פורום מדרסים - עמוד 33
מכון אורתופדי ברזילי להב מכון אורתופדי ברזילי להב הוקם ע״י אשר ברזילי משנת 1962 זה מה שאנחנו עושים וכיום הוא כבר שלושה דורות של נסיון מקצועי שמועברים מדור לדור. במכון ניתן להשיג: מדרסים בהתאמה אישית. מדרסים לספורטאים, מדרסים לחולי סכרת, מחוכים לטיפול בעקמת בעיקר לנערות ונערים, חגורות גב, מכשירים אורתופדים, חבישות לחץ לניקוז לימפטי וגרביים אלסטיות לבעיות ורידים גם בהזמנה מיוחדת. בין היתר תוכלו לקבל מענה מלא לבעיות אורתופדיות שיש לכם. קישור למוצרי פארומדיקל שמתמחה בחבישות מכל הסוגים וניתן להשיג במכון עובדים עם כל קופות החולים לכל מי שצריך חבישה לימפתית באישור רופא ניתן לקבל החזר של עד 70% מהסכום ששולם מדרסים במחירים מיוחדים לחברי הקופות או שהקופה תחזיר לכם תשלום מגיעים עד הבית מאשדוד ועד חדרה. 03-6121070
- מדרסיםרינה 22/08/2014 | 15:03אני רוצה לעשות מדרסים (הליכה מהירה ולא ריצה) המדרסן הראה לי מדרס שהוא מתכנן לי אך מלבד שכבה המצפה העליונה יש רק 2 שכבות . האם זה נכון, כי בד"כ אני יודעת שעושים 3 שכבות . האם לצורך הליכה זה בסדר ? (הצבעים של השכבות חוץ מהעליונה קרם ולמטה לבן)הוסף תגובהפתח בחלון חדש
- תשובת מומחה התאמת סוג המדרס לבעייה אורתוטיסט שמואל להב 23/08/2014 | 12:32מספר השכבות לא אומר מאום. סוג השכבות צריך להיות מותאם לבעיה , לפעילות , לצורת הקשתות ולגמישותן. את צריכה לסמוך על המדרסן שהוא יודע את עבודתו. באם תרגישי שהמדרס לא עושה לך טוב לאחר כשבועיים גשי אליו לתיקון ואף להחלפה לסוג מותאם יותר באם צריך. בהצלחה, להב שמואל. אורטוטיסט מומחה למדרסים. מכון אורטופדי ברזילי-להב ר"גהוסף תגובה
- תשובת מומחה התאמת סוג המדרס לבעייה
- מטטרסל פדרחלי 21/08/2014 | 10:56עשיתי שני מידרסים ובכל אחד מהמידרסים מיקום הממטרסל שונה, אחד מתקדם יותר ואחד קצת קרוב יותר לאמצע. איך אפשר לדעת מה מיקום המטטרסל הנכון ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
- תשובת מומחה מיקום כרית המטטרסל במדרסים אורתוטיסט שמואל להב 21/08/2014 | 11:30רחלי שלום, הטכנאי במקום שבו עשית את המדרסים אמור לדעת, בד"כ אם הכל במסגרת הנורמה קצה הכרית אמור לגעת בתחילת עצמות המטטרסל. בהצלחה, להב שמואל-אורטוטיסט קליני מומחה למדרסים 03-6121070הוסף תגובה
- תשובת מומחה מיקום כרית המטטרסל במדרסים
- מידרסיםשרית 19/08/2014 | 17:46יש לי שאלות בנושא מדרסים ואשמח אם תעזור לי: האם יש הבדל בין לקיחת מידה בספוג בישיבה לבין תחבושות גבס ברמת הדיוק ביחס לקשת הפנימית ? והאם מדרס שנלקח בתחבושות גבס יותר עבה ממידרס שנילקח בספוג בישיבה ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
- תשובת מומחה אופן לקיחת מידה למדרסים אורתוטיסט שמואל להב 19/08/2014 | 23:48שלום שרית, לבעל מקצוע טוב לא משנה אופן לקיחת המידה. חשוב לדעת מה הוא עושה עם המידה והמיידע שיש לו. עובי המדרס לא נקבע ע"י צורת לקיחת המידה אלא ע"י סוג המדרס. בהצלחה. להב שמואל, אורטוטיסט מומחה למדרסים . 03-6121070הוסף תגובה
- תשובת מומחה אופן לקיחת מידה למדרסים
- cpkמירית 24/07/2014 | 11:40שלום רב, יש לי הסטוריה של cpkגבוה - כמעט כל הזמן 250-300+ למרות שלצערי איני עוסקת בפעילות גופנית כלל. אציין שמזה שנים ישלי עומס ועיפות בברכים ובעקבים קשה לי מאד לעלות מדרגות או לרוץ, אך מדרסים מקלים על הבעיה. אני בת 27 ושוקלת 82 ק"ג. האם דיאטת חלבונים תעזור לפרוק השריר?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
- תשובת מומחה רמת cpk גבוהה אורתוטיסט שמואל להב 24/07/2014 | 20:56מירית שלום, צר לי, אך אני לא מבין בדיאטת חלבונים, אך , בהקשר שלי ובהפעלת שכל ישר, אומר כך: א. הורידי במשקל! בהנחיית דיאטיקנית מוסמכת ב. שתי הרבה, עדיף מים. ג. בעמידה והליכה את חייבת להשתמש במדרסים, עדיף נוקשים ובעלי ריפוד בעקבים בכדי לשמור על הברכיים. כפי שאמרתי , לא איש בשורות אני בעניינך. הרגישי טוב, שמוליקהוסף תגובה
- תשובת מומחה רמת cpk גבוהה
- מדרסים נגד דורבןמיואש כבר מהדורבן 22/07/2014 | 14:18שלום רב אני סובל מזה כשנה וחצי מדורבן וכאבים ברגל ימין. עשיתי מדרסים של הקופה, טיפלתי בגלי הלם ( שעזרו ) ועשיתי מדרסים חדשים יקרים יותר ועדיין יש לי כאבים. עשו מס' התאמות למדרסים ועדיין ממש כואב לי יותר ברצועה הפלנרית ובצד מאשר בעקב והפעם בשתי הרגלים. אפילו רכשתי נעלי ספורט NB 990 להקל על הרגל ואת המדרסים אני נועל כבר כחודשיים ומשתגע שהכאב לא עובר וממש אובד עצות ומיואש. ניסיתי להיות בלי מדרסים וגם היה לי כאבים. האם בדיקה אצלכם יכולה לעזור לי במשהו? האם עליי להוריד את המדרסים? בבקשה אשמח לקבל תשובה שתוציא אותי מהמצב המעצבן הזה. תודה רבההוסף תגובהפתח בחלון חדש
- תשובת מומחה מדרסים נגד כאבי דורבן אורתוטיסט שמואל להב 22/07/2014 | 22:36מיואש שלום, כשיש דורבן ניתן להניח שאתה צריך מדרסים. נשתדל לעזור לך, תאם מחר בבוקר: 036121070 שמוליקהוסף תגובה
- תשובת מומחה מדרסים נגד כאבי דורבן
- המלצה למדרסיםאבי 21/07/2014 | 14:11האם אתה מכיר את מיכאל אלכסנדר מסטרייד אורטופדיה האם הוא טוב?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
- תשובת מומחה המלצה למכון אורתוטיסט שמואל להב 22/07/2014 | 11:52מצטער, אני לא מחלק ציונים למכונים. שמוליקהוסף תגובה
- תשובת מומחה המלצה למכון
- מטטרסלגיהמנחם 04/07/2014 | 16:03אני סובל ממטרסלגיה ומפלטפוס והמליצו לי על מדרסים גרפיט שאלתי היא האם אני חייב דווקא גרפיט ומה המחיר ההגיוני עבורם?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
- תשובת מומחה מדרסי גרפיט אורתוטיסט שמואל להב 04/07/2014 | 17:49שלום מנחם, מדרסי גרפיט כשמם כן הם, בסיסם עשוי מסיבי פחם, זהו מדרס קשיח, דק, חזק מאד ועדין, מתאים לרוב הפעילויות ולרוב סוגי הנעליים. אשר לשאלותיך, אתה לא חייב מדרס עשוי מגרפיט-ישנם חומרים חזקים וקשיחים נוספים, קח בחשבון שהם בד״כ עבים וכבדים מגרפיט. המחיר תלוי בתוספות שיהיו על המדרס, המחיר נע בין 2650₪ לבין מעל 3000₪. שיהיה בהצלחה עם הרגשה טובה ובריאות. להב שמואל-אורתוטיסט קליני מומחה. 03-6121070הוסף תגובה
- תשובת מומחה מדרסי גרפיט
- מדרסים של FOOT BALANCEחן 27/03/2014 | 15:45שמואל שלום, האם אתה מכיר את המדרסים שלהם, הם זולים מאוד ביחס לשוק. למי הם מתאימים, איך אתה מסביר את המחיר הזול שלהם, ומדוע הם נותנים אחראיות לשנה שנה וחצי בטענה שכף הרגל משתנה, בזמן שמכונים אחרים נותנים אחראיות ל-3 ו-5 שנים ? תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
- מדרסיםdr 04/07/2014 | 00:29מנסיון זה המדרס הכי לא טוב שקיים בשוק בעיות התפרקות החומר לא נוח התאמה לכף הרגל ולא עוזר בפטרון הבעיה,הוסף תגובה
- ממליץ מאוד על מדרסי FOOTBALANCEמשה 11/06/2014 | 11:10הייתי לקוח של שמוליק בעבר השירות שלהם אדיב אבל למרות זאת רכשתי מדרסים באלפי שקלים שספקו נוחות בינונית ביחס לFOOTBALANCE אז אולי צריך להחליף כל חצי שנה - שנה אבל שמוליק בעצמו מציין שהרגל משתנההוסף תגובה
- תשובת מומחה התאמת מדרסים ומשך אחריות אורתוטיסט שמואל להב 01/04/2014 | 13:23חן שלום, ראשית, אני לא מכיר את המדרסים שלהם, לכן תשובתי תהיה יותר כללית ( באם עשית מדרסים והם ברשותך אשמח באם תגיעי אלי לבדיקה) מחיר זול הוא בד"כ תוצר של חומרים זולים.. ו/או תהליך ייצור המדרס קצר . כן, כף הרגל משתנה וגם המדרסים מתבלים ולכן יש צורך להחליפם. אצלנו במכון נהוג לבדוק את המדרסים, ללא תשלום כמובן, אחת לכארבעה חודשים עד חצי שנה (תלוי בעומס ע המדרס) ובאם יש צורך להתאימם ובכך לשפר את יכולתם לעזור. אני לא מאמין באחריות ארוכת שנים מפני שהרגל גם היא משתנה (על אף שבשבוע שעבר היה לקוח שמשתמש במדרסים כבר שבע שנים..) בריאות מלאה וחג שמח, שמוליקהוסף תגובה
- מדרסים
- מדרסים דרך קופת החולים לעומת מדרסים יקרים יותראוהב לבו 24/06/2014 | 15:49שלום, בגלל כאבי ברגליים שאני סובל מהם כבק שנים הופנתי לבדיקה אצל אורטופד והוא רשם לי מדרסים. במכון האורטופדי הציעו לי מדרס ממוצע דרך הקופה בה אני מבוטח ועוד שני מדרסים ממש יקרים בעלות של 1700-2000 שקל וטענו שהמדרסים שהקופות מסבסדות הם מאד בסיסיות. האם זה נכון? האםיש כזה הבדל בין המדרסים? האם זה משנה בכלל?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
- תודה24/06/2014 | 20:08הוסף תגובה
- תשובת מומחה מדרסים שונים אורתוטיסט שמואל להב 24/06/2014 | 17:21שלום, כן. בד"כ המדרסים המוצאים דרך הקופות הם זולים ופשוטים, וישנם אנשים שהם מספיקים להם. מחיר של 1700-2000 ש"ח הוא ממוצע למדרסים טובים. את ההבדל בין המדרסים לא אדע לומר לך מפני שאני לא יודע מה תקבל.הוסף תגובה
- תודה
- האם מדרסים יקרים אמורים להיות לא נוחים?איש אחד 17/06/2014 | 17:33המדרסים עלו בסביבות 2000 ש"ח. הם ממש לא נוחים ואפילו די מכאיבים ברגליים.אמרו לי שזה אמור להיות ככה בשבועיים הראשונים. האם מדרסים אמורים להיות לא נוחים? בנוסף אני מרגיש שהרגל "רוצה לברוח" כשאני הולך מהחלק האחורי של הרגל. האם הגיוני המחיר?(או שעבדו עלי ממש), המדרסים הם לספורט והליכה לעבודה. האם כדאי פשוט ללכת על נעל שנוחה לי וזהו (ללא מדרסים) .הוסף תגובהפתח בחלון חדש
- תשובת מומחה הסתגלות למדרסים אורתוטיסט שמואל להב 17/06/2014 | 17:47שלום איש, מחיר המדרסים סביר. ישנם מדרסים שעולים יותר מ 3000 ש""ח. אכן צריך להסתגל למדרסים וזה אורך כשלושה שבועות. אולי כדאי לך להסתגל בהדרגה, כמה שעות כל יום עד להסתגלות. באם המדרסים מכאיבים בתום תקופת ההסתגלות גש למכון להתאמה נוספת. באם אתה צריך מדרס אזי צריך להסתגל ולהשתמש שאם לא כן אתה עלול לקלקל לעתיד. (למשל, ברכיים..)הוסף תגובה
- תשובת מומחה הסתגלות למדרסים
נושאים מרכזיים
בדיקות קשורות
- בדיקת AMH הורמון אנטי-מולריאני
מונחים קשורים
- אלקילציה
- איזוטופ
- אוראז
- אטרקסיה
- אלקטרורטינוגרפיה
פורומים נוספים בתחום
פורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם מומחי בזלת פארמה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםמדרסים
בפורום מדרסים ניתן להתייעץ עם אורתוטיסט שמואל להב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מדרסים