פורום מדרסים - עמוד 36
מכון אורתופדי ברזילי להב
מכון אורתופדי ברזילי להב הוקם ע״י אשר ברזילי משנת 1962 זה מה שאנחנו עושים וכיום הוא כבר שלושה דורות של נסיון מקצועי שמועברים מדור לדור.
במכון ניתן להשיג:
מדרסים בהתאמה אישית. מדרסים לספורטאים, מדרסים לחולי סכרת, מחוכים לטיפול בעקמת בעיקר לנערות ונערים, חגורות גב, מכשירים אורתופדים, חבישות לחץ לניקוז לימפטי וגרביים אלסטיות לבעיות ורידים גם בהזמנה מיוחדת.
בין היתר תוכלו לקבל מענה מלא לבעיות אורתופדיות שיש לכם.
קישור למוצרי פארומדיקל שמתמחה בחבישות מכל הסוגים וניתן להשיג במכון
עובדים עם כל קופות החולים
לכל מי שצריך חבישה לימפתית באישור רופא ניתן לקבל החזר של עד 70% מהסכום ששולם
מדרסים במחירים מיוחדים לחברי הקופות או שהקופה תחזיר לכם תשלום
מגיעים עד הבית מאשדוד ועד חדרה.
03-6121070
-
מדרסים יקריםקובי 14/02/2014 | 13:36שלום רב! אני בן 26 יש לי כבר כשנתיים כאבים רק ברגל ימין מהכף רגל עד הברך שמלווים בעייפות.יש לציין שיש לי פלטפוס אפילו די חמור. אבל רגל אחת אינה כואבת לי כלל וכלל רק רגל ימין כואבת. הייתי אצל הרבה אורטופדים ועשיתי צילומים אמרו לי שזה בעיית פלטפוס ושאני יעשה מדרסים העניין שהמדרסים לא עזרו כלל אפילו אולי קצת החמירו א.באם יכול להיות שפלטפוס כואב רק ברגל אחת.? ב.האם אני יעשה מדרסים יקרים בערך ב2000 ש"ח זה יוצר יעזור לי מהמדרסים הפשוטים שעשיתי? מחכה לתשובה תודה רבההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
פלטפוס וכאבים ברגל
אורתוטיסט שמואל להב 14/02/2014 | 16:42קובי שלום, כן, יכולים להיות כאבים ברגל אחת. באם לא תטפל בכאבים הם יופיעו בשלב מסוים גם ברגל השניה. אני לא יודע איזה סוגי מדרסים היו לך ולכן לא יכול לחוות את דעתי עליהם. כמו כן אני לא בדקתי את רגליך ואת כף רגליך ולכן לא יכול לייעץ במדוייק. מדרסים מתאימים בהחלט יכולים לעזור. שנתיים זה זמן בהחלט ארוך, באם לא תסתדר בוא אלי. לתיאום: 036121070 בהצלחה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פלטפוס וכאבים ברגל
-
האם ניתן לעשות מדרסים נמוכים? בגלל שאני גבוההחסוי 12/02/2014 | 13:36שלום אני רוצה לדעת ניתן לעשות מדרסים שהם לא יגביהו את גובהיי? מספק הנעליים מגביהות עם סוליה שלהם.. הנושא מאוד מטריד אותי בעניין הגובהה . תודה..הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
הבנתי תודה
חסוי 13/02/2014 | 18:16תודה רבה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מחשב דריכה
אורתוטיסט שמואל להב 13/02/2014 | 14:24מחשב דריכה נותן נתונים של מיקום לחץ ושל עוצמת לחץ וכן גם את מרכז הכובד של הגוף. אלו נתונים מדויקים ואין דרך אחרת לדעת עליהם ועל עוצמתם. בכדי לעשות מדרס קשיח ודק יש צורך להיות מדויקים. רק מחשב דריכה ייתן נתונים אלו. בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
תודה על התשובה , אך מה הכוונה במשפט האחרון שכתבתה?
חסוי 12/02/2014 | 23:35אשמח להסבר בקשר למה הכוונתך במשפט: "אתה צריך לעמוד על מחשב דריכה בכדי להבין במדויק איך המדרסים צריכים לתמוך."הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מדרסים דקים
אורתוטיסט שמואל להב 12/02/2014 | 20:44כן, ניתן לעשות מדרסים קשיחים, דקים, שכמעט לא מוסיפים בגובה - בין 1 מ"מ ל 2 מ"מ. את צריכה לעמוד על מחשב דריכה בכדי להבין במדויק איך המדרסים צריכים לתמוך. בהצלחההוסף תגובה
-
הבנתי תודה
-
האם ניתן לעשות מדרסים נמוכים? בגלל שאני גבוהה (לת)חסוי 12/02/2014 | 13:36שלום אני רוצה לדעת ניתן לעשות מדרסים שהם לא יגביהו את גובהיי? מספק הנעליים מגביהות עם סוליה שלהם.. הנושא מאוד מטריד אותי בעניין הגובהה . תודה..הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
האם ניתן לעשות מדרסים נמוכים? בגלל שאני גבוהה (לת)חסוי 12/02/2014 | 13:31שלום אני רוצה לדעת ניתן לעשות מדרסים שהם לא יגביהו את גובהיי? מספק הנעליים מגביהות עם סוליה שלהם.. הנושא מאוד מטריד אותי בעניין הגובהה . תודה..הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
נעיל ריצה עם סולייה מתקנתמאיר 10/11/2013 | 02:55שלום, קניתי לפני מספר ימים נעליים ASICS ונאמר לי שיש להם סוליה מתקנת והם מיוחדים לאנשים שיש להם פלטפוס. עכשיו העניין הוא שיש לי מדרסים מיוחדים השאלה היא האם התיון שיש בסולליה של נעל הוא מספיק טוב או שאני חייב עדיין לשים את המידרסים בנעליים למרות התיקן שיש להם.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
דגם של נעל
אורתוטיסט שמואל להב 02/02/2014 | 15:48בוריס, מה מספר הדגם של הנעל? בכל מקרה, צריך להתאים את המדרסים לנעליים. שמוליקהוסף תגובה
-
הדגם הזה של אסיקס?
בוריס323 02/02/2014 | 14:51יכול להתאים לך http://www.anerobi.co.il/ViewImage.asp?Image=http://www.anerobi.co.il/_Uploads/ArticlePictures/t408n-0436.jpgהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
נעליים מתקנות
אורתוטיסט שמואל להב 10/11/2013 | 08:56מאיר שלום, נעל בעלת סוליה מתקנת-סוליה ודופן חיצונית או פנימית מחוזקת, טובה לכף רגל במצב התחלתי של הטיה או לרגל בעלת נטייה להטיה, מי שמשתמש במדרסים חייב לשלבם בכל נעל גם בעלת הקשחות כאלה ואחרות. את המדרסים חייבים לשים בנעל, ראה שהתיקון של הנעל לא מקלקל את התיקון של המדרסים. בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
מידרס לפלטפוס על ביחד עם נעל מתקן
מאיר 10/11/2013 | 02:59שאלה נוספת היא האם אפשר לשים את המידרסים שיש לי לפלטפוס בנעליים בעלי סוליה מתקנת?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דגם של נעל
-
לא יודעת מה זה אומר...גליה 29/08/2013 | 23:09אני בת 43 והייתי אצל אורטופד עם תוצאות של מיפוי עצמות בגלל לפעמים הקרנה בזרוע מהצוואר וקנאקים בברכיים וקרסוליים רגישות. הבנתי מהאורטופד שתודה לאל הכל בסדר וגם אני לא צריכה לעשות פיזיוטרפיה אלא מומלץ לי יוגה או פילאטיס ומדרס אורטופדי. רק אני לא מבינה מה כן יש לי המושגים לא ברורים לי. הוא אמר שזה קשור לגיל... זה מה שהיה כתוב בהפנייה לרכישת מדרס אורטופדי : שינויים ספונדילוטיים c7-d1 ברכיים פטלות ותא פנימי בורסיטיס אכילס דו צד כתף ימין OA לא ממצא נוירולוגי או מגבלת תנועה. מישהו מוכן להסביר לי, את מה שהאורטופד קצת חסר הסבלנות לא הסביר... מה זה שינויים ספונדילוטיים ? מה זה c7-d1 ? (חוליות ?) מה זה ברכיים פטלות... תא פנימי... בוריסיטיס אכילס... כתף ימין OA... הוא המליץ לי על מדרס אורטופדי לרגל ולעשות אגב פילאטיס/יוגה.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
האם הכאבים חלפו
אורתוטיסט שמואל להב 01/02/2014 | 08:47גליה שלום, האם את מרגישה יותר טוב בחלוף ארבעה חודשים? שמוליקהוסף תגובה
-
מה עושים עם החשד לבוריסיטיס ?
גליה 08/09/2013 | 13:16כתבת שיש חשש לבורסיטיס (דלקת) של גיד אכילס. ההצעה היחידה של האורטופד בכללית הייתה מדרס ופילאטיס. אני לא צריכה איזה אנטיביוטיקה או משהו ? או שזה משהו שצריך ללמוד לחיות איתו - כאבים בקרסוליים לפעמים ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שנה טובה ובריאות מלאה
אורתוטיסט שמואל להב 03/09/2013 | 15:26שנה טובה ובריאות מלאההוסף תגובה
-
צודק ! רק שהוא היה חסר סבלנות
גליה 02/09/2013 | 12:00ולפעמים עם כל האסרטיביות שאני מנסה לגייס אני לא מצליחה לשאול שאלות כי הרופא ממול מזרז ורוצה כבר שנצא והמטופל הבא ייכנס... תודה רבה שענית בכל זאת. שתהיה לך שנה טובה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שאלות שצריכות להיות מופנות לרופא שלך!
אורתוטיסט שמואל להב 01/09/2013 | 00:17שינויים ספונדילוטיים הוא מונח כללי המתאר שינויים שחיקתיים בחוליות. c7-d1 הם חוליות בגובה הצוואר. פטלה Patella מכונה גם עצם הפיקה. מהווה חלק ממפרק הברך. הנה עצם "מרחפת" שאינה מחוברת לעצם אחרת במפרק. הפטלה Patella מתחברת למספר שרירים בעזרת גידים. רגישות עזה של החיבור של גיד אכילס לעצם העקב עשויה להצביע אף על בורסיטיס (דלקת) של גיד אכילס. שנה טובה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
האם הכאבים חלפו
-
כאב בכרית כף הרגלמירי 28/01/2014 | 16:37סובלת מכאב בכרית כף רגל שמאל. אבחנת המומחה-סימניmetatarsagia סימניhv יחד עםסינוביטיס. עשיתי מדרס (ממוחשב) בחברת פוטבאלאנס בינתיים יש עדיין כאב. האם מדרס שונה יעזור?האם יש דרך שונה להבראה? תודה מראש,מירי.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב בכריות כף הרגל
אורתוטיסט שמואל להב 31/01/2014 | 14:33מירי שלום, צריך להתרגל למדרס במשך שבועיים. אולם, באם קשה לך תוכלי לנסות ולבדוק באמצעים הביתיים שלך, קחי קרטון מקופל בעובי של כחצי ס"מ והניחי אותו מתחת לעקבי המדרסים, באם זה יעזור תוכלי לגשת לטכנאי ולבקש ממנו לייצר הגבהה מסודרת במדרס. זכרי שככל שהעקב גבוה יותר כך את עלולה לייצר בעיה עתידית מתחת לראשי המטטרסלים (כריות כף הרגל). בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
בהקשר לכאב בכרית כף הרגל
מירי 30/01/2014 | 21:06תודה על תגובתך. המדרס ניתן לי השבוע.אך הוא גורם לי אי נוחות גם ברגל ה"בריאה". יש לי נעלי ספורט ישנות אך עם סוליה גבוהה,רק איתן אני מסתדרת.מה שמביא אותי לחשיבה שלו היו מגביהים לי את המדרך מתחת לאזור הכואב-היה עוזר.אודה להתיחסותך. מיריהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פתרון לכאב בכרית כך הרגל
אורתוטיסט שמואל להב 29/01/2014 | 13:47מירי שלום, לפני כמה זמן עשית את המדרסים? לא ראיתי את המדרס שנעשה לך ולכן לא אוכל לדעת באם מדרס שונה יעזור. אין דרך שונה להבראה (מלבד-לא לדרוך..) תפקיד המדרס ליצור חלוקת לחץ שונה כך שהאזור הכואב יפסיק להפריע לך. ברור לך שאת צריכה להשתמש בהם כל הזמן. ממתין לתשובתך שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בכריות כף הרגל
-
סקוילוזיסשושי 26/01/2014 | 23:12לבתי יש סקוילוסיז בגב,האם מדרסים יכולים לעזור? והאם מדרסים קשורים לכך? *איזה עוד סוג של ספורט חוץ משחייה יכול לעזור לגב? *מופיע אצלה הבדל בגובה המותניים וזה מאוד מטריד אותה,האם זה בלתי הפיך?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
עקמת ומדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 27/01/2014 | 10:35שושי שלום, מדרסים לא קשורים ולא עוזרים לבעיית סקוליאוזיס! לעיתים הגבהת רגל אחת יכולה להקל. מפני שהתמחתי גם בייצור מחוכים לתיקון/הקלה בעקמת יש לי מספר שאלות: מה גילה של ביתך? האם קבלה מחזור? ובאם כן, מתי הפעם הראשונה? כמה מעלות יש בכל עקמת ובאיזה גבהים? לאחר קבלת תשובותיך אוכל לענות נכון יותר. בהצלחה, שמוליק נ.ב. באם נוח לך יותר התקשרי אלי 03-6121070הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עקמת ומדרסים
-
מדרסים מכאיבים.עידו 24/01/2014 | 03:54שלום, כתוצאה מכך שיש לי פלטפוס די רציני החלו לי כאביי ברכיים בצבא. כיום אני משוחרר, ומאז התאימו לי כמה סוגי מדרסים שמאוד מכאיבים לי. ראשית התאימו לי מדרסים קשיחים ביו-מכניים מגפריט-כרבון, לאחר כמה ימים החלו לי כאבים עצמיים לאורך כף הרגל ובעקב, ובברכיים. אחרי זה החליפו לי למדרסים יותר רכים , אך הם לא רכים לגמרי ועכשיו אני במצב שכואב לי לעמוד וללכת אם או בלי המדרס ובכל נעל. אני מרגיש שהמדרסים החמירו לי את הבעיה. אני מודע לכך שאני צריך מדרסים לתיקון היציבה, אך אני מרגיש שיצא שכרי בהפסדי. הלכתי למכון מדרסים מאוד יקר ויוקרתי. רציתי לשאול על איזה סוג מדרס אתה ממליץ שגם יהיה רך וגם יתקן את המנח, והאם אתה ממליץ להמשיך ללכת עם המדרסים למרות הכאבים. אשמח לחוות דעת . תודה רבההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
פלטפוס רציני והתרגלות
להב שמואל-אורתוטיסט מומחה למדרסים 25/01/2014 | 20:39עידו שלום, יכול להיות שצריכים לעשות לך מדרסים פחות מוגבהים כך שתוכל להתרגל אליהם ולאחר מכן, כמה חודשים לאחר מכן ניתן לשנות את גובהן או להחליפם למדרסים נכונים יותר. אני מזמין אותך למכון שלי עם המדרסים הרכים ואנסה לסדר אותם. ללא תשלום. לתיאום: 036121070. ביאליק 79 ר"ג בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
פלטפוס רציני והתרגלות
-
מדרסיםמישהו 19/12/2013 | 14:52שלום, יש לי מספר שאלות: 1.מה ההבדל בין מדרסים אנטומיים לביו-מכאניים? 2.איזו גישה מדוייקת וטובה יותר לייצור מדרסים - תחבושות גבס או 3D ממוחשב? 3. בנוסף להיותה של הרגל PRONATED FLAT FOOT, היא גם SPLAYED FOOT (מושגים של האורתופד), כך שכשהרגל קורסת פנימה היא לוחצת על הזרת והעצם שמתחתיה - האם מדרס יכול לספק פתרון גם לזה? תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
התאמת מדרס למצב הרגל
להב שמואל-אורתוטיסט מומחה למדרסים 25/01/2014 | 20:25כל מדרס ביו מכאני הוא גם אנטומי! לרגל מהסוג הרשום בשאלה 3 חייבים לייצר מדרסים רק לפי מידת גבס! זו הדרך היחידה לשנות את מנח כף הרגל ככל האפשר. מדרס הוא הדרך היחידה לעזור ככל האפשר לרגל שכזו. בד"כ כשהרגל קורסת פנימה אין לחץ על העצם שמתחת לזרת. בכל מקרה ניתן לבנות את המדרס כך שלא יהיה לחץ מתחת לזרת. בהצלחה.הוסף תגובה
-
התאמת מדרס למצב הרגל
נושאים מרכזיים
-
בדיקות קשורות
- בדיקת AMH הורמון אנטי-מולריאני
-
מונחים קשורים
- אוקסיהמוגלובין
- אמבה
- אלימות
- איזוטופ
- אלקטרומיוגרפיה (EMG)
פורומים נוספים בתחום
פורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם מומחי בזלת פארמה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםמדרסים
בפורום מדרסים ניתן להתייעץ עם אורתוטיסט שמואל להב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מדרסים