פורום מדרסים - עמוד 34
מכון אורתופדי ברזילי להב
מכון אורתופדי ברזילי להב הוקם ע״י אשר ברזילי משנת 1962 זה מה שאנחנו עושים וכיום הוא כבר שלושה דורות של נסיון מקצועי שמועברים מדור לדור.
במכון ניתן להשיג:
מדרסים בהתאמה אישית. מדרסים לספורטאים, מדרסים לחולי סכרת, מחוכים לטיפול בעקמת בעיקר לנערות ונערים, חגורות גב, מכשירים אורתופדים, חבישות לחץ לניקוז לימפטי וגרביים אלסטיות לבעיות ורידים גם בהזמנה מיוחדת.
בין היתר תוכלו לקבל מענה מלא לבעיות אורתופדיות שיש לכם.
קישור למוצרי פארומדיקל שמתמחה בחבישות מכל הסוגים וניתן להשיג במכון
עובדים עם כל קופות החולים
לכל מי שצריך חבישה לימפתית באישור רופא ניתן לקבל החזר של עד 70% מהסכום ששולם
מדרסים במחירים מיוחדים לחברי הקופות או שהקופה תחזיר לכם תשלום
מגיעים עד הבית מאשדוד ועד חדרה.
03-6121070
-
דורבן, מדרסים,וולטרן ומשככי כאבים.שלמה 29/05/2014 | 17:16שלום. אני בן 67. סובל כחודשיים מכאבים שנובעים מדורבן ברגל שמאל.הולך עם מדרסים בערך חודש. 1) כמה זמן עד שהכאבים חולפים? 2) האם מריחת וולטרן על הדורבן יכול להרגיע את האזור ולזרז את הריפוי. 3) האם משככי כאבים יכולים לעזור? תודה שלמההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
דורבן, מדרסים,וולטרן ומשככי כאבים.
אורתוטיסט שמואל להב 29/05/2014 | 20:06שלמה שלום, לאחר חודש הכאבים צריכים לחלוף! וולטרן לא מזרז ריפוי. משככי כאבים יכולים לשכך, אך זכור, דורבן הוא זיז גרמי הממוקם בתחתית כף הרגל ואתה דורך עליו ועל ידי כך מזין את הדלקת, קרי את הכאב. הדבר היחיד שיעזור להחשת הורדת הכאב הוא המדרסים! ונעליים מתאימות. בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דורבן, מדרסים,וולטרן ומשככי כאבים.
-
מידרסיםמירי 27/05/2014 | 14:03הרופא אמר שיש לי השטחה דינמית של הקשת האורכית(קשת נמוכה גמישה,אין לי פלטפוס ,באוויר יש קשת, ויש לי כאבים בכריות כף הרגל,האם מידרס שנלקח במידה בתבנית ספוג בישיבה יכול לתת גם מענהלקשת האורכית הפנימית או שחייבים תחבושות גבס?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שיטת לקיחת המידה למדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 29/05/2014 | 14:52מירי שלום, באם יודעים לקחת נכון את המידה, גם הטבעה יכולה להיות נכונה. צריך להתייחס במשנה זהירות לקשת שכזו. השינוי בגובה הקשת בדריכה מעיד על כך שיש לך גמישות יתר בגידים. ברגל כזו יש סכנה לשינויים בברכיים כתוצאה מכוחות צדיים - במקרה שלך כוח מהצד החיצוני, מה שמביא לכאבים בברכיים, בגב התחתון וכן עייפות מהירה. דאגי שייקחו גם מדידת כוחות במחשב דריכה וודאי שמי שלוקח את המידה יודע את עבודתו ויש לו תעודת הכרת מעמד של משרד הבריאות. בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שיטת לקיחת המידה למדרסים
-
מדרסים-מחפש חברה טובהמורסי 17/05/2014 | 14:06מחפש חברה טובה למדרסים.. חוות דעת לגבי footbalance ואיך אפשר לקבל חוות דעת מקצועית האם אני חייב מדרס או לא? תודה מראש.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
חוות דעת על מכונים
אורתוטיסט שמואל להב 18/05/2014 | 21:05יש בעלי מקצוע טובים בתחום, הטוב ביותר הוא לשאול חברים שעשו מדרסים באם הם מרוצים. אני לא נותן חוות דעת על חברות כאלו ואחרות. חוות דעת מקצועית לגבי הצורך במדרסים תוכל לקבל בסניפנו הראשי, ברזילי-להב, ביאליק 79 רמת גן. 03-6121070. הבדיקה לא עולה לך. בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
חוות דעת על מכונים
-
נעליים מותאמות לפלטפוסעידן 15/05/2014 | 00:59אני לא יודע אם זה הפורום המתאים...אם לא אשמח שתעבירו אותי למקום המתאים.. קניתי נעלים של חברת סאקוני הוריקן 16. רק אחרי שקניתי ראיתי שהן בעצם מותאמות לאנשים הסובלים מפלטפוס(הן בעלי מערכת ליציבות או משהו). רציתי לדעת אם זה מסוכן לי, אחד שאין לו פלוטפוס, לנעול נעליים המותאמות לבעלי פלטפוס? תודה רבה והמשך יום נעים!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
נעל לא מתאימה ונזק לרגליים
אורתוטיסט שמואל להב 18/05/2014 | 20:54עידן שלום, באם יש לך נטייה טבעית החוצה בכפות רגליך הנעל הזו עלולה לגרום לך לאבד את היציבות בכף הרגל - לנקוע אל המפרק. באם רגליך ניטראלית קרוב לוודאי שלא תהייה בעיה. באם תרצה בוא אלינו למכון, ביאליק 79 ברמת גן, ונוכל לבדוק את ההתאמה, ללא תשלום כמובן. בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
נעל לא מתאימה ונזק לרגליים
-
מחיר מדרסי קרבון ועוד מס' שאלותתומר 05/05/2014 | 22:04שלום ד"ר להב, עשיתי מדרסי קרבון עם ציפוי קרבון (כך לפחות נאמר לי) בעלות של 2400 שקלים, האם המחיר הגיוני או שיכול להיות שנפלתי למרמה? יש לי קשת גבוהה בשתי הרגליים עם קריסה פנימה. אשמח אם תוכל לענות לי על עוד מס' שאלות: 1) יש לי נעלי בלאנסטון והכנסתי לשם את המדרס שיש לי כרגע (תלת שכבתי, עדיין לא קיבלתי את הקרבון), הבעיה היא שזה לוחץ לי את הרגל ממש.. האם כששמים מדרסים צריך לקנות נעל במידה יותר גדולה או שהרגל מתרגלת בהמשך? 2) האורתוטיסט שמכין לי את הקרבון אמר שאני אצטרך ללכת איתם *כל* הזמן! אם אני אלך לדוגמא אחת לשבוע עם סנדלי צ'אקו זה יכול להוות בעיה? אשמח לתשובות, תודה מראש :)הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
מדרסי קרבון ועוד
אורתוטיסט שמואל להב 06/05/2014 | 11:55תומר שלום, באם המדרס עשוי מקרבון, המחיר סביר. הבסיס עשוי קרבון - הציפוי אף פעם. הציפוי חייב להיות רך-קרבון נוקשה. באם הוצאת את הרפידה המקורית של הנעליים ובמקומה הנחת את המדרס ועדיין צפוף, אל תשתמש בנעליים עם המדרסים. זכור, מדרס קרבון דק יותר ולכן יהיה לך מרחב פנוי בנעליים. (זו אחת הסיבות להשתמש במדרסי קרבון) אסור שיהיה צפוף בנעל!! הוא צודק, באם בסנדל הייתה לך תמיכה מתאימה קרוב לוודאי שלא הייתה צריך מדרסים! תוכל להשתמש בסנדלים בפעילות שהיא עם ישיבה ממושכת כגון ישיבה בפאב. כשאתה צריך להיות עם עומס גדול כמו בהליכה או בעמידה ממושכת השתמש במדרסים. בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מדרסי קרבון ועוד
-
בדיקת ממוחשבת וחומרי מדרסבן ציון 30/04/2014 | 02:10שאלתי פסיותרפיסט בעל מכון למדרסים בחולון איזו בדיקה הכי מדוייקת ? הוא אמר שהמחשב יותר מדוייק,אבל לא די המחשב אלא המפעיל אותו, וגם החומר ואיכות הדיוק בעבודה. הוא ציין שהוא עובד בשיטת הגבס שמדוייקת יותר מדריכה על ספוגית כאשר יושבים. ושאלה נוספת אני שואל אותך האם נעליים כפי שבנו פעם כאשר הסוליה הפנימית בצד גשר הרגל בולטת מה שהיום אין בנמצא ברוב סוגי הנעליים בשוק? מהו חומר המדרס האיכותי ,והאם נכון לצפות את המדרס גם בעור כדי לשמור על המדרס? הוא עובד עם חומרים באיכות מהטובות, אם איני טועה יבוא ארה"בהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
בדיקה ממוחשבת ומדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 06/05/2014 | 11:36בן ציון שלום, (סליחה על האיחור בתשובה) פיזיותרפיסט מומחה לפיזיותרפיה, בכדי לעשות מדרסים נכון צריך אורתוטיסט - שיראה לך שיש לו תעודה של משרד הבריאות על הסמכה לייצור מדרסים. אכן, המחשב עוזר באבחון המדויק אך צריך לדעת לקרא אותו.. שיטת הגבס - ישנן שיטות שונות של לקיחת מידה בתחבושות גבס - היא אכן מדויקת יותר אך לא תמיד צריך אותה, זו שיטה יקרה. פעם חשבו שתמיכה בקשת של הרגל הופכת את הנעל לאורתופדית, מזה כמה שנים שיודעים שמחשבה זו לא נכונה ויש צורך להתאים את המדרסים לצורך ולצורת כף הרגל כמו גם לסוג הפעילות. המדרס שיעשה בצורה נכונה הופך את הנעל לאורתופדית. סוגי החומרים לבניית המדרס מותנה בצורך, בפעילות (לדוגמה: צריך חומר שונה למצב עמידה ולמצב הליכה)-מכאן שחומר איכותי מותנה בצרכים והוא משתנה-לכן אתה צריך לסמוך על האורתוטיסט המייצר בכך שהוא יודע את עבודתו. זו גם הסיבה שאתה חייב לראות תעודה של משרד הבריאות הישראלי המסמיכה אותו לייצר מכשור אורתופדי והנעלה רפואית. ציפוי עור, תלוי איזה עור, אכן שומר על המדרסים אך יש לזכור שעור סופג זיעה ועקב כך מריח בריח לא נעים ואף מקבל פיצוצים ולא ניתן לנקותו. אני דוגל בייצור מדרסים בארץ ולא בח"ל. כשאתה מייצר אתה יודע מה אתה עושה ויש לך יכולת לשנות בעת הצורך. בכל מקרה, רוב החומרים מיובאים מחו"ל. בצלחה, להב שמואל, אורתוטיסט מומחה למדרסים ביאליק 79, פינת ז'בוטינסקי, רמת גןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בדיקה ממוחשבת ומדרסים
-
רפידה למדרסי גרפיטאורנה מ 24/04/2014 | 20:06שלום רב יש לי מדרסי גרפיט חצי ויש צורך להחליף רק את הרפידה הפנימית זו שבאה במגע עם הרגל. המכון נקב במחיר של 150 שקלים עבור החלפת הרפידה. האם המחיר הזה סביר?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שיפוץ מדרס
אורתוטיסט שמואל להב 25/04/2014 | 08:39כן. המחיר סביר בהחלט. בריאות שלמה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שיפוץ מדרס
-
דורבןשלמה 20/04/2014 | 09:53שלום. כבר חודש שאני הולך עם מדרסים שעליהם שילמתי 600 שקל בגלל דורבן ברגל שמאל. כמו כן אני עושה הרבה פיזיוטרפיה עם כדור טניס לשתי הרגליים. אמנם אני מרגיש שיפור קל כאשר אני בבית. אבל הליכה ארוכה ברחוב עם המדרסים עדיין קשה ומרגיש כאבים. כמה זמן עוד ייקח עד שהכאב יחלוף? האם צריך גם לבלוע כדורים בשביל הכאב? אולי יש בעיה עם המדרסים? בברכה שלמההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
מדרסים ודורבן
אורתוטיסט שמואל להב 20/04/2014 | 14:22שלמה שלום, לאחר חודש שימוש במדרסים היית צריך לחוש הקלה משמעותית. יכול להיות שהמדרסים לא מותאמים היטב למצב של דורבן. גש למקום שעשה את המדרסים ובקש שיבדקו את התאמת המדרס לרגל וישנו אותו בהתאם לצורך. עדכן אותי לגבי מצבך בעוד כעשרה ימים. בהצלחה וחג שמח שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מדרסים ודורבן
-
מדרסים ונעלייםיעל 15/04/2014 | 17:37שלום, הבנתי שיש כל מיני סוגי נעלי ריצה וצריך לבדוק איזה נעל מתאימה לכף רגל שלי לפני שאני קונה. עכשיו השאלה שלי היא כזו: אם יש לי מדרסים מותאמים אישים, האם עדיף לשים את המדרסים בנעלי ריצה וכך לרוץ או שעדיף לבדוק איזה נעליים מתאימות לי, לדוגמא נעליים עם תמיכה, ולרוץ עם הנעליים האלה בלי מדרסים?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
נקודות לבדיקה בעת קניית נעל
אורתוטיסט שמואל להב 20/04/2014 | 09:21שלום שחף, הנעל צריכה לתמוך בכמה מדדים : - רוחב אזור האצבעות - הטיה פנימה או הטיה החוצה של כף הרגל - בדיקה ממוחשבת יכולה להראות את מרכזי הלחץ ומרכז הכובד של הגוף ולפיהם להתאים את הנעל - צריך לבדוק שיש בולמי זעזועים בסוליה. נעליים מתאימות יכולות לתמוך בכל אותם נקודות שציינתי. בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
מה ז"א "נעל מותאמת"?
שחף 18/04/2014 | 12:09אני ניצב בפני אותה בעיה שלכמו יעל. לא צריך לעשות איזו בדיקת ממוחשבת, נכון? רק לבדוק אם הנעל נוחה כמו שאנשים בלי מדרסים מודדים נעלי ספורט, כן?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
התאמה לפעילות
אורתוטיסט שמואל להב 18/04/2014 | 07:01כן. בריאות שלמה, שמוליקהוסף תגובה
-
אם כך...
יעל 18/04/2014 | 00:22אני מבינה שיש צורך הן בנעל מותאמת והן במדרסים?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
התאמת נעלים ומדרסים לרגל ולפעילות
אורתוטיסט שמואל להב 15/04/2014 | 20:45שלום יעל, רגל שצריכה מדרס לא תוכל להסתפק בנעל מותאמת.התאמת מדרס פרושה התאמת הלחצים וחלוקת הלחץ בצורה נכונה (למשל , תמיכה בקשת האורכית בכדי שלא תיפול) . נעליים לא יכולות לתמוך בקשתות. השילוב הנכון הוא מדרס מתאים לפעילות ולצורת כף הרגל בתוך נעל מתאימה. חג שמח והצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
נקודות לבדיקה בעת קניית נעל
-
האם יש צורך בהחלפת מדרס?ליאור 18/04/2014 | 12:30שמוליק שלום, אני משתמש במדרסים כבר שני וחצי. בשבועות האחרונים אני מרגיש כאבים בכפות הרגליים כשאני הולך עם כפכפים (עם מדרסים)-מה שלא היה בעבר. כמו כן, נעלי הספורט שלי תמיד קצת הציקו לי אבל לאחרונה זה טיפה התגבר. האם יכול להיות שצורת כף הרגל שלי השתנתנה? האם ייתכן שאני צריך להחליף למדרסים אחרים, בעלי צורה שונה?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
מועד החלפת המדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 18/04/2014 | 15:27ליאור שלום, בהחלט, במשך שנה וחצי גם המדרס משתנה ולעיתים גם כפות הרגליים. באם לא היית בביקורת כל כמה חודשים הרי שקרוב לודאי שהמדרסים לא מתאימים בצורה מיטבית לכפות רגליך. מדרסים חדשים יפתרו את בעיית הכאב. בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מועד החלפת המדרסים
פורומים נוספים בתחום
פורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם מומחי בזלת פארמה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםמדרסים
בפורום מדרסים ניתן להתייעץ עם אורתוטיסט שמואל להב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מדרסים