פורום מדרסים - עמוד 38
מכון אורתופדי ברזילי להב
מכון אורתופדי ברזילי להב הוקם ע״י אשר ברזילי משנת 1962 זה מה שאנחנו עושים וכיום הוא כבר שלושה דורות של נסיון מקצועי שמועברים מדור לדור.
במכון ניתן להשיג:
מדרסים בהתאמה אישית. מדרסים לספורטאים, מדרסים לחולי סכרת, מחוכים לטיפול בעקמת בעיקר לנערות ונערים, חגורות גב, מכשירים אורתופדים, חבישות לחץ לניקוז לימפטי וגרביים אלסטיות לבעיות ורידים גם בהזמנה מיוחדת.
בין היתר תוכלו לקבל מענה מלא לבעיות אורתופדיות שיש לכם.
קישור למוצרי פארומדיקל שמתמחה בחבישות מכל הסוגים וניתן להשיג במכון
עובדים עם כל קופות החולים
לכל מי שצריך חבישה לימפתית באישור רופא ניתן לקבל החזר של עד 70% מהסכום ששולם
מדרסים במחירים מיוחדים לחברי הקופות או שהקופה תחזיר לכם תשלום
מגיעים עד הבית מאשדוד ועד חדרה.
03-6121070
-
מדרסיםדני 29/09/2013 | 20:47שלום שמואל, 1) האם יש הבדל משמעותי בין מדרסים שעשויים משעם וחומרים פולימורים לבין מדרסי CNC שעולים כ-1000 ש"ח יותר(2,300) ??? מה מומלץ? 2) רציתי לברר לגבי המכון שלך: * איזה סוגי מדרסים אתם עושים? * מה הטווח מחירים? * האם הבדיקה+הצעת מחיר היא בחינם? * צריך להזמין תור מראש? תודה!!!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שעות פעילות המכון
אורתוטיסט שמואל להב 02/10/2013 | 14:23היי דני, שעות הפעילות במכון הם: ימים א'+ ב'+ ד'+ ה' - 09:00-19:00 ברציפות יום ג' - 09:00-14:00 יום ו' - 09:00-13:00 נשמח לעזור לך! שמוליק, ניר, אוהד והצוותהוסף תגובה
-
מה השעות פעילות שלכם ובאיזה ימים?
דני 30/09/2013 | 21:22כותרתהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הבדל בין אמצעי ייצור מדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 30/09/2013 | 12:11דני שלום, גם מדרסים שנעשים בשיטת CNC עשויים משעם או מחומרים פולימרים. ההבדל העיקרי הוא ששיטת CNC מקבלת את ההנחיות לבניית המדרס ממדרך ממוחשב ואילו מדרסים שנעשים בשיטות אחרות נעשים לפי מידת גבס והמהדרים נעזרים גם באבחון ממוחשב. במכון שלי עושים את כל סוגי המדרסים - המתאימים לספורט, לנעל אלגנטית (קרי, קשיחים בעלי נפח קטן) לעמידה ממושכת, ביו מכאניים, לסוכרתיים, לדורבן, מצופים בעור, בחומרים סינטטיים נושמים ורחיצים, בסיליקון ועוד. במדרס היקר ביותר אצלנו, עד כה, עולה 2980 ₪. הבדיקה, האבחון והצעת המחיר הם שרות שלא עולה! לא חייבים אך עדיף להזמין תור 03-6121070הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שעות פעילות המכון
-
תוקף של מדרסיםחייל 25/08/2013 | 20:52אני חובש מדרסים כבר 10 חודשים ויש לי שתי שאלות: 1)האם לאחר תקופה מסוימת אפשר/צריך להוריד את המדרסים? 2)האם אני יכול ללכת יחף או עם כפכפים, או שאני צריך ללכת עם המדרסים כל הזמן? תודה מראש!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
משך זמן שימוש במדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 31/08/2013 | 23:59שלום לך, באם צריך מדרסים, צריך אותם לתמיד. יש אנשים שחייבים מדרסים בנעלים אך מסוגלים גם ללכת יחפים, אולי אתה כמוהם אך זכור שלמדרס יש תפקיד וכשאתה יחף אין מדרס שיכול לעזור.. שנה טובה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
משך זמן שימוש במדרסים
-
מדרסים לנעליים אלגנטיותיהודה 23/07/2013 | 13:08האם יש אפשרות לשים מדרסים בנעליים אלגנטיות ? ואם כן איפה יש מכון מתאים לכך בחולון ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
גודל הנעל
אורתוטיסט שמואל להב 31/08/2013 | 23:56יהודה שלו, הטוב ביותר לעשות את המדרס ולאחר מכן לקנות נעל שתתאים גם למדרס וגם לרגל.. כל זאת מפני שתלוי איזה מדרס תעשה. יש דקים ויש מדרסים עבום. שנה טובה, שמוליקהוסף תגובה
-
הי שמוליק
יהודה 29/08/2013 | 12:21המידה שלי הרגילה היא 44 , ואני צריך לקנות נעליים חדשות. השאלה היא האם יש צורך לקנות מידה אחת יותר גדולה כדי שיהיה מקום למדרסים ? תודההוסף תגובה
-
הי שמוליק
יהודה 29/08/2013 | 12:21המידה שלי הרגילה היא 44 , ואני צריך לקנות נעליים חדשות. השאלה היא האם יש צורך לקנות מידה אחת יותר גדולה כדי שיהיה מקום למדרסים ? תודההוסף תגובה
-
הי שמוליק
יהודה 29/08/2013 | 12:19המידה שלי הרגילה היא 44 , ואני צריך לקנות נעליים חדשות. השאלה היא האם יש צורך לקנות מידה אחת יותר גדולה כדי שיהיה מקום למדרסים ? תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מכון למדרסים ברמת גן
אורתוטיסט שמואל להב 07/08/2013 | 14:47מכון אורתופדי ברזילי-להב. ביאליק 79 פינת ז'בוטינסקי ברמת גן 03-6121070 לגילוי נאות, המכון שייך לי. בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
יש המלצה למכונים במרכז הארץ
יהודה 07/08/2013 | 09:52יש המלצה למכון מדרסים במרכז הארץ ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מדרס לנעל אלגנטי
אורתוטיסט שמואל להב 06/08/2013 | 16:46יהודה, יש אפשרות להשתמש במדרסים עדינים לנעליים אלגנטיות. המדרס חייב להיות מחומר נוקשה ולכן המדרס דק. אני לא מכיר את המכונים בחולון. בהצלחה,הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
גודל הנעל
-
הגבהה פנימית וחיצונית לנעלאתי 18/08/2013 | 12:20לבתי בת 4 יש רגל קצרה מהשניה בכ-4 ס"מ. האורטופד המליץ על הגבהה של 3 ס"מ: 2 ס"מ מחוץ לנעל, וס"מ אחד בפנים. מכיון שהיא רגילה ללכת על קצות האצבעות ברגל הקצרה, כף הרגל יוצאת מהנעל כל הזמן. האם ניתן לעשות הגבהה חיצונית של 3 ס"מ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
חלוקת ההגבהה בצורה נכונה
אורתוטיסט שמואל להב 18/08/2013 | 19:55שלום אתי, לילדה בת 4 לא נהוג לתת הגבהה בת 1 ס"מ בתוך הנעל! הנעל קטנה ואין מספיק מקום לרגל. הגבהה פנימית חייבים לעשות במלא אורך הנעל, בכדי ל מ נ ו ע הנצחת זווית. כמובן שניתן לעשות הגבהה חיצונית בת 3 ס"מ. במקרה של גודל רגל שכזה זה אף רצוי! להב שמואל-אורתוטיסט מומחה למדרסיםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
חלוקת ההגבהה בצורה נכונה
-
הבדל בין מדרס רך למדרס קשהאליהו 18/07/2013 | 11:37שלום, אני רץ 3 פעמים בשבוע, 10 ק"מ כל פעם. יום לאחר הריצה מתחילים לי כאבים בעקבים ולאחר כמה ימים הכאב מתפוגג. הלכתי לשני מכוני מדרסים. באחד הציעו לי מדרסים רכים ובשני מדרסים קשים. מה ההבדל ביניהם ומתי כדי להשתמש בכל אחד מהם? תודה מראש.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
התאמת רכות המדרס לפעילות
אורתוטיסט שמואל להב 18/07/2013 | 14:58שלום אליהו, קשיות המדרסים נדרשת לצורך תמיכת זוויות כף הרגל. צריך להעמיד אותך על מחשב דריכה ולראות את מיקום הלחצים ומרכז הכובד של גופך וכן לראות את צורת הליכתך כשאתה הולך יחף לאור הממצאים הללו ניתן לדעת באם אתה צריך מדרס קשיח או רך. מדרס קשיח יכול לעצב את כף הרגל ולשמור על יציבה נכונה יותר, באם צריך. יכול להיות שאתה צריך שילוב, מבנה קשיח עם בולמי זעזועים בעקב לריכוך. באם תרצה תוכל להגיע למכון בביאליק 79 פינת ז'בוטינסקי ברמת גן בכדי לאבחן על מחשב הדריכה, ללא תשלום כמובן. בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
התאמת רכות המדרס לפעילות
-
כאבים בעקב, אכילס ותאומים לאחר שימוש במדרסיםניר 15/07/2013 | 12:01שלום, לפני כחצי שנה התחלתי לסבול מכאבים בגב התחתון, לאחר בדיקת mri תקינה טיפלתי במספר טיפולי פיזיותרפיה. הפיזותרפיסטית טענה שיתכן שהבעייה במדרסים הישנים שלי והמליצה לי להחליף מדרסים, מאחר ולטענה יתכן והכאבים הינם מבעיית יציבה. יש לציין שאני רץ באופן קבוע כשופט כדורגל. עשיתי מדרסים חדשים, ולאחר שתי ריצות איתם החלו לי כאבים בעקב ובאכילס, כמעין הרגשת לחץ ובנוסף, תפיסת שריר התאומים. הלכתי למכון המדרסים למספר התאמות שלא הועילו, עד שלבסוף הוכן לי מדרס חדש עם הגבהה נמוכה יותר בעקב. הכאבים באזור העקב והאכילס חזרו גם לאחר הכנת המדרס החדש, שגם בו העקב גבוה יחסית למדרסים הישנים שהיו לי. האם יתכן שהגבהה בעקב תיצור כאבים בעקב, באכילס ובתאומים? מקריאה באינטרנט הבנתי שדווקא הגבההת העקב מפחיתה כאבים אלה. תודה רבההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
הסתגלות למדרס
שמואל להב-אורתוטיסט מומחה למדרסים 17/07/2013 | 14:43ניר, אני לא יודע איזה סוג של מדרס יש לך ולכן לא אוכל לומר לך לגביו. ראה את תחילת תשובתי הקודמת, גש עם מדרסיך הישנים ועם החדשים והסבר להם על הכאבים, לדעתי (באם המקום שעשית את המדרסים בו מבין ויודע מה הוא עושה) הם יכולים להבין מהמדרס הישן מה אתה צריך מבחינת חומרים, גובה קשתות ואיזון זוויות. בד"כ יש צורך בכעשרה ימים עד שבועיים לצורך הסתגלות למדרס, ורק לאחר מכן ניתן להתאים סופית את המדרס לרגל. כמובן שאסור להמשיך עם המדרס באם יש כאבים בלתי נסבלים-במקרה זה גש דחוף לטכנאי. בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
הסתגלות למדרס
ניר 16/07/2013 | 23:01תחילה, תודה רבה על התשובה המהירה. אני נועל מעלי ברוקס בנות חמישה חודשים שמצבם טוב ובמשחקי הכדורגל נעלי אדידס. האם יתכן שאצליח להסתגל לסוג זה של מדרס? או שכאבים מסוג זה מצריכים תיקון או הכנת מדרס חדש ושונה? שוב תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים לאחר שימוש במדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 15/07/2013 | 16:48הגבההת עקב יכולה להפחית כאבים באם גיד אכילס מקוצר, שאם לא כן לא צריך הגבהה שכזו. כפי שאני מבין המדרסים הישנים היו טובים יותר מהחדשים (באם נתעלם מכאבי הגב) אולי תוכל להראות למכון את המדרסים הישנים הם יוכלו להבין מה מתאים לך. לעניות דעתי צריך לבנות לך מדרסים כמו הישנים עם תמיכת קשת אורכית גבוהה יותר, תמיכה זו שומרת על הגב ומפני שאתה רץ כדאי להוסיף בולמי זעזועים בעקבים. באם יש להם מחשב דריכה תוכל, אולי-רק באם המדרס מסוג גמיש, לעמוד על המחשב ולאבחן היכן צריך להוסיף או להנמיך אותו. אגב, אתה משתמש בנעליים טובות ולא שחוקות? בריאות שלמה, שמוליקהוסף תגובה
-
הסתגלות למדרס
-
כאב בקרסול ובבירכייםעודד 09/06/2013 | 11:27שלום, אני בן 36 מתאמן 3-4 פעמים בשבוע (אירובי ואנאירובי 1.5-2.5 שעות לאימון) לאחרונה יש לי כאב בקרסול (ששברתי אותו לפני כ 23 שנים) ובברכיים ומידי פעם בהליכה מהירה מתחיל להיתפס לי שריר התאומים. יש לי פלאטפוס וגם קריסה פנימית בזמן ריצה. שאלותי הם 1. האם זה יכול להגרם כתוצאה מנעל ?(קניתי אותה לפני כ 6 חודשים ברוקס) 2.האם כדאי לי לרכוש מדרסים (מה שעד היום לא היה לי ) ואם כן איזה סוג הכי כדאי (וגם הכי נוח)? תודה.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
פתרון לכאב בקרסול ובברכיים
אורתוטיסט שמואל להב 10/06/2013 | 14:21שלום עודד, 1- כן, לעיתים כאבים יכולים להגרם מנעל לא מתאימה או נעל שהתבלתה. 2- תפקיד המדרסים הוא לייצב את כף הרגל ועל ידי כך למנוע לחצים במפרקים - לדוגמה, במצב של פלטפוס (נפילת קשת אורכית בכף רגל) ישנם כוחות הבאים מהצד החיצוני של הקרסול וגם של הברך ואותם כוחות עלולים לגרום למתיחת גידים ושחיקת סחוס-מה שיביא בעקבותיו לכאבים. מכאן שכאבים אלו אותם אתה חווה עסויים להעלם באם תשתמש במדרסים. לצורך בחירת סוג המדרסים יש צורך לדעת באיזה נעליים אתה משתמש - לדוגמה, נעל אלגנטית לא מאפשרת להכניס לתוכה מדרס עם בולמי זעזטעים שהוא עבה וכן יש צורך לדעת לאיזה פעילויות המדרסים צריכים להתאים, לדוגמה, מדרס להליכה ספורטיבית או לריצה יתאים רק לנעל ספורט טובה ולבסוף, צריך לבדוק את הדריכה שלך, את מהות הכאבים ומתי הם מופיעים ועל סמך כל הפרמטרים מחליטים איזה מדרס או מדרסים מתאימים לך. באם תרצה אתה מוזמן אלינו לבדיקה בחינם עם מחשב הדריכה שלנו. לתיאום 03-6121070 . בהצלחה, שמוליק- אורתוטיסט מומחה למדרסיםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פתרון לכאב בקרסול ובברכיים
-
יש לי קריסה בכף רגל שמאלמתעניין 03/06/2013 | 09:50ניסיתי מדרס בהתאמת גבס והבעיה לא נפתרה אולי אפי' הוחמרה. הבנתי שעל מנת לטפל בבעיה יש צורך במדרס קשיח בעלויות של אלפי ש"ח. האם יש מדרסי ביניים שמתמודדים עם הבעיה ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
התאמת המדרס הנכון
להב שמואל-אורתוטיסט מומחה למדרסים 04/06/2013 | 08:36שלום מתעניין, יש טווח גדול של מדרסים וכן של חומרים. יכול להיות שאפשר לעשות לך מדרסים זולים יותר אך כמובן שהדבר מותנה בצורך הרפואי. זכור שמדרסים זולים עשויים מחומרים שלא מחזיקים מעמד זמן ארוך. מבין סוגי המדרסים הקשיחים יש כמה אפשרויות ולכל אפשרות יש את הנתונים שלה, כגון: חומר דק או עבה, חומר ללא גמישות, או עם גמישות קלה או מרובה, חומר עם יכולת לדפנות מוגבהות או לא, כמה מקום פנוי יש בנעל, האם צריך להטות את כף הרגל או רק לתמוך בה, מהות הכאבים, מהיכן נובעים הכאבים, סוגי הפעילויות שהמדרסים צריכים להתמודד איתם. אתה מבין שצריך לבדוק הכל, כדאי לעמוד על מחשב דריכה בכדי ללמוד על דפוסי הלחץ בכפות רגליך, לשמוע היכן הכאבים לבדוק אותך, ללמוד על סוגי הנעליים ועל הפעילויות שלך ורק לאחר מכן להחליט איזה מדרס או איזה חלופות ניתן לעשות עבורך. נשמח לעזור לך עם מחשב הדריכה שלנו. לתיאום: 03-6121070 בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
התאמת המדרס הנכון
-
התאמה של מדרסיםטלי 23/05/2013 | 00:51האם מישהו מכיר את המדרסים של footbalance? אתמול עשו לי התאמה ואני מתלבטת אם לקנותהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
לא,
אורתוטיסט שמואל להב 23/05/2013 | 08:02צר לי, לא מכיר.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לא,
-
צורך במדרסיםבועז 29/04/2013 | 10:04שלום שמואל, אני בן 44. בחינה לאורך שנים של סוליות הנעליים שלי מראה שאני שוחק את הצדדים החיצוניים של הסוליות הרבה יותר מאת החלקים האחרים. פרט לכך יש לי כאבי גב במשך שנים ואובחנו בלטים בחוליות התחתונות של עמוד השדרה, בלי יכולת טיפול ממשית להקלת הכאב. מלבד זאת רגלי ישרות, ואני עוסק בספורט (אופניים), האם לדעתך אני זקוק למדרסים לשיפור היציבה? ואולי זקוק זאת מילה חזקה - האם מדרסים יכולים לעזור לי?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שחיקה חיצונית של נעליים
אורתוטיסט שמואל להב 23/05/2013 | 08:01אנו הולכים בצורה טבעית כשכפות רגלנו נוטות החוצה בכ 12 מעלות (אזור האצבעות מסובב החוצה). מכאן נובע שהנקודה הראשונה בה הנעל נוגעת ברצפה היא הצד החיצוני של העקב, לכן כאן השחיקה! דווקא כשהקשת בכף הרגל גבוהה מידי יש הטייה של כף הרגל פנימה-כשמסתכלים על גיד אכילס מאחור רואים איך כף הרגל נוטה פנימה, כלומר, הצד החיצוני של כף הרגל נוגע ראשון ברצפה, ומכאן השחיקה בסוליית הנעל.הוסף תגובה
-
שלום שמואל
סלין 22/05/2013 | 17:35שמואל, שחיקה חיצונית של סוליות הנעליים נפוצה מאד במצבים בהם יש השטחה של קשת האורכית, מצב המכונה בשפה המקצועית פלטפוס ו/או פרונציה (נטייה של הרגל פנימה) במקרים כאלו התלונות השכיחות הן של כאבים במאמץ בקרסול, בשוקה, וכאבי מאמץ בגב התחתון, קשת שטוחה לאורך זמן יכולה להחריף כאבי גב. המדרס המומלץ במקרה כזה, הוא מדרס לתמיכתת הקשת האורכית (עדיפות למדרס קשיח) ולשינוי המנח במידה והקשת גמישה המשולב עם חומרים רכים לבלימת זעזועים וייצוב של המדרס להורדת עומס מהגב. במקרה זה הבדיקה היעילה ביותר היא בדיקה ביומכנית.הוסף תגובה
-
תודה על תשובתך, אני אתאם ביקור.
בועז 30/04/2013 | 10:00בועזהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מדרסים-למניעת כאב בכפות רגליים ויציבה נכונה
אורתוטיסט שמואל להב 30/04/2013 | 08:59בועז שלום, סוליות הנעל נשחקות בצידן החיצוני בעקב באופן טבעי-כך אנו הולכים. מדרסים יכולים להועיל במצבים בהם קשתות כף הרגל, האורכית והרוחבית, לא במנח הנכון. בכדי לדעת זאת אתה צריך לעמוד על מחשב דריכה המנתח את מיקום הלחצים ומרכז הכובד של גופך. אתה מוזמן להגיע אלנו למכון אורתופדי ברזילי-להב ברמת גן,ביאליק 79. שם נוכל לאבחן, כשרות ללא תשלום, את המצב ולהחליט באם צריך או לשלול צורך במדרסים. לתיאום: 03-6121070. בהצלחה, שמוליק-אורתוטיסט מומחה למדרסיםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שחיקה חיצונית של נעליים
נושאים מרכזיים
-
בדיקות קשורות
- בדיקת AMH הורמון אנטי-מולריאני
-
מונחים קשורים
- איליאקוס
- אלקטרוליזה
- אלימות
- אימונופלואורסצנציה
- אינטרפרון
פורומים נוספים בתחום
פורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם מומחי בזלת פארמה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםמדרסים
בפורום מדרסים ניתן להתייעץ עם אורתוטיסט שמואל להב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מדרסים