פורום מדרסים - עמוד 31
מכון אורתופדי ברזילי להב
מכון אורתופדי ברזילי להב הוקם ע״י אשר ברזילי משנת 1962 זה מה שאנחנו עושים וכיום הוא כבר שלושה דורות של נסיון מקצועי שמועברים מדור לדור.
במכון ניתן להשיג:
מדרסים בהתאמה אישית. מדרסים לספורטאים, מדרסים לחולי סכרת, מחוכים לטיפול בעקמת בעיקר לנערות ונערים, חגורות גב, מכשירים אורתופדים, חבישות לחץ לניקוז לימפטי וגרביים אלסטיות לבעיות ורידים גם בהזמנה מיוחדת.
בין היתר תוכלו לקבל מענה מלא לבעיות אורתופדיות שיש לכם.
קישור למוצרי פארומדיקל שמתמחה בחבישות מכל הסוגים וניתן להשיג במכון
עובדים עם כל קופות החולים
לכל מי שצריך חבישה לימפתית באישור רופא ניתן לקבל החזר של עד 70% מהסכום ששולם
מדרסים במחירים מיוחדים לחברי הקופות או שהקופה תחזיר לכם תשלום
מגיעים עד הבית מאשדוד ועד חדרה.
03-6121070
-
קריסה של הכף רגלאנונימית 08/12/2014 | 19:01שלום, אני בת 16 ועוסקת הרבה בספורט (טניס, ריצות, אימוני כושר). לפני שלושה חודשים הלכתי לאורטופד בעקבות כאבי גב תחתון וכאבים מאחורי הברך. הוא לא מצא כלום בברך והוא שלח אותי לפיזיותרפיה והפיזיוטרפיסט איבחן שיש לי קריסה פנימה של כף הרגל ולכן אני צריכה מדרסים. לאחר כחודשיים של פיזיותרפיה כאבי הגב החמירו והברך כואבת פחות. לפני כשבועיים התחלתי לשים מדרסים מותאמים אישית וכשניסתי לרוץ איתם הרגשתי כאבים חזקים בכפות הרגליים ולכן חזרתי לחנות שבה עשיתי אותם והם סידרו לי את המדרסים, רצתי איתם כמה פעמים וכמעט שלא הרגשתי כאבים עד אתמול. אתמול רצתי 5 ק"מ ולקראת סוף הריצה התחלתי להרגיש כאבים בכף הרגל וכשהפסקתי לרוץ הרגשתי כאב חד בכף רגל שמאל ומאתמול אני לא יכולה לדרוך על כף הרגל בגלל שאחרי שאני הולכת כמה צעדים יש לי כאבים חזקים. (ולכן אני צולעת) הייתי אצל רופא כירוגי והוא אמר לי שכל פעילות ספורטיבית רק תחמיר את הכאבים ואת הקריסה והוא לא ממליץ לי לעסוק בפעילות גופנית ולא ללכת הרבה והוא אמר לי לנוח שבועיים ולא להשתתף במירוץ 10 ק"מ שנרשמתי אליו שמתקיים בעוד כחודש. (אני רק אציין שהפיזיותרפיסט שלי אמר לי להמשיך להתאמן כרגיל) רציתי לשאול האם אתה ממליץ לאנשים עם בעיה כמו שלי להפסיק עם הפעילות הספורטיבית ולהימנע מריצה או שאני יכולה להמשיך כרגיל לאחר שיעברו הכאבים? נ.ב הרופא הכירוגי אמר לי להיות במעקב אצל רופא מומחה לכף הרגל. והאם כדאי שאני אחזור לחנות כדי לסדר שוב את המדרסים? או שהכאבים לא נובעים מהם וכדאי ללכת לאורטופד?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שימוש במדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 09/12/2014 | 21:50שלום, בהחלט נבון להיפגש עם רופא המבין בכפות הרגליים ולשמוע בעצתו אני חושב שהכירורג צודק, מנוחה תעזור! רק כשבועיים לאחר שהכאבים ייעלמו תוכלי להתחיל להתאמן מחדש. בהדרגה!! יכול להיות שהמדרסים מתאימים לעומס יום יומי ולא לריצות? האם המדרסים מצופים בבולמי זעזועים? לצערי אני חושב שלא כדאי לך להשתתף במרוץ הקרוב. אם את יכולה בואי אלי למכון ונראה אם אני יכול לעזור לך. לתאום 036121070 בריאות שלמה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שימוש במדרסים
-
-
תשובת מומחה
פלטפוס ותורשה
אורתוטיסט שמואל להב 08/12/2014 | 18:08כן, בד"כ פלטפוס הוא תורשתי.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פלטפוס ותורשה
-
קרסולנטלי 25/11/2014 | 19:12שלום בעלי עבר תאונת עבודה לפני שלושה חודשים לאחר בדיקה וצילום במיון נשלל שבר, לאחר חודש של כאבים ונפיחות הפנו אותו לאולטרסאונד שבו אובחן שיש דלקת ונתנו לו אנטיביוטיקה. עכשיו עברו שלושה חודשים שבחודש האחרון שלחו אותו לעוד אולטרסאונד כיוון שהנפיחות לא ירדה עד הסוף והכאבים עדיין קיימים. באולטרסאונד לפי דברי הרופא לא ראו כלום והאורטופד הפנה אותו למומחה בבי״הח שלא ממש ראה את הצילומים אלא רק את הסיכום ושלח אותו לmri והאבחנה שרשם בהפניה זה: רגישות סביב דלטואיד שמאל, יש נוזל במפרק, טווח טיביוטלארי מוגבל. האם תוכל להסביר לי למה הוא התכוון ומה יכול להיות בקרסול שהנפיחות עדיין לא ירדה לאחר שלושה חודשים הכאב לא עובר למרות שהרופא אומר שאדם בגיל בעלי כבר היה אמור לחלוף לאחר 3 שבועות . בעחי בן 30הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים בקרסול לאחר תאונת עבודה
אורתוטיסט שמואל להב 26/11/2014 | 15:03אין דרך לדעת מה הבעיה ללא בדיקה. גשי לרופא נוסף שיבדוק. רצועת הדלטואיד נמצאת בצד הפנימי של מפרק הקרסול ופרושה בצורת דלתא-לכן נקראת כך והיא מחברת בין העצם הפנימית היורדת מהברך לבין העצם הנמצאת תחתיה בעקב , רצועת הדלטואיד המחברת את הטאלוס עם הטיביה (זוהי רצועה המורכבת מכמה רצועות ונפרשת כמניפה או "דלתא" ומכאן שמה) נמצאת בחלק הפנימי של הקרסול. - יש רגישות וזה מובן מפני שאני מניח שהוא מתח את הרצועות בתאונה והמקום לא החלים עדיין. גשו לבדיקה אצל רופא אחר עם כל החומר עד אז כדאי להשתמש בנעליים כל הזמן, נעליים טובות, גם בבית (הנעליים מייצבות ושומרות על המפרק), האם אתה צריך מדרסים לייצוב? נבדקת לכך? בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בקרסול לאחר תאונת עבודה
-
מדרסים לחייל קרבייואב 25/11/2014 | 18:56שלום, בני חייל קרבי וסובל מכאבים בעמידה בעקבים. אורתופד המליץ על מדרסים. איזה מדרסים מתאימים לחייל קרבי שמבצע פעילות אינטנסיבית? ביומכניים, גבס "רגילים" שמייצרים תוך חצי שעה? מה ההבדלים בניהם? תודה,הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
סוג המדרסים לחייל קרבי
אורתוטיסט שמואל להב 26/11/2014 | 14:41יואב שלום, ראשית, כל סוג מדרס צריך שיהיה מצופה בסיליקון-שהוא בולם זעזועים עם "זיכרון" כלאמר לא נדחס, בעובי כפול בעקבים. הבעייתיות היא שצריך לדעת לעשות את המדרס מאוזן כך שהעקב לא יוגבה ויעביר עומס לחלק הקדמי ויקלקל אותו. כמובן שרק אחרי בדיקתי והעמדה על מחשב דריכה אוכל לתת הנחיות הקשורות לבנך. בד"כ בעיה בעקבים רומזת על קשת אורכית גבוהה מידי שמצריכה התייחסות כדי לשמור על הברכיים והגב! בהצלחה, שמוליק. אורטוטיסט מומחה למדרסים. 03-6121070הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
סוג המדרסים לחייל קרבי
-
מדרסים עבים מדי?דוד 03/11/2014 | 09:47לאחרונה התחלתי להסתובב עם מדרסים שהותאמו אישית לכף הרגל שלי באמצעות דגימת גבס. אך למרות זאת בעקבות שימוש במדרסים אני מרגיש צפיפות באצבעות בכף הרגל שלי בתוך הנעל. וזאת למרות שנעל הספורט שלי יחסית רחבה ועם נפח פנימי גדול. אני מרגיש שהמדרסים עבים מדי ולכן מקטינים את נפח פנים הנעל. פניתי אל המידרסן והוא אמר לי שזה הסטנדרט המקובל והם לא מייצרים מדרס דק יותר. האם מדרסים באמת אמורים להיות עבים? האם למישהו יש פתרון מסוים מנסיונו?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
עובי המדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 03/11/2014 | 19:41דוד שלום, יכול להיות שבמקרה שלך המדרסים חייבים להיות עבים! במצב זה תעבור לנעליים עם נפח גדול יותר, 2E,3E, אפילו 6E . מאידח, אם לא חייבים עובי אזי , לא בכל סוגי המדרסים, ניתן להנמיך/לדקק במקצת. אם תעבור דרך המכון שלי ברמת גן אוכל להוריד מהעובי , שוב! באם ניתן. ללא תשלום. ביאליק 79 פינת ז'בוטינסקי ברמת גןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עובי המדרסים
-
מדרסי קרבון -פלטפוסמיקי 04/11/2014 | 14:56הומלץ לי לעשות מדרסי קרבון בגלל גמישות יתר ברגל הגורמת לפלטפוס קל ולקריסת כפות הרגליים פנימה 1)האם אוכל לעשות ספורט ריצה וכו כאוות נפשי כי מי שבדק אותי אמר שלדוגמא מרתון הוא לא ממליץ לרוץ איתם בקיצור כמה ספורט אפשר לעשות איתם 1 קמ 2 קמ? או שבכלל עדיף לקנות מדרסים רכים לספורט ומדרסי קרבון לשאר ?האם אתם עושים שני סוגים של מדרסים? 2)יש לי נעלי ספורט תומכים של ניו בלאנס והוא לא המליץ לי לשים את מדרסי הקרבון יחד איתם כי זה שוחק אותם האם זה נכון ? 3)כמה בערך עולים מדרסי קרבון 2300 זה סכום סביר ? 4)כמה אחריות אתם מציעים ומהו הזמן הסביר של אחריות?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
ציפוי מדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 05/11/2014 | 18:25היי מיקי, מדרס קרבון הוא מדרס דק ולכן יכול להתאים לנעליים צרות, אלגנטיות למשל, לצורך ריצה יש לצפותו בחומרים רכים כשהמשובח מהם הוא סיליקון - חומר עם זיכרון, לא שוקע, ולצפות את הסיליקון בחומר רחיץ ששומר על הסיליקון. הציפויים מעבים את המדרס כך שהוא יתאים לנעל ספורטיבית, בה יש נפח גדול, בלבד. לעומת זאת ניתן לעשות מדרס מתאים לריצה שיהיה בנעל הספורט בלבד ואם צריך מדרס קרבון, או אחר, לנעל עדינה יותר. המכון שלי ממוקם בביאליק 79 פינת ז'בוטינסקי ברמת גן. הכניסה לחניה מרחוב ביאליק. לתאום: 03-6121070הוסף תגובה
-
ציפוי וחומרים נוספים למדרס קרבון
מיקי 05/11/2014 | 15:31תודה על התשובה שמוליק, שאתה אומר חומרים נוספים שצריכים לצפות אותם האם תוכל לפרט איזה סוגי חומרים לציפוי יש כמה הם עולים ומה אתה ממליץ? האם יש הבדלים במחירים בין שני סוגי המדרסים (קרבון וספורט)ולמה צריך 2 אם אמרת שאפשר לרוץ איתם מרחקים ארוכים איך אפשר לקבוע איתך פגישה? תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
התאמת סוג המדרס לרגל ולפעילות
אורתוטיסט שמואל להב 04/11/2014 | 15:39היי מיקי, תשובתי תהיה חלקית מפני שלא בדקתי את כפות רגליך ולכן אני לא יודע באם זה סוג המדרס המתאים למנח רגליך. אם עושים נכון את מדרסי הקרבון הם יכולים לשמש לריצה ממושכת! צריך לצפותם בחומרים מתאימים שישמרו על כפות רגליך כמו גם על הברכיים (בריצה יש עומס אדיר על הברכיים!). אגב, יש חומרים נוספים נוקשים שעמידים יותר לריצות. יכול להיות שאתה צריך שני זוגות מדרסים, יש לבדוק אותך בכדי לדעת זאת - וזאת מהסיבה שמדרס חייב להתאים לפעילות, לדוגמה - מדרס לספורט לא יתאים לנעל אלגנטית כמו גם המדרס ישחק מהר באם הוא ישמש גם לפעילות ספורטיבית וגם ליום יום וכן, אנחנו עושים שני זוגות מדרסים. אני מבין שהכוונה שהמדרס שוחק את הנעל, ומה יקרה במקרה כזה? הנעל לא חשובה, החשוב יותר זו הרגל, המנח של הרגל ובלימת הזעזועים ואם נעלי NB עושים את העבודה, מצוין. המחיר שנקבת הוא בהחלט מחיר סביר. אנחנו נותנים אחריות לשנה על כל רכיבי המדרס ולשנה נוספת על החלק הקשיח (לא על הציפויים). לאחריות ארוכה מזה אין משמעות מפני שכף הרגל משתנה ולכן לעיתים המדרס לא מתאים ויש להחליפו, וכמו כן האחריות היא כשיש שימוש סביר. ריצות ארוכות (למשל מרתון) גומרות מהר את המדרס (ואת כפות הרגליים והברכיים). נשמח לעזור לך, בהצלחה ובריאות טובה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ציפוי מדרסים
-
מדרסים לדורבןמשה 09/08/2014 | 08:46מדובר בדורבן של כ-3 שבועות. ואני מעוניין במדרסים מתאימים - גם יקרים. השוק מלא מכונים וקשה לדעת למי לפנות. התחלתי לשוטט באינטרנט והתרשמתי ממדרסים של מכון מיכי מנהיים, שממליץ על תבניות גבס שנלקחות רק בשכיבה ובאמצעותן מייצרים מדרסים בארה"ב מפלסטיק קשיח(ועליהם רפידה רכה). ועל זה היתה תגובה של פיזיתרפיסט שקשיחים לא מתאימים לספורט. שאלתי - האם אכן יש לפנות למכון שלוקח מידות רק בשכיבה? האם מדרסים קשים לא טובים לספורט? ואם אני רוצה להליכה ולספורט במינון לא גבוה (גג שעתיים ביום ספורט מתון), לאיזה מדרסים עלי לכוון?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
סוגי מדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 03/11/2014 | 19:51שלום מרים, כשיש דורבן - יש קשת גבוהה מידי.קשת זו מלבד השפעתה על כפות הרגליים (דורבן, סטייה גרמית הגורמת לבליטת עצם "הלוקס ולגוס") מכאיבה בברכיים, בגב התחתון וגורמת לעייפות מהירה - קשת שכזו חייבת תמיכה של מדרסים ונעליים מתאימות. את מבינה שללא בדיקה של כפות רגלייך, עמידה על מחשב דריכה לידיעת נקודות הלחץ, צורת המבנה הגרמי ולאיזה מטרה המדרסים יקשה עלי לתת תשובה מתאימה לך, המדרסים חייבים להיות מיוחדים ובד"כ נוקשים. אני לא מכיר את ההסדר של לאומית אך מניסיוני המדרסים די סטנדרטיים וסבירים . לא בטוח שהם מתאימים למצבך. אני לא מכיר מקומות בכ"ס המתמחים בייצור מדרסים מיוחדים. בהצלחה, שמוליק, מכון אורטופדי ברזילי-להב, ר"גהוסף תגובה
-
מדרסים
מרים 02/11/2014 | 09:27יש לי דורבן וכן כאבים בכף הרגל ,איזה מדרסים אני צריכה ? והיכן יש מכון מתמחה באיזור כ"ס .כאבים לאחרונה בברך ,אשמח לקבל המלצות למכון מומחה . ומה המחירים ? לחברי לאומית ? תודה מראש .מריםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
התאמת מדרסים לצורך ולבעיה
אורתוטיסט שמואל להב 09/08/2014 | 13:21משה שלום, סוג המדרסים מותנה ב: בעיה, במנח כף הרגל, במשקל, בגובה, בסוג הפעילות ובסוג או סוגי הנעליים! מכאן אתה מבין שתשובה נאותה לא אוכל לתת כאן, צריך לבדוק אותך, להעמיד אותך על מחשב דריכה לשאול שאלות ולאבחן ורק לאחר מכן לעוץ עצה. ישנם שיטות שונות ללקיחת מידה, הדבר החשוב ביותר הוא להתאים את חומר המדרס ואת צורתו ורכותו לצורך. באם אתה רוצה, בוא אלי למכון ואוכל לייעץ לך לאחר בדיקה. להב שמואל. ביאליק 79 פינת ז׳בוטינסקי ברמת גן. 03-6121070הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
סוגי מדרסים
-
מדרסים לריצהגולן 02/11/2014 | 17:38אני צריך מדרסים לריצה. קיבלתי מרופא את האבחון הבא: TIBIALIS TENDINITIS ANT OR POSTE Left INSUFFICIEN יש כל כך הרבה מכונים, איך יודעים לאן ללכת? מהו מחיר סביר?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
מדרסים לריצה
אורתוטיסט שמואל להב 02/11/2014 | 22:14גש למכון שיש בו טכנאי עם תעודה של משרד הבריאות ועם מחשב דריכה לצורך אבחון. אם אתה מהמרכז גש למכון אורטופדי ברזילי-להב בביאליק 79 פינת ז'בוטינסקי ברמת גן 03-6121070 ישנם כמה סוגי מדרסים למטרתך, יש לבדוק את סוגי הנעליים, היכן יש לך כאבים, ואת מנח כף הרגל בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מדרסים לריצה
-
הולפוס בכפות הרגלייםקובי מל 24/10/2014 | 17:01אני כ 15 שנה עם מידרסים.הבעיות החלו בשנתיים האחרונות, כאבים בכפות הרגליים ודלקת בגידים. ניסיתי 3 סוגי מידרסים ולא הייתי מרוצה. הפסטיק הקשיח מכאיב את הכריות בכף הרגל. איזה סוג מידרס אתה ממליץ ואיזה מכון אורטופדי. אני גר בירושלים אשמח אם תפנה אותי למכון באיזור.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
קשת גבוהה ומדרס מתאים
אורתוטיסט שמואל להב 29/10/2014 | 08:12קובי שלום, תשובתי תהיה כללית מפני שלא בדקתי את מנח כפות רגליך או את צורתם וכן לא עמדת על מחשב דריכה אצלנו במכון ולכן אין לי מידע מדויק. אני אוכל להמליץ לגבי סוג המדרס רק לאחר בדיקה. חסרים לי נתונים רבים: משקלך, סוגי הפעילויות היום יומיים, האם אתה עושה הליכות ספורטיביות, טיולים, ריצה, האם אתה עומד הרבה, מה סוגי נעליך, מבנה כף הרגל, האם יש עור נוקשה, פצעים, סוכרתי?, .. כמו כן אני לא מכיר מכונים בירושלים ולכן אין באפשרותי להמליץ. במקרה ותגיע לרמת גן אשמח לבדוק אותך גם עם מחשב הדריכה שברשותנו ואז להמליץ. (ובאם תביא את כל המדרסים הישנים וגם את הלא טובים יקל עלנו) ביאליק 79 פינת ז'בוטינסקי בר"ג. 03-6121070 בהצלחההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קשת גבוהה ומדרס מתאים
-
מטטרסלגיהמרים 19/10/2014 | 12:51אני אמורה לעשות מידרס בגלל כאבים בכריות כף רגל המידרסן אמור לעשות לי mt כדי להרים את הכריות ובנוסף הוא אמר שאם אני רוצה אפשר לעשות כרית מתחת לכריות כך הרגל אני מתלבטת אם לעשות גם את הכרית באיזה מיקריםעושים בנוסף לmt ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
מטטרסלגיה
אורתוטיסט שמואל להב 21/10/2014 | 22:06מרים שלום, אם תעשה כרית מתחת לכריות היא תבטל חלק מהתפקוד של כרית ה MT . אין צורך להרים את הכריות אלא רק באם יש פצעים או כאבים כאלה שהכרית המטטרסלית לא מקלה עליהם. חוץ מזה, המדרסן אמור להיות בעל המקצוע ולהחליט עבורך את הטוב ביותר למצבך ולא לשאול אותך ב"אם את רוצה". בהצלחה, שמוליק-מכון אורטופדי ברזילי-להב, ר"גהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מטטרסלגיה
נושאים מרכזיים
-
בדיקות קשורות
- בדיקת AMH הורמון אנטי-מולריאני
-
מונחים קשורים
- אופסונין
- אוקסיהמוגלובין
- אלקטרומיוגרפיה (EMG)
- אטרופין
- אופרון
פורומים נוספים בתחום
פורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם מומחי בזלת פארמה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםמדרסים
בפורום מדרסים ניתן להתייעץ עם אורתוטיסט שמואל להב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מדרסים