשב דריכה יכול להראות שאזור מסוים לא נוגע במחשב, קרי, לא פלטפוס, אין לדעת לגבי עומק הקשת-לצורך זה יש לבדוק במגע את כף הרגל. חייבים לעמוד על משטח הדריכה בצורה טבעית! זה מאד משנה איך עומדים על המשטח! את מבינה שמי שעומד מולך חייב להיות מקצוען שאם לא כן תקבלי מוצר שגוי. בדקי שיש במקום תעודה של אורטוטיסט ממשרד הבריאות. אם אין=הסיקי את המסקנות. בהצלחה והחלטות נבונות. שמוליקהוסף תגובה
-
מחשב דריכה
רחלי 23/12/2014 | 10:44שלום הבדיקה בוצעה בשני מכשירים שונים במקומות שונים. אני שואלת מבחינת עומק הקשת המתקבלת ולא פיזור הלחצים כי בבדיקה אחת התקבל קשת גבוהה ובבדיקה שניה התקבל קשת רגילה (אני מבולבלת כי אני יודעת מאז ומתמיד שיש לי קשת גמישה שקורסת מעט פנימה -כמו פלטפוס גמיש או קשת יחסית נמוכה) : ולכן: 1. האם יתכן שיש קשת עמוקה וקריסה פנימה ? 2. האם אפשר לסמוך על מחשב דריכה לגבי עומק הקשת האם צריך לעמוד בפיסוק או בקו ישר של מחשב הדריכה הם אומרים שלא משנה אבל אני לא בטוחה שזה נכון.... תודה מראש....הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פיענוח הלחצים במחשב דריכה
אורתוטיסט שמואל להב 23/12/2014 | 08:20רחלי שלום, האם עשית את שתי הבדיקות על אותו המחשב? האם הבדיקות נעשו אחת אחר השנייה? תמיד יש משמעות לצורת העמידה, את צריכה לעמוד במנח הטיבעי והרגיל לך. חג שמח, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פיענוח לחצים במחשב דריכה בצורה נכונה
-
נעליים ומידרסיםנירה 11/12/2014 | 22:59אני רוצה לקנות נעלי ספורט נטרליות לשימוש עם מדרסים. איזה יחס גובה של עקב מול קדמת הנעל מומלץ? יש נעלים 8 מ"מ , 10 מ"מ , 12 מ"מהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
סוגי נעליי ספורט המתאימים ל..
אורתוטיסט שמואל להב 12/12/2014 | 14:18נירה שלום, הנעל צריכה להתאים ל: סוג הפעילות (גם המדרס צריך להתאים לסוג הפעילות), למנח כפות רגלייך, ולנפח שהמדרס תופס - ויש להשאיר נפח נוסף בקדמת כף הרגל להתרחבות בעת פעילות. האם את צריכה נעליים ניטרליות? או הקשחת דופן חיצונית או פנימית? הפרש הגובה צריך להיות בד"כ, 20 מ"מ. בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
סוגי נעליי ספורט המתאימים ל..
נושאים מרכזיים
-
בדיקות קשורות
- בדיקת AMH הורמון אנטי-מולריאני
-
מונחים קשורים
- אלקילציה
- אוראז
- אטרקסיה
- איזוטופ
- אוקסיהמוגלובין
פורומים נוספים בתחום
פורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם מומחי בזלת פארמה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםמדרסים
בפורום מדרסים ניתן להתייעץ עם אורתוטיסט שמואל להב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מדרסים