פורום מדרסים - עמוד 32
מכון אורתופדי ברזילי להב
מכון אורתופדי ברזילי להב הוקם ע״י אשר ברזילי משנת 1962 זה מה שאנחנו עושים וכיום הוא כבר שלושה דורות של נסיון מקצועי שמועברים מדור לדור.
במכון ניתן להשיג:
מדרסים בהתאמה אישית. מדרסים לספורטאים, מדרסים לחולי סכרת, מחוכים לטיפול בעקמת בעיקר לנערות ונערים, חגורות גב, מכשירים אורתופדים, חבישות לחץ לניקוז לימפטי וגרביים אלסטיות לבעיות ורידים גם בהזמנה מיוחדת.
בין היתר תוכלו לקבל מענה מלא לבעיות אורתופדיות שיש לכם.
קישור למוצרי פארומדיקל שמתמחה בחבישות מכל הסוגים וניתן להשיג במכון
עובדים עם כל קופות החולים
לכל מי שצריך חבישה לימפתית באישור רופא ניתן לקבל החזר של עד 70% מהסכום ששולם
מדרסים במחירים מיוחדים לחברי הקופות או שהקופה תחזיר לכם תשלום
מגיעים עד הבית מאשדוד ועד חדרה.
03-6121070
-
מדרסים לפעוטותאפרת 14/10/2014 | 21:45שלום רב אחיין שלי בן שנתיים, ובבדיקה אצל אורתופד נאמר כי כנראה יש לו פלטפוס והומלץ להוריו על מדרסים עבורו.חשוב לציין כי בבדיקה נאמר להם כי הדבר אולי לא יועיל אך גם לא יזיק. לאחר שכבר המדרסים היו מוכנים, בחנות נעלים המתמחה בנעלי ילדים, נאמר להורים כי ממש אין כרגע צורך במדרסים וכדאי להם לחכות מכיוון שהילד מאוד צעיר והם לא רואים כל בעיה ברגלים. האמא מאוד מבולבלת ושואלת האם באמת כדאי כרגע לחכות? האם טיפול מוקדם באמת ימנע בעיה עתידית? אשמח לעזרתך תודה וחג שמח אפרתהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
מדרסים לבן שנתיים
אורתוטיסט שמואל להב 21/10/2014 | 22:00אפרת שלום, חנות נעליים אולי מתמחה בנעליים אך לא במדרסים לדעתי באם צריך מדרסים ניתן לתת אותם אכן מגיל שנתיים. בגיל צעיר קל יותר לעצב את מנח כף הרגל ואולי לכן לא צריך יהיה בהמשך החיים הבוגרים מדרסים. אכן, הטיפול המוקדם יכול למנוע בעיה עתידית. בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מדרסים לבן שנתיים
-
בולם זעזועיםנירית 13/10/2014 | 21:33המדרסן הציע להכין לי מדרס רך בעל 2 שכבות וציפוי ללא שכבת בולם זעזועים, האם מדרס כזה יכול להתאים לי להליכה ספורטיבית בנעלי ספרט אפילו ללא שכבת בולם זעזועים ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
בולם זעזועים
אורתוטיסט שמואל להב 21/10/2014 | 21:54נירית שלום, סליחה על האיחור בתשובה האם את בטוחה שאף אחת משלושת השכבות היא לא בולמת זעזועים? מאיזה חומרים עשויים השכבות? בקשי שיכבה מסיליקון-שהוא בולם זעזועים עם זיכרון, לפחות בעקבים. אל תסתפקי בבולמים של הנעליים.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בולם זעזועים
-
מדרסיםירון 28/09/2014 | 22:03שלום אני סובל מאולפוס קל {קשת קצת גבוה}וכתוצאה מכך קריסה פנימית קלה של הכף רגל.יש לי בשנתיים האחרונות כאבי ברכיים.פניתי לשתי חנויות מדרסים אחד טען שיש לי אולפוס והציע מדרס רב שכבתי יחסת רך,המקום השני הציע מדרס קנוי או מדרס רב שכבתי שהחומר התחתון עשוי מפיבר{הבנתי שזה לא מדרס רך}ואמר גם שאני יכול לעשות מדרס ביו מכני קשה יחסית.אני מבולבל איך אני יודע מה אני צריך רך? או קשה? דבר נוסף יש לי בעיה גם בשנתיים האחרונות עם נעלים שאני קונה לרוב אני מרגיש שהם קשות לי ....היכן כדאי לקנות נעל אורטופדית רכה אבל טובה...או שכדאי לקנות מדרס ואז לא משנה הנעל...תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
סוג המדרס
אורתוטיסט שמואל להב 01/10/2014 | 06:51בנעל ספורט יש נפח גדול ולכן ניתן להכניס לתוכה מדרסים עבים. אני מניח שמדרסים קשיחים שהם דקים יתאימו ליותר סוגי נעליים אצלך, בקש ציפוי רך ומעובה בעקבים. בהצלחההוסף תגובה
-
מדרסים
ירון 30/09/2014 | 22:59דבר ראשון תודה לתשובה,אני גובה ממוצע ורזה ואני רוצה את המדרסים להליכה ,בעיקר להליכה במהלך היום{לא ספורט}.לגבי סוג הנעלים לא הבנתי עם זה משנה נעל ספורט או נעל אלגנט,או מגגף לחורף....מה שכן אני אני יודע זה שהיום ללא מדרס נעל שהיא קצת קשה ולא משנה הסוג אני ישר מרגיש כאבים בעיקר בברכים...וחוסר נוחות גם מתחת בכול הרגל התחתונה....זהו השמח להמלצה מכול מה שכתבתי לסוג מדרס ושוב אני סובל מאלופוס קל וקשת קצת גבוהה וקריסה קלה של כף הרגל.תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בלבול בהחלטה, איזה מדרס מתאים?
אורתוטיסט שמואל להב 30/09/2014 | 22:05ירון שלום, הכל תלוי בכפות רגליך.. האם יש גמישות גבוהה בגידים? האם אתה גבוה? שמן? האם המדרסים צריכים להתאים להליכות ספורטיביות? או לעמידה ממושכת? לנעלי ספורט? או לנעל אלגנטית? לסנדלים? מדרסים בהחלט ישפרו את הרגשתך בהנעלה! כדי לדעת איזה מדרסים מתאימים חייבים לקבל תשובות לשאלות הרשומות מעלה כמו להעמיד אותך על מחשב דריכה ורק אז להבין. אתה מוזמן לבדיקה, ללא תשלום, אצלנו, לתיאום: 03-6121070 שנה טובה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
סוג המדרס
-
הכנת מדרסחיים 17/09/2014 | 23:21שאלה עקרונית, האם בעת יצור מדרס תמיד ימלא המדרסן את הקשת הפנימית או שאין זה הכרחי ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הבדלי גובה קשתות בכפות הרגליים
אורתוטיסט שמואל להב 30/09/2014 | 21:56היי חיים, כמעט תמיד יש הבדלי גובה בין הקשתות בשתי כפות הרגליים. נראה, על פניו, שהקשת ברגל ימין בעייתית יותר, אם כי יכול להיות שבימין אתה בתחום הנורמאלי ובשמאל נמוך מידי.. ברור לך שרק לאחר שאראה את כפות רגליך אוכל לומר לך את התשובה הנכונה. אם תרצה, תאם עם אוריאנה 03-6121070 תור למכון שלי, בדיקה לא תעלה לך. להתראות ושנה טובה, שמוליקהוסף תגובה
-
המשך
חיים 30/09/2014 | 18:14ברגל ימין הקשת אורכית הפנימית גבוהה לעומת שמאל,והקשת האורכית החיצונית נמוכה לעומת שמאל , איזה רגל בעיתית יותר ? האם זה מוכר או יוצא דופן? מקווה מאוד שאתה מבין את כוונתי...הוסף תגובה
-
הגבהות במדרסים
להב שמואל-אורתוטיסט מומחה למדרסים 29/09/2014 | 22:35בכף הרגל יש הגבהה אורכית, בין העקב לבסיס האצבעות ויש הגבהה רוחבית , שבין האצבע הקטנה לגדולה. יש צד פנימי של כף הרגל ויש צד חיצוני של כף רגל ימין/שמאל. הסבר שוב דרך הנתונים שכתבתי כאן את שאלתך. שמואל להבהוסף תגובה
-
המשך-שאלה
חיים 29/09/2014 | 18:56אצלי יש איזה שהיא תופעה ששמתי לב (לפי המידרס וגם לפי הגבס שעשו לי) ברגל ימין יש לי יותר קשת פנימית מהשמאל (אולי זה נקרא יותר עמוקה או גבוהה) והקשת החיצונית יותר נמוכה מהשמאל, ולעומת זאת בשמאל הקשת הפנימית נמוכה יותר מהשמאל ,והחיצונית גבוהה יותר מהימין. איזה רגל נחשבת בעיתית יותר ? מה זה אומר ? והאם זה נדיר או לא?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מילוי קשת אורכית במדרס
אורתוטיסט שמואל להב 28/09/2014 | 18:31לא תמיד, אך ברוב המקרים. לפעמים תמיכה גבוהה ולפעמים נמוכה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הבדלי גובה קשתות בכפות הרגליים
-
מדרסיםרחלי 17/09/2014 | 23:05עשיתי מדרסים עם מטטרסשה כאבים באיזור הל פד , מרגישה כאבים באיזור האצבעות ופצע בזרת. 1. האם התופעות הנ"ל יחלפו אחרי תקופת ההסתגלות או יש צורך לחזור למדרסן ? וממה נובעים הכאבים ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
מדרסים ותקופת הסתגלות
אורתוטיסט שמואל להב 28/09/2014 | 17:03שלום רחלי, המדרסים לא צריכים לגרום לפצע! במקרה שכזה לגשת מיד למדרסן. תקופת הסתגלות היא עד כשלושה שבועות, במקרה של כאבים לאחר מכן יש לגשת למדרסן. מועדים לשמחה ושנה טובה שמואל להב-אורטוטיסט מומחה למדרסים. ביאליק 79 רמת גןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מדרסים ותקופת הסתגלות
-
מידרסיםנאוה 16/09/2014 | 12:01עשיתי מידרסים, והלכתי איתם מספר פעמים, לשעה שעתיים כל פעם , כואב לי הגב התחתון עם הקרנה קצת לצד ימין. אני יודעת שטבעי בתקופת ההסתגלות שיכאב הקרסול, השוק וכו, הוא אמר לי להגיע עוד שבועיים, השאלה היא בגלל שזה כאבי גב אולי יש בעיה במידרס וזה לא קשור לתקופת הסתגלות ומה עושים?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
מדרסים חדשים וזמן הסתגלות
אורתוטיסט שמואל להב 16/09/2014 | 12:14נאוה שלום, המדרס משפיע על מנח שונה בכפות הרגליים, מנח הגורם למערכות שרירים וגידים מעט מתח בתקופת ההסתגלות, מתח זה משפיע גם על הגב התחתון. באם הכאבים לא נסבלים חזרי למכון שישנו את המדרס ובאם הכאב סביר יש להניח שהוא יעלם לאחר תקופת ההסתגלות שיכולה להמשך גם חודש עד חודש וחצי. בריאות מלאה ושנה טובה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מדרסים חדשים וזמן הסתגלות
-
מדרסים וכאבי גביוסי 07/05/2014 | 19:17שלום אני סובל מפלט פוט זה מתבטא בכך שאני עומד הרבה כואב לי הגב התחתון. עשיתי מדרסים ושמו לי גולה כזאת באמצע זה הציק לי קצת אז חזרתי אליהם אז הורידו לי את זה. ועכשיו ללא הגולה יש לי כאבי גב תחתון האם זה קשור? ואם כן מה לעשות לגשת אליהם שיחזירו?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
התאמת המדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 10/05/2014 | 12:01יוסי שלום, כל תשובותיי בעירבון מוגבל, אני לא ראיתי אותך ולא את המדרסים! תפקיד הגולה , מטטרסל פד, להרים את הקשת הרוחבית , זאת הנמצאת בבסיס האצבעות, וזאת באם יש עיוות במבנה הגרמי-בליטה של העצם בבסיס הבוהן ו/או אצבעות מופנות כלפי מעלה, במצב זה הבליטה הכדורית מרימה את הקשת הרוחבית באופן מלאכותי ושומרת על חלוקת לחץ נכונה בחלק זה. באם הבליטה הפריעה לך והורידו אותה ואולי גם קצת מהקשת האורכית אזי המדרס הופך להיות נמוך יותר ולכן מופיעים כאבים בברכיים ובגב. במקרה כזה גש אליהם שיתקנו זאת. בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
המשך שאלה
יוסי 08/05/2014 | 18:15מה תפקידה של הגולה הזאת? עם הגולה לא היו לי כאבי גב ועכשיו ללא כואב לי מאוד הגב בעמידה האם להחזיר אותה? מה לעשות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
התאמת המדרס לרגל
אורתוטיסט שמואל להב 07/05/2014 | 23:27יוסי שלום, עשית נכון בעניין הבליטה. בקש מהם שירימו במקצת את התמיכה בקשת האורכית. בהצלחה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
התאמת המדרסים
-
כאב במפשעהבתיה 09/09/2014 | 06:45האם יש קשר בין מדרס לא מותאם לכאב במפשעה?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
מדרסים וכאב במפשעה
אורתוטיסט שמואל להב 09/09/2014 | 16:35לעתים יש קשר בן המדרסים או בין מנח כף הרגל לבין כאבים בברכיים, בגב וכן גם באזור המפשעה. בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מדרסים וכאב במפשעה
-
בעיית ברךמיכל נגב 02/09/2014 | 17:44שלום אני סובלת מכאבים בברך שמאלית לא מסוגלת להרים את הרגל ולכופף הכאבים מגבילים בהליכה בירידת מדרגות ועלייה עשיתי בדיקת MRI שאמר יש בעייה בברך ובבדיקת מיפוי עצמות לא ראה ברגל שמאל בעיה. רק ברגל ימין ואין שם כאבים רק ברגל שמאל ועכשיו כמה ימים יש כאבים בגב. התחתון ימיני האים זה קשור לעקמת באגן מה עליי לעשות אודה על התשובההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
בעיית גב
אורתוטיסט שמואל להב 09/09/2014 | 16:34מיכל שלום, כאבים יכולים להיות קשורים לגב התחתון וכן יכולים להיות קשורים למנח כף הרגל. לדעתי את צריכה לבדוק גם את הגב התחתון לגם את כפות רגלייך. את יכולה להגיע אלי לבדיקת חינם במחשב הדריכה בכדי ללמוד על המנח ואולי הצורך במדרסים, בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בעיית גב
-
מדרסים וכאביםאבי 24/01/2014 | 12:21שלום אני סובל מפלט פוט רכשתי מדרסים בהתאמה ב1400 שקל לפני שבועיים. מאז שאני לובש אותם יש לי כאבים בעקב ובאיזור האכילס חזרתי לטכנאי עשה לי התאמות ועדין לא עוזר מה עושים? במדרסים הקודמים שלי שרכשתי ב600 שקל שלטענת הטכנאי הם מחומר סיני זול והפשוט ביותר לא היו לי כאבים כאלו. מה אני עושה עכשיו?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תמונות
אורתוטיסט שמואל להב 16/03/2014 | 15:47אבי, התמונות לא הגיעו. שלח למייל שלי: shmulik@barzelay.co.ilהוסף תגובה
-
שלום לשמואל להב
אבי 13/03/2014 | 19:23אוקי לאחר ששילמתי 1400 על המדרס הראשון לא התאים לי והיו לי כאבים בעקבים והיה קשיח עשו לי מדרס חוזר. המדרס החדש מאוד דק בכלל לא מזכיר את הקודם באיכותו. האמת שהוא הוא די בסדר בנוחות אבל נראה לי על פי מראה המדרס ואיכותו הוא שווה חצי מהמחיר ששילמתי הוא אמר לי שזה מדרס ביומכני האם נעקצתי? האם לפי תמונות תוכל לדעת מה עלות מדרס זה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בדיקת מדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 27/02/2014 | 16:38אבי, באם תרצה אוכל לבדוק את המדרסים שלך ללא תשלום. לתיאום 03-6121070 שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
התאמת מדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 26/02/2014 | 20:41יכול להיות שהמדרסים לא מתאימים למצבך. בקש שיעשו לך מחדש.הוסף תגובה
-
לשמואל להב
אבי 26/02/2014 | 19:28שלום עבר בערך חודש מאז הודעתי האחרונה ניסיתי להתרגל ועדין יש לי כאבים בעקבים וכאבים גם שאני ללא נעלים בבית ובמיוחד שאני גם בבוקר. אני יחזור אליו שיעשה חדשים האם מדרסים ביומכניים מתאימים לכף רגל שטוחה בכלל?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מדרסים חוזרים
אורתוטיסט שמואל להב 01/02/2014 | 08:38היי אבי, יכול להיות שהוא מבין שאולי המדרסים לא נעשו כהלכה ולכן הניסיון למדרס חוזר. באם לא תרגיש הטבה במהלך של שבועיים כדאי לעשות מדרס חוזר. בהצלחההוסף תגובה
-
כנס בבקשה......
אבי 31/01/2014 | 20:21שלום היתי אצלו הוא הדביק לי בעקבים שכבת סילקון רך ממה שאני מרגיש זה אולי שיפר קצת אבל עדין יש לי את הכאב והחוסר נוחות בעקבים הוא אמר שאם לא יהיה נוח יקח מידות ויעשה לי מדרסים חדשים שוב במה זה יעזור?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מדרס ביו מכאני
אורתוטיסט שמואל להב 28/01/2014 | 21:50כל מדרס קשיח הוא סוג של מדרס ביו מכאני מפני שתפקידו לשנות את מנח כף הרגל בעת הדריכה. המדרסים הללו אמורים להיות טובים מאד. (בד"כ, אל תשכח שלא ראיתי את כפות רגליך ולא את המדרסים) תבקש שינמיך קצת את האזור הלוחץ במדרס וכן להוסיף בולם זעזועים בעקבים. בהצלחההוסף תגובה
-
המדרס...
אבי 28/01/2014 | 15:23אתה מכיר את המדרסים? איך קוראים לסוג זה? האם הם טובים? מחר אני הולך אליו מה אני אגיד לו?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב ומדרס חדש
אורתוטיסט שמואל להב 28/01/2014 | 13:41אבי, אני מכיר אותם, באם תרצה תוכל להגיע אלי ואנסה לסדר את המדרסים ללא עלות. בהצלחההוסף תגובה
-
המדרסים נעשו...
אבי 28/01/2014 | 12:26עשיתי את המדרסים בעטרת מדיפוט זה מפלסטיק קשיח צבעוניהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בעקבות המדרס החדש
אורתוטיסט שמואל להב 28/01/2014 | 11:56אבי שלום, יכול להיות שיש לך גמישות יתר בגידים ולכן המדרס תומך "יותר מידי טוב" ויש לחץ חזק בקשת. דבר על זה עם הטכנאי שינסה להקל עליך. אגב, היכן עשית את המדרסים? לדעתי, הוא צריך להנמיך מעט את הגובה בקשת האורכית ואולי גם לצפות אותה בסיליקון באזור הלחץ. בהצלחה שמוליקהוסף תגובה
-
עוד משהו
אבי 27/01/2014 | 19:17אולי הסיבה היא שהמדרס החדש עשוי מפלסטיק קשיח והקודם פחות? הבעיה שלי היא שיש לי קשת ברגל אבל כאשר אני דורך הקשת קורסת וזה הכף רגל נהית שטוחה הוא אמר לי שזה נקרא פלט פוט האם מדרס קשיח מתאים למצב? ללא מדרס אין לי את הכאבים בעקבים רק עם המדרס. הוא אמר לי שהמדרס הזה הוא רמה אחת מתחת לגרפיט אבל אני עדין סובל איך אפשר להפטר מהכאבים האלו? אלו כאבים שבאים אחרי כמה שעות עם המדרסהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הגבהת עקב
אורתוטיסט שמואל להב 27/01/2014 | 18:49הגבהה נמדדת ממרכז העקב. היא חייבת, בד"כ, להיות שווה בצד ימין ובצד שמאל. לעתים דפנות המדרס גבוהות-זאת לא הגבהה.הוסף תגובה
-
הגבהה בעקב
אבי 27/01/2014 | 17:48אני לא בטוח שיש הגבהה פשוט יש עקב כזה יחסית גבוה למדרס הקודם ככה נראית הגבהה?הוסף תגובה
-
כאב בעקבים
להב שמואל-אורתוטיסט מומחה למדרסים. 26/01/2014 | 20:43צריך לנסות לרכך ע"י בולמי זעזועים בעקב או ע"י הרמת הקשת האורכית. מדוע יש הגבהה בעקבים?הוסף תגובה
-
עוד ... משהו
אבי 26/01/2014 | 18:30איך אפשר לפתור את הכאב והאי נוחות בעקבים? אני חושב שיש לי הגבהה שם ובמדרס הישן זה פחות מסיבי אני כרגע בלי מדרסים עד שאלך אליו אני לא מסוגל ללבוש אותם ביום עבודה שאני עומד הרבה הכאבים והאי נוחות באים לידי ביטויהוסף תגובה
-
התאמת מדרסים לרגל
להב שמואל-אורתוטיסט מומחה למדרסים 25/01/2014 | 20:46אבי שלום, יכול להיות שהמדרסים לא מתאימים למצבך. גש לטכנאי שימשיך לעשות התאמות עד שיהיה לך נוח. כדאי שתביא את המדרסים הישנים לטכנאי שינסה להבין מהם מדוע איתם נוח לך יותר. באם לא תצליחו בוא אלי ואנסה לעזור לך. לתיאום: 036121070. ביאליק 79 ר"ג בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תמונות
נושאים מרכזיים
-
בדיקות קשורות
- בדיקת AMH הורמון אנטי-מולריאני
-
מונחים קשורים
- אלימות
- אורגניזם
- חוליית אטלס
- אטרקסיה
- אלקילציה
פורומים נוספים בתחום
פורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם מומחי בזלת פארמה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםמדרסים
בפורום מדרסים ניתן להתייעץ עם אורתוטיסט שמואל להב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מדרסים